10 120 000 a 8 180 000 evropljana godisnje... e sad jel sve oni oni dobiju tesko reci... a para u klubu ima od 2,5milki kredita
Uprava
Re: Uprava
Milan wrote: ↑Fri Oct 07, 2022 12:40 am a i da Marko Jovanović većinu transfer pregovora započinje sa dogovaranjem njegovog dela.
A ujedno je i agent koji svoje igrace ima (zamislite) u klubu Vojvodina. Filuje im ugovore da ne mora on da im placa a onda pretekne malo i za njega....A ko ga je postavio na to mesto pitanje je sad.
Ako srede stadion istim kvalitetom kao što su napravili nove auto puteve, onda nisam siguran koliko je korisnoNevernik II wrote: ↑Fri Oct 07, 2022 2:56 pmŠta treba da kažu da ne bude sumnjivoDuplof wrote: ↑Fri Oct 07, 2022 12:05 pm Listam Instagram malopre, uđem na Vošin profil da vidim ko ju je označio na nekoj objavi (šta dosada učini čoveku) i vidim ovo:
Prvo, čim se ovo objavi na ovakav način verovatno će biti nečeg. Drugo, da li ovo indirektno (mislim na opis objave) znači da smo "kupili" neko mesto za Evropu, i da nam je nebitno kako igramo jer smo već rezervisani za neku od tih pozicija? Koliko god voleo Vošu, ovo mi se ne sviđa ni najmanje...![]()
"Iskreno ne bi voleo", "Ovi luzeri neće ući ni u play-off"...
Količina novca koja cirkuliše u naprednjačkim krugovima je neverovatna, ako srede stadion barem neka korist od ove uprave.

Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Hm, nešto mi deluje da su ovde nedavno počeli pisati neki nama po zlu dobro poznati "menadžeri" koji su (Bogu hvala) bar trenutno udaljeni od kluba i tog famoznog "Vujadina" nad kojim se evo rone gorke suze.
Ne mogu to tvrditi jer nemam dokaze, ali po sadržaju postova i posebno tajmingu neodoljivo podsećaju na njih. Ukoliko sam u pravu samo bi želeo reći kako mi je u tom slučaju neopisivo drago da ova uprava vodi takvu politiku i pružam im punu podršku da u tome istraju, uključujući svakako tu i sportskog direktora. Makar izgubili sve utakmice do kraja prihvatio bi to pre nego da se ova "gospoda" ponovo približe stadionu i posebno Vujadinu. Toliko.
Ne mogu to tvrditi jer nemam dokaze, ali po sadržaju postova i posebno tajmingu neodoljivo podsećaju na njih. Ukoliko sam u pravu samo bi želeo reći kako mi je u tom slučaju neopisivo drago da ova uprava vodi takvu politiku i pružam im punu podršku da u tome istraju, uključujući svakako tu i sportskog direktora. Makar izgubili sve utakmice do kraja prihvatio bi to pre nego da se ova "gospoda" ponovo približe stadionu i posebno Vujadinu. Toliko.
Mogao bi se i gospodin Zbiljić udostojiti reći šta se dešava sa našom zlatnom kokom (kako je nazvao Miloševića ) jednom prilikom
- slanobarac
Kakav alibi intervju na mozzartovom portalu. Naš SD pokušava da anestezira nezadovoljstvo slaninara i ponavlja otrcane fraze. Neuigranost ističe kao osnovni problem. Samo bih da pitam šta ste radili 2 nedelje u pauzi? Uigravali se za partizan? Ovi samo pričaju i busaju se u grudi slaninarske a ništa ne rade da podignu ekipu. Mislim da je ipak (ne)znanje klupe osnovni problem.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Koliko se sećam, kad sam uzimao karte za utakmicu portiv Spartaka rečeno mi je na blagajni da ih sačuvam pošto će važiti i za sledeću domaću utakmicu (protiv zvezde). Utakmica je odložena, prošlo par utakmica, i, evo, ponovo nas čeka jedna domaća utakmica (TSC danas), gostujuća pa nam dolaze cigani. Zašto i ovog puta nema iste te akcije za utakmicu sa zvezdom, da se privuče publika na obe utakmice? Hoće li važiti prvobitna "akcija" (iako su se te karte koristile za onaj Vošin dan ako se dobro sećam) ili je odlučeno, ipak, da ne budemo domaćini na svom stadionu, po ko zna koji put? Ako sam prevideo neku informaciju o ovome, izvinjavam se unapred...
- Deep Purple
Upravo je spiker rekao da će karte sa ove utakmice važiti za meč sa crvenimDuplof wrote: ↑Sat Oct 08, 2022 3:33 pm Koliko se sećam, kad sam uzimao karte za utakmicu portiv Spartaka rečeno mi je na blagajni da ih sačuvam pošto će važiti i za sledeću domaću utakmicu (protiv zvezde). Utakmica je odložena, prošlo par utakmica, i, evo, ponovo nas čeka jedna domaća utakmica (TSC danas), gostujuća pa nam dolaze cigani. Zašto i ovog puta nema iste te akcije za utakmicu sa zvezdom, da se privuče publika na obe utakmice? Hoće li važiti prvobitna "akcija" (iako su se te karte koristile za onaj Vošin dan ako se dobro sećam) ili je odlučeno, ipak, da ne budemo domaćini na svom stadionu, po ko zna koji put? Ako sam prevideo neku informaciju o ovome, izvinjavam se unapred...

- slanobarac
Ne može se ovo veče završiti otkazom Treneru. Moraš i ti Zbiljiću da odeš. Dosta ste pokazali. Niste ništa bolji od prošlosezonskog tandema Đorđević Samardžić. A i skuplji ste, sigurno.
Hvala na odgovoru, ali ovim (ne)zalaganjem nisu zaslužili ni da im se da čist dres za tu utakmicu, a kamoli da neko dođe i podrži ih.Deep Purple wrote: ↑Sat Oct 08, 2022 7:37 pmUpravo je spiker rekao da će karte sa ove utakmice važiti za meč sa crvenimDuplof wrote: ↑Sat Oct 08, 2022 3:33 pm Koliko se sećam, kad sam uzimao karte za utakmicu portiv Spartaka rečeno mi je na blagajni da ih sačuvam pošto će važiti i za sledeću domaću utakmicu (protiv zvezde). Utakmica je odložena, prošlo par utakmica, i, evo, ponovo nas čeka jedna domaća utakmica (TSC danas), gostujuća pa nam dolaze cigani. Zašto i ovog puta nema iste te akcije za utakmicu sa zvezdom, da se privuče publika na obe utakmice? Hoće li važiti prvobitna "akcija" (iako su se te karte koristile za onaj Vošin dan ako se dobro sećam) ili je odlučeno, ipak, da ne budemo domaćini na svom stadionu, po ko zna koji put? Ako sam prevideo neku informaciju o ovome, izvinjavam se unapred...![]()
Ajde kazi sta tacno zameras Zbiljicu?slanobarac wrote: ↑Sat Oct 08, 2022 8:46 pm Ne može se ovo veče završiti otkazom Treneru. Moraš i ti Zbiljiću da odeš. Dosta ste pokazali. Niste ništa bolji od prošlosezonskog tandema Đorđević Samardžić. A i skuplji ste, sigurno.
Jel doveo trenera kog smo mi hteli?
Jel doveo sportskog direktora kog smo mi hteli?
Plate se isplacuju u dan!
Ne mesa se u sportski sektor sto se tice dovodjenja pojacanja!
Sta tu nije na mestu????????????????
Kup je nas!
Treba da promeni ,,savetnika" i dovede pravog, koji zna taj posao i ima strucnog, trenerskog i sportsko organizacionog iskustva, a ne samo igrackog.Djisa wrote: ↑Sun Oct 09, 2022 10:56 amAjde kazi sta tacno zameras Zbiljicu?slanobarac wrote: ↑Sat Oct 08, 2022 8:46 pm Ne može se ovo veče završiti otkazom Treneru. Moraš i ti Zbiljiću da odeš. Dosta ste pokazali. Niste ništa bolji od prošlosezonskog tandema Đorđević Samardžić. A i skuplji ste, sigurno.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- slanobarac
Zameram mu isto ono što sam zamerao i na početku. Čovek je sumnjiv privrednik i došao je samo zato što je član sns a ne što nešto zna o organizaciji kluba. Doveo trenera koga smo mi hteli??? Ko su to mi?Djisa wrote: ↑Sun Oct 09, 2022 10:56 amAjde kazi sta tacno zameras Zbiljicu?slanobarac wrote: ↑Sat Oct 08, 2022 8:46 pm Ne može se ovo veče završiti otkazom Treneru. Moraš i ti Zbiljiću da odeš. Dosta ste pokazali. Niste ništa bolji od prošlosezonskog tandema Đorđević Samardžić. A i skuplji ste, sigurno.
Plate su svi isplaćivali na vreme a kad su odlazili videli smo koliko su imali dugovanja.Videćemo i posle ovog čoveka šta će od kluba ostati. Zameram mu i što nije reagovao na vreme, kad je već tu, i smenio ovog nazovi Trenera i pokušao da zaustavi ovaj slobodni pad.
-
Da je neko odsustvovao sa foruma jedno dve meseca šokirao bi se trenutnim raspoloženjem
Mene su pre dva meseca kritikovali da mračim jer sam negativno pisao o prodaji omladinaca. Kao uprava se ubija od rada i sve je to u interesu Vojvodine.
Od najinteligentnijih igrača i trenera do najvećih rupa u vasioni. Kanda smo mi imali nerealna očekivanja i sad je pad prilično bolan.
Puno se ovde pažnje daje beznačajnim stvarima (instagram, tviter, intervju, naslov), stvara se negativna atmosfera još pre utakmica. Još kad dodju porazi, ide se u ekstreme u roku od 5 sekundi, od LS do potpunog kolapsa tima (gasi klub, kreći iz početka iz zonske lige).
Ali, i pored toga, ovi trenutno ništa ne valjaju. Neko mora da odgovara za trenutno stanje, to je uglavnom trener.

Mene su pre dva meseca kritikovali da mračim jer sam negativno pisao o prodaji omladinaca. Kao uprava se ubija od rada i sve je to u interesu Vojvodine.
Od najinteligentnijih igrača i trenera do najvećih rupa u vasioni. Kanda smo mi imali nerealna očekivanja i sad je pad prilično bolan.
Puno se ovde pažnje daje beznačajnim stvarima (instagram, tviter, intervju, naslov), stvara se negativna atmosfera još pre utakmica. Još kad dodju porazi, ide se u ekstreme u roku od 5 sekundi, od LS do potpunog kolapsa tima (gasi klub, kreći iz početka iz zonske lige).
Ali, i pored toga, ovi trenutno ništa ne valjaju. Neko mora da odgovara za trenutno stanje, to je uglavnom trener.
Na kraju će ispasti krivi forumaši kao da su stvarno ubedili Zbiljiča da dovede Rastavca. Svi će preuzeti odgovornost samo političari neće.