Kup Srbije 2023/2024
-
Re: Finale Kupa: VOJVODINA - c.z. 21. maj u 20.15h
Ako neko ko ide svojim kolima ima ideju gde se parkirati nek bude ljubazan da napiše. Vodim četiri klinca sa sobom, pa bih da predupredim eventualne probleme. Hvala unapred 

- KoKanidja
Ulogovao sam se samo da vidim da li sam se registrovao pre tebe na forumuMilan wrote: ↑Fri May 17, 2024 11:35 amslanobarac wrote: ↑Thu May 16, 2024 4:40 pmKako popunjene prijave????!!!
Dolaze ljudi iz dijaspore, mora se ostaviti i za njih.
Uprava se ne oglašava a 5 dana do finala.
Napravila se, bar po meni, velika zbrka. Da sada neko dodje u shop po karte, a ne poznaju ga ili nije iz neke ekipe, dobice odgovor da nema više karata. Ovo predatavlja potencijalni problem ako poznati i ekipe ne popune raspoloživa mesta. Mesta za koje još uvek zvanično ni ne znamo u kom broju smo dobili. Al’ hajde da se nadamo da je neko ipak dobro promislio šta i kako treba raditi.

I da kazem samo jedno svima koji idu, i koji su na terenu -
MI SMO VOJVODINA - OBJASNITE IM TO
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Iskreno i mene najvise brine da li cemo SMETI da pruzimo otpor? Zvezdin tim je prepun rupa i nesigurnosti, ubedjen sam da se sa njima mozemo lakse nadigravati nego u Kragujevcu pre par dana, ali ono sto me istinski zanima, da li cemo smeti pruziti (bilo kakav) otpor?Rakovac wrote: ↑Sat May 18, 2024 8:57 pm Ajde neko da baci neku stručnu procenu kakve su nam šanse u utorak, da li je realna ova kvota koju su izbacile kladionice. Ja nekako mislim tri finala sam gledao sa zvezdom sva tri smo izgubili gol im nismo dali ni jedan, pa valjda će i mene sreća jednom pogledati. Nekako mislim između ostalog naš motiv bi trebao biti veći od njihovog i zbog mnogo bolje pozicije u evropi koju bi nam pobeda donela što sa njima nije slučaj.

-
To će se lako videti. Ako ne bude otpora mene opet nema narednih 10-12 godina + a vodim četvoro klinaca sa sobom.Voja wrote: ↑Sat May 18, 2024 9:33 pmIskreno i mene najvise brine da li cemo SMETI da pruzimo otpor? Zvezdin tim je prepun rupa i nesigurnosti, ubedjen sam da se sa njima mozemo lakse nadigravati nego u Kragujevcu pre par dana, ali ono sto me istinski zanima, da li cemo smeti pruziti (bilo kakav) otpor?Rakovac wrote: ↑Sat May 18, 2024 8:57 pm Ajde neko da baci neku stručnu procenu kakve su nam šanse u utorak, da li je realna ova kvota koju su izbacile kladionice. Ja nekako mislim tri finala sam gledao sa zvezdom sva tri smo izgubili gol im nismo dali ni jedan, pa valjda će i mene sreća jednom pogledati. Nekako mislim između ostalog naš motiv bi trebao biti veći od njihovog i zbog mnogo bolje pozicije u evropi koju bi nam pobeda donela što sa njima nije slučaj.
Iskreno mene najvise plasi to da ne odradimo mec kao protiv Cuke, onda bi i mec sa Cukom dobio puni smisao. Secam se jednog meca Zvezda - Jagodina, Zvezda pobedila 2:1. Ovi se sklonili Zvezda brzo dala dva gola i onda kao Jagodina da gol i krece da napada nekih 50-60 minuta. Sve vreme Jagodina ima loptu, al ne ulazi u 16. I onda sutra sva sportska javnost komentarise "jedva", "nezgodni Jagodinci, mucili nas do zadnje sekunde"... itd itd. A u sustini, iz aviona se videlo da je bila jedna dobro organizovana predstava.Savcic Luka wrote: ↑Sat May 18, 2024 10:39 pmTo će se lako videti. Ako ne bude otpora mene opet nema narednih 10-12 godina + a vodim četvoro klinaca sa sobom.Voja wrote: ↑Sat May 18, 2024 9:33 pmIskreno i mene najvise brine da li cemo SMETI da pruzimo otpor? Zvezdin tim je prepun rupa i nesigurnosti, ubedjen sam da se sa njima mozemo lakse nadigravati nego u Kragujevcu pre par dana, ali ono sto me istinski zanima, da li cemo smeti pruziti (bilo kakav) otpor?Rakovac wrote: ↑Sat May 18, 2024 8:57 pm Ajde neko da baci neku stručnu procenu kakve su nam šanse u utorak, da li je realna ova kvota koju su izbacile kladionice. Ja nekako mislim tri finala sam gledao sa zvezdom sva tri smo izgubili gol im nismo dali ni jedan, pa valjda će i mene sreća jednom pogledati. Nekako mislim između ostalog naš motiv bi trebao biti veći od njihovog i zbog mnogo bolje pozicije u evropi koju bi nam pobeda donela što sa njima nije slučaj.

Ne da smemo nego moramo i hocemo da pruzimo otpor,ovo je utakmica krucijalnog znacaja za dalji tok ovog kluba,ako izgubimo i budu igrali ko pickice baza navijaca ce opasti drasticno,a ako pobedimo mozemo samo da pisemo na forumu i zamisljamo sta ce biti za 3-4 meseca.Voja wrote: ↑Sat May 18, 2024 10:49 pmIskreno mene najvise plasi to da ne odradimo mec kao protiv Cuke, onda bi i mec sa Cukom dobio puni smisao. Secam se jednog meca Zvezda - Jagodina, Zvezda pobedila 2:1. Ovi se sklonili Zvezda brzo dala dva gola i onda kao Jagodina da gol i krece da napada nekih 50-60 minuta. Sve vreme Jagodina ima loptu, al ne ulazi u 16. I onda sutra sva sportska javnost komentarise "jedva", "nezgodni Jagodinci, mucili nas do zadnje sekunde"... itd itd. A u sustini, iz aviona se videlo da je bila jedna dobro organizovana predstava.Savcic Luka wrote: ↑Sat May 18, 2024 10:39 pmTo će se lako videti. Ako ne bude otpora mene opet nema narednih 10-12 godina + a vodim četvoro klinaca sa sobom.Voja wrote: ↑Sat May 18, 2024 9:33 pm
Iskreno i mene najvise brine da li cemo SMETI da pruzimo otpor? Zvezdin tim je prepun rupa i nesigurnosti, ubedjen sam da se sa njima mozemo lakse nadigravati nego u Kragujevcu pre par dana, ali ono sto me istinski zanima, da li cemo smeti pruziti (bilo kakav) otpor?
- Uvek sa tobom
Не могу да нађем нигде ко ће судити финале, јел могуће 3 дана пред утакмицу да нису делегиране судије?!
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
KoKanidja wrote: ↑Sat May 18, 2024 9:18 pmUlogovao sam se samo da vidim da li sam se registrovao pre tebe na forumuMilan wrote: ↑Fri May 17, 2024 11:35 amslanobarac wrote: ↑Thu May 16, 2024 4:40 pm
Kako popunjene prijave????!!!
Dolaze ljudi iz dijaspore, mora se ostaviti i za njih.
Uprava se ne oglašava a 5 dana do finala.
Napravila se, bar po meni, velika zbrka. Da sada neko dodje u shop po karte, a ne poznaju ga ili nije iz neke ekipe, dobice odgovor da nema više karata. Ovo predatavlja potencijalni problem ako poznati i ekipe ne popune raspoloživa mesta. Mesta za koje još uvek zvanično ni ne znamo u kom broju smo dobili. Al’ hajde da se nadamo da je neko ipak dobro promislio šta i kako treba raditi.![]()
![]()
![]()
I da kazem samo jedno svima koji idu, i koji su na terenu -
MI SMO VOJVODINA - OBJASNITE IM TO

Nedostajaćeš…
Samo da budemo naloženi kao one 2007. i može da ih bude i 10.000, ugasićemo ih na tribinama.
POŠTO OBRAZ ???!!!
- churguzijanac
Ja istu muku imamSavcic Luka wrote: ↑Sat May 18, 2024 8:58 pm Ako neko ko ide svojim kolima ima ideju gde se parkirati nek bude ljubazan da napiše. Vodim četiri klinca sa sobom, pa bih da predupredim eventualne probleme. Hvala unapred![]()

Nikad nisam bio u Loznici i baš razmišljam gde bih mogao da parkiram auto il da skidam tablice.
- Neizlecivi
Pa necemo valjda biti nas par jedini tog dana u Loznici sa NS tablicama. Ja ocekujem ogroman broj ljudi kolima, jer je mnogima dopizdilo izivljavanje pandura i putovanje od 8h na gostovanje. Verujem i da i grad nece biti moguce uci bez pratnje.
E sada... Mislim da se kuva malo vise znajuci da ce i cigani u grad morati uci istom marsutom
E sada... Mislim da se kuva malo vise znajuci da ce i cigani u grad morati uci istom marsutom

- slanobarac
Mislim da sam negde naleteo da će suditi Ivković.Uvek sa tobom wrote: ↑Sat May 18, 2024 11:20 pm Не могу да нађем нигде ко ће судити финале, јел могуће 3 дана пред утакмицу да нису делегиране судије?!
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- gospodinFKV
Ajde bre, momci, naje**te im se mame milosne za sve sto trpimo prethodnih godina.
Ko je Ivkovic, po cemu ga pamtimo?
Ko je Ivkovic, po cemu ga pamtimo?
- slanobarac
Ja ga pamtim po sviranom penalu za nas protiv Javora u 99. minutu. To je ono kad je Kajević dao gol za pobedu 2:1.
Svirao je i dva penala za cigane protiv Čuke a prošle godine i za tsc protiv nas kad je bilo 1:1. Lak je na penalima ali mislim da je dobar sudija.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!

Stiže podrška i od naše dijaspore koja nije u mogućnosti da dodje. Ovo je konkretno Švica…
POŠTO OBRAZ ???!!!
Sad sam bio u sopu, ko hoce kartu nek pozuri, ima mozda jos 100 komada i nikakvi spiskovi ne vrede.