"A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
car jovan

Post by car jovan »

У првој постави вечерас,бар како је најављено играју Петровић и Милијаш.Немам ништа ни против једног али бићемо турбо-најспорији везни ред.
ice

Post by ice »

car jovan wrote:У првој постави вечерас,бар како је најављено играју Петровић и Милијаш.Немам ништа ни против једног али бићемо турбо-најспорији везни ред.
:rage: :rage: :rage:
simicpk

Post by simicpk »

Pantelic u zivotnoj formi.
ice

Post by ice »

Bravo Panto majstore, potcenjuju te mnogi, ali ti si im sada pokazao!

Poručio u kamere posle gola "Radujte se Srbi" . :wink:

Brka veoma siguran po teškom terenu i uz onakvu loptu, svaka čast!

Pižon nije baš vrsni stručnjak, ali je rođen pod srećnom zvezdom i sa njim možemo i do kraja. :D
simicpk

Post by simicpk »

Ja kontao da su ovi poceli da igraju fudbal kad ono nista.Brka opet primio iz slobodnjaka.
Passion

Post by Passion »

Ово је био Бркин гол нажалост :cry:
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
kuzma liman

Post by kuzma liman »

Ovim je zavrsio reprezentativnu karijeru ...
King

Post by King »

E moj Brko sedi tu di si,ni za di si nisi...
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Uprska ga Brka...
Steta...
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Pod jedan nepotreban faul Bisevca,pod dva zivi zid,tosic se pomerio ni on sam ne zna zasto,i onda tek Brkina losa reakcija,reprezentacija je ocajna,podseca me na reprezentaciju Jogoslavije sa formacijom dajmo go pa cemo se braniti !!!
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
šumar

Post by šumar »

Brko, Brko, Brko.....OPET si uprskao....
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Lane i Bambi su imali meč lopte, sami smo krivi...
Brkić sigurno nakon ovog više neće braniti...
Io odio Belgrado
ice

Post by ice »

Ne znam zašto Brkić opet nije postavio bolje živi zid, kao i u Lučanima, mada je sada ipak zamalo odbranio.
Ali pravi negativci ove utakmice su Lane, Tošić i pogotovo Milijaš.Prva dvojica su promašili šta se promašiti ne sme, Laneta razumem, nema mečeva u nogama, ali onaj Tošić je nabeđena zvezdica koji misli da je đavola uhvatio za onu stvar.Mnogo se uobrazio momak.
A šta tek reći za Milijaša, pa taj se na kraju šetao po terenu, samo je pogledom sve pratio i još izveo onaj prekid pravo na golmana.Terati kljusinu napolje, nije ni za kadetsku reprezentaciju.
Suđenje je posebna priča, kradu nas već godinama, ali FSS i ostalu mafiju zabole ona stvar za to, važno je da su njihovi džepovi puni.
Prekršaj pre tog slobodnjaka nije postojao, a bilo je još navlačenja, a što se tiče poslednjem momenta, pa ako već nije digao zastavicu zašto je sudija na kraju poništio gol?Sumnjam da bi se tako nešto Italijanima sudilo.

No, još imamo šanse, ali moramo sve da dobijamo do kraja.
Vuke

Post by Vuke »

Brka je odlicno branio, i najzasluzniji je sto nismo izgubili :!:

Uprskali su Lane, Bambi i drvo Bisevac(kao i na marakani), a ne Brkic! Muka mi je od fudbalsko operesanih osoba koji jedva cekaju "gresku" naseg kapitena i onda ovde iskaljuju svoje zivotne komplekse!

Koliko je cistih golova po uzasnom terenu odbranio?
angua

Post by angua »

Meni Brkić deluje jako neuigrao sa odbranom. Onako ko da su se sakupili i počeli da igraju. U Vojvodini takvih propusta nema. Konkretno mislim na situaciju kad on i Vidić trče pored lopte i ne zna se ko će da je uzme.
Takodje Brkić je dosta dugo zadravao loptu u nogama kad su mu vraćali, imam utisak da nije hteo da napamet ispucava.
Što se tiče samih odbrana mislim da je bio sasvim dobar, jer je teren bio prilično očajan, slabija vidljivost, lopta mokra.
Štp se gola tiče veliku grešku napravio je prvo Biševac svojim glupim faulom, kad se zna da Estonci jako dobro šutiraju. Sledeća stvar lopta koja ide po zemlji prolazi kroz živi zid (mislim da je čak nekom kroz noge prošla).
Izgubljeni bodovi idu na čast i Jovanoviću i Tošiću.
Pantelić me je iznenadio pozitivno.
Post Reply