7. kolo: Vojvodina-partizan 1:2

Locked
Владика
Administrator

Re: 7. kolo: Vojvodina-partizan, subota 19h

Post by Владика »

Само да кажем још по коју, па Вас више нећу смарати. Мало ме чуди одлука надлежних органа да се овај меч одигра у ноћном термину? Још ми је чуднија одлука да полиција није инсистирала на јасној сеграгација навијача два тима, ако узмем у обзир дешавања у протеклих неколико година?
Да ли се поново спрема неки сценарио који треба да забави прости пук? Да ли следи још једно скретање пажње са реалних друштвених проблема? Надам се да не, и позивам навијаче Војводине да спортски бодре свој клуб јер ће очи и уши престоничких добро пазати на сваки наш поклич(опет никада се не зна да ли ће Вас на изласку са стадиона зауставити неко службено лице и питати шта сте певали. Прошли догађаји су нам јасно показали да фудбалер и навијачи оних могу да раде шта хоће док за нас закон важи).
Уз песму "Ћирибу ћириба" да новог тријумфа! Уздравље и да славимо!
[video]http://www.youtube.com/watch?v=tgdu23Vi ... re=related[/video]
:shock: :cheers:
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Image
Ovaj je njihov koliko ja znam? :?
Last edited by novosadjanin on Fri Sep 30, 2011 1:21 pm, edited 1 time in total.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Helm

Post by Helm »

Ajaoj! Koliko ja znam u pravu si i to mislim da je zesce njihov, daj Boze da gresim! :shit:
lexa

Post by lexa »

Koga briga za sudije, gazimo stoku pa makar glavom i bradom Albert Nadj bio glavni sudija.
Helm

Post by Helm »

Zgazili smo mi njih i u kupu...
:)

Post by :) »

Daljac wrote: http://www.youtube.com/watch?v=CurSEyxFuz0" onclick="window.open(this.href);return false;

sa histeričnim vriskom ove neljudske kreature ženskoga roda bez leve polovine mozga...
Priznaj da bi je zenio :mrgreen:
Само Војводина

Post by Само Војводина »

Није ваљда да нам тај суди... Већ је било сумњивих утакмица које је тај судио, и то управо у корист туђмановаца.

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... Jovaneticu" onclick="window.open(this.href);return false;
slanobarac

Post by slanobarac »

Isti sudija ima dosta putera na glavi ali odluka fss :shit: da isti sudija sudi jednoj ekipi ( u ovom slučaju gle čuda -crnima ) u 5. i odmah u 7. kolu je čudna a možda i ne? Sudio nam je jedan meč sa crnima pre dve godine u Bg kada smo golom "našeg" Brane izgubili 1:0.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Dejan

Post by Dejan »

Voša: "partizan bi potpisao remi!"
30. SEPTEMBAR 2011. | 08:56 | IZVOR: SPORTSKE.NET

Fudbaleri Vojvodine optimisti pred najvažniji meč u dosadašnjem delu sezone. Merebašvili ne pomišlja na remi, dok Pavlović kaže da bi rival bio srećan da odnese bod iz Novog Sada.

Iz svake reči fudbalera Vojvodine izbija optimizam.

"I remi bi bio neuspeh, moramo da dobijemo meč, igramo na svom terenu, motiv je ogroman", kaže Gruzijac Merebašvili u današnjem "Sportu".

Što se štopera Trajkovića tiče on je pričao o motivu.

"On je ogroman, spremni smo da poginemo za naše navijače. Moramo da damo i više od maksimuma, ukoliko se to desi ne bi trebalo da imamo problema da dobijemo ovaj meč", rekao je defanzivac Vojvodine.

Vladan Pavlović ima dobar skor sa Partizanom.

"Dobio sam dva meča, jedino se nisam radovao u finalu kupa, ali to i ne računam, pošto su svi videli šta se dogodilo. Ipak, ne treba dizati tenziju, neka bude korektno na terenu i na tribinama", poručuje levi bek Vojvodine.

"Igramo kod kuće, Partizan bi potpisao za remi, nama ne odgovara, sve osim pobede je neuspeh", samouveren je ovaj igrač.
Helm

Post by Helm »

Samo se nadam da igraci nece respektovati gmazove i povuci se, treba nam visoki presing i da im podelimo jedno 4 komada, ponizimo ih i u igrackom i navijackom smislu i oteramo jajare u Beograd na nacin na koji to dolikuje!
Daljac

Post by Daljac »

:) wrote:
Daljac wrote: http://www.youtube.com/watch?v=CurSEyxFuz0" onclick="window.open(this.href);return false;

sa histeričnim vriskom ove neljudske kreature ženskoga roda bez leve polovine mozga...
Priznaj da bi je zenio :mrgreen:

Ženio... Ne kaže se to tako kod nas na selu ;) :)

Mada, ustvari, sumnjam da fizička pojavnost ne prati ovu auditivnu- pre bih je vodio na Petlju i zaposlio kao privatnog poslovnog subjekta na usluzi kamiondžijama u tranzitu :)
Junior

Post by Junior »

Nešto se ovi naši žestoko zaleću sa izjavama. Sve u fazonu dobijamo sigurno. Dok oni daju izjave tipa : bice teže nego protiv Genka.
Od samog starta samo hrabro i bezobrazno! Sa gov**** nikako drugačije ne može.
Helm

Post by Helm »

podbara wrote:Чисто мало да се присетимо са киме ми то играмо у суботу-
[video]http://www.youtube.com/watch?v=bdXOC7sx ... re=related[/video]
Станојебићу понеси радну књижицу јер колико видимо Вигњевиће је већ капарисао твоје радно место!
Нажалост убеђен сам да нећемо видети превише фудбала у Суботу. Није ми јасан став и понашање фудбалера оних? Да ли су они спортисти или уличари и хулигани? Који пример они дају фудбалској Србији и омладини?
[video]http://www.youtube.com/watch?v=90afLKT7 ... re=related[/video]

Злочин који чека казну
http://www.kurir-info.rs/sport/fudbal/f ... -90320.php
Ja se iskreno nadam da ce sever imati spremnu neku pesmicu za "ono" iz prvog klipa sto po spoljasnjim fizickim karakteristikama podseca na ljudsko bice :rage:
playmaker

Post by playmaker »

Image
Iako je slika upucena crvenima, poenta je jasna jer oni su u principu isti.

Sutra da gori !

Nase je da "zgazimo" ove na zapadu a na igracima je da zgaze na terenu .

SVI KO JEDAN ! :cheers:
laki

Post by laki »

Mozete vi to momci!

http://www.youtube.com/watch?v=nZATutFA ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;

Dozivecu infarkt od uzbudjenja! Nikada mi pobeda nije toliko vazna, ja sam cesto i posle poraza i neresenih rezultata govorio da su se nasi igraci trudili i da im nista ne zameram, ali ono sutra je nesto drugo! Kad sam Trajksovu izjavu procitao toliko sam se primio da bih sad mogao 10 km da istrcim 100%!
Ne mogu da slusam onaj sljam u slucaju nepovoljnog rezultata za nas sa izjavama tipa: Sto niste izasli s terena i sl. Ne mogu da gledam ono odvratno sranjojevicevo lice kako se duva na tv-u!
Trajks, Medo, Vule, Pajo, Abu, Mereba, Brano, Supo, Mojsov, i svi ostali: MOLIM VAS obradujte nas sutra! Ako mi verujete, ja sam posle one pobede u gostima protiv ovih morona bio srecan mesecima! Sad cu biti srecan barem duplo vise! SRECNO!
Image
Locked