O Forumu i Sajtu

Sve o sajtu i forumu
nboya
Administrator

Post by nboya »

Grba_NS wrote:Koji crni dokazi nboya, ovo je Srbija, ovde svako moze da pljune i da se posere po tebi, bez ikakvog dokaza, naravno...
Pa, napisali su na firminom forumu da smo antisrbi tako da trazim dokaz :D
UPRAVA NAPOLJE!!!
kej

Post by kej »

Meni kao objektivnom posmatracu ove diskusije( ne poznajem apsolutno nikoga sa ovog foruma licno ili bar mislim da ne)nista nije jasno. Javljaju se ljudi i govore kako je ovo upravin forum, a nikada ovde nisam procitao niti jedan jedini post koji je tu upravu zdusno branio. Cak mi je to malo i dosadno, svi vicemo ''uprava napolje'', a nema nikog da kaze ''upravo ostani'' pa da dodje do nekog vatrenog okrsaja.
Nemojte to klinacki ''znaju oni ko su'' i ''neka se pojedinci sami jave'' nego kazite jasno i glasno ko, sta i kako se to ''prodao''.
Fascinantno mi je da je ne tako velikoj navijackoj bazi potrebno dva foruma koji se prakticno ni po cemu i ne razlikuju. Isto sto citam ovde citam i tamo, ne vidim razliku u stavovima, cak je mnogo ljudi koji su uclanjeni i tamo i ovde. Pa mi zato nije jasno cemu ove podele u tabore, prvo po politickoj osnovi, onda po forumaskoj itd itd.. Koja je sledeca osnova po kojoj cemo se podeliti nas stotinak koji diskutujemo o Vosi putem interneta?
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
vladans

Post by vladans »

igoork wrote:Danas mi je ukinut ban(koji mi idalje nije jasno kako sam dobio ako uzmemo u obzir da je u istoj diskusiji nekima tolerisano ono za sta sam ja navodno kaznjen).

Od danas sam nemi posmatrac a mozda ni to.
Naravno ne ocekujem da to ovde neke pogodi niti sam ja preterano vazan za ovu zajednicu ali ja jednostavno ne zelim da dajem legitimitet odredjenim stvarima koje se ovde desavaju.
Sto vise citam sta se ovde desava i sto vise razmisljam da su stvari manje vise bile iste i u proslosti dolazim do zakljucka da je ovo u principu "forum uprave FK Vojvodina".
Mnogo puta u proslosti smo bili u problemima i jednostavno ovde se pojedinci konstantno trude da probleme (koji postoje i koji nas evidentno koce) guraju pod tepih.
Masu puta je receno ljudi ako vam je stalo dajte da uradimo nesto konkretno, "zatvorite" u ovom momentu nevazne teme tipa ko je koliko golova dao i ko je sta uradio na sajtu i u omladinskom pogonu.
Nas problem je mnogo ozbiljniji i dublji, svi ga vide a odredjeni se prave blesavi jer im ocigledno ne odgovara da se on resi.

Ja nemam nameru da idem na svaku utakmicu, da kidam zivce i sve ostalo da bi me moj klub "prodao" kada god dodje do nekog bitnog momenta po nas sve.
Vama ako je tako lepo, ako ste mazohisti izvolite ovo je raj za vas, uzivajte.
Ja sam kao i dosta ljudi odlucan da se ovoj tiraniji stane na put i to ce se dogoditi, neinteresuje vas kako ali dogodice se samo je pitanje vremena.

Vama ostaje da uzivate i profesionalnosti naseg kluba i uprave, ko zna mozda vec danas cete uzivati posle skupstine.
Mogu samo da predpostavim kakav se cirkus tek tu sprema kad su je otvorili za javnost pa jos u Master centru! :roll:

Poslednji pozdrav, pogotovo za bivse ljubitelje naseg kluba koji kao psi skacu i brane jedni drugog, koji se prave da ne znaju o cemu ljudi ovde govore a "prodali su obraz za male pare" .

U nadi da i ovaj put nece biti obrisana poruka kao sto je bila praksa do sada kada :zandar: nesto ne odgovara...
Citajuci ovu patologiju iznad,zamolio bih autora da sa nama podeli tu emotivnu bol koju je prozivljavao od 21jula2009-te pa sve do 1septembra 2011-ste,pri tom ostavljajuci iza sebe 781post i to sve u drustvu placenika i moralnih nakaza koji pri tom vise ne navijaju za Vojvodinu?!
Bogami ti nije bilo lako,sva sreca pa si progledao na "vreme"..

I na kraju bih zaista zamolio i tebe i sve obavestajce koji su "upuceni u tu ozbiljnu pricu"da je ili podele sa nama svima ovde od a do š ili da prestanu da kenjaju..
budababa

Post by budababa »

Statistika - avgust 2011.

Image
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
etxeberria

Post by etxeberria »

Zar nije bilo reci o uklanjanju zastava sa avatara? Vidim da neki jos drze...
sam svoj najveci neprijatelj
budababa

Post by budababa »

Apel još jednom svim forumašima da umesto bilo kakvih zastava koriste neki drugi avatar.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Turija

Post by Turija »

budababa wrote:Apel još jednom svim forumašima da umesto bilo kakvih zastava koriste neki drugi avatar.
Molba i sa moje strane.
Ne smeta mi nijedna zastava, koja nije protivustavna, ali ipak dele navijače Vojvodine, jer se kod nas još uvek ,,čvrsto drži" rezon: ako onaj drugi, nije pod kojom sam i ja (da li teritorijalnom, partijskom, navijačkom ili nekom drugom), nije mio ko što je bio :lol:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
laki

Post by laki »

Koliko vodim ostale su samo srpske zastave po avatarima. Kome to smeta? Kome to u opste moze a smeta?!
E, da, sad me opet banujte, a ove sto su poceli o zastavama i kojima smeta srpska zastava, njih nemojte.
Image
nboya
Administrator

Post by nboya »

Nije bitno koje su zastave, bitno je kad su stavljene i zbog cega.

U svoj ovoj guzvi nije bilo nijedne tudje zastave ali one su 'pokacene' u okviru rasprave kojoj nije ovde mesto (tj. mozda bi moglo bi da se raspravlja kad se ne bi vredjali medjusobno).

Rasprava je zavrsena i te zastave treba 'sklopiti'. Ako se ne varam, samo je NSKrajisnik imao ovaj avatar i pre guzve.
UPRAVA NAPOLJE!!!
Turija

Post by Turija »

nboya wrote:Nije bitno koje su zastave, bitno je kad su stavljene i zbog cega.

U svoj ovoj guzvi nije bilo nijedne tudje zastave ali one su 'pokacene' u okviru rasprave kojoj nije ovde mesto (tj. mozda bi moglo bi da se raspravlja kad se ne bi vredjali medjusobno).

Rasprava je zavrsena i te zastave treba 'sklopiti'. Ako se ne varam, samo je NSKrajisnik imao ovaj avatar i pre guzve.
Baš tako, nboya. Nešto slično sam i ja hteo da odgovorim, iako ne koristim avatar, niti sam ih gledao do sada (niti sam hteo da preotmem avatar dežurnog spikera Voji :wink: ).
Sada, kada je veštački nametnuta ta tema i kada su ljudi povukli uzrok nepotrebne rasprave, kojoj nije mesto ovde, onda to postaje stvar principa.I što napisa nboya, jedino ko je imao i ranije može da zadrži.
Sada, kada sam počeo (prinudno) gledati avatare, ima toliko simpatičnih i duhovitih, kao što je npr i nboyin usisivač (prašine sa ovog foruma) koji deluju zaista prijatno i relaksirajuće (a ima i nekih od kojih se trgnem :lol: ), tako da, zaista, ima načina za davanje slikovitog ličnog tona i pečata svakom postu, bez neke potencijalne tenzije.

Edit (by Turija)
da ispravim onda grešku, posle objašnjenja nboye ( vidi se, nisam ja za te male avatare i detalje, ipak je u pitanju kantica za hranu i vodu, a ne usisivač kako mi se, u prvi mah, učini :oops: u pozi Grušanovića na slici ).Ko piše, taj i greši, pa treba i da ispravi :wink:
Last edited by Turija on Sat Sep 03, 2011 12:40 pm, edited 3 times in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
nboya
Administrator

Post by nboya »

E lik sa mog avatara je kosarkaska legenda Sapca, Mijajlo Grusanovic na svom imanju (mala je slika pa mu se lice ne vidi najbolje). Zbog tog imanja je odbio mnoge velike klubove. Vise su ga interesovali njegov kukuruz i svinje (koje hrani na avataru), nego trofeji grckog i spanskog prvenstva. Van Sapca je igrao samo onda kada u njemu nije postojao kosarkaski klub. Kad je osnovan novi klub (OKK) igrao je u njemu i u najnizem rangu - Drugoj srpskoj ligi. I dan-danas, na kraju pete decenije, moze da uvali dvadeset koseva kome pozeli (i Partizanu je dao 25 pre dve-tri godine u prijateljskoj). Jednom recju - car!

Edit: A i nije odeven za rad u svinjcu. To je samo pozirao fotografu. :)
Last edited by nboya on Sat Sep 03, 2011 12:41 pm, edited 2 times in total.
UPRAVA NAPOLJE!!!
ogi
Administrator

Post by ogi »

I ja sam mislio da je usisivac :D
laki

Post by laki »

Ja sam mislio da je kanta za boju, a dok se nisam udubio, mislio sam da je mozda usisivac a mozda bioptron lampa. Sad ipak kad sam se udubio, vidim da je kanta za boju.
Image
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ja toliko pratim ostale sportove,da sam mislio da je na slici Nboya :lol:
Image
nboya
Administrator

Post by nboya »

Nije valjda da ne znas za Mikana?
Radnim danima je radio na njivi, subotom je igrao kosarkasku prvu ligu a nedeljom je igrao fudbal za seoski klub u nizim rangovima.

Najuspesniji je bio u kosarci. Devedesetih je u paklenoj konkurenciji bio najbolji igrac lige iako je bio medju najstarijim igracima. Igrao je jednu sezonu za Vosu (tad je vec prevalio cetrdesetu). U Vosinom dresu je Spartaku dao 50 koseva u jednoj utakmici.

Jedino u reprezentaciji nikad nije igrao. Krajem osamdesetih je igrao u KK Zorka Sabac u drugoj ligi. Partizan, Zvezda, Olimpija,... su tada bezuspesno pokusavali da ga dovedu. Devedesetih, iako je bio MVP lige, nije igrao u reprezentaciji posto je bio mator. Aktivno je igrao do pretprosle godine. Sada je trener a u dres se skida, kad se povredi neko od centara. Uskoro puni pedeset godina.
UPRAVA NAPOLJE!!!
Post Reply