3. kolo 24/25: Čukarički - VOJVODINA 3:1 (3:1)
- gospodinFKV
Re: 3. kolo 24/25: Cukaricki - VOJVODINA, nedelja u 20h
Za ove terene bih novcano kaznjavao. Majku ti je**m, da ti je**m, kakva je ovo oranica. I vi vazite za neki klub, vi ste go ku**c, a ne fudbalski klub. Dvadeset zalutalih na tribine, oranica i ''ugledni privrednik''. Bukvalno su parodija na srpski fudbalski tim, a mi dozvoljavamo da nam tako nesto strpa tri komada.
Mnogo vise logike bi mi imalo da smo krenuli sa prvom postavom i da su oko 60 minuta usli Sukacev i Velickovic a nesto kasnije i Drobnjak ali ajde ovo je cisto trenerova papazjanija iz koje daj Boze da nesto izvucemo
I onda neke priče da je Boža Dunster dobar trener, bangdoglavost najobičnija.
Stara dobra Vojvodina...posle svake nase i male euforije i nagovestaja da duvaju neki novi vetrovi..... ide vrlo brzo tvrdo prizemljenje i otreznjene u vidu danasnje igre i rezultata.
To smo mi...pola beli pola crveni iz Novog Sada
To smo mi...pola beli pola crveni iz Novog Sada
- Mark Renton
Mene smo interesuje koliko zicera treba Ivanovicu da bi dao bar jedan
- Deep Purple
Bandović izgubio meč rotacijom a na ovakvom terenu je gotovo nemoguće juriti rezultat…
Setićemo se mi ove utakmice na proleće kad nam Čuka bude bežala 3-4 boda.
Sramota
Come on you Reds!
+1Mark Renton wrote: ↑Sun Aug 04, 2024 9:52 pm Mene smo interesuje koliko zicera treba Ivanovicu da bi dao bar jedan
Сваки дуел је изгубио јеботе али сваки,контрола лопте му је хорор.Невероватно велике најаве кад оно курац.
Kontam da nije odmaranje kao odmaranje vec strah da se kljucni igraci ne ispovredjuju. Teren uzasan, domaci odbrambeni mesari...exlimanac wrote: ↑Sun Aug 04, 2024 9:04 pm Meni samo nije jasna jedna stvar koju ovde mnogo njih a i trener potencira....a to je odmaranje igraca
Odmaranje od cega...???
Od dvomeca sa Ajaksom gde su trcalu i borili se kako treba...sad treba da presede 8 dana do sledece utakmice...????
Oni su fudbaleri i treba da igraju i da trce i da izdrzavaju napore jakih utakmica...iz nedelje u nedelju i u prvenstvu i u evropi...Pa ne igraju oni u Sahovskom klubu.
No jbg sad smo svakako morali da ubacimo prvotimce, a izgubicemo...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Mali trener, večito mali klub. Teško i 4-to mesto.
Телеп
Није Бандовић крив што наши фудбалери пуштају играче на 5 метара од себе и то што не ударе пресинг,није крив што Ивановић не може ништа против њихове одбране.
Крвариле су ми очи.
Крвариле су ми очи.

Jedna klasika na koju smo navikli ( nažalost ).
Šta je naš trener zamislio, i dobio ovim bućkurišem od tima samo on zna.
Koraća ukanalio, decu unazadio, divno spremio ekipu za Maribor.
I sve se sad svelo na taj Maribor, ako prođemo nikoga neće biti briga za ovaj poraz, ali ako nas slovenci izbace….ode sezona i pre nego što je počela

Ivanović srce izgleda u Voši, ali glava u Zenitu
Neka jedu go**a svi od reda. I oni koji su ga ubedili da izvede ovaj sastav i on koji je ovo izveo na teren i oni koji su igrali.Deep Purple wrote: ↑Sun Aug 04, 2024 9:54 pm Bandović izgubio meč rotacijom a na ovakvom terenu je gotovo nemoguće juriti rezultat…
Iskljucujem se od bilo kakvog komentarisanja do utakmice sa Mariborom.
Danas smo pokazali ko smo i sta smo. Nabedjene jajare bez pokrica.
Ps. Ko nas je zajebao za 300k eur za ovog Delea? Alal mu vera
Pss. Prodajte Ivanovica koliko sutra.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- churguzijanac
Što kaže Red teśka trenerova svinjarija.
Posle dva "kvalitetna poraza", dobro nam dodje i ovaj treći za otrežnjenje.Možda nešto i uradimo u Mariboru sad kad smo prizemljeni.
Posle dva "kvalitetna poraza", dobro nam dodje i ovaj treći za otrežnjenje.Možda nešto i uradimo u Mariboru sad kad smo prizemljeni.
- Mark Renton
Ljudi se zale sto se sprema rasprodaja, a Ivanovica ako posle ovoga budemo mogli nekome udomiti da se sutiramo nogom u dupe, covek se ne moze sastaviti od pocetka sezone. Kapiram da ga je mozda udarilo i te price o transferima, ali svaki njegov dodir je zlocin koji traje. Sjebale su nas kombinacije i kalkulisanje pred Maribor, a teren da ne komentarisemo jos jedan razlog zasto ovom smrdljivom plasticnom ciganskom klubu zelim sve najgore, a pritom se tripuju da su neka kurceva zdrava sredina. Ako Medojevic, Njegos i Poletanovic budu tandem na sredini mogu mirno da spavam pred Slovence
.
SVI U MARIBOR!!
.
SVI U MARIBOR!!