Bio je pomoćnik, pa je u nekoliko utakmica bio nominalno prvi trener, verovatno iz pijeteta kluba ka Siniši. Od Tanjge nema ništa, jer ne bi krenuo sebi kao veverica da prikuplja pozicije u savezu i klubu preko partije, da je želeo nešto u trenerskom svetu. Sa 60+ godina on je došao da naplati svoje ime i vezu sa Mihajlovićem. Jedini koji je Ne sešto pokazao u prošloj sezoni je Krtolica. Bandović kantetina, Lalatović je sterilno tvrdoglavi magarac i budaletina a Tanjga ikebana. Eto koliko treba da budeš glup da ne prepoznaš kao priliku da iz svojih redova promovišeš trenera. Jer si debilčina.Rakovac wrote: ↑Mon May 26, 2025 7:34 am Tanjga nije trener bez ikakvog iskustva, koliko je meni poznato bio je asistent Siniši Mihajloviću u prvoj italijanskoj ligi a mislim da sam negde pročitao da je i nekoliko utakmica bio prvi trener u seriji A. Što je znatno bolje od treniranja tajlandskih klubova, čini mi se. Meni se dopada kako Tanjga radi kao trener i ja podržavam to što mu je produžen ugovor.
A što se ove izjave o igračima tiče, pa prika, ti si dizao ruku za njihov dolazak, nije on ušao u klub kad je postao trener. Jako dobro on zna šta i ko tu defiluje. A to da ne možeš ništa, itekako možeš. Oće primati pare? Prekomanduješ ga da trči krugove po Limanu i Grbavici, da ne vidi ne teren nego klupu, a ni Boškov mu nije baš potreban. Pustiš da igra neko ko će da grize. Ne kukaš okolo i ne tužakaš se da imaš problem za koji se pretvaraš da nisi ti napravio.