Druga dva BSK gola...promaja u odbrani kao da je 90 minut a naši svi u napadu.
Ipak saveti trenera Buturovića na poluvremenu

Uzeo si mi rec iz usta...ne mogu da poverujem da Kosovic i Nastic sa ovakvim golovima iz daljine ne zasluzuju mesto u startnih 11,ili bar vecu minutazu.VOSAMOJA wrote:Recite mi zasto mali Kosovic nije u prvih 11. Po meni nas najbolji igrac.
To je to...Box wrote:Ljudi... Do sada smo igrali zatvoreniji fudbal , sa mnogo davljenja i slanja bunar lopti na Abua. Sada, bar po mom misljenju , igramo dosta ofanzivnije sa visokim presingom stokao rezultat daje mnogo vise obaveza zadnjoj liniji kada krenu kontre i polu-kontre...Jednostavno nije isto kada se branite za 3-4 i 7-8 igraca. Zato smo u prosloj polu sezoni primali manje golova...
Sve to stoji, ali dobiti tri gola od Borče je nedopustivo!Radoye wrote:To je to...Box wrote:Ljudi... Do sada smo igrali zatvoreniji fudbal , sa mnogo davljenja i slanja bunar lopti na Abua. Sada, bar po mom misljenju , igramo dosta ofanzivnije sa visokim presingom stokao rezultat daje mnogo vise obaveza zadnjoj liniji kada krenu kontre i polu-kontre...Jednostavno nije isto kada se branite za 3-4 i 7-8 igraca. Zato smo u prosloj polu sezoni primali manje golova...
U NEDELJU NA „FRONT“
Fudbaleri Vojvodine u nedelju će kao i obično imati takozvani trening oporavka. Vest sama po sebi i nije za naslovne strane niti privlači posebnu pažnju. Međutim, kondicioni trener „crveno-belih“ Srđan Zirojević osmislio je originalan način za opuštanje svojih pulena. Naime, prvotimci Vojvodine obući će zaštitna odela, maske, zadužiti „naoružanje“ i krenuti na „front“ na terenima paintbol kluba „Zona adrenalina“ koji se nalaze u Veterniku nedaleko od FC „Vujadin Boškov“. „Ratne operacije“ počinju u nedelju u 11:00 časova, a o ishodu borbi obavestiće vas vaši ratni reporteri (ukoliko prežive)