Не могу да верујем... Напредак фудбала и развој нових фудбалских центара...lazarr wrote:Neka mi neko objasni.....
Koja je svrha da Spartak i Bačka igraju na Karađorđu kad Rad i Voždovac igraju u 17h? Zar nisu tako mogli i ova dva kluba na svom stadionu?
Super Liga - sezona 2016/17
Re: Super Liga - sezona 2016/17
Bilo bi lepo da ova kriza u Partizanu potraje sto duze jer bi mi na idirektan nacin imali mnogo koristi,jer kroz prvenstvo preuzimamo njihove protivnike.Svaki tim koji kljucne bod ili tri od Partizana automatski bi manje grizao protiv nas. Primer u startu je bila Backa,njima poraz od nas nij bolan jer su izvukli bod od Partizana.Nadam se da ce Javor u sredu takodje da izvuce bar bod pa da opustenije za vikend dodju u NS

[video]https://www.youtube.com/watch?v=QcW-DIz62w4[/video]
Zbunio se mladi stoper,vec u 80.sekundu meca

Zbunio se mladi stoper,vec u 80.sekundu meca

-
Ne mozemo toliko kvalitetno da igramo i u kontinuitetu pobedjujemo u "malim utakmicama", koliko blizanci mogu ,tih istih malih, utakmica da pozatvaraju.
Prilagoditi ocekivanja realnosti.
Nemojte se loziti ljudi! Nemojte padati u euforiju, koncentrisite se na ljubav prema Vosi, ne dozvolite da vas pogodi ono sto sledi...
-Izjave tipa: "Utakmica protiv (u ovom slucaju Petokrake, posto je crni blizanac u dubiozi) je najlaksa utakmica za pripremu, nisam morao nista da kazem igracima." Ekipa takticki nespremna.
-"Igramo rastereceni" (prvi napad,primaju gol) ,ekipa lezerna, dekocentricana.
-"Odmoricemo startere za utakmice sa konkurentima." Ekonom obuva kopacke i istrcava na teren...
-"Dobice sansu da debituje taj i taj omladinac", jer eto, bas je utakmica sa petokrakom prava prilika da neko neiskusan promasi loptu, da netacan pas, zakasni da izadje, ispadne iz igre...
-"Idemo da se nadigravamo" , stoje siroko u bloku, neagresivni, celu utakmicu odigraju bez klizeceg starta, ne vracaju se u odbranu, i fasuju petardu, naravno...
Ako to nije dovoljno, ulecu sudije, sa smesnim prekrsajima u zoni suta, kartonima, penalima...
Zato ljudi, NO SIKIRIKI.
Ko nije navikao, ko je naivan, ko je mlad i glup, ili samo glup, ili toliko glup da ni ne zna da je glup, ima unapred upozorenje, da napusti objekat pre nego sto pocne predstava.
Zapravo, predstava je vec pocela, ali nije jos kasno izaci, kazem to jer vas sve volim, postujem i saosecam sa svima koji pate.
Prilagoditi ocekivanja realnosti.
Nemojte se loziti ljudi! Nemojte padati u euforiju, koncentrisite se na ljubav prema Vosi, ne dozvolite da vas pogodi ono sto sledi...
-Izjave tipa: "Utakmica protiv (u ovom slucaju Petokrake, posto je crni blizanac u dubiozi) je najlaksa utakmica za pripremu, nisam morao nista da kazem igracima." Ekipa takticki nespremna.
-"Igramo rastereceni" (prvi napad,primaju gol) ,ekipa lezerna, dekocentricana.
-"Odmoricemo startere za utakmice sa konkurentima." Ekonom obuva kopacke i istrcava na teren...
-"Dobice sansu da debituje taj i taj omladinac", jer eto, bas je utakmica sa petokrakom prava prilika da neko neiskusan promasi loptu, da netacan pas, zakasni da izadje, ispadne iz igre...
-"Idemo da se nadigravamo" , stoje siroko u bloku, neagresivni, celu utakmicu odigraju bez klizeceg starta, ne vracaju se u odbranu, i fasuju petardu, naravno...
Ako to nije dovoljno, ulecu sudije, sa smesnim prekrsajima u zoni suta, kartonima, penalima...
Zato ljudi, NO SIKIRIKI.
Ko nije navikao, ko je naivan, ko je mlad i glup, ili samo glup, ili toliko glup da ni ne zna da je glup, ima unapred upozorenje, da napusti objekat pre nego sto pocne predstava.
Zapravo, predstava je vec pocela, ali nije jos kasno izaci, kazem to jer vas sve volim, postujem i saosecam sa svima koji pate.
Prema sajtu rezultati.com, u nedelju Bačka dočekuje Spartak od 17h, a mi Javor od 17h. Da ne bude gužvanjac? 

grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
- madda fakka
Da nije mozda "izmedju 4 vatre" da se igra?Marcello wrote:Prema sajtu rezultati.com, u nedelju Bačka dočekuje Spartak od 17h, a mi Javor od 17h. Da ne bude gužvanjac?

I Bog je Slaninar...
Gde čeljad nisu besna kuća nije tesna.
Pa možemo recimo mi igrati na onoj polovini prema severu, a oni prema jugu. Ili recimo mi igramo jedno poluvreme, a oni drugo. Ionako se fudbaleri više od pola vremena valaju po terenu.
U FSS-u je takav trust mozgova da ja ne sumnjam u neko genijalno rešenje.
Pa možemo recimo mi igrati na onoj polovini prema severu, a oni prema jugu. Ili recimo mi igramo jedno poluvreme, a oni drugo. Ionako se fudbaleri više od pola vremena valaju po terenu.
U FSS-u je takav trust mozgova da ja ne sumnjam u neko genijalno rešenje.
Vidim, crni "rutinski" u Ivanjici. Počelo je... 

grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Sta tek reci za crvene...Marcello wrote:Vidim, crni "rutinski" u Ivanjici. Počelo je...
Ono se iz aviona videlo da im Vozdovac pusta. Presmesan drugi zuti karton i, malo je reci, debilan penal...

Rano je govoriti,mada mislim kako se stvari odvijaju,Borac i Backa ce ispasti,ne bi voleo za nase drage komsije,ali mislim da je to realnost....cuo sam da ne da im nece stici pojacanja vec ce poceti da se osipa i sadasnji igracki kadar....daj boze da gresim!
Banujte me molim vas 

DI TI TITULA?
[video]https://www.youtube.com/watch?v=xPs1mLW0Urg[/video]
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Misliš na ovo ?ogi wrote:DI TI TITULA?

[video]https://www.youtube.com/watch?v=XvH95WJ1VX0[/video]
Meni je ovaj drugi gol Spartaka,majstorija. Mislim da bi 99% nasih napadaca namestalo loptu na nogu (pre suta) i da bi bili izblokriani.Zaista odajem priznanje strelcu 

@slanina
Hvala jos jednom za taj klip, ali ovaj koji sam postavio je klip koji sam hteo da postavim. Ovo "Di ti titula?" sam ubacio kao podsmejavanje na jos jedan poraz crnih
Hvala jos jednom za taj klip, ali ovaj koji sam postavio je klip koji sam hteo da postavim. Ovo "Di ti titula?" sam ubacio kao podsmejavanje na jos jedan poraz crnih

Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?