Ozb meni je ovo najbolja utakmica koju sam gledao u zadnjih min. 5 godina!!
Strasan tempo za nasu ligu i to od 1 do 90 min!
Svaka cast i Slobodi koja nije dosla da se bunekrise nego da igra fudbal..msm barem igraci da golmana ne racunam...
Ne verujem da saban u zutom nije 10min produzio jer je Rankovic bar 6-7 min ukralo paseci travu!!
O Piskavcu sta reci..jeste shaban ali je lik ,umirao sam od smeha gledajuci ga ,ali je svakako nerealan trener ,nmg da verujem da u prvom poluvremenu posle jednog ofsajda od 2m on skace ko lud i buni se??!! o0 .. moron...
Sto se nasih tice ,tacno se vidi koliko Djura fali tj kako smo slabi u defanzivi kad on ne igra.
Marko nije za tu poziciju on je znalac i nit ima snage da se rve nit zna to da radi.. velike greska Vigija.
Kosovic me malo razocarao ali ipak je klinac jos pa ne trebe preterano kritikovati.
Enver jbt sta reci??? IGRACINA sa DVA srca! Kapa dole!
Neki kritikuju Kataija .. jeste zna nekad da pretera sa fintama ali po meni on igra sezonu karijere bar dosadasnje.
Neverovatno je elegantan prosto leti kad dobije loptu i zna sta zeli sa njom u vecini slucajeva, nadam se da cemo ga otkupiti od Olimpijakosa.
Susnjar veliko razocarenje za mene... nit se bori nit ulazi u sanse..
Iako sam ga kritikovao pre svega zbog zivota van terena ,red je red ,da se pohvali i Runi koji je igrao sasvim dobro.
Ima dobre lopte nije pravio gluposti tipa zuti karton u 5 minutu i slicno.
Kada sam ulazio na stadion opet sam vido likove za koje samo kad mu vidis facu odmah znas da nije nas!
Preselo mi momentalno i imao sam osecaj u prvih 45 da na stadionu ima ustvari najmanje Vosinih navijaca ,ali drugo poluvreme?

Krivo mi je sto nismo pobedili ali mi i nije nesto preterano zao jer su momci strasno dobro odigrali ai kad vec neko mora da nas zakine onda nek to bude ekipa koja nije dosla da se bunkerise a pritom i zna da igra.
Cak sta vise mogao bih i Vigija pohvaliti prvi put u zivotu xaxax.