Igraci su imali iste premije i za mec protiv cz.gospodinFKV wrote:Samo se eto pitam zasto je to bas protiv patlidzana doslo, a ne pre mesec i po-dva kada se gostovalo drugom kanceru i kada je ekipi trebao dodatni neki motiv da se izdigne iz letargije.
20. kolo: partizan-Vojvodina 0:2
Re: 20. kolo: partizan-Vojvodina 0:2
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
... za koje su znali da neće biti isplaćene. Zanima me, da li stvarno misliš da bismo mi sad smeli da pobedimo zvezdu? To sam već pitao ovde, ali niko nije dao svoje mišljenje. Takođe me zannima, a vidim da nisam jedini, kako je moguće da jedna ekipa prvo zna da igra fudbal, pa onda naprasno zaboravi, pa onda opet zna?ogi wrote:Igraci su imali iste premije i za mec protiv cz.gospodinFKV wrote:Samo se eto pitam zasto je to bas protiv patlidzana doslo, a ne pre mesec i po-dva kada se gostovalo drugom kanceru i kada je ekipi trebao dodatni neki motiv da se izdigne iz letargije.
Šta je sa ostalim problemima Kluba? Netransparentnost, neprofesionalno upravljanje bez ikakve strategije, očigledno zbližavanje sa terzićem, sklanjanje pojedinih igrača, užasna atmosfera u timu (znam iz PRVE ruke), itd?
Svaka čast za pobedu, ali NAPRED VOJVODINA - UPRAVA NAPOLJE!
Ide prica da su lose igre imale veze i sa nekom vrstom bojkota u vezi neisplacivanja plata. Naravno, u dodatku sa pricom oko toga ko mora da igra.
Inace, ma koliko slatka pobeda bila, slozio bih se da je nepotpuna ako se slican pristup ne ponovi i protiv zvezdane.
Inace, ma koliko slatka pobeda bila, slozio bih se da je nepotpuna ako se slican pristup ne ponovi i protiv zvezdane.
Kada smo poslednji put pobedili jedno od dva
i kod kuće i na strani?
Lep je osećaj kad znaš da istu utakmicu gleda i onaj imbecil od njihovog sportskog direktora Ilieva...
@ churguzijanac
Meri je tu u Klubu zato što IMA menadžera a ne zato što je dobar igrač.
Kako niko od vas dušebrižnika ne kuka u svakom postu zbog Mrdakovića što ne igra nego zbog ovog igrača čije smo polumogućnosti videli?
Reći ću još samo ovo da je tzv. pritisak oko dovođenja Merija možda najsramnija epizoda u istoriji ovo časnog sajta.

Lep je osećaj kad znaš da istu utakmicu gleda i onaj imbecil od njihovog sportskog direktora Ilieva...
@ churguzijanac
Kako niko od vas dušebrižnika ne kuka u svakom postu zbog Mrdakovića što ne igra nego zbog ovog igrača čije smo polumogućnosti videli?
Reći ću još samo ovo da je tzv. pritisak oko dovođenja Merija možda najsramnija epizoda u istoriji ovo časnog sajta.
borrissey wrote:Zanima me, da li stvarno misliš da bismo mi sad smeli da pobedimo zvezdu? To sam već pitao ovde, ali niko nije dao svoje mišljenje. Takođe me zannima, a vidim da nisam jedini, kako je moguće da jedna ekipa prvo zna da igra fudbal, pa onda naprasno zaboravi, pa onda opet zna?
Šta je sa ostalim problemima Kluba? Netransparentnost, neprofesionalno upravljanje bez ikakve strategije, očigledno zbližavanje sa terzićem, sklanjanje pojedinih igrača, užasna atmosfera u timu (znam iz PRVE ruke), itd?
Svaka čast za pobedu, ali NAPRED VOJVODINA - UPRAVA NAPOLJE!
Vrlo moguce da cemo sa ovolikom bodovnom razlikom cigana u odnosu na ostale i dobiti sansu da ih pobedimo. Em ce oni uzeti pare na kladionici, em ce nama dobro doci za mir u kuci.
+1Neizlecivi wrote:Evo kratkog opisa utakmice...
Tuga za oko, melem za dusu
POŠTO OBRAZ ???!!!
http://www.zurnal.rs/fudbal/vojvodina/2 ... -partizana" onclick="window.open(this.href);return false;

- gospodinFKV
Ako je istina da su im obecane premije i za taj mec, onda moje izvinjenje
I dalje se slazem sa borisseyem i Milanom, ali to je vec nesto drugo, malo teze dokazivo...makar iz nase perspektive

I dalje se slazem sa borisseyem i Milanom, ali to je vec nesto drugo, malo teze dokazivo...makar iz nase perspektive

https://www.youtube.com/watch?v=PBh0XRfyq-4" onclick="window.open(this.href);return false;
Nekad imam osecaj da i ako osvojimo duplu krunu,ligu sampiona klupsko prvenstvo sveta i sve tekme dobijemo sa po 5-0 opet ce biti teorija zavere,strucnjaka i ostalog koji ce samo nalaziti neke greske i ostalo..
Da li neko zna ko nece moci igrati protiv Jagodine sve posle silnih zutih kartona koje smo dobili ?
Da li neko zna ko nece moci igrati protiv Jagodine sve posle silnih zutih kartona koje smo dobili ?
ZIME89
Sekulic sigurno zbog crvenog, verovatno i Maksimovic on je na poslednja dva meca dobio zuti. Za ostale nisam siguran.zime89 wrote:Nekad imam osecaj da i ako osvojimo duplu krunu,ligu sampiona klupsko prvenstvo sveta i sve tekme dobijemo sa po 5-0 opet ce biti teorija zavere,strucnjaka i ostalog koji ce samo nalaziti neke greske i ostalo..
Hajde reci da se zezas?johnny wrote:
@ churguzijanac
Ja ne verujem sta si napisao.
Tebe je zao Mrdakovica koji je dobio sansu na desetak utakmica i prakticno nista nije pokazao, a nije te zao momka koji je igrao 10 minuta al si ti iz toga video njegove polumogucnosti? Daj bre covece.
A sto se tice najsramnije epizode sajta, o tome ce se pricati kada taj Meri dobije sansu koju zasluzuje pa vidimo hoce li je iskoristiti ili ne.
Ja garantujem da je on jedan od najkvalitetnijih igraca u timu trenutno. I dalje ne shvatam zasto su pojedini ljudi toliko protiv toga da se momak pusti da igra? Sta gubimo time kad i ovako nemamo centarfora u timu? Golove postizemo tek kad Ozegovic izadje iz igre.
Meni je najsramnije sto nismo uspeli da dovedemo onog Maturana. Takav nam igrac fali godinama. To pokazuje da uticaj ovog foruma nije uopste presudan u dovodjenju igraca.
- churguzijanac
Imamo botove na forumu, nema drugog objasnjenja!Stexman wrote:Hajde reci da se zezas?johnny wrote:
@ churguzijanac
Ja ne verujem sta si napisao.
Tebe je zao Mrdakovica koji je dobio sansu na desetak utakmica i prakticno nista nije pokazao, a nije te zao momka koji je igrao 10 minuta al si ti iz toga video njegove polumogucnosti? Daj bre covece.
A sto se tice najsramnije epizode sajta, o tome ce se pricati kada taj Meri dobije sansu koju zasluzuje pa vidimo hoce li je iskoristiti ili ne.
Ja garantujem da je on jedan od najkvalitetnijih igraca u timu trenutno. I dalje ne shvatam zasto su pojedini ljudi toliko protiv toga da se momak pusti da igra? Sta gubimo time kad i ovako nemamo centarfora u timu? Golove postizemo tek kad Ozegovic izadje iz igre.
Meni je najsramnije sto nismo uspeli da dovedemo onog Maturana. Takav nam igrac fali godinama. To pokazuje da uticaj ovog foruma nije uopste presudan u dovodjenju igraca.
Nije tacno da Lalatovic nije uneo nikakve promene u igri. Jeste, i ja sam zadovoljan njima.
Prvo, Peric je dobio sansu na golu i odlican je. Zasto je branio Kordic za mene ostaje zagonetka. Samo to je vec ogroman korak.
Zatim, ustalio se Babic za koga mislim da je odlican, ne samo zbog izuzetno bitnih golova nego zbog borbenosti i discipline.
Lakicevic je takodje poceo da dobija sansu, pa i Pavkov, sto se meni takodje svidja.
Generalno smo daleko cvrsca i borbenija ekipa.
Osecaj je juce bio sjajan - narocito posle crvenog i penala, pa golcine iz kontre. Grobari'sljam za pricu ali ih je u Evropi zreb zaista hteo.
Prvo, Peric je dobio sansu na golu i odlican je. Zasto je branio Kordic za mene ostaje zagonetka. Samo to je vec ogroman korak.
Zatim, ustalio se Babic za koga mislim da je odlican, ne samo zbog izuzetno bitnih golova nego zbog borbenosti i discipline.
Lakicevic je takodje poceo da dobija sansu, pa i Pavkov, sto se meni takodje svidja.
Generalno smo daleko cvrsca i borbenija ekipa.
Osecaj je juce bio sjajan - narocito posle crvenog i penala, pa golcine iz kontre. Grobari'sljam za pricu ali ih je u Evropi zreb zaista hteo.
Svaka cast igracima za pobedu I ljudima koji su ispratili I podrzali svoj klub na jna!! Druga stvar mislim da nije na mestu da se prozivaju ljudi koji nisu isli na tekmu a pisu na forumu. Postoji forum navijacke grupe tako da prozivka nije na mestu! Trece ponosan sam sto se mi navijaci FKV razlikujemo od blizanckih sa ispranim mozgovima. Bio sam na jna I meni smeta sto igra Ozegovic, sto igra I rezultati trpe zbog njegove sebicnosti, sto kvari atmosferu, sto je samo 50% ugovora u vlasnistvu kluba. Meni smeta sto igra Vukcevic na pozajmici, a na klupi sede Stanisavljevic I Stamenic.
Vukcevic I Ozegovic pod hitno na klupu Stanisavljevic I Meri na teren!
Vavan I Kekin Miki imaju veliki uticaj na klub I dosta igraca, ali najveci problem je podrska Meriju
P.S. Lalat nikad nece biti FKV ali za dosadasnje rezultate svaka cast!
Vukcevic I Ozegovic pod hitno na klupu Stanisavljevic I Meri na teren!
Vavan I Kekin Miki imaju veliki uticaj na klub I dosta igraca, ali najveci problem je podrska Meriju

P.S. Lalat nikad nece biti FKV ali za dosadasnje rezultate svaka cast!
ПУШТАМ КИШУ!
Mislim da bi klub trebao da uputi zalbu na prvi karton Sekulica.Covek ni kriv ni duzan dobi zuti. Inace sudija je imao neki cudan kriterijum,cini mi se da je sve diskutabilne lopte dodeljivao nama,kao nijedan do sada.A i cim gosn Turija napise da je sudija bio korektan,sve mi je jasno.
Moram ovako javno da iznesem sto mozda mnogi nece odobriti,ali zelim pohvaliti pripadnost Sase Ilica svom klubu.Koliko je samo grizao,borio se,nervirao se,laktao...,tacno se videlo da mu je stalo do pobede njegovog kluba,dok je ostale bolela ona stvar za ishod meca.A i ona minijatura kada je izbacio 5 nasih igraca i uposlio Bozinova
Voleo bih da i mi u klubu imamo igraca takvog kalibra.
Sve u svemu pobeda koja nas je (u javnosti) ponovo lansirala u vrh naseg fudbala po svim pitanjima

Moram ovako javno da iznesem sto mozda mnogi nece odobriti,ali zelim pohvaliti pripadnost Sase Ilica svom klubu.Koliko je samo grizao,borio se,nervirao se,laktao...,tacno se videlo da mu je stalo do pobede njegovog kluba,dok je ostale bolela ona stvar za ishod meca.A i ona minijatura kada je izbacio 5 nasih igraca i uposlio Bozinova

Sve u svemu pobeda koja nas je (u javnosti) ponovo lansirala u vrh naseg fudbala po svim pitanjima