Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Re: Uprava

Post by Turija »

Medjutim, nismo uspeli da prodjemo u Evropi kvalifikacije, ni sa Sapuricem, ni sa BB. Imali smo par svetlih momenata, ali nikad do kraja da se izgura prica.

30+ godina ispadanja u kvalifikacijama, gde malo jaceg protivnika dobijemo u 3 kolu, je za klub tradicije Vojvodine, ispod crte uspesnosti.

Odavno je ovde receno, da Titula nije prioritet (u poslednje 3 decenije), zbog poznatih okolnosti, vec zapazeniji korak u Evropi. A to, konstantno, izostaje.
I naravno da je u pitanju neuspesno vodjenje kluba iz glavnog grada APV i drugog grada po velicini u Srbiji, po svim svojim prirodnim potencijalima.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Turija wrote: Thu Feb 16, 2023 5:19 pm Medjutim, nismo uspeli da prodjemo u Evropi kvalifikacije, ni sa Sapuricem, ni sa BB. Imali smo par svetlih momenata, ali nikad do kraja da se izgura prica.

30+ godina ispadanja u kvalifikacijama, gde malo jaceg protivnika dobijemo u 3 kolu, je za klub tradicije Vojvodine, ispod crte uspesnosti.

Odavno je ovde receno, da Titula nije prioritet (u poslednje 3 decenije), zbog poznatih okolnosti, vec zapazeniji korak u Evropi. A to, konstantno, izostaje.
I naravno da je u pitanju neuspesno vodjenje kluba iz glavnog grada APV i drugog grada po velicini u Srbiji, po svim svojim prirodnim potencijalima.
Zato što titula nije prioritet, zato izostaje rezultat u Evropi. Kad si ti u glavi poražen, bićeš i na terenu.
slanobarac

Post by slanobarac »

MiSmoFKV! wrote: Thu Feb 16, 2023 5:26 pm
Zato što titula nije prioritet, zato izostaje rezultat u Evropi. Kad si ti u glavi poražen, bićeš i na terenu.
Baš tako!
Stvar mentaliteta koji se mora promeniti.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

1892 wrote: Thu Feb 16, 2023 4:44 pm Ono što niko ne može da ospori Bati, a ja mu na tome skidam kapu, je da smo redovno drali i cigane i grobare, i kući i u gostima.
Ne volim da vadim stvari iz konteksta, ali mislim da ova recenica je direktno vezana za ono sta sam hteo da kazem vezano za tvoj rezon u poslednjih par upisa. Nista licno, nista napadno, samo sam hteo nesto reci, pa se onda i ovaj upis namestio. :cheers:

Elem, posmatras srpski fudbal u vakuumu. Posmatrati srpski fudbal van okvira politike je rasprava o Football Manager igrici. U drzavi gde postoji jedan covek, koji navija za jedan klub, kojim opet upravlja jedan covek, blago receno krimogenog miljea, pricati o fudbalu bez uplitanja politike je kao da pravis gibanicu bez sira i jaja. Prosto je nemoguce. U drzavi gde je u svakom malom mestu prvi covek kluba neretko i prvi biznismen i/ili karijerni politicar na lokalu, mi ne mozemo odvojiti jedno od drugog.

Mozemo mi da pricamo mnogo dublje o slobodnom padu Srbije u autokratiju i jednopartijski sistem, ali dovoljno je samo pogledati period od recimo 2006. do 2013, i sve posle toga. Da li je tad bilo bajno? Daleko od toga da jeste, ali si mogao da kritikujes partizan, kad vec pricamo o fudbalu, mogao si da se boris, mogao si da im rascvetas sup*k u sred lavora. Imali su protekciju najgoreg sljama u tadasnjim strukturama, dok nije dosao veci sljam, koji favorizuje ove druge, a ima malkice manje strpljenja za demokratiju. Sta mozes danas? I Bata je imao svoje ''limite''. Setimo se zajednickih saopstenja i bljuvotina. Boda jednog crvenom kanceru ne bi uzeli, jer bi nam povodac bio podjednako kratak kao danas. Nemojmo se zavaravati da su pobede u to vreme bile prkos sistemu. Mislim, ajde da kazemo i da jesu, ali su bile prkos u dozvoljenim granicama prkosa. Tada su te granice bile sire nego ove danasnje i to je sve.

Previse smo svi dugo u ovome da posmatramo ovu kaubojstinu kroz ruzicaste naocare, ljudi, sta vam je....

Sto se samog Zbiljica tice, to je maksimum sto ovaj rezim moze bilo kojem klubu da ponudi. Pretuzno.
Prazna obecanja i mrvice u vidu toga da makar konacno neko o nama prica na taj nacin. Nije puno proslo od recimo onih konferencija gde je Milojevic imao lepsih reci o Vojvodini od recimo njenog sopstvenog trenera tada.

Kao klub, zivimo jednim jako jako JAKO je*enim zivotom - dovoljno veliki da ne smemo da umremo, dovoljno mali da mogu bez problema da nas drze pod cizmom.
Preslabi za kik boks, prejaki za rokenrol.
Turija

Post by Turija »

Nije neuspeh u Evropi vezan za to sto ne osvajamo Titulu, nego je nemoguca misija, u sadasnjim okolnostima, uzeti prvenstvo blizancima.
Medjutim, to nas ne sprecava da se dokazemo u Evropi. Niko nam za to nije kriv, sto ne prolazimo evropske kvalifikacije.
Ne ispadamo mi zato u Evropi, sto nismo prvaci, vec sto nemamo kvalitet i kontinuitet. A, kako ces osvojiti prvenstvo, ako nemas kvalitet. Budimo realni, blizanci su bolji od nas, a mi tesko pobedjujemo i ostale domace klubove. Nije stvar mentaliteta, vec kvaliteta.

Jednostavno, mora se podici kvalitet igraca u Vosi i rad u Klubu, pocev od omladinske skole i ne prodavati najbolju decu, cim postanu punoletna . Ako ih prodamo, mora se kompenzovati kvalitet proverenim igracima za evropsko takmicenje, bar treceg evropskog ranga.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Turija wrote: Thu Feb 16, 2023 5:43 pm Nije neuspeh u Evropi vezan za to sto ne osvajamo Titulu, nego je nemoguca misija, u sadasnjim okolnostima, uzeti prvenstvo blizancima.
Medjutim, to nas ne sprecava da se dokazemo u Evropi. Niko nam za to nije kriv, sto ne prolazimo evropske kvalifikacije.
Ne ispadamo mi zato u Evropi, sto nismo prvaci, vec sto nemamo kvalitet i kontinuitet. A, kako ces osvojiti prvenstvo, ako nemas kvalitet. Budimo realni, blizanci su bolji od nas, a mi tesko pobedjujemo i ostale domace klubove. Nije stvar mentaliteta, vec kvaliteta.

Jednostavno, mora se podici kvalitet igraca u Vosi i rad u Klubu, pocev od omladinske skole i ne prodavati najbolju decu, cim postanu punoletna . Ako ih prodamo, mora se kompenzovati kvalitet proverenim igracima za evropsko takmicenje, bar treceg evropskog ranga.
Posle današnje preVARe, delim tvoje mišljenje.
fare

Post by fare »

Oće li se svečano oglasiti naša uprava ako je imamo uopšte posle toliko krađe, toliko ne normalnih termina ovi danas je bila klasična krađa pa ovo da je urađeno blizancima ne smem ni zamisliti šta bi bilo, jedino rešenje da var bude makar jedan strani sudija jel od ovog PRE VAR A slaba vajda opet na vodenicu blizancima.
.
Stexman

Post by Stexman »

Ma traziti ili da se VAR sprovodi u uslovima propisanim od UEFA sa hd kamerama i to u broju koji je potreban a ne sa dve tv kamere kao sto to je trenutno slucaj a radi arena, ili da se ukine u potpunosti.
N13

Post by N13 »

Uvesti poluautomatski ofsajd kao na SP u Kataru.
Mislim da ce od sledece sezone sve vece lige to uvesti...
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Ja reko' onomad, ne pomaze nasem fudbalu VAR jer onom kome nije problem da namesti sudije na terenu nije problem da ih namesti i u VAR sobi. Tehnologija sama po sebi ne menja nista ako su ljudi koji je sprovode isti kao i bez tehnologije. Ovako samo imaju dodatnu potvrdu za svoje marifetluke - "sta se bunite ljoberi, kakva sudijska kradja kad je VAR potvrdio da je sve cisto!"

Ovde je napalm jedini spas, totalno rasformiranje crnog i crvenog zla i dozivotne zabrane svima koji su se makar i prosetali pored njihovog stadiona, pauza u takmicenju nekoliko decenija pa onda sve ispocetka od nule korak po korak graditi...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
slanobarac

Post by slanobarac »

Upravo nosite se i vi i Džajić u tri lepe!!!
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Cane

Post by Cane »

To što klub po direktivi prihvata nešto je njihova stvar, zato baš bi trebali poslati neko navijačko oglašavanje da to nikako nije naš stav. Bar da mi spasimo našu čast.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

da,sad Deep ima rec :mrgreen:
Image
1892

Post by 1892 »

Jel smo dobili negde potvrdu da smo za Dzaju :mrgreen:
Ako je to zvanično, stvarno velika ljaga za klub i Zbiljića, koji je time pokazao koliko je nebitan i koliko se pita tj ne pita. Nije ni čudo što nam VAR skida već 2-3 pobedu i što penal videli nismo cele sezone.
Come on you Reds!
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Jel moze neko da mi kaze sta je sa pricom da predsednik ne moze da bude stariji od nekih 72. godine recimo? Tu pricu su isti ti cigani gurali kada je za kandidata predlagan Bjekovic. Sada se godine ne pominju za vampira Dzaju.
Post Reply