Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Rabba
Moderator

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Rabba »

Rakovac wrote: Mon May 26, 2025 7:34 am Tanjga nije trener bez ikakvog iskustva, koliko je meni poznato bio je asistent Siniši Mihajloviću u prvoj italijanskoj ligi a mislim da sam negde pročitao da je i nekoliko utakmica bio prvi trener u seriji A. Što je znatno bolje od treniranja tajlandskih klubova, čini mi se. Meni se dopada kako Tanjga radi kao trener i ja podržavam to što mu je produžen ugovor.
Bio je pomoćnik, pa je u nekoliko utakmica bio nominalno prvi trener, verovatno iz pijeteta kluba ka Siniši. Od Tanjge nema ništa, jer ne bi krenuo sebi kao veverica da prikuplja pozicije u savezu i klubu preko partije, da je želeo nešto u trenerskom svetu. Sa 60+ godina on je došao da naplati svoje ime i vezu sa Mihajlovićem. Jedini koji je Ne sešto pokazao u prošloj sezoni je Krtolica. Bandović kantetina, Lalatović je sterilno tvrdoglavi magarac i budaletina a Tanjga ikebana. Eto koliko treba da budeš glup da ne prepoznaš kao priliku da iz svojih redova promovišeš trenera. Jer si debilčina.

A što se ove izjave o igračima tiče, pa prika, ti si dizao ruku za njihov dolazak, nije on ušao u klub kad je postao trener. Jako dobro on zna šta i ko tu defiluje. A to da ne možeš ništa, itekako možeš. Oće primati pare? Prekomanduješ ga da trči krugove po Limanu i Grbavici, da ne vidi ne teren nego klupu, a ni Boškov mu nije baš potreban. Pustiš da igra neko ko će da grize. Ne kukaš okolo i ne tužakaš se da imaš problem za koji se pretvaraš da nisi ti napravio.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
ssnigd

Post by ssnigd »

Zato sam i pitao sta cemo sa licencom. Krtolica je imao problem licence, pa mu zato nije produzen ugovor. I usrecismo se sa Lalatovicem. A sada imamo Tanjgu sa identicnim problemom i Kunticem kao prelaznim resenjem.
Zasto smo morali da dovodimo narkomancinu za trenera, a ne damo sansu Krtolici?!?!?!
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Salvador

Post by Salvador »

Nešto mislim da se Tanjga prihvatio ovog posla samo zato što hoće da progura karijeru svog sina, a plus i jer je izvisio u savezu, pa verovatno i nema neke bolje opcije.
Slabi razlozi za ono što nama treba.

Takođe, u ovih par mečeva uopšte nije pokazao da zna da motiviše ekipu, a juče je i dodatno ubrljao sa užasnim izborom tima.
hvylarn

Post by hvylarn »

TSC razmišlja o angažovanju Bandovića pored Milijaša. :shock:
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

hvylarn wrote: Mon May 26, 2025 9:24 pm TSC razmišlja o angažovanju Bandovića pored Milijaša. :shock:
Oni kao da ne žele da naprave iskorak.
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Најтраженији тренер у Србији

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... iji/513441
denialalner

Post by denialalner »

VošaNS

Post by VošaNS »

Znači dovodimo igrače koji neće praviti razliku? Šta priča čovek teški imbecil...
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
djoks

Post by djoks »

Samo karakter! Kvalitet, tehniku, kondiciju, sve to imamo

Кондицију???
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Lepo sam ja rekao u temi za transfere - Milan Makarić ili nešto kao Milan Makarić :D :D
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Obožavam kad neko kaže da se spusti lopta, a jedini koji je "dizao loptu" je bio upravo on.

Takođe najavi da neće imati bombastične izjave al onda "Tvrdim da je ove godine regularnost takmičenja potpuna. Dokazano je sve u plej-ofu i plej-autu. Očekuje nas baraž, treba i to ispratiti do kraja, ali liga je pokazala ozbiljan nivo integriteta." :dance2: :mafia:
Io odio Belgrado
Turija

Post by Turija »

Kad sve ovo procitam i ,,saberem" izjave tokom cele sezone, sve vise mislim da nisu ni hteli u Evropu, kao alibi za stadion, publiku, grad...jer novca je sve manje za budzet?
Kanda su igraci to znali, pa tako i igrali?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
hvylarn

Post by hvylarn »

U prevodu rasprodaće se sve što valja, dovešće se drugorazredni otpad i igraće se kombinovano sa omladincima. Projekcija za sledeću godinu opet borba između playoff/out zone.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Prva osoba u istoriji srpskog fudbala koji će biti menadžer je Miroslav Tanjga... Zemljo, otvori se...
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Naravno, biće pojačanja, ali ništa bombastično. Nema potrebe – ne igramo u Evropi.
:mrgreen:

Нема даље овај човек је стварно за циркус....
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Post Reply