Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
DUB

Re: Transferi

Post by DUB »

aftobus rides again!
ubacite zetone, stisnite gas i krecemo sa novom voznjom!
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Nikola

Post by Nikola »

Ja sam za to da se ne dovodi skup igrac na levom krilu, vec da se produzi i pojaca ugovor Abubakaru.
ПУШТАМ КИШУ!
VladaSS

Post by VladaSS »

Mislim da nisam nigde procitao informaciju da je golman Janosevic presao u fk rad,a sad sam cuo na sos-u.
Boske87

Post by Boske87 »

DUB wrote:aftobus rides again!
ubacite zetone, stisnite gas i krecemo sa novom voznjom!
Nemojte tako, mi smo jedno, to je naša snaga :mrgreen: . Šalu na stranu ovim povratkom otpisanog aftobusa možemo da vidimo kakvim se sitnim interesima vodi naša uprava.
Janošević nema kvalitet za Vošu a dovođenjem Žakule je postao prekobrojan.
Last edited by Boske87 on Thu Jul 19, 2012 2:41 pm, edited 1 time in total.
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Sale

Post by Sale »

VladaSS wrote:Mislim da nisam nigde procitao informaciju da je golman Janosevic presao u fk rad,a sad sam cuo na sos-u.
Oni nikako da nauče da ne treba da kupuju naše golmane :)
This time next year, we'll be cup winners!
VladaSS

Post by VladaSS »

војводини је потребно високи и проверени нападач, нормалан креатор игре и два брза крила који знају да играју 1 на 1.
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

VladaSS wrote:и два брза крила који знају да играју 1 на 1.
S tim da bih dodao i dva dobra beka, totalno drugacijih karakterstika od trenutnih. Mi nemamo igraca sposobnog za igru 1 na 1 i ekipa je toga itekako svesna, pa se shodno tome desava da cim ne otvorimo utakmicu na vreme u ekipu ulazi nemir i nesigurnost jer znaju da nemaju onog jednog igraca kome ce da cusnu loptu kad nikome ne ide. Bekovi su nam uzasni, Vulicevic ne ucestvuje i nema kapcitet da ucestvuje aktivnije napred, dok Pavlovic opet previse izmislja i te njegove dugacke "gol" lopte polako pocinju da me iritiraju, kao i njegovo ulazenje u sredinu gde mi izigrava veznog igraca, cime skroooz gubimo sirinu, i to na strani gde igra igrac koji nije krilo - Bilbija nije krilo. Boske odlican dzoker, prva postave NE (iako on nije nesto lose odigrao ali jednostavno ne pravi razliku na terenu). . Moreira, de si?
VladaSS

Post by VladaSS »

Grba_NS wrote:S tim da bih dodao i dva dobra beka, totalno drugacijih karakterstika od trenutnih. Mi nemamo igraca sposobnog za igru 1 na 1 i ekipa je toga itekako svesna, pa se shodno tome desava da cim ne otvorimo utakmicu na vreme u ekipu ulazi nemir i nesigurnost jer znaju da nemaju onog jednog igraca kome ce da cusnu loptu kad nikome ne ide. Bekovi su nam uzasni, Vulicevic ne ucestvuje i nema kapcitet da ucestvuje aktivnije napred, dok Pavlovic opet previse izmislja i te njegove dugacke "gol" lopte polako pocinju da me iritiraju, kao i njegovo ulazenje u sredinu gde mi izigrava veznog igraca, cime skroooz gubimo sirinu, i to na strani gde igra igrac koji nije krilo - Bilbija nije krilo. Boske odlican dzoker, prva postave NE (iako on nije nesto lose odigrao ali jednostavno ne pravi razliku na terenu). . Moreira, de si?
хтео си рећи да ми навијачи имамо другачије виђење "модерног фудбала" у односу на управу и тренера.

Проблеми ће бити кад нам кући дође раднички, пазар, слобода и... Са неким бункером као ови вечерас,а ми немоћни да их пробијемо и дамо бар један гол. Нема креативности, нема играча који може једним потезом да реши утакмицу. :frown:
laki

Post by laki »

Da ne duzim: Bunker se razbija centarsutevima i sutevima sa distance. KRAJ! Ovo je tema transferi pa necu da analiziram utakmicu ovde kao sto ste poceli.
Image
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Ne interesuje me ugovor koji klub ima sa Moreirom, on mora da leti i da se na to mesto dovede neki stranac koji će imati želju da i potrči ponekad, vrati se nazad po tu loptu. To što on doda dve-tri upotrebljive lopte u meču ne opravdava činjenicu da mi imamo igrača manje kad on igra.

Mario Đurovski je profesionalac za tebe eeeeej!
Io odio Belgrado
laki

Post by laki »

A sta mislis o Poletanovicu umestu Moreire? Plus imamo i onog Grina koji se mozda pokaze kao dobar. Po meni ne treba ni slucajno dovoditi stranca posto ih imamo dovoljno. Poletanovica gurati u vatru sto je vise moguce.
Image
budababa

Post by budababa »

Izbaciti Moreiru iz startnih 11 bilo bi priznavanje greške da je odrađen loš transfer, a to ovi iz uprave kluba neće nikad dozvoliti. Pre će silovati publiku celu sezonu i sačekati da ovaj odigra jedan dobar meč i da mogu ponosno da kažu: "e, zbog ovoga smo ga doveli". Ne znam čime je garišon zaslužio titulu "doktora", jer za ovo što je do sada pokazao teško da može da dobije i status medicinske sestrice.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
FkpCascais

Post by FkpCascais »

laki wrote:A sta mislis o Poletanovicu umestu Moreire? Plus imamo i onog Grina koji se mozda pokaze kao dobar. Po meni ne treba ni slucajno dovoditi stranca posto ih imamo dovoljno. Poletanovica gurati u vatru sto je vise moguce.
Od stranaca su u prvoj postavi standardni jedino Grin (kad prodje suspenzija i igra ili def. veznog ili desnog beka) i Omaru. Moreira je opcija koja ce da se gura, i to je sve skupa 3. Antvi sigurno, a Ajuru mozda, ce se verovatno poslati na pozajmice, tako da ima taman mesto za jednog stranca u timu, i to bi najbolje bilo da bude neko kvalitetno levo krilo koje bi nabacivalo dobre lopte Omaruu da finalizuje.
laki

Post by laki »

Mi nemamo para za kvalitetno levo krilo, a dovoditi prosecnog stranca je totalna ludost po meni. Sto rece moj drugar Daljac kad je Brana odlazio: Od blata cemo ga mi praviti"! I zaista, ni prismrdeti mu nije niko ko je od njegovog odlaska probao da odigra po levoj strani.
Image
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Pa sve i da nemamo para za prava pojačanja, normalan klub bi barem doveo NEKOG da ima na poziciji levog krila. Čisto da iluzija da se nešto radi u klubu nastavi da tinja. I ne, Deletić nije klasično krilo, pa se ne računa. A što se tiče pozicije pleja, Poletanović jeste bolji od Moreire, ali po meni to nije dovoljno, pored njega treba da je jedan iskusan ofanzivni vezni.
Io odio Belgrado
Post Reply