Liga Evrope - sezona 2016/17
Re: 1. kolo kvalif. za LE: Bokelj - VOJVODINA 30. jun u 17:3
http://www.mozzartsport.com/vesti/kladi ... elj/139645
Ovde ima koliko-toliko nekih informacija u tekstualnom prenosu.
PRORADIO PRENOS
Ovde ima koliko-toliko nekih informacija u tekstualnom prenosu.
PRORADIO PRENOS
Last edited by lazarr on Thu Jun 30, 2016 6:08 pm, edited 1 time in total.
- gospodinFKV
Izgleda su i taj tekstualni prenos planirali preko televizijskog
Molim vas, uhvatite se pod ruku sa tim vasim naprednjackim talogom iz rtv-a i lepo svi u neku seosku televiziju i klub. Za bolje niste....mislim, niste ni za to, al ajde....

Molim vas, uhvatite se pod ruku sa tim vasim naprednjackim talogom iz rtv-a i lepo svi u neku seosku televiziju i klub. Za bolje niste....mislim, niste ni za to, al ajde....
- Протомајстор
Ко ово промаши гол са метра?
Kako obozavam kada neko nema pojma, a pljuje. Kakve veze RTV ima kada je na Crnogorcima da obezbede satelitski prenos.
Daleko od toga da u RTV sada nije dosao Vucicev sljam, ali budimo realni ovde nisu krivi ni malo.
Daleko od toga da u RTV sada nije dosao Vucicev sljam, ali budimo realni ovde nisu krivi ni malo.
Протомајстор wrote:Ко ово промаши гол са метра?
Babic
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodinaa..
Nemam link, samo sam video na njihovom sajtu u najavi programa da prenose.ogi wrote:Daj Radoye linkRadoye wrote:Navodno Crna Gora 2 prenosi, pa ko ima neka proba tamo. Ja sam na poslu pa ne mogu da gledam nikako.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Kakav amaterski fudbal. Mi protiv Bokelja ne možemo da se sastavimo, da vežemo tri pasa. Baš bih voleo da znam koji to igrači primaju 2 200 evra, jer i to im je mnogo.
Sunce ti jebem, ja sam jedva čekao ovu tekmu i početak kvalifikacija, ali koji je ovo fudbal majko mila...
- PelezinhoFkv
Sad ce brat Mića da ih razbaca 

"Zvezda i Partizan uvek bile političke organizacije koje su se bavile sportom"
Ovo je strasno. Da li sam ja previse gledao EURO u poslednje vreme ali ovo uopste nije isti sport. Pa 5 dodavanja da neko poveze je nemoguce.
Jos ovaj komentator dodaje so na ranu izjavom da gledamo zanimljiv fudbal.
Jos ovaj komentator dodaje so na ranu izjavom da gledamo zanimljiv fudbal.
Bez ozbiljnog špica, crno nam se piše. Škripi tu još na dosta mesta ali ovo je baš upečatljivo.
Sad kad uđe Ašćera i opali het trik.
- gospodinFKV
Ascerinjo, ocemo hattrick, Ascerinjooooooo 
Edit: ovo je takva tuga od fudbala, da sam zadremao. Koga mi ovde bre zaje*avamo? Sta ovi spominju plej of LE ponovo? Pa mi ove ne mozemo da pobedimo, ali nije to nas najveci problem. Problem je sto smo toliko ocajni, da ovo ne lici na fudbal...

Edit: ovo je takva tuga od fudbala, da sam zadremao. Koga mi ovde bre zaje*avamo? Sta ovi spominju plej of LE ponovo? Pa mi ove ne mozemo da pobedimo, ali nije to nas najveci problem. Problem je sto smo toliko ocajni, da ovo ne lici na fudbal...
Last edited by gospodinFKV on Thu Jun 30, 2016 7:13 pm, edited 1 time in total.
- Протомајстор
Сад ми је лакше кад сам чуо да је овај судија судио Ел класико. како ли је тек њему да гледа ово?
Ово је стварно срамота да у овом тиму нема ниједног места за наш омладински погон!?
Овај Лалатовић је невиђено ђубре, срозао нам је тим до нивоа црногорске лиге. Па они имају становника као сам Нови Сад са околином.
Ово је стварно срамота да у овом тиму нема ниједног места за наш омладински погон!?
Овај Лалатовић је невиђено ђубре, срозао нам је тим до нивоа црногорске лиге. Па они имају становника као сам Нови Сад са околином.