Uprava
Re: Uprava
Bar ja ne trazim smenu, nego da Predsednik dovede u red igrace i trenere.
Posle ovih 5 preostalih utakmica u Beleku, ako ne bude vidnog napretka u zalaganju i igri i sve ostane isto, nema sanse da bilo sta ocekujemo na prolece i eventualno leto.
Ovom timu je neophodno dovesti jednog pravog stopera i spica ( da jos nekako izguramo bez pravog veznog, jer je preskup za Vosu), ali za zalaganje igraca i kondiciju, ne sme biti popusta ni 1%, jer nemaju kvalitet da to nadomeste igrom i tehnikom.
Na potezu je Uprava da regulise stanje u ekipi.
Posle ovih 5 preostalih utakmica u Beleku, ako ne bude vidnog napretka u zalaganju i igri i sve ostane isto, nema sanse da bilo sta ocekujemo na prolece i eventualno leto.
Ovom timu je neophodno dovesti jednog pravog stopera i spica ( da jos nekako izguramo bez pravog veznog, jer je preskup za Vosu), ali za zalaganje igraca i kondiciju, ne sme biti popusta ni 1%, jer nemaju kvalitet da to nadomeste igrom i tehnikom.
Na potezu je Uprava da regulise stanje u ekipi.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- slanobarac
Sve mi je jasno ali da Zbiljić dovede u red igrače i trenere?! Kako to misliš?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Jednostavno, jer je trenutni Predsednik FKV i najodgovorniji je za stanje u Klubu i na terenu, odnose zaposlenih prema obavezama.slanobarac wrote: ↑Sat Jan 14, 2023 8:27 pm Sve mi je jasno ali da Zbiljić dovede u red igrače i trenere?! Kako to misliš?
Takodje, ko placa, taj i zapoveda.
Kad bi ih udario po dzepu, odmah bi svi dobili motivaciju i rasprsio im snove o sopstvenom znacaju i umisljenoj velicini.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
A zasto bi to radio,kada je zadovoljan?Turija wrote: ↑Sat Jan 14, 2023 8:44 pmJednostavno, jer je trenutni Predsednik FKV i najodgovorniji je za stanje u Klubu i na terenu, odnose zaposlenih prema obavezama.slanobarac wrote: ↑Sat Jan 14, 2023 8:27 pm Sve mi je jasno ali da Zbiljić dovede u red igrače i trenere?! Kako to misliš?
Kad bi ih udario po dzepu, odmah bi svi dobili motivaciju i rasprsio im snove o sopstvenom znacaju i umisljenoj velicini.

Dok je on zadovoljan, takvi kakvi smo cemo i ostati.Voja wrote: ↑Sat Jan 14, 2023 9:07 pmA zasto bi to radio,kada je zadovoljan?Turija wrote: ↑Sat Jan 14, 2023 8:44 pmJednostavno, jer je trenutni Predsednik FKV i najodgovorniji je za stanje u Klubu i na terenu, odnose zaposlenih prema obavezama.slanobarac wrote: ↑Sat Jan 14, 2023 8:27 pm Sve mi je jasno ali da Zbiljić dovede u red igrače i trenere?! Kako to misliš?
Ako nece da menja igrace, neka menja savetnike. Mozda i to pomogne?
- slanobarac
To dakle znači da je do sada bilo sve ok pa nije posezao za represijom? Zar ne?Turija wrote: ↑Sat Jan 14, 2023 8:44 pmJednostavno, jer je trenutni Predsednik FKV i najodgovorniji je za stanje u Klubu i na terenu, odnose zaposlenih prema obavezama.slanobarac wrote: ↑Sat Jan 14, 2023 8:27 pm Sve mi je jasno ali da Zbiljić dovede u red igrače i trenere?! Kako to misliš?
Molim te pogledaj ponovo neki od intervjua dotičnog i vidi da li je čovek zadovoljan igrama i trenerom? I ti sad od njega očekuješ neka rešenja? Izvini ali meni je zaista smešno očekivati nešto od njega i Trenera. Potpuni amateri i prodavci magle.
- slanobarac
Upravo, kakvi ste vi članovi biblioteke kad ne možete krštenog sponzora da iskamčite od svevišnjeg. Eno onaj Vazura se zahvaljuje do neba za kineskog sponzora i 1,5 milki za sezonu.
- slanobarac
Izvršiti pritisak na upravu da klub ne glasa za Nedimovića već Vidića. Kakav god. Ne treba nam još jedna bruka.
Vrana vrani oči ne vadislanobarac wrote: ↑Fri Feb 10, 2023 9:17 am Izvršiti pritisak na upravu da klub ne glasa za Nedimovića već Vidića. Kakav god. Ne treba nam još jedna bruka.
- Deep Purple
Možemo da napravimo slično kao za Ofk Beograd i okačimo na twitter
- slanobarac
.Može.Samo da bude vidljivo. Prvi ti lajkujem.Deep Purple wrote: ↑Fri Feb 10, 2023 11:03 am Možemo da napravimo slično kao za Ofk Beograd i okačimo na twitter

- Deep Purple
Ako neko od vas ima vremena da napravi meni nije problem da okačim. Pošto radim nemam puno vremena.
Neka neko uradi da bude template isti
Ima ovde ljudi iz It sektora koji mogu ovo da išamaraju za pet min i naprave. Prošli put sam se zajebavao da napravim preko telefona u toku radnog vremena.
Neka neko uradi da bude template isti
Ima ovde ljudi iz It sektora koji mogu ovo da išamaraju za pet min i naprave. Prošli put sam se zajebavao da napravim preko telefona u toku radnog vremena.
Bilo bi jako dobro da se čuje glas navijača i simpatizera FKV koji siguran sam bez rezerve podržavaju Vidića, posebno ako se uzme u obzir ko mogu biti drugi kandidati. Uraditi to što pre i nadamo se da će mediji preneti da se zna u širim okvirima. Šta će raditi uprava to je već drugo pitanje, ali što se tiče stava navijača treba da se jasno zna i čuje.
Samo da se, iz najboljih namera, ne zeznemo sa inicijativom kao za OFK.Cane wrote: ↑Fri Feb 10, 2023 1:40 pm Bilo bi jako dobro da se čuje glas navijača i simpatizera FKV koji siguran sam bez rezerve podržavaju Vidića, posebno ako se uzme u obzir ko mogu biti drugi kandidati. Uraditi to što pre i nadamo se da će mediji preneti da se zna u širim okvirima. Šta će raditi uprava to je već drugo pitanje, ali što se tiče stava navijača treba da se jasno zna i čuje.