Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
fare

Re: Uprava

Post by fare »

Daj bože da je to istina da se više izvučemo iz ove gabule ovo je dno dna.
Maki

Post by Maki »

Čuo sam da Bajatović ostaje u upravi. Osim Zbiljića i Rastavca, dolazi i Marko Jovanović za sportskog direktora.
fare

Post by fare »

A u klub se uključuju u sportski sektor Lane i Krasa naj verovatnije ali nama treba prvo napraviti dobru ekipu od ovih mladih tu šta valja ostaviti a ostalo generalka. I probati Rockova otkupiti od Mađara.
draganas

Post by draganas »

Srećan povratak gospodinu Zbiljiću.

Ovaj put bez problema sa plaćenim navijačima, raznim mešetarima, ljudima koji u Voši vide samo ličnu korist.

Što su otimali, otimali su. Gotovo.

Tome Grobari i slični bez dana radnog staža koji su nam se nakotili u UO neka se vrate u svoje matične klubove ili neka sreću potraže u Kabelu i Proleteru ( tamo im je top ekipica ).
Cane

Post by Cane »

Ukoliko se ispostave kao tačne ove informacije o ozbiljnoj rekonstrukciji upravljačkih struktura kluba to se može jedino pozdraviti i podržati, jer je aktuelno stanje najgore moguće i svaka promena sada jednostavno može biti samo na bolje. Mada, ne bi me iznenadilo da se nakon gromoglasnih najava ispostavi da zaista realizovano bude mnogo skromnije od najavljivanog. Sačekajmo zato pa se onda izjašnjavajmo jer za sada ne vidim nigde ništa konkretnije od gradskih pričica. Ne bih imao ništa protiv da se pominjana imena zaista nađu u klubu, ali nisam siguran da je to još uvek realno. Da ne bude opet tresla se gora, a rodio se po deseti put neki Gajić i slični. Tradicionalnog i neizbežnog Ljubu Apra da i ne pominjem. Obično se svede na par istih likova koji se tu nešto kao pitaju a koji unapred garantuju siguran neuspeh. O nasušnoj potrebi da se sportski sektor, uključujući i omladinsku školu, radikalno promeni da i ne govorim. Živi bili pa videli, ali ne radujte se mnogo unapred.
slanobarac

Post by slanobarac »

Ukoliko je tačna vest da će na čelo kluba doći Zbiljić moram da iskažem svoje razočarenje tim potezom. Taj čovek mi ne uliva poverenje, naprotiv mislim da ćemo potonuti još više. Zašto tako mislim? Videćemo možda već na zimu. Jedino ako se baš, baš "otvori" i kompletno remontuje igrački i trenerski kadar možda dobacimo dogodine do Evrope. Klub koji ubode treće mesto dogodine može dobro da se opari i stane čvršće na noge. To vam je sedmica na loto-u.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
fare

Post by fare »

Jedan fudbaler mi je lično rekao neću da ga imenujem da je istina što se piše po novinama.
fare

Post by fare »

Karlsson

Post by Karlsson »

Koliko god to lepo i pozitivno zvučalo sve to ne verujem unapred u pozitivne promene dok god ne budu vidljive. Dosta je reči, trebaju nam dela. Možda Zbiljić obećava neku finansijsku stabilnost i bolji igrački kadar, ali jak uticaj vlasti u Klubu samo znači da ostaje zvezdina filijala i da protiv njih ne možemo ničemu da se nadamo. Ništa bez privatizacije. Ovo su samo privremene fasade.
slanobarac

Post by slanobarac »

Frustrirani grobari hoće da dižu revoluciju i smenjuju upravu i čelnike celog sd a mi se radujemo jednom Zbiljiću. Stvarno smo nisko pali. Znate li vi uopšte ko je taj čovek, kako je došao do "Južne Bačke", šta mu visi na zidu kancelarije.......? Nama treba menadžer na čelu kluba. Ali pravi a ne politički. Ovo je što reče @Karlsson samo produžetak agonije i lizanje m**a blizancima. Trebaju nam velike pare i velike ideje za bilo kakve veće ambicije. Treba nam čovek koji će ove godine postaviti kamen temeljac novog stadiona i dovesti bar 10 igrača spremnih da vrate Vošu na pravi kolosek. Dok se takav ne pronađe neće biti ništa od nas.
Djisa

Post by Djisa »

slanobarac wrote: Wed May 18, 2022 7:54 am Frustrirani grobari hoće da dižu revoluciju i smenjuju upravu i čelnike celog sd a mi se radujemo jednom Zbiljiću. Stvarno smo nisko pali. Znate li vi uopšte ko je taj čovek, kako je došao do "Južne Bačke", šta mu visi na zidu kancelarije.......? Nama treba menadžer na čelu kluba. Ali pravi a ne politički. Ovo je što reče @Karlsson samo produžetak agonije i lizanje m**a blizancima. Trebaju nam velike pare i velike ideje za bilo kakve veće ambicije. Treba nam čovek koji će ove godine postaviti kamen temeljac novog stadiona i dovesti bar 10 igrača spremnih da vrate Vošu na pravi kolosek. Dok se takav ne pronađe neće biti ništa od nas.
Znaci ti imas bolje resenje od Zbiljica?

Ja sam za!

Ili samo pricas da bi pricao?
Kup je nas!
slanobarac

Post by slanobarac »

Nisam nigde napisao da imam gotovo rešenje. Izneo sam svoje mišljenje kako bi trebalo da se vratimo na pravi kolosek. Valjda toliko mogu.
Ubeđen sam da Zbiljić nije rešenje. Možemo možda nešto instant i ostvariti ali dugoročno ovo bi bilo produžavanje agonije i tihi silazak na marginu. Uostalom, vreme će pokazati jesam li bio u pravu.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

slanobarac wrote: Wed May 18, 2022 7:54 am Frustrirani grobari hoće da dižu revoluciju i smenjuju upravu i čelnike celog sd a mi se radujemo jednom Zbiljiću. Stvarno smo nisko pali. Znate li vi uopšte ko je taj čovek, kako je došao do "Južne Bačke", šta mu visi na zidu kancelarije.......? Nama treba menadžer na čelu kluba. Ali pravi a ne politički. Ovo je što reče @Karlsson samo produžetak agonije i lizanje m**a blizancima. Trebaju nam velike pare i velike ideje za bilo kakve veće ambicije. Treba nam čovek koji će ove godine postaviti kamen temeljac novog stadiona i dovesti bar 10 igrača spremnih da vrate Vošu na pravi kolosek. Dok se takav ne pronađe neće biti ništa od nas.
Jel isti oni grobari koji idu u Pioniru/Arenu pune po 10k na košarci a predsednik im Ostoja Mijailović?
Da li o tim moralnim gromadama pričaš ?
Dobiše ljudi 10 m eur budžet, doveli Obradovića odakle?
Za mir u kući?
Zabole navijače partizana za sns ili bilo šta njima se smučila ova garnitura u upravi koja je tragikomična i to je sve.

A što se tiče drugog dela objave svi to želimo ali to je utopija.
Ovde niko nije za Zbiljića 100% ali u ovim stranačkim konstalacijama on deluje kao jedini koji može koliko toliko da radi u interesu kluba u ovom trenutku.
Uspeo je da obezbedi 1 mill eur budžet u OK i to u Vojvodini koja nije medijski propraćena niti je stranački isplatljiva makar za glasačke poene. Sigurno postoji neka korist i od toga ne treba sklanjati glavu jer je to istina.
Izgleda da će i predsednik RK Milan Đukić da uđe u FK.
Svima njima je izgleda jasno da sledeća sezons može da donese dobru finansijsku dobit pa se malo po malo priključuju.
A ja se slažem sa tvojim konstatacijama Slanobarac samo jednostavno ovo je "vučje vreme" i mi ne možemo ništa da promenimo jer nas nema dovoljno ni za jedan kvalitetan fudbalski termin a ne za nešto drugo.
slanobarac

Post by slanobarac »

@Deep Purple
"Zabole navijače partizana za sns ili bilo šta njima se smučila ova garnitura u upravi koja je tragikomična i to je sve."
Ja i jesam mislio na navijače a ne na narko dilere sa tribina.
A što se tiče utopije mislim da je i verovanje da će nas jedan Zbiljić izvući isto utopija.
Ono što sam napisao će se sigurno jednog dana desiti. Pre ili kasnije. Ili nas biti neće. Mislim na klub.
Cane

Post by Cane »

Ako se ovo zaista desi predstavljaće gotovo "istorijsku" promenu u klubu. I to ne zbog toga što su ovi ljudi za pohvalu i divljenje, nisu ni blizu, nego zbog stanja u koje je klub doveden pa nam sad neki Zbiljić zaista deluje kao spasitelj. Tužno ali realnost je takva i samo iz tog razloga ne vidim neki posebni smisao u "prebrojavanju krvnih zrnaca" istima u trenutku dok još nisu ni izabrani. Sačekajmo, biće vremena za sve to. Ako smo mogli gledati nekog bezličnog i beskrvnog Samardžića toliko vremena, onda je svaka promena dobrodošla.
A ukoliko se pomenuti ljudi zaista nađu u klubu želim im da se konačno počnu baviti klubom u svim njegovim segmentima, a ne da opet daju besmislene izjave o šampionskim ambicijama i slično, a da iza toga ne stoji bukvalno ništa. Voleo bih da što manje govore i za promenu bar nešto konkretnije urade u klubu počevši od uvođenja kakvog takvog reda, jer je ovo sada katastrofa. I naravno, ovu menadžersko navijačku ekipu i njihovu simbiozu koja tako lepo funkcioniše poslednjih desetak godina (njihov maligni učinak je sad očigledan baš svima) maknite što dalje od mesta odlučivanja ili se nemojte ni prihvatati bilo čega.
Jer ako opet vidimo iste te mešetare u klubu i oko njega, uzalud vam trud svirači ...
Post Reply