Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Karlsson

Re: Uprava

Post by Karlsson »

slanobarac wrote: Sun Oct 09, 2022 11:45 am Zameram mu isto ono što sam zamerao i na početku. Čovek je sumnjiv privrednik i došao je samo zato što je član sns a ne što nešto zna o organizaciji kluba. Doveo trenera koga smo mi hteli??? Ko su to mi?
Plate su svi isplaćivali na vreme a kad su odlazili videli smo koliko su imali dugovanja.Videćemo i posle ovog čoveka šta će od kluba ostati. Zameram mu i što nije reagovao na vreme, kad je već tu, i smenio ovog nazovi Trenera i pokušao da zaustavi ovaj slobodni pad.
E sad i ti ispljuva Rastavca. Ne sećam se kada je došao da je bilo negativnih reakcija. Uglavnom pozitivne i možda po koja neutralna. Lako je biti general posle bitke pa govoriti ''trebalo je ovako, trebalo je onako'', ''ovaj ne valja, onaj ne valja'', ''nazovi trener'' i slično.
Rastavac je došao kao renomiran i priznat trener. Nije tipičan srpski trener koji odlazi ili dobija dokaz nakon nekoliko kola, već ostaje u svojim klubovima po nekoliko sezona kako u Srbiji tako i u Grčkoj i upravi svaka čast što je dovela trenera sa takvom biografijom. Sad to što on nije uspeo kod nas je druga priča.
Zbiljiću ne mogu da zamerim ništa što se tiče vođenja kluba. Odrađen je odličan marketing, radi se na promociji kluba, dovedeni su novi sponzori, radovi na ''Vujadinu'', trener sa biografijom... Jedino mu zameram što je previše ložio navijače i obećavao nerealne stvari od samog starta kao pravi političar. Čak je i Marko Jovanović odradio dosta dobar posao. Ne savršen, ali dobar. Rastavac je taj koji je skroz podbacio. I da nemaš desetku ne smeš sa jednim Nikolićem, Simićem, Čumićem, Malbašićem, Barajom da gubiš olako bodove protiv donjih timova, da na osvojiš ni bod protiv glavnih konkurenata za vrh tabele. A uz to nismo ni gurali ni jednog našeg klinca od čije prodaje bi trebalo da se finansiramo.
slanobarac

Post by slanobarac »

Karlsson wrote: Sun Oct 09, 2022 7:25 pm
slanobarac wrote: Sun Oct 09, 2022 11:45 am Zameram mu isto ono što sam zamerao i na početku. Čovek je sumnjiv privrednik i došao je samo zato što je član sns a ne što nešto zna o organizaciji kluba. Doveo trenera koga smo mi hteli??? Ko su to mi?
Plate su svi isplaćivali na vreme a kad su odlazili videli smo koliko su imali dugovanja.Videćemo i posle ovog čoveka šta će od kluba ostati. Zameram mu i što nije reagovao na vreme, kad je već tu, i smenio ovog nazovi Trenera i pokušao da zaustavi ovaj slobodni pad.
E sad i ti ispljuva Rastavca. Ne sećam se kada je došao da je bilo negativnih reakcija. Uglavnom pozitivne i možda po koja neutralna. Lako je biti general posle bitke pa govoriti ''trebalo je ovako, trebalo je onako'', ''ovaj ne valja, onaj ne valja'', ''nazovi trener'' i slično.
Rastavac je došao kao renomiran i priznat trener. Nije tipičan srpski trener koji odlazi ili dobija dokaz nakon nekoliko kola, već ostaje u svojim klubovima po nekoliko sezona kako u Srbiji tako i u Grčkoj i upravi svaka čast što je dovela trenera sa takvom biografijom. Sad to što on nije uspeo kod nas je druga priča.
Zbiljiću ne mogu da zamerim ništa što se tiče vođenja kluba. Odrađen je odličan marketing, radi se na promociji kluba, dovedeni su novi sponzori, radovi na ''Vujadinu'', trener sa biografijom... Jedino mu zameram što je previše ložio navijače i obećavao nerealne stvari od samog starta kao pravi političar. Čak je i Marko Jovanović odradio dosta dobar posao. Ne savršen, ali dobar. Rastavac je taj koji je skroz podbacio. I da nemaš desetku ne smeš sa jednim Nikolićem, Simićem, Čumićem, Malbašićem, Barajom da gubiš olako bodove protiv donjih timova, da na osvojiš ni bod protiv glavnih konkurenata za vrh tabele. A uz to nismo ni gurali ni jednog našeg klinca od čije prodaje bi trebalo da se finansiramo.
Polako prika sa tim "pljuvanjem". Pročitaj šta sam i kada pisao o Treneru i Zbiljiću. Džaba mu "reputacija" ako nema igre i rezultata. A nema ništa od neke njegove vizije. Igra očajna a rezultati kao proizvod iste neprimereni. Vrlo prosto, ako umeš ostaješ ako ne umeš ispadaš. Nije mi ženin brat da ga trpim. Ne voli on više klub od mene, on zarađuje od njega a ja ne. Ja volim i podržavam. Sad ne mogu baš da shvatim tvoje mišljenje o Treneru jer ga u jednoj rečenici braniš a u drugoj kudiš.Malo konfuzno, priznajem. :cheers:
A Zbiljić je i pre nego je postao deo uprave bio ocenjen kao neprikladan za klub kakav je Vojvodina.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Karlsson

Post by Karlsson »

slanobarac wrote: Mon Oct 10, 2022 7:57 am
Polako prika sa tim "pljuvanjem". Pročitaj šta sam i kada pisao o Treneru i Zbiljiću. Džaba mu "reputacija" ako nema igre i rezultata. A nema ništa od neke njegove vizije. Igra očajna a rezultati kao proizvod iste neprimereni. Vrlo prosto, ako umeš ostaješ ako ne umeš ispadaš. Nije mi ženin brat da ga trpim. Ne voli on više klub od mene, on zarađuje od njega a ja ne. Ja volim i podržavam. Sad ne mogu baš da shvatim tvoje mišljenje o Treneru jer ga u jednoj rečenici braniš a u drugoj kudiš.Malo konfuzno, priznajem. :cheers:
A Zbiljić je i pre nego je postao deo uprave bio ocenjen kao neprikladan za klub kakav je Vojvodina.
Ne branim ga, već govorim o njemu kroz dve različite prizme. Prvo kada je došao kod nas kao trener koji je pravio rezultate sa Radničkim, koji je priznat u Grčkoj i čijim dolaskom smo bili (gotovo) svi zadovoljni (uključujući i mene). Druga prizma je sadašnjost u kojoj je razočarao, prosipa bodove gde stigne i nije nikako unapredio našu igru posle toliko vremena.
Djisa

Post by Djisa »

Maki wrote: Sun Oct 09, 2022 5:59 pm Na kraju će ispasti krivi forumaši kao da su stvarno ubedili Zbiljiča da dovede Rastavca. Svi će preuzeti odgovornost samo političari neće.
Ma ne forumasi nisu nista krivi! Samo im nista nikad nije po volji i samo da kritikuju (da ne koristim onaj drugi izraz koji je tacniji, ali nije po PS). Dajte Jovanovica i Rastavcase pise 2 godine, a za 2 (DVA) meseca, je.o ih ko ih je doveo!!!!!!!
Sad opet da menjamo trenera i sve ce biti super, odma titula jel? Aleks Ferguson je imao 3 ocajne sezone kad je dosao pa ga nisu smenili tako, i nije jedini primer, naravno. Manite se corava posla i jednom stanite iza onog sto kazete, a ne sad ocu, sad necu!!!!!!
Kup je nas!
Karlsson

Post by Karlsson »

Djisa wrote: Tue Oct 11, 2022 11:21 am Sad opet da menjamo trenera i sve ce biti super, odma titula jel?
Vidi Partizan.
Djisa

Post by Djisa »

Karlsson wrote: Tue Oct 11, 2022 12:37 pm
Djisa wrote: Tue Oct 11, 2022 11:21 am Sad opet da menjamo trenera i sve ce biti super, odma titula jel?
Vidi Partizan.
To nije uporedivo. Svi znamo da je Stolica prevara od trenera.
Kup je nas!
slanobarac

Post by slanobarac »

Djisa wrote: Tue Oct 11, 2022 12:57 pm
Karlsson wrote: Tue Oct 11, 2022 12:37 pm
Vidi Partizan.
To nije uporedivo. Svi znamo da je Stolica prevara od trenera.
A Trener je Aleks Ferguson. :D
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Djisa wrote: Tue Oct 11, 2022 11:21 am Aleks Ferguson je imao 3 ocajne sezone kad je dosao pa ga nisu smenili tako, i nije jedini primer, naravno.
Најсвежији пример Артета на клупи Арсенала, истрпели су га, ево сад су први, а мислим да су се сви прошле сезоне највише смејали њему и Арсеналу (не рачунајући Мегвајера :mrgreen: ).
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Maki

Post by Maki »

Sve, sve, ali staviti Rastavca i Fergusona u istu rečenicu?
Bukvalno nisam nikada čuo za čoveka pre nego što je došao, osim što su ga Turija i ostali ovde pominjali. Evo gledam statistiku, prvi put u Voši ima pozitivan skor, ali ni to neće dugo. 20 godina radi bez rezultata. Eto na šta smo spali...
slanobarac

Post by slanobarac »

Vidim da je uprava pomerila liniju odbrane na sever "Karađorđa".
To je to, kad nemaš odgovore na krizu onda se dodvoravaš i skrećeš pažnju od nezgodnih pitanja. Zbiljić je studirao marketing. :mrgreen:
Deep Purple

Post by Deep Purple »

slanobarac wrote: Fri Oct 21, 2022 8:52 am Vidim da je uprava pomerila liniju odbrane na sever "Karađorđa".
To je to, kad nemaš odgovore na krizu onda se dodvoravaš i skrećeš pažnju od nezgodnih pitanja. Zbiljić je studirao marketing. :mrgreen:
A jbg sad ne valja kad je sa navijačima, ne valja kad nije, ne valja ovo, ne valja ono. Ono što je do njega uradio je. Probudio je ljude. I pored rezultata kakvi su opet dolaze ljudi. Stvorio je budžet. Sredio je neke stvari u klubu. Doveo je i pod znacima navoda proverenog trenera ali se po svemu sudeći nije poklopilo. Jebiga koliko god da sam izrevoltiran raznim sranjima najveća greška bi nam bila da ga oteramo. Podložan je greškama i svi mi ih imamo u svojim sferama života. Nadam se da je uvideo da je pogrešio sa trenerom i da će da se dovede neko ko može da podigne ekipu i da se pravi tim za dalje. Nije ni prva ni poslednja propala sezona kod nas ali od nekud mora da se krene. Sviđa mi se što su napravili onaj “open air” studio gde će uvek neko davati izjave pre utakmice. Radi se i na nekim manje važnim stvarima koje opet odaju utisku neke ozbiljnosti. Mislim nije on kriv što se guzimo blizancima redovno desetak godina već.
N13

Post by N13 »

Ja podrzavam gest da se solidarise sa navijacima zbog policijskih odluka kojih nema nigde na svetu.
Kamo srece da su i ostali iz uprave takvi.
Jedino sto se Bajatovicu po faci videlo da je to uradio protiv svoje volje, vec na nagovor Zbiljica :mrgreen: Ali dobro, pozitivan gest svakako.
slanobarac

Post by slanobarac »

Deep Purple wrote: Fri Oct 21, 2022 1:57 pm
slanobarac wrote: Fri Oct 21, 2022 8:52 am Vidim da je uprava pomerila liniju odbrane na sever "Karađorđa".
A jbg sad ne valja kad je sa navijačima, ne valja kad nije, ne valja ovo, ne valja ono. Ono što je do njega uradio je. Probudio je ljude. I pored rezultata kakvi su opet dolaze ljudi. Stvorio je budžet. Sredio je neke stvari u klubu. Doveo je i pod znacima navoda proverenog trenera ali se po svemu sudeći nije poklopilo. Jebiga koliko god da sam izrevoltiran raznim sranjima najveća greška bi nam bila da ga oteramo. Podložan je greškama i svi mi ih imamo u svojim sferama života. Nadam se da je uvideo da je pogrešio sa trenerom i da će da se dovede neko ko može da podigne ekipu i da se pravi tim za dalje. Nije ni prva ni poslednja propala sezona kod nas ali od nekud mora da se krene. Sviđa mi se što su napravili onaj “open air” studio gde će uvek neko davati izjave pre utakmice. Radi se i na nekim manje važnim stvarima koje opet odaju utisku neke ozbiljnosti. Mislim nije on kriv što se guzimo blizancima redovno desetak godina već.
Ima li nekog odgovora na krizu?????
Ili je sve kako treba, nastavljamo juriš ka ligi šampiona?
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Deep Purple wrote: Fri Oct 21, 2022 1:57 pm
A jbg sad ne valja kad je sa navijačima, ne valja kad nije, ne valja ovo, ne valja ono. Ono što je do njega uradio je. Probudio je ljude. I pored rezultata kakvi su opet dolaze ljudi. Stvorio je budžet. Sredio je neke stvari u klubu. Doveo je i pod znacima navoda proverenog trenera ali se po svemu sudeći nije poklopilo. Jebiga koliko god da sam izrevoltiran raznim sranjima najveća greška bi nam bila da ga oteramo. Podložan je greškama i svi mi ih imamo u svojim sferama života.
To se slazem... evo sta bi tek sad pisali da je Turija predsenik,i da doveo Pavkova :mrgreen:
Image
021

Post by 021 »

Meni se baca pegla i od "uprave" i od "navijača". Bilo bi mnogo bolje da se klub ugasi nego što egzistira u ovom nakaznom obliku.
Post Reply