10. kolo: c.z. - VOJVODINA 4:1

Locked
fare

Re: 10. kolo: c.z. - VOJVODINA, nedelja u 19h

Post by fare »

Samo neka mi neko objasni ako može kako ekipa koja je primila za 9 utakmica prvenstvenih i 1 u kupu primi 4 gola slovima (četiri) isto toliko primiti za tačno 90 minuta od raspadnute ekipe koja protiv još raspadnutije (partizan) ekipe izgubi i bukvalno centar ne prođe :shock: .Sada mi polako postaje sve jasnije i jasnije ona ujdurma oko Lalatovića tačno je znao šta ga čeka na Čmarakani pa je hteo da se osigura kako on kaže . A sada ja mislim da počinje raspad sistema i stara dobra Voša i ponovo gle čuda gaženje u plej ofu normalno za evropu živi bili pa videli .
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Чим је наша управа споменула премије,мени је већ било све јасно само нисам хтео да износим разноразне теорије,али је утакмица јако сумњива https://youtu.be/S5Zhof7T5rw" onclick="window.open(this.href);return false;
Danilo

Post by Danilo »

U drugom poluvremenu nismo licili na tim.Kao da su svi zaboravili da igraju
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Bilo kako bilo,za navijaca Zvezde je najvaznije da su nas rutinski odradili,a i mnogo smo se kurcili prethodnih 7 dana. Za nas i nije prvo mesto,ne umemo mi da se ponasamo kao najbolji. Treba nas guziti i pustiti da kukamo,tu smo najbolji na svetu.
Odradise nas ljudi na brzinu,vec kod prvog suta Lukovica sam video cemu vodi utakmica. Covek sam dolazi na 18 metara oko njega 5 metara okolo nijednog naseg,a celu sezonu igramo presing i ne damo igracima protivnika da disu. Meleg zatim izvodi dva identicna kornera i salje lopte direktno Kangi za kontre.... zanimljivo je da mi i kad smo prvi ne mozemo privuci ljudi na Marakanu kao Spartak recimo,jos jedan podatak koliko nas se plase :wink:
Image
newnowapv

Post by newnowapv »

Sa jedne strane, ovo je samo jedna utakmica, tek je 10. kolo zavrseno, beze nam 2 boda, nista strasno... Imamo jos utakmica i utakmica koje treba da dobijemo.
A sa druge strane, da smo ih pobedili, planuo bi Novi Sad garantovano, stvorila bi se odlicna atmosfera za nastavak borbe u ovoj sezoni.
Nista novo, stara dobra nasa, cim imamo neku priliku da uradimo nesto, mi padnemo... Tipicno za nas. (ko se jos nije navikao, ne znam kad ce)...

Idemo dalje, jos jace, imamo mi igru, videlo se to u prvom poluvremenu, a vec sledece nedelje protiv Metalca da to i pokazemo!

P.S. ako jos jednom procitam nesto o tituli, kupu, duploj kruni........
Борчевац

Post by Борчевац »

Ја вашу лигу не знам стварно са којом ријечју да је назовем,да је жалосна,није,да је тужна,није,не знам стварно коју ријеч да напишем а да та ријеч окарактерише вашу лигу,стварно не знам.
Ово вечерас је све било толико јадно и толико провидно да ми је била мука и гледати ово на терену што код нас људи зову Фудбал,не видим сврху зашто други клубови у ЈСЛ осим близанаца играју у лиги,који курац играте лигу у којој се зна да ће шампион исте бити онај ко је миљеник тренутно власти,а то је сада звезда.
Ајде прово да се позабавим пеналом који је судија требао да свира,чист пенал као суза,али наравно то судија не свира јер није играч звезде пао у шеснестерцу него играч Воше,па самим тиме није ни било разлога да се свира пенал,па онда чисто играње руком Ристића ја мислим након што је Воша примила гол за 2:1,само у вашој куруз лиги може играча у шеснест метара лопта да погоди у руку и судија да свира корнер,Боже само сачувај.
Па онда поређње како је Воша играла прво полувријеме и друго,разлика небо и земља,у другом када се очекивало да их Воша стисне након што су изједначили они се буквално склањају играчима звезде пуштају да им се шетају у шеснестерцу,само играчи,Лалтовић и остали људи у клубу знају шта се причало у свлачионици на полувремену.
И да још нешто ово сам први пут видио да један тренер који је изгубио утакмицу са 4:1 има онакав осмјех,стварно да се човјек запита и још стаје пред ону новинарку кез му не спада са лица.
И још на крају онај дебилна изјава Божовића када га је новинарка питала,шта се дешава са виеиром па не даје голове,а овај дебил звани гроф каже требао би да оде у црку,Боже само сачувај
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Treba se dici i nastaviti pobedjivati sve do kraja,ne treba shvatiti kao smak sveta..Prvi put se nadigravamo sa njima u bg i vecim delom smo bili bolji.Nismo se branili pa na kontru ko sto smo ih cesto dobijali,oni igraju na kvalitet pojedinaca,nisu bez razloga toliko placeni,igru nemaju totalni raspad.Njima sa klupe ulazi Srnic koji je u Cuki bio najbolji igrac lige.Mozda smo ih posle prvog poluvremena potcenili,stvarno smo ih zgazili,na kraju rezultat nije realan odnosu snaga,mada su mogli jos koji go da nam daju.
playmaker

Post by playmaker »

Igrali smo odlicno od 15 pa do kraja prvog poluvremena, prvih 5min u drugom mozda, ostalo je za zaborav.

Propisno su nas obrukali, ono sto bih istakao je da se sa ovakvi mecevi ne mogu igrati sa igracima kojima "dupe gace zvacu" sto bi nas narod rekao.

Mislim da je najbolji primer Planic koji je decko odigrao toliko smireno i zrelo da ja ne pamtim da je tako igrao neki nas igrac na Marakani.
Susta suprotnost njemu su bili Kovacevic i Antic koji ozbiljno moraju da razmisle o svojoj partiji danas.
Svaka druga njih dvojica su ispucavali loptu sto je pogbno i non stop unosi paniku u nase redove!

Sve u svemu nedopustiva igra u odredjenim momentima ali i treba biti pametan pa nauciti i postati bolji iz ovih gresaka.
Tek je pocelo, ima da se igra ihahaj, plus jos u play-off gde se bodovi dele...

Penal ne bih komentarisao, sramotno je to ali nije od juce, njih jednostavno moras zgaziti jer sudije su njima uvek tu...
Last edited by playmaker on Sun Sep 25, 2016 10:33 pm, edited 1 time in total.
Milan

Post by Milan »

Ovo meni zestoko smrdi! Samo toliko cu reci...

p.s. Najvise boli ovaj urin sto klizi niz facu...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Turija

Post by Turija »

Mislim da su ovim ishodom utakmice svi zadovoljni.
Zvezdu smo podigli, sebe ponizili, uprava ne mora da da lazno obecane premije, Lalatovic i lazni grof se izljubise (ti meni Vojvodo, ja tebi Serdaru) uz sirok osmeh trenera katastrofalno porazene ekipe.
Da li je sve ovo vama normalno?Isto kao i ponasanje pred ovaj mec, sto napisa Voja.
A to sto ima ovako malo ljudi na tribinama u ,,derbi,, mecu prvog i drugog na tabeli, verovatno, Beogradjani znaju zasto (sestrica ce se skloniti, kada to zatreba).
Danas su samo nasi bekovi bili na nekom nivou.Planic tu i tamo.Odigrao dobro, ali je ispadao sa Kovacevicem iz igre.Medjutim, smireno i lepo je iznosio lopte.
Kordic nesto odbranio, ali kod svih primljenih golova je mogao i bolje intervenisati.
Sve u svemu, bruka.
Posle ovoga treba da protece jako mnogo vode Dunavom, da bi se oprali.Samo titula moze sprati vecerasnju sramotu, a to je 101% nemoguc dogadjaj. Ne zbog zvezdinog kvaliteta, vec zbog uloge Vojvodine u jsl ligi (uloge kante za napucavanje, za dizanje morala blizancima, kad kojem zatreba i za medijsko blacenje slavne tradicije Kluba).
Ma...da ne psujem - 101 put ste nas zaj...li, kad je trebalo iskoraciti.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
fare

Post by fare »

E sada je Tralatović pokazao ko je i šta je onakav osmeh posle utakmicu koju si izgubio sa 4:1, a ona farsa u toku utakmicu trčanje do 4 sudije i bla bla samo obična gluma. Ja ne pa tim kada je Voša dobila 4 komada a on sretan kao kad date detetu lizalicu fuj gade mi se. A ovo ljubakanjen njegai Božovića da i ne spomimjem mogu zamisliti šta se dešavalo nakon konferencije za štampu posle utakmice al je bilo :cheers: premije haha haha.
Протомајстор

Post by Протомајстор »

borrissey wrote:
gospodinFKV wrote:
borrissey wrote:Samo nek je on Puškarića ostavio na klupi... :frown:
Puskaric bi prvi kiksao u mnogim situacijama gde Kovacevic i Planic nisu.
Da li bi ti menjao odbranu koja je primila 4 gola na 9 utakmica?
Управо тако! Ако је мењао једног штопера, зашто не и Кордића? Данашња шупља одбрана је пресудила утакмицу, односно геније Лалатовић који је осмислио тактику где морају да заиграју сви звездини испрдци. Видели смо колико су били мотивисани, поготово Трифуновић који није ни пипнуо лопту за 13 минута игре.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Ne verujem u teoriju zavere. Nije da nas nisu krali, na svakakve nacine...samo mi nekako ovo danas ne lici na kradju.Iako smo osteceni za penal nad Malbasicem 100%.Ali eto, protiv njih, u nasoj ligi to se ne svira.

Jovancic najlosiji..Aj prvo poluvreme igrao je defanzivu nekako, posle ga nigde nije bilo. Sa Puskaricem na stoperu ne bi bilo bolje.Da smo bolje otvorili utakmicu i djene,djene. Ovako tesko.

Nikako nam se nije otvorila utakmica.Odbici sve njima u noge. Cak i nas gol, da je dosao 5 minuta ranije, imam utisak da bi dali jos jedan do kraja prvog dela.

Ovaj mec zapravo nije mnogo odlucivao.Vise ce odlucivati onaj u plej ofu ako ne useremo motku u nastavku, ko sto po tradiciji radimo.

Sebican onaj Knezevic.Bice tu mnogo posla, da se od njega napravi igrac.

Fali nama igraca za vece domete.Za pocetak jedan centarfor da izuva iz kopacki.Malko iskustva u zadnjoj liniji i malko muda u vezi.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

I da, utisak kola: Sirok osmeh, zlatan zub!
Andreyos

Post by Andreyos »

Posto je sve manje vise receno,zelim samo da dodam:
marko poletanovicu,za ona radovanja kod golova sve zivo i mrtvo ti jebem!Rak ti pojeo kosti!
Toliko...
Jer nas su osnovala gospoda, a njih drugovi!
Locked