Kakve znalce mi imamo u timu to je neverovatno,sa pravim trenerom bi mogli igrati 10x bolje ali da ne mracim sad pobeda je pobeda

Sad pohod na kup i ne dozvoliti petokraci da u nasem gradu slavi titulu!
Koliko mene secanje sluzi, mislim da smo poslednji put tako nesto videli od Jezdimirovica.KoKanidja wrote:Јел имају негде голови али уз уживо коментаре са Арене, а не уз поновљени снимак?
Ми онакав гол нисмо дали 20 година, тј. ја не памтим нешто слично, са такве даљине, искоса и из прве. Оно није нормално. ТАКО ЈЕ МАМУ ИМ ЈЕБЕМ !!!
По мени је најлепши гол Ђуровског истом противнику на истом стадиону у полуфиналу купа.DUB wrote:Koliko mene secanje sluzi, mislim da smo poslednji put tako nesto videli od Jezdimirovica.KoKanidja wrote:Јел имају негде голови али уз уживо коментаре са Арене, а не уз поновљени снимак?
Ми онакав гол нисмо дали 20 година, тј. ја не памтим нешто слично, са такве даљине, искоса и из прве. Оно није нормално. ТАКО ЈЕ МАМУ ИМ ЈЕБЕМ !!!
По мени је овај гол Аливодића много теже изводљив, а и лепши, још да се и говно од голмана бацило па да га је још више улепшало, али је овако показао тоталну немоћ. Још тачно у наш ћошак, изгледало ми је као да иде поред јер је тако лопта кренула из нашег угла....ал кад се затресло....ју јеботеkafe bagdad wrote:По мени је најлепши гол Ђуровског истом противнику на истом стадиону у полуфиналу купа.DUB wrote:Koliko mene secanje sluzi, mislim da smo poslednji put tako nesto videli od Jezdimirovica.KoKanidja wrote:Јел имају негде голови али уз уживо коментаре са Арене, а не уз поновљени снимак?