Pa, napisali su na firminom forumu da smo antisrbi tako da trazim dokazGrba_NS wrote:Koji crni dokazi nboya, ovo je Srbija, ovde svako moze da pljune i da se posere po tebi, bez ikakvog dokaza, naravno...

Citajuci ovu patologiju iznad,zamolio bih autora da sa nama podeli tu emotivnu bol koju je prozivljavao od 21jula2009-te pa sve do 1septembra 2011-ste,pri tom ostavljajuci iza sebe 781post i to sve u drustvu placenika i moralnih nakaza koji pri tom vise ne navijaju za Vojvodinu?!igoork wrote:Danas mi je ukinut ban(koji mi idalje nije jasno kako sam dobio ako uzmemo u obzir da je u istoj diskusiji nekima tolerisano ono za sta sam ja navodno kaznjen).
Od danas sam nemi posmatrac a mozda ni to.
Naravno ne ocekujem da to ovde neke pogodi niti sam ja preterano vazan za ovu zajednicu ali ja jednostavno ne zelim da dajem legitimitet odredjenim stvarima koje se ovde desavaju.
Sto vise citam sta se ovde desava i sto vise razmisljam da su stvari manje vise bile iste i u proslosti dolazim do zakljucka da je ovo u principu "forum uprave FK Vojvodina".
Mnogo puta u proslosti smo bili u problemima i jednostavno ovde se pojedinci konstantno trude da probleme (koji postoje i koji nas evidentno koce) guraju pod tepih.
Masu puta je receno ljudi ako vam je stalo dajte da uradimo nesto konkretno, "zatvorite" u ovom momentu nevazne teme tipa ko je koliko golova dao i ko je sta uradio na sajtu i u omladinskom pogonu.
Nas problem je mnogo ozbiljniji i dublji, svi ga vide a odredjeni se prave blesavi jer im ocigledno ne odgovara da se on resi.
Ja nemam nameru da idem na svaku utakmicu, da kidam zivce i sve ostalo da bi me moj klub "prodao" kada god dodje do nekog bitnog momenta po nas sve.
Vama ako je tako lepo, ako ste mazohisti izvolite ovo je raj za vas, uzivajte.
Ja sam kao i dosta ljudi odlucan da se ovoj tiraniji stane na put i to ce se dogoditi, neinteresuje vas kako ali dogodice se samo je pitanje vremena.
Vama ostaje da uzivate i profesionalnosti naseg kluba i uprave, ko zna mozda vec danas cete uzivati posle skupstine.
Mogu samo da predpostavim kakav se cirkus tek tu sprema kad su je otvorili za javnost pa jos u Master centru!![]()
Poslednji pozdrav, pogotovo za bivse ljubitelje naseg kluba koji kao psi skacu i brane jedni drugog, koji se prave da ne znaju o cemu ljudi ovde govore a "prodali su obraz za male pare" .
U nadi da i ovaj put nece biti obrisana poruka kao sto je bila praksa do sada kadanesto ne odgovara...
Molba i sa moje strane.budababa wrote:Apel još jednom svim forumašima da umesto bilo kakvih zastava koriste neki drugi avatar.
Baš tako, nboya. Nešto slično sam i ja hteo da odgovorim, iako ne koristim avatar, niti sam ih gledao do sada (niti sam hteo da preotmem avatar dežurnog spikera Vojinboya wrote:Nije bitno koje su zastave, bitno je kad su stavljene i zbog cega.
U svoj ovoj guzvi nije bilo nijedne tudje zastave ali one su 'pokacene' u okviru rasprave kojoj nije ovde mesto (tj. mozda bi moglo bi da se raspravlja kad se ne bi vredjali medjusobno).
Rasprava je zavrsena i te zastave treba 'sklopiti'. Ako se ne varam, samo je NSKrajisnik imao ovaj avatar i pre guzve.