Ja sam uzivao u igrama kompletne garnitureMinja wrote:Nikolicu, treneru, Marko, puno si nam radosti doneo od kada si otisao iz FKV. Samo tako nastavi, uzivamo u tvom radu.

Ja sam uzivao u igrama kompletne garnitureMinja wrote:Nikolicu, treneru, Marko, puno si nam radosti doneo od kada si otisao iz FKV. Samo tako nastavi, uzivamo u tvom radu.
Imaju dugu istoriju sukobi ta dva tima, i opet bi bilo isto. Ovakvih stvari ima i drugde, navijači Marselja ne idu u Pariz, i obrnuto. U Italiji i Grčkoj takođe postoje takvi slučaji.Stexman wrote: Mnogo su se osilili Pazarci!
Obradovic mu je stavio pancir... bio u partizanu prosle sezone, sad presao u OFK.severozapad wrote:Ozbiljni intelektualac je u pitanju. Mene zanima ako se neko malo više razume u crno-crvene, je l moguće da mu onaj pancir narandžasti stavlja pančev ili neko samo jako liči na njega.
Znači da mu šef, nikolić marko, voli penise i dečake.djape_ns wrote:Malo prisecanja...
http://www.youtube.com/watch?v=NxxfVcHl-fw" onclick="window.open(this.href);return false;
![]()
No comment!