Trener(i) FK Vojvodina
-
Re: Trener(i) FK Vojvodina
Čak i sam u ovom intervjuu potvrđuje da ga Dudić nije vređao, već ga je, čuj, pitao kako te nije sramota. Očekujem da su ovo poslednji trzaji dotičnog da pokuša da spasi sebi mesto u klubu.
-
Poznajem par ljudi sličnog psihološkog profila, takodje sportisti i relativno uspešni. I mali sportski uspeh podigne ego kao da sve znaju u životu.
Pre 10-15 godina sam se trudio oko njih, medjutim tu pomoći jednostavno nema. Ne shvataju da suštinski greše u postavci, a još kada se tome doda alkohol ili u Lalatovom slučaju nešto drugo to vodi u katastrofu.
Nije to za FKV jednostavo.
@Deep
Da, loše odluke, loši savetnici. Suviše je Zbiljić ozbiljna zverka da ne propoznaje to sve. Može biti sve samo ne naivan. Nemoj shvatiti pogrešno, ali to što si napisao je kao kada ljudi za ava kažu on je dobar, ali sranja prave njegovi. E sad da li će kada stavi na vagu šta je bolje po njega, odreći se saradnika ili će proceniti da je manja šteta po njega imati loše saradnike i peglati sranja videćemo. U svakom slučaju jedino ako se poklopi njegov interes i inters FKV može biti dobro. Ako se ne poklopi, zba se koji mu je vežniji.
A sam Dudić je apsolutno nebitan za nas. Zamerio se Milojeviću izjavom da nijedam navijač zvezde ne voli kada zvezda tako pobedi, na šta mu je ovaj u medijima odgovorio da kao stranac ne sme tako da priča. A šta je Ranko izjavio posle utakmice protiv cigana u NS?? Da uči svoje igrače da ne igraju tako. I sve te izjave podržavam jer su direktno usmerene protiv govana crvenih.
Pre 10-15 godina sam se trudio oko njih, medjutim tu pomoći jednostavno nema. Ne shvataju da suštinski greše u postavci, a još kada se tome doda alkohol ili u Lalatovom slučaju nešto drugo to vodi u katastrofu.
Nije to za FKV jednostavo.
@Deep
Da, loše odluke, loši savetnici. Suviše je Zbiljić ozbiljna zverka da ne propoznaje to sve. Može biti sve samo ne naivan. Nemoj shvatiti pogrešno, ali to što si napisao je kao kada ljudi za ava kažu on je dobar, ali sranja prave njegovi. E sad da li će kada stavi na vagu šta je bolje po njega, odreći se saradnika ili će proceniti da je manja šteta po njega imati loše saradnike i peglati sranja videćemo. U svakom slučaju jedino ako se poklopi njegov interes i inters FKV može biti dobro. Ako se ne poklopi, zba se koji mu je vežniji.
A sam Dudić je apsolutno nebitan za nas. Zamerio se Milojeviću izjavom da nijedam navijač zvezde ne voli kada zvezda tako pobedi, na šta mu je ovaj u medijima odgovorio da kao stranac ne sme tako da priča. A šta je Ranko izjavio posle utakmice protiv cigana u NS?? Da uči svoje igrače da ne igraju tako. I sve te izjave podržavam jer su direktno usmerene protiv govana crvenih.
Ja bih opet o Lalatoviću kao treneru. Ovo što je napravio u sali za konferencije zaista niko ne može da opravda, za svaku je osudu i to svi mislimo. Mislim da vlada meni nerazumljivo pljuvanje Lalatovića kao trenera. Ne zna engleski. Pa šta. Evo da konstatujem da je dosta forumaša i posle ove utakmice pohvalilo Lalatovića kako je postavio utakmicu sa Radničkim(Maraš,na tri boda,el maestro...). Ja prvi kad sam video tim, tri centarhalfa, dva beka, bez centarfora rekao sam ovaj je odlepio. Međutim, dobro smo igrali, puno šansi napravili. I eto, malo i sretno, došli smo na tri boda od trećeg mesta. Urošu Nikoliću koga svi ovde pljuju(i ja sam ga omalovažavao) je ukazao poverenje i vratio ga u igru. I opet da kažem, sa svakim timom je u ovoj ligi napravio rezultat, recite sa kojim nije. Unazadio je igru ? Ja to ne vidim. Po meni, kao trener, on je nama najbolje rešenje i dalje mislim. I mislim takođe da ga Zbiljić neće skloniti i da će mu to biti pametan potez.
I tako to, sve se relativizuje.
Neko se izvini, neko ne i idemo dalje. Mir, mir, mir, niko nije kriv ( kupus i pecenje, bravo pomirenje). Kod dece moze, kod javnih licnosti ne bi smelo, jer velik uticaj imaju na drustvo i institucije ( i FKV je institucija, ne samo fudbalska).
Ne postoji i ne zna se red.
I tek, kad nekog licno pogode posledice toga, tada pocinju frustracije, zalbe i jadikovke.
Posle i sve ono sto je napisao @Minja i ta agresija 24/7.
Neko se izvini, neko ne i idemo dalje. Mir, mir, mir, niko nije kriv ( kupus i pecenje, bravo pomirenje). Kod dece moze, kod javnih licnosti ne bi smelo, jer velik uticaj imaju na drustvo i institucije ( i FKV je institucija, ne samo fudbalska).
Ne postoji i ne zna se red.
I tek, kad nekog licno pogode posledice toga, tada pocinju frustracije, zalbe i jadikovke.
Posle i sve ono sto je napisao @Minja i ta agresija 24/7.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- slanobarac
Ovo je prava Vojvodina. Dosta više bajke o gospodskom klubu. Bilo nekad. Prazne priče, treba se osvestiti i obrnuti za 180°. Ili propasti.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Milan wrote: ↑Sun Dec 22, 2024 12:59 am Potpuno je besmisleno i razmišljati da li mu je i šta Dudić rekao. Savršeno me za to boli ona stvar. Trener našeg kluba se javno ne sme tako primitivno ponašati i tačka.
Moje predvidjanje na dole navedeno:
Kao neko ko je otisao na preko 80% utakmica Vojvodine poslednjih godina, ukljucujuci i gostovanja, moram da napisem da ukoliko klub do kraja sutrasnjeg dana ne izda zvanicno saopstenje gde ce da navedu:
- Da se izvinjavaju Radnickom za ponasanje svog trenera,
Vrlo verovatno da hoće.
- Da se izvinjavaju Fedji (koliko god da on nije cvecka, klub mora da se javno izvini) za ponasanje svog trenera,
Moguće.
- Da se izvinjavaju novinarima, navijacima i sportskoj javnosti za ponasanje svog trenera i scenu u pres sali,
Verovatno
- Da je Lalatovic bivsi trener,
Gotovo nemoguće.
- Da se napomene da je Vojvodina gospodski klub, i da clanovi kluba koji nisu gospoda nema sta da traze u klubu!
Samo prvi deo.
Očekujem i Lalatovićevu konferenciju za štampu gde će pokušati da okaje svoje grehe, ali gde će i nakon kajanja sigurno biti i njegovo čuveno “ali”.
Nije da nisam predvideo. Od Lalatovića se drugo nije ni očekivalo, ali je klub ozbiljno pao na ispitu!
Što se maštanja o narednom treneru tiče, ja bih pre probao Gaćinovića nego vraćao Ranka. Jedino me kod njega brine to što nigde ne pušta korenje i lak je na obaraču što se odlazaka tiče. Ok, nisam baš pratio i možda je to bila posledica mešanja u njegov posao, te kao čovek od integriteta to neće da trpi, ali mi je jednostavno takav utisak…
POŠTO OBRAZ ???!!!
-
Moj dobronamerni savet, nemojte preuranjeno sa odlukama u klubu jer i dalje ništa nije rešeno. Najnovije informacije koje imam govore da je Zbiljić žestoko zamerio Lalatoviću, a pojavila se i informacija da ovaj u ugovoru ima to da ako 5 puta ne dođe na trening, ide raskid ugovora momentalno. Kažu da ovaj do sada nije došao na 4, i to je dodatni argument kojim se vode. Čak je u raspravi prebacio ispadanje od Maribora i Marku i Zbiljiću, nešto po principu smenite me pa ispadajte od Maribora...
Što se Gaćinovića tiče, Simovići mu ne bi pravili problem sigurno, on bi čovek i svoj novac dao ako treba da ga puste da dođe u Vojvodinu. Mingo teška priča, Blagojević je možda sada realniji nego prošli put kad je odbio. Ali ne treba nagadjati, treba videti kako će se završiti ova španska serija sa Lalatovićem.
Što se Gaćinovića tiče, Simovići mu ne bi pravili problem sigurno, on bi čovek i svoj novac dao ako treba da ga puste da dođe u Vojvodinu. Mingo teška priča, Blagojević je možda sada realniji nego prošli put kad je odbio. Ali ne treba nagadjati, treba videti kako će se završiti ova španska serija sa Lalatovićem.
Zamislite situaciju:
Vi u vašoj firmi, javno izvređate i opsujete majku nekome na sastanku. Posle toga u razgovoru sa svojim šefom mu prebacujete njegove pređašnje neuspehe. I nakon svega toga se i dalje vaga u toj firmi da li da vas otpuste ili samo kazne.
Pa ja mislim da vam je i otac vlasnik firme ne biste se provukli.
Ja stvarno ne znam šta se tu razmišlja i zašto taj čovek još od subote poslepodne nije prestao da bude trener našeg tima.
Kakve taj veze ima
Vi u vašoj firmi, javno izvređate i opsujete majku nekome na sastanku. Posle toga u razgovoru sa svojim šefom mu prebacujete njegove pređašnje neuspehe. I nakon svega toga se i dalje vaga u toj firmi da li da vas otpuste ili samo kazne.
Pa ja mislim da vam je i otac vlasnik firme ne biste se provukli.
Ja stvarno ne znam šta se tu razmišlja i zašto taj čovek još od subote poslepodne nije prestao da bude trener našeg tima.
Kakve taj veze ima

- gospodinFKV
"On mene nije uvredio, ali me je provocirao, a ja sam opet ispao seljacina. Nije ni on cvecka, pitao me je kako me nije sramota, ali sam ga ja unistio na terenu, otkinuo sam ga, a voleo sam Radnicki, pu Slavko Perovic, molio me je da ga spasim, uveo ih u prvu ligu kao igrac, spasio posle kao trener od ispadanja, jer sam je**na velicina, sto se na kraju ogleda u tome sto sam Fedju Dudica razvalio kao majmuna na terenu hehe"
Suma sumarum ove mozdane dijareje od, pazi sad, IZVINJENJA

Suma sumarum ove mozdane dijareje od, pazi sad, IZVINJENJA

-
Od prve sekunde nakon incidenta pričam da ga Feđa Dudić nije vređao, ako ništa drugo bar Lalatović govori istinu ovde moram priznati iskren čovek 

Nije tajna da ja nemam bas visoko misljenje o Lalatovicevim trenerskim sposobnostima a ne smatram ga ni za dobru i moralnu osobu (to je po mom misljenju nemoguce biti ako navijas za crvenu zvezdu) a i po politickim stavovima se razmimoilazimo da verovatno ne moze dalje. Ali - da zanemarimo sve ostalo, i moje misljenje, i pravimo se da se nista nije dogodilo, za fudbalski klub samo bi jedan kriterijum morao biti vazan a to je koliko je on dobar za klub. To ukljucuje i rezultate na terenu, i razvoj / stvaralastvo za buducnost od koje klub treba da se finansira, i cuvanje i unapredjivanje ugleda kluba.
Ako trener - Lalatovic ili bilo koji drugi - moze to da ispuni i ispostuje potpuno je nebitno kakav je on covek van toga, kakvi su mu politicki stavovi, kojim se hobijima bavi, da li preferira plavuse ili crnke, sve dok ne dodje u problem sa zakonom i dok njegov privatan zivot ne utice na profesionalni. No objektivno gledano Lalatovic je i pre ovoga od neki dan odavno presao granice gde njegovo ponasanje i privatni problemi pocinju da imaju negativan uticaj na klub. Neko je napisao ovde da njemu treba pomoc, i ja se slazem - ali tu pomoc treba da potrazi negde drugde. FK Vojvodina nije institucija za lecenje odredjenih bolesti.
Ako jednog dana uspe da se oslobodi i pronadje dusevni mir sto mu iskreno zelim mozda i ima nade da vrati trenersku karijeru na pravi kolosek - ali i u tom slucaju nadam se sto dalje od nas. Dosta je bilo.
Ako trener - Lalatovic ili bilo koji drugi - moze to da ispuni i ispostuje potpuno je nebitno kakav je on covek van toga, kakvi su mu politicki stavovi, kojim se hobijima bavi, da li preferira plavuse ili crnke, sve dok ne dodje u problem sa zakonom i dok njegov privatan zivot ne utice na profesionalni. No objektivno gledano Lalatovic je i pre ovoga od neki dan odavno presao granice gde njegovo ponasanje i privatni problemi pocinju da imaju negativan uticaj na klub. Neko je napisao ovde da njemu treba pomoc, i ja se slazem - ali tu pomoc treba da potrazi negde drugde. FK Vojvodina nije institucija za lecenje odredjenih bolesti.
Ako jednog dana uspe da se oslobodi i pronadje dusevni mir sto mu iskreno zelim mozda i ima nade da vrati trenersku karijeru na pravi kolosek - ali i u tom slucaju nadam se sto dalje od nas. Dosta je bilo.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Jel se vi zajebavate sa Gaćinovićem, Mingom, Blagojevićem i tim opcijama? Manite nas lažnih stručnjaka mi želimo trenera koji će da iskoristi pun potencijal ove ekipe.
Ja sam za povratak Ranka iako nisam puno video u njegovom kratkom mandatu, ali potencijala je bilo. Ukoliko dodje neko poput Gaćinovića, Minga i ostalih truba trenera odosmo u plej aut, a i ovako nismo daleko.
Ja sam za povratak Ranka iako nisam puno video u njegovom kratkom mandatu, ali potencijala je bilo. Ukoliko dodje neko poput Gaćinovića, Minga i ostalih truba trenera odosmo u plej aut, a i ovako nismo daleko.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
-
Uz dužno poštovanje, Mingo je sve samo ne lažni stručnjak, moj stav je da je u top 10 stručnjaka koji imaju srpski pasoš. Ono što me kod njega malo kopka je pitanje autoriteta, u struku ne sumnjam baš ni malo. Ne bi njegova trenerska predavanja posećivali Marko Savić, Žarko Lazetić i mnogi drugi koji se smatraju relativno dobrim trenerima, da nisam u pravu. Dakle pitanje autoriteta da, pitanje struke ne. Predugo je radio kao asistent, a samostalno samo u klubovima gde nije ni teško nametnuti autoritet, pa me to brine u slučaju dolaska u Vojvodinu.
Gaćinović je kontra, dobijaš sigurno ozbiljan autoritet, nekoga ko poznaje klub, ambijent, ligu, ekipa će biti prespremna fizički, imaće strašne kontre, ali neće biti ništa preterano inovativno kako bi bilo kod Minga.
Blagoje mi niti smrdi niti miriše, njega ne bih ni dovodio.
Gaćinović je kontra, dobijaš sigurno ozbiljan autoritet, nekoga ko poznaje klub, ambijent, ligu, ekipa će biti prespremna fizički, imaće strašne kontre, ali neće biti ništa preterano inovativno kako bi bilo kod Minga.
Blagoje mi niti smrdi niti miriše, njega ne bih ni dovodio.
Gacinovic gde god da je bio pravio je rezultate,u prevodu znamo sta moze i ispunice ocekivanja.Plus sve na to mogao bi da vrbuje Mijata da se vrati?VošaNS wrote: ↑Tue Dec 24, 2024 1:43 am Jel se vi zajebavate sa Gaćinovićem, Mingom, Blagojevićem i tim opcijama? Manite nas lažnih stručnjaka mi želimo trenera koji će da iskoristi pun potencijal ove ekipe.
Veselinovic za njega sam siguran da on dodje da bi se mi preporodili,kao i za Savica.
Za Blagojevica nisam cuo pa necu da dajem neki sud o coveku.
Kakva idealna situacija za nas..taman da se rešimo ovog šarlatana pred zimsku pauzu i da se dovede neki kršteni trener, da može da ukombinuje tim za drugi deo sezone i napad na grupnu fazu...eh ima li neko mozga u klubu, a pogotovo interesa za bolju Vojvodinu!?
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodina!