18.kolo: crvena zvezda-Vojvodina 3:0

Locked
borrissey

Re: 18.kolo: crvena zvezda-Vojvodina, subota 18h

Post by borrissey »

Predsednik, kad se priseti da je predsednik FK Vojvodina, duguje nam svima jedno veliko izvinjenje za ovu sramotu. Nikakvi baneri, sastanci i ostali pokušaji zamazivanja očiju ne mogu da budu opravdanje za ovakvo srozavanje ugleda Svetinje. Ni u najcrnjim vremenima ne smemo da budemo roba za potkusurivanje, niti teren za bildovanje mošnji crvenih i crnih kriminalnih grupa - a to je upravo ono što postajemo, nasankani na floskulu "zdrava priča". Da je priča zdrava, ne bi Vranješ vedrio i oblačio u prelaznom roku, a Džimi sjebavao u pojam prave igrače, a davao traku đilkošima i umišljenima zvezdama.
Last edited by borrissey on Sat Mar 07, 2015 9:58 pm, edited 1 time in total.
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Image
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Nikola

Post by Nikola »

Nisam razočaran!

Tim je mlad, potrebno je vreme i podrška. FKV nema taj lukzus da se obaveže na dođem ti za Parkera 120 000E, 300 000 za Frajdeja, da daje plate na papiru po 6-7hiljada mesečno. Ciganija ima daleko iskusniji i skuplji tim, treba biti realan!

Isto što je važili pre ove utakmice, važi i posle. Dzimi je smešan trener i nije trener koji može da stvori mlade igrače!
Mićo Vranješ mora leteti iz kluba!

A ti Šćepanoviću i dalje glumi gospodina i NEMOJ da se žališ na brutalnu ponovnu krađu GOVNARA GRUJIĆA!!!!!!!!!!!!!!!!
ПУШТАМ КИШУ!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Mlake pičkice.
Jajarski u Evropi, jajarski protiv cigana, na JNA, i protiv Rabrenovih. Nakon JNA sam sebi rekao da dok je ova generacija mlakonja u timu (Mijat, Nastić, Vanja, Ivanić, Makarić) neću otići ni na jedno gostovanje. Nijedan start, nijedno pravo uklizavanje na svim ovim mečevima (Pekaru ne računam).
Jeste Parker u ofsajdu, a šta ćemo s tim što nam je onaj što pimpluje lubenice prolazio kao kroz sir? Ništa od ove ekipe i ovog trenera nisam ni očekivao danas, a dobio sam još manje. Sem Pekarića i Lukovića svi ostali teške nule. Ovaj tim ne bi uspeo dati ni počasni gol sve i da su se cigani pokupili i otišli na neki splav u 65-om minutu.
Io odio Belgrado
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Voja wrote:...
Sta ti ustvari hoces da kazes, da smo danas pustili cigane? Ako je to u pitanju, reci lepo jasno i glasno, nemoj sve nesto okruglo pa na cose. Stisni petlju pa reci, prodali smo, izdali smo, mi smo ciganska filijala, ako vec tako mislis.

Ako je neko danas od smesnog Parkera pravio zvezdu to je bio Grujic koji mu je priznao dva neregularna gola.

Fakat je da mi ne znamo dati gol, ali da smo ih pustili to bi drugacije izgledalo. Videli smo svi na sta lice utakmice u kojima se protivnik skloni blizancima, gde stoperi asistiraju njihovim napadacima, golmani se komicno bacaju u stranu 2 sekunde pre suta, gde ekipa ni ne pokusa da predje pola a kamoli da im sutne na gol. Ovo danas nije bilo to.

Puno toga ne stima kod nas, ali mene je stvarno sramota sta sve necu procitati i to od nekog ko se deklarise kao Vojvodinas! :frown:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Salvador

Post by Salvador »

Sve vec lepo receno, a samo da dodam da nikako ne razumem gdina Scepanovica sto jos uvek drzi dzimiku amatera.
Mnogi od nas ovde su davno pisali da nam nema vajde sa njim na klupi.
Na stranu taktika, sastavljanje tima i zamene, ali je posebno los u psiholoskoj pripremi ovih mladih i neiskusnih igraca u vaznim utkamicama, sto je po meni najveci minus.
Roki

Post by Roki »

Sto smo pobedjivali blizance,pobedjivali smo ta era je zavrsena,sada ce se na to dugo pocekati...nepravimo igrace za buducnost vec za valjanje,sto znaci da ni sutra nemamo cemu da se nadamo,postali smo trgovacki klub kome netreba nista,tu smo da poguramo blizance,da ih ozivimo,i nista vise,u drustvu smo Rada i Ofke u drustvu potpunih bezveznjaka...Ipak teba obratiti paznju na reputaciju i ugled kluba ako je ikako moguce,posle ovakvih izdanja igrace cemo prodavati za kikiriki i nesto malo semenki...
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Radoye wrote:
...
Pa ovde nema mesta za dalju raspravu,jer je stvar jasna.Ti si zadovoljan ovim danas,ja nisam.Ni jedan ne zeli popustiti i to je to.
:cheers:
Image
borrissey

Post by borrissey »

Dakle,
Radoye wrote: Fakat je da mi ne znamo dati gol, ali ... Puno toga ne stima kod nas ...
Radoye wrote: Losi smo, jadni smo, sve to stoji, ali ...
Svako dobronameran će videti da Radoye nije hteo da kaže ovo
Voja wrote:...Ti si zadovoljan ovim danas...
Ali, šta si ti hteo da kažeš, to zaista ostaje misterija...
slanina

Post by slanina »

Najzad neki realan tekst iz Dnevnika.
Грујићев поклон шампиону

Црвена звезда - Војводина 3:0 (2:0).

БЕОГРАД: Стадион „Рајко Митић”, гледалаца 12.000, судија: Грујић (Ниш), стрелци: Паркер у 5. и 35. и Јовић у 53. минуту. Жути картони: Лазић (Црвена звезда).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Рајковић 7, Цветковић 7, Лазић 7, Јовановић 7, Анђелковић 7, Ристић 7 (Грујић -), Стојановић 7 (Босанчић -), Лазовић 7, Катаи 8, Паркер 8, Јовић 7 (Ковачевић -).

ВОЈВОДИНА: Милинковић-Савић 6, Василић 6, Бабић 5, Пекарић 6, Настић 6, Рогач 7, Тумбасевић 6 (Макарић 6), Луковић 7 (Каранов -), Иванић 7, Гаћиновић 7, Ћурко 6 (Новаковић 6).

Да је фудбал баш непредвидива игра, посебно чудна у Србији, показао је и дерби 18. кола. Звезда је резултатски убедљиво савладала Војводину (3:0), али није то реална слика дешавања на стадиону „Рајко Митић”. Једноставно судија Данило Грујић из Ниша са својим помоћницима отворио је шампиону пут до 80. јубиларног тријумфа у 140. окршају против Новосађана. Признао је водећи гол домаћину из чисте офсајд позиције, био је сумњив и други погодак, па је једноставно у таквој ситуацији систем игре Војводине „пукао”.

У уводу меча Звезда је добила леп и велики поклон од стране судије Данила Грујића и његових помоћника. Наиме, пас Ристића прихватио је у 5. минуту Катаи, обишао голмана Милинковића - Савића и када се спремао да лопту убаци у гол „појавио” се Паркер, активиравши се из офсајд позиције и убацивши лопту у небрањену мрежу. Београђани су дакле из нерегуларног поготка стигли до значајне предности на самом старту дербија.

Овај детаљ није превише утицао на Новосађане. Загосподарили су тереном, имали далеко већи посед лопте, били опаснији по гол. Ипак, недостајало је и мало више спортске среће и концентрације у самој завршници напада.

И како то обично у фудбалу бива стигла је нова казна. У 35. минуту искоса са леве стране Стојановић је послао употребљив центаршут из слободног ударца а у казненом простору добро се снашао Паркер који је практично теменом захватио лопту и преварио голмана Војводине. Остаје дилема да ли је и овога пута Звездин нападач био у недозвољеном положају.

Био је ово заиста квалитетан и знимљив дуел два млада састава. Очигледно Звезда се боље снашла што се посебно видело у другом полувремену. Тренер гостију Зоран Марић покушао је изменама, гурнувши у ватру Макарића и Новаковића. Кренули су Новосађани грлом у јагоде, превише отворено, што је Звезда умешно казнила. Већ у 53. минуту меч је био одлучен. Погрешио је Бабић, надахнути Катаи повукао је контру и правовремену проиграо Јовића коме није било тешко да по трећи пут матира конфузну одбрану Војводине.

Од тог момента потпуно је пао ритам игре, Звезда је рутински контролисала ток меча а могла је у два наврата преко Катаиа затим и резервисте Ковачевића да слави и убедљивије.

Дуел на нашем највећем стадиону имао је донекле и свечарски карактер. Звезда је кореографијом и ватрометом забележила седам десенија постојања свог Спортског друштва док је Војводина недавно прославила 101. рођендан. За поклон црвено-белима побринуо се судија Грујић из Ниша.

З. Рангелов
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
ssnigd

Post by ssnigd »

Jesu sudije pogresile na nasu stetu, ali pobogu svaki jebeni put da se kuka na sudije nemoguce je. Pa mi nismo posteno sutnuli na gol, drzali smo loptu u nogama, VAU odlicno i sta smo uradili dalje, nista. Ristic, Katai i Lazovic su radili sta su hteli, plus da ne zaboravim Stojanovica. Meni je delovalo da su nam mogli dati gol kada god su hteli.
Da li je tekma dogovorena ili ne, ne znam ... ali da se onako sklanjamo i ciganima i grobarima...
Uporan je napisao pre tekme o suskanju po gradu, tacno je tako i delovalo da se ide na 4+, samo je Vanja na kraju izvadio zicer Lazovicu.
Pitanje za predsednika za sledeci sastanak, da li smo se sklonili ciganima :?:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Voja wrote:
Radoye wrote:
...
Pa ovde nema mesta za dalju raspravu,jer je stvar jasna.Ti si zadovoljan ovim danas,ja nisam.Ni jedan ne zeli popustiti i to je to.
:cheers:
Stvarno, majke ti, kako te nije sramota? :frown:
Koral

Post by Koral »

Danas je na prestiznoj kladionici Bet and Win kvota sa 1.70, pala na 1.28... Da li je vladala opsta euforija evropske zvezde ili nesto drugo ne znam i ne sudim.. Ali je ovo cinjenica i bas ovako ne desava se cesto..
novosadjanin

Post by novosadjanin »

"Mišljenje o suđenju: Vojvodina BEZ PRIMEDBI"

http://www.superliga.rs/index.php/izves ... Ptuw0B0ar4" onclick="window.open(this.href);return false;

"Један део моје екипе погрешно је протумачио сценарио, али генерално нисам незадовољан представом. "

http://www.zurnal.rs/fudbal/vojvodina/1 ... z-zasluzen" onclick="window.open(this.href);return false;

:oprez:
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

novosadjanin wrote:"Mišljenje o suđenju: Vojvodina BEZ PRIMEDBI"

http://www.superliga.rs/index.php/izves ... Ptuw0B0ar4" onclick="window.open(this.href);return false;

"Један део моје екипе погрешно је протумачио сценарио, али генерално нисам незадовољан представом. "

http://www.zurnal.rs/fudbal/vojvodina/1 ... z-zasluzen" onclick="window.open(this.href);return false;

:oprez:
Pa dobro, ako nema primedbi, i ako je poraz zasluzen, onda i treba da nas guze svaki put jer smo najobicnija buranija.

Gospodo, od "treneru odlazi" do "uprava napolje" je samo jedan mali malecki korak, pa vi pamet u glavu ako vam je stalo do podrske navijaca i ostanka na polozajima...
Locked