Kup Srbije - sezona 2010/11

Locked
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

gardista wrote:Обраћам се вама који сте јуче читали мој пост на овом топику. Јесте, имао сам намеру да га прочитају и наши играчи. Али, вечерас се десило нешто нечувено, мој текст се без мог знања и одобрења нашао на сајту новосадског Дневника. Мој текст је на перфидан начин уметнут између два дела текста које је потписао човек који НИЈЕ ВАШ ГАРДИСТА и на тај начин алузијом присвојио нешто што сматрам да сам био спреман да поделим само са ВАМА.Од комплетног текста, додат је само наслов и избачена прва реч! Сутрашњи Дневник ће то и штампати на својим спортским странама, покушао сам да спречим ту работу али је прелом већ био направљен а лист у штампи. Ево и линка да се уверите

http://www.dnevnik.rs/node/31471

Драго ми је што ће шири аудиторијум прочитати мотивациони текст, али сматрам да је морао бити потписан нашим сајтовима са којима сам то поделио а то су www.napredvosa.com www.fkvojvodina.com
Sramota šta uradiše! Nisam napisao, uzeo sam, potpisaću odakle - šta je u tome problem (niko se ne bi bunio)? Kanda za većinu, kvazi-novinara u Srbiji (mi čak i nismo novinari) to jeste najveći problem.

Ko radi - na posao, ko ide u školu nek' sedi na času - ali svi znamo gde će nam misli biti. Neprospavasmo noć baš najbolje, a svi se nadamo da nas čeka ista takva. Samo uz enormno slavlje na Trgu!

Brko Kapitenu - diži taj Pehar večeras! Za Vas, za nas, za sve...
Last edited by Grof Žekula on Wed May 11, 2011 1:39 pm, edited 1 time in total.
Владика
Administrator

Post by Владика »

Mika Antić wrote: Svi smo jedno to je naša snaga,
zdravo zdravo Vojvodina draga,
Svi nam snovi isto liče
svako srce isto klice,
Nek se pesma iz svih grla ori,
To se nasa Vojvodina bori!
Данас играмо против њих, у њиховом граду, против њихових судија и против њиховог савеза. Узвисимо се још један пут! Нека коначно тај трофеј дође у Нови Сад!
Andreyos

Post by Andreyos »

Dobro jutro svima!Gos-n newnowapv i moja malenkost krećemo u bg za sat vremena.Neka invazija počne i neka nam je svima Bog u pomoći!
Jer nas su osnovala gospoda, a njih drugovi!
slanobarac

Post by slanobarac »

gardista wrote:Обраћам се вама који сте јуче читали мој пост на овом топику. Јесте, имао сам намеру да га прочитају и наши играчи. Али, вечерас се десило нешто нечувено, мој текст се без мог знања и одобрења нашао на сајту новосадског Дневника. Мој текст је на перфидан начин уметнут између два дела текста које је потписао човек који НИЈЕ ВАШ ГАРДИСТА и на тај начин алузијом присвојио нешто што сматрам да сам био спреман да поделим само са ВАМА.Од комплетног текста, додат је само наслов и избачена прва реч! Сутрашњи Дневник ће то и штампати на својим спортским странама, покушао сам да спречим ту работу али је прелом већ био направљен а лист у штампи. Ево и линка да се уверите

http://www.dnevnik.rs/node/31471

Драго ми је што ће шири аудиторијум прочитати мотивациони текст, али сматрам да је морао бити потписан нашим сајтовима са којима сам то поделио а то су www.napredvosa.com www.fkvojvodina.com
Lopovi su u našim redovima!Zar direktor "Dnevnika" D. Vlaović nije član upravnog odbora FKV?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Lala sa zapada wrote:
21114 wrote:Eh sad gledao na SOS kanalizaciji kvote za sutrašnju tekmu. Raspon nase pobede se kreće od 4.80 do neverovatnih 5.90, pobeda onih drugih je u rasponu od 1.40 do 1.60, a nerešen rezultat je oko 3.20 do 3.40. Smradovi.
Treba da ih ignorisemo.

Nema te kvote koja bi mogla da oslika iznenadjenje na licima beogradske publike kada 5500 Lala zakoraci na istok.
Дефинитвно данас сами против свих!
Данас све квоте ћемо отрести кур*ем у чело, и уживати у сексу на сред лажне маракане!

Јер Фирмаши знају зашто :wink:
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Friend

Post by Friend »

Došao je i taj dan,vreme je da se naplate svi dugovi iz prošlosti.Bože pomozi danas i budi uz nas,zaslužili smo.Momci danas igrate i za žive i mrtve,za sve generacije koje su bile uz klub,a nisu više zajedno sa nama,igrate i za buduće generacije koje će tek kročiti na naš stadion,zapamtite to!Kao što je neko napisao,ako vas uhvati trema i strah pogledajte prema istoku i više ga neće biti.
Danas budimo jedno,jer to je naša snaga!
njaks

Post by njaks »

Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

konstantin wrote:11. маја 1988. Борац је освојио куп југославије. нек овај 11. мај буде срећан Војводини и Фирми!

http://www.youtube.com/watch?v=RUYnSMZb ... r_embedded

Image

Тачно прије 23 године, на стадиону ЈНА у Београду, десио се највећи успјех бањалучког фудбала. ФК Борац савладао је неприкосновену Звезду са 1:0 и тако освојио Куп маршала Тита. Стријелац јединог поготка био је Сенад Лупић у 60. минуту игре.

Бањалучани су 11. маја 1988. године постигли невјероватан подвиг побједивши у то вријеме једну од најбољих свјетских екипа. Имали су Београђани страшан тим, али фудбалери Борца су имали велико срце и заслужено су подигли пехар.

По завршетку утакмице на свечаности, која је одржана у Скупштини града Београда, играчима Борца уручене су златне плакете. Признања Бањалучанима предао је предсједник Фудбалског савеза Југославије Антун Чилић, а добили су их: Слободан Каралић, Стојан Малбашић, Марио Матаја, Милорад Билбија, Звонко Липовац, Дамир Шпица, Амир Дургутовић, Божур Матејић, Суад Беширевић, Ненад Поповић, Сенад Лупић, Миле Шијаковић, Владица Лемић, Жељко Бабић, Ранко Јаковљевић, Драшко Танасић и тренер Хуснија Фазлић.

У Купу Социјалистичке Федеративне Републике Југославије за сезону 1987/88. наступило је 5.888 екипа. Највише представника имала је Србија, чак 1947. Слиједе: Хрватска 1.465, БиХ 1.095, Македонија 523, Војводина 475, Словенија 242, Косово и Метохија 83 и Црна Гора 58.

Црвена Звезда - Борац 0:1(0:0)

Београд, 11.мај 1988, Стадион ЈНА, 25000 гледалаца.Судија: Блажо Зубер (Бачка Топола).
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Ово је мој последњи пост за данас!

Наша неизлечива болест се зове Војводина! И није битно, није битно, да ли губи или побеђује, она остаје вечно у нашим срцима и тече нашим венама! Она је једна, једина, срце данас снажно лупа у том ритму. Та се болест негује и чува, тако што са поносом носимо црвено бели дрес, са славним вековним грбом из 1914.! Срце ће да експлодира!

Напред Војводино, ајмо Нови Саде, победи(мо) данас!!!
Last edited by Zeljafcv on Wed May 11, 2011 10:34 am, edited 2 times in total.
njaks

Post by njaks »

Da se i ja odjavim...

Sta god da bude danas moramo biti ponosni na sebe i na celu Vojvodinu!!!!

POBEDI VOSHO ZA SVE NAS :cheers: :cheers: :cheers:
mihailov

Post by mihailov »

Bože, pomozi :!:
Napred Voso!
torrente

Post by torrente »

danas dolazimo u punom sastavu,Sremska strana uz Vošu!!!
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
severozapad

Post by severozapad »

Idem ja na ispit da se nasmešim profesoru i tome koliko sam razmišljao o njegovom predmetu ovh dana.
Pa posle toga da se posvetim onome o čemu jesam razmišljao, svaki sat i minut.

http://www.youtube.com/watch?v=BsBsKz8f ... re=related
Last edited by severozapad on Wed May 11, 2011 11:26 am, edited 1 time in total.
tulip

Post by tulip »

Stojke nakazo, karikaturo od golmana. Želim ti danas da primiš tuce golova kroz uši i kroz noge.
GOLMANE RUPO :devil:
DAJ GOL!!!
slanobarac

Post by slanobarac »

Jel "Amstel" dobro rashlađen? :cheers:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Locked