Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Mackycool

Re: Transferi

Post by Mackycool »

Drina wrote:Ponudjena su nam cetri igraca, medju njima je i Damjanovic iz Donjeg Srema.
Evo oficijalne informacije! Drino, verujemo ti na reč. :cheers:
Damjanovic je dobar igrac, trebao bi nam jedan takav.
Sostengono gli eroi: "Se il gioco si fa duro, è da giocare"
Drina

Post by Drina »

Mackycool wrote:
Drina wrote:Ponudjena su nam cetri igraca, medju njima je i Damjanovic iz Donjeg Srema.
Evo oficijalne informacije! Drino, verujemo ti na reč. :cheers:
Damjanovic je dobar igrac, trebao bi nam jedan takav.
Ponudjeni su nam jos i Rakic, Mrdakovic, Delibasic, ali ta prva trojica traze dosta para tako da je Damjanovic najrealnije resenje. Pitanje je samo da li ce Donji Srem hteti tek tako da pusti Damjanovica. :)
Mackycool

Post by Mackycool »

Gari, da ti nisi možda alter ego Rabrena? :mrgreen:
I ja se slažem da je Damjanović najbolje rešenje, što finansijski, što igrački.
Sostengono gli eroi: "Se il gioco si fa duro, è da giocare"
Drina

Post by Drina »

Mackycool wrote:Gari, da ti nisi možda alter ego Rabrena? :mrgreen:
I ja se slažem da je Damjanović najbolje rešenje, što finansijski, što igrački.
:D
lazarr

Post by lazarr »

Damjanovic je daleko bolja opcija od ostale trojice. Ne znam tacno koliko godina ima, ali ostali su po prilicno istroseni igraci. Ne mislim samo na godine starosti vec na to sto skoro svi igraci koji se vracaju u nasu ligu iz inostranstva izgube na motivaciji i taj prelazak shvataju kao korak unazad. Po pravilu oni taj svoj verovatno poslednji igracki ugovor otaljavaju bez imalo volje. Damjanovic verovatno nije resio svoju egzistenciju i siguran sam da bi dolazak u Vosu shvatio kao korak unapred i davao svoj maximum, kako bi obezbedio jos neki povoljan ugovor preko.
A sigurno je i dosta jeftiniji.

P.S. Vece mi ulepsao onaj 93 minut iz Bordoa. Nek vide malo i cigani kako boli kad tako ispadnes. A valjda ce se sad i Abua okanuti!!!!
stevan

Post by stevan »

Ako ce dovoditi Damnjanovica, bolje nikog da ne dovode, Jao je za njega Doktor.
Sta ste se primili kakav bre Damnjanovic,pa valjda mi tezimo nekom kvalitetu.

A to za golmane nista mi nije jasno,doveli Zakulu od 33 leta , a sad Kesica , koga su oterali, a decko u Radu nije mogao da se izbori za mesto u timu.Nema sumnje Supic je neprikosnoven, i ovu sezonu sasvim korektno brani,trebali su dati sansu nekom nasem klincu kao rezervi.
Helm

Post by Helm »

Panto, ti li si? :D

Ko god da si, verujem ti potpuno na reč, još nisi omanuo! :mrgreen:

A sad nam treba neko ko će da obrazloži može li se od Damjanovića očekivati više od Bojovića?

@lazarr
Rakić je takođe relativno mlad, sigurno ga čeka još bar 5 godina aktivne karijere, a ne bih rekao ni da se obezbedio. On je više kao varijanta Mrđe i Brane Ilića, igrač kome treba druga šansa.

PS: Preduhitrio me i Stevan, takvi komentari me sad najviše interesuju. :D
Drina

Post by Drina »

stevan wrote:Ako ce dovoditi Damnjanovica, bolje nikog da ne dovode, Jao je za njega Doktor.

A to za golmane nista mi nije jasno,doveli Zakulu od 33 leta , a sad Kesica , koga su oterali, a decko u Radu nije mogao da se izbori za mesto u timu.Nema sumnje Supic je neprikosnoven, i ovu sezonu sasvim korektno brani,trebali su dati sansu nekom nasem klincu kao rezervi.
Ti stvarno mislis da mi mozemo da dovedemo nekog kvalitetnog i dokazanog igraca koji nema preko 30 godina? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
lexa

Post by lexa »

Glasam za ovog momka iz Donjeg Srema :cheers:
On jos nije obezbedio svoju egzistenciju i mora da "zagreje" kopacke kako bi obezbedio
jaci ugovor. Sit sam vise ovih povratnika iz inostranstva koji dolaze po principu "idem malo
kuci da se zezam, odrzavam formu, pa cu opet van da uzmem malo vecu kintu".
Mare

Post by Mare »

Drina wrote:
stevan wrote:Ako ce dovoditi Damnjanovica, bolje nikog da ne dovode, Jao je za njega Doktor.

Ti stvarno mislis da mi mozemo da dovedemo nekog kvalitetnog i dokazanog igraca koji nema preko 30 godina? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
U pravu je stevan, ako ne mogu nekog dobrog bolje nikog da ni ne dovode i daju šansu nekom klincu, ne znam kakav je taj Damjanović, ali znam da već imamo Bojovića, onog kako se zove Jao i Škuletića koji će nam još jedan takav, onda bolje neko dete pustiti da pika tu loptu pa možda i nešto bude od njega, ovako...
Akcent

Post by Akcent »

Donji Srem objavio na svojoj stranici da su nam danas prodali Damnjanovica
Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
stevan

Post by stevan »

Ako i ne mozemo, sto taloziti prosek, kad takvih igraca imamo.
Neki Damnjanovic,Jao,Bilbija,Bojovic, pa bolje umesto sve cetvorice obezbediti platu jednom dobrom, proverenom spicu, a u rezervi dati sansu nekom klincu.

Slazem se sa Helm ako bi vec birao izmedju njih cetvorice izabrao bi Rakica, Helm je dao dobro obrazlozenje.
ssnigd

Post by ssnigd »

lexa wrote:Glasam za ovog momka iz Donjeg Srema :cheers:
On jos nije obezbedio svoju egzistenciju i mora da "zagreje" kopacke kako bi obezbedio
jaci ugovor. Sit sam vise ovih povratnika iz inostranstva koji dolaze po principu "idem malo
kuci da se zezam, odrzavam formu, pa cu opet van da uzmem malo vecu kintu".
Nisam ni ja obezbedio svoju egzistenciju, je l' bih mogao i ja da malo igram za Vosu. Klub volEm od srca i davao bih 10000000% na svakoj tekmi, protiv onih ili pukovnik ili pokojnik.

Salu na stranu, nije ni Susnjar obezbedio zivot sebi :wink: Ne znam kakav je ovaj lik, no videcemo uostalom.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Drina

Post by Drina »

Firmas iz medicinske wrote:Donji Srem objavio na svojoj stranici da su nam danas prodali Damnjanovica
link? Ja ne vidim nista na njihovom sajtu.
Poceli ste da poredite Damjanovica sa Skuleticem i ostalima.
Matches: 3
Goals: 2
Assists: 1
To je njegova statistika.
stevan

Post by stevan »

Firmas iz medicinske wrote:Donji Srem objavio na svojoj stranici da su nam danas prodali Damnjanovica
Bas si me streso, morao sam da odem na sajt fk Donji Srem ,na svu srecu nije istina.
Post Reply