Tako je!Mare_Liman wrote: ↑Sat Mar 30, 2024 12:36 pmСад сам гледао, циганима запад 100 динара мање, исток иста цена, мада је свакако разлика између нашег и њиховог истока огромна, гробарима од кад југ бојкотује све је нешто измешано колико сам успео да видим,ево данас против Спартака су исток и запад ваљда 800, ал кад су биле битне утакмице знам да је некад био бесплатан улаз а некад 200 динара за све трибине, свакако не треба се поредити с њима, зна се ко долази код њих на стадион, а ко кад нас, за овакву утакмицу сигурно да је требало бити 500-300, 300 и 200 динара мање њима ништа не значи, овако би неког изашао запад 1500 или 2000 кад би водио и остале чланове породице, кумове, пријатеље итд итд,а овако ће изаћи 2400 или 3200 што је реално гледано превише за тако битну утакмицу, опет иде она прича сезонских, да ми смо обезбеђени, ми смо узели, узећемо без обзира какво стање у клубу било, који год био на табели, али требаш ти привући људе на стадион, дођу, буду редовни, узму и они сезонску, овако пола њих види карту 800 динара, опет неког и поведу озбиљан трошак, а то за овакву битну утакмицу где нема противничких навијача је стварно беспотребно, уместо да се гледа да нас буде што више, да се подрже момци после 4 везане победе у веома битној утакмици, гледа се џеп...Turija wrote: ↑Sat Mar 30, 2024 12:02 pmSlazem se.Mare_Liman wrote: ↑Sat Mar 30, 2024 10:38 am Јебеш му матер, 4 везане, уместо да спустиш бар сад за дерби запад 500, исток 300, стадион ти буде крцат, на крилима навијача и атмосфере добијеш конкурента, још ако ђаволи киксају избијеш и на 4. место ти опет ставиш 800 и 500, свакако очекујем крцат запад и исток, нема изговора !
Cene karata za Zapad treba da budu razlicite za svaku utakmicu.
Jer, svaki protivnik je razlicit od imena kluba, do znacaja te utakmice za Vosu.
Mene sada interesuje, da li smo skuplji sa ulaznicama od zvezdinih i partizanovih karata na obicnim superligaskim utakmicama?
Ne treba podrzavati nesto, sto nije uredu, samo zato sto volimo Vosu.
U Beogradu su mnogo vece plate na svim nivoima, tako da se ne zanosite samo sa novosadskim ITjem i politickim funkcijama (i one su manje nego u Bg.)