Mi imamo svog trenera. Njegovo ime se zove Nenad Lalatović. I verujemo u njega. Zamislite, da 15 dana pred početak prvenstva menjamo trenera. Zbog čega? Ko bi bio budala, pa da uradi tako nešto?! Da se ne bih ponavljao. Sve to što je neko napisao, a tiče se struke i pozicije trenera, uopšte nije bila tema u Vojvodini“, dodao je Tanjga.
A ko bi bio budala i ostavio ga za trenera nakon onog divljanja posle Radničkog?
Ako je i Kolarov napredan onda se tu ne pitamo ni mi navijaci ni Zbiljic i uprava ni Lalatovic pa bogami ni Kolarov. Bice kako gazda naredi. Ako gazda kaze da dolazi kod nas, onda dolazi kod nas. Isto tako ce biti i za odlazak, sto potencijalni buduci Kolarova to sada Lalatovicev. Po x-ti put da ponovim dok svima ne bude jasno - u Srbiji ima samo jedan fudbalski klub, koji garnituri na vlasti sluzi za pranje novca i da bude fudbalski izlog za prodaju igraca napolje; tu je jos jedan jer "bez tog drugog jakog nema ni prvog jakog" tojest da njihova medjusobna nadgornjavanja i "derbi" budu ventil za tenzije u narodu, one igre iz hleba i igara. A za (u)hleb stranacih vojnika sluzimo mi i svi ostali klubovi u Srbiji, svedeni na nivo kulise za pozorisnu predstavu "nikad regularnije prvenstvo" i kojima ako bas budu dorbi i poslusni dozvole da polizu mrvice sa stola nakon sto Jedini Klub bude namiren. To je realnost, ostalo su sve price za malu decu - dupla kruna 25/26 i takoto.
Tanjug wrote:
Aleksandar Kolarov ima ugovor i svoje ciljeve sa FSS. Uz to navodi Miroslava Tanjge da je učestvovao u dovođenju selektora mlade reprezentacije Srbije nisu tačni i nemaju ama baš nikakvo utemeljenje. Niti je učestvovao niti je po bilo kom osnovu mogao da učestvuje u tome.
Tanjug wrote:
Aleksandar Kolarov ima ugovor i svoje ciljeve sa FSS. Uz to navodi Miroslava Tanjge da je učestvovao u dovođenju selektora mlade reprezentacije Srbije nisu tačni i nemaju ama baš nikakvo utemeljenje. Niti je učestvovao niti je po bilo kom osnovu mogao da učestvuje u tome.
Ovo su izjavili iz FSS.
Pa dobro, svi znaju da ga Piksi ne miriše nikako i da je ovo rekao on a ne neki famozni FSS
Pa napredni su i oni koji su obezbeđeni a na to mislim pod Jokić i Đoković porodicu a da ne budu neki drugi.
Ljudi slabo pamte.
Na primer Mandić nije pružio ruku Šapiću i svi skočili da uzdižu Mandića misleći da je to zato jer je protiv sns-a a realnost je drugačija a ona je takva da su se oni popičkali dok je Mandić bio u VK Novi Beograd a ne zato jer je ovaj sns. Pride je imao milionski ugovor u Novom Beogradu i dok se nisu popičkali sve je bilo bajno.
A popičkali su se jer mu je Šapić rekao kako kako ima milionski ugovor a ne vraća ma terenu ništa a posle se stvorila od onog rukovanja bajka kako je ovaj protiv sistema.
Razumem da se prenesu ovde ti neki umereni režimski portali tipa dnevnika, mocarta, ali deliti kurir, alo, informer linkove stvarno ne razumem. Koga bre boli patka šta je cigan ćoman izjavio za režimski šljam?
2 utakmice suspenzije i 200.000din kazna Lalatoviću. Smešno i sramno, još će da mu naprave uslugu da se vadi ako izgubi od Partizana kako on nije vodio ekipu.