E sad i ti ispljuva Rastavca. Ne sećam se kada je došao da je bilo negativnih reakcija. Uglavnom pozitivne i možda po koja neutralna. Lako je biti general posle bitke pa govoriti ''trebalo je ovako, trebalo je onako'', ''ovaj ne valja, onaj ne valja'', ''nazovi trener'' i slično.slanobarac wrote: ↑Sun Oct 09, 2022 11:45 am Zameram mu isto ono što sam zamerao i na početku. Čovek je sumnjiv privrednik i došao je samo zato što je član sns a ne što nešto zna o organizaciji kluba. Doveo trenera koga smo mi hteli??? Ko su to mi?
Plate su svi isplaćivali na vreme a kad su odlazili videli smo koliko su imali dugovanja.Videćemo i posle ovog čoveka šta će od kluba ostati. Zameram mu i što nije reagovao na vreme, kad je već tu, i smenio ovog nazovi Trenera i pokušao da zaustavi ovaj slobodni pad.
Rastavac je došao kao renomiran i priznat trener. Nije tipičan srpski trener koji odlazi ili dobija dokaz nakon nekoliko kola, već ostaje u svojim klubovima po nekoliko sezona kako u Srbiji tako i u Grčkoj i upravi svaka čast što je dovela trenera sa takvom biografijom. Sad to što on nije uspeo kod nas je druga priča.
Zbiljiću ne mogu da zamerim ništa što se tiče vođenja kluba. Odrađen je odličan marketing, radi se na promociji kluba, dovedeni su novi sponzori, radovi na ''Vujadinu'', trener sa biografijom... Jedino mu zameram što je previše ložio navijače i obećavao nerealne stvari od samog starta kao pravi političar. Čak je i Marko Jovanović odradio dosta dobar posao. Ne savršen, ali dobar. Rastavac je taj koji je skroz podbacio. I da nemaš desetku ne smeš sa jednim Nikolićem, Simićem, Čumićem, Malbašićem, Barajom da gubiš olako bodove protiv donjih timova, da na osvojiš ni bod protiv glavnih konkurenata za vrh tabele. A uz to nismo ni gurali ni jednog našeg klinca od čije prodaje bi trebalo da se finansiramo.