KDA wrote:A tek mahanje ispljuvanim zastavicama nakon gola u finalu. I nikom nije smetalo, čak ni jednom gospodinu koji bi u nekoj drugoj situaciji umro na licu mesta.

Tek sad pročitah ovo... U onom trenutku sam bio spreman i da obrišem lice sa njom...

Odlične su mi Brick-ove deskripcije koje potpuno opisuju moje doživljaje i raspoloženja prilikom praćenja Voše. Koliko god "oni" mislili da vole svoje klubove, garantujem životom da ne mogu ni da prismrde našoj bolesnoj ljubavi... Pre neko veče smo slučajno došli do podatka da cenjeni forumaš Friend i moja malenkost već 20 godina zajedno posećuju utakmice naše Vojvodine! I to redovno... Eeeeeej, 20 godina sa drugarom iz ekipe (baška što smo na stadionu od kada znamo za sebe). I onda kreneš da se prisećaš šta ste za sve te godine proživeli... Definitivno najupečatljiviji momenat je bila pobeda nad ciganima golom Kizita (samo zbog toga ga nikada neću moći zamrzeti, pa makar i za cigane zaigrao) nakon 10 godina. Znate kako, kada 10 godina čekate jednu jebenu pobedu (a znalo se potegnuti iz inostranstva, samo da bi se gledao meč sa "njima"), svaku utakmicu se iznova nadate da je "ta", svaki put doživite teško razočarenje... E kad nakon svega toga dočekate taj trenutak, onda ne znate ni kako da artikulišete svoje emocije. Tada nam je tribina još uvek bila poprilično matora i verujem da su svi tu pobedu doživeli slično. A ja i moj prijatelj Friend nismo znali šta ćemo od sebe, da li da skačemo vrištimo, valjamo se... Na kraju smo i jedan i drugi zaplakali. Da li je to bila sreća, da li je konačno pao taj teret sa našeg srca ili šta već, to ni danas ne znam, ali te suze su tekle. E taj trenutak nikada neću zaboraviti, taj trenutak je sažeo svu našu ljubav prema Vojvodini, sve godine provedene uz nju... Ne, nikada je nećemo napustiti, tu smo do kraja!!!