Uprava
- slanobarac
-
Re: Uprava
То је иста школа,дипломирали на тему "превести народ жедне преко воде".
- churguzijanac
Jeste Cane, sve to stoji.Samo u celoj priči kabić je totalno nebitan, a bitno je kako se naša uprava postavlja prema zahtevima koji dolaze od cigana.Podjednako mi je lose, što Radulović i nije naš jer imaju 50% od sledeće prodaje i oni se pitaju kome će biti prodat i kad.Cane wrote: ↑Thu Jul 27, 2023 10:52 am Neću da protivrečim nikome, niti da bilo koga ubeđujem ili mu naturam nešto, ali hoću da kažem kako je moja logika drugačija. I pored svega izrečenog ovde poslednjih dana ja ne razumem zašto bi mi po svaku cenu i na svoju štetu zadržavali ono majmunče blago retardiranog pogleda koje šeni pred nekim kavezom tamo i to proglašavali vrhunskim interesom. Pa evo već je za tri dana pokazao šta je i kakav je zaista, a to koliko (ne)može kao igrač smo jako dobro videli. Bolje za škart koji nam suštinski ne treba i ne vredi naplatiti nešto bar i rešiti ga se, nego ga zadržavati. Jer škart će ostati škart bilo gde da bude, do sada smo mi najbolje znali da je to u igračkom pogledu (mada smo se dugo pravili da ne primećujemo to), a sada smo videli da je i u ljudskom. Sklanjanje takvog je dobar potez pod kojim god uslovima je do toga došlo.
Cane, ne bih bio tako siguran, jer tamo ce morati da radi. Naterace ga ,,Obama" i navijaci. Ili ce na pozajmicu ili na pijacu i dalju prodaju, od koje Vosa novce videti nece (kao i ove sto se navode za prelazak).
Obama je kondiciono, disciplinski i takmicarski zategao ekipu i razbio klanove ( dok se ne stvore novi). I sad uporedi ,,nasu decu" i njihovu decu. ,,Nasa" se bore sa loptom i ,,dusom u nosu" a ovi osice protiv zalosne Fiorentine. I reci nije do trenera, omladinske skole i uprave.
Obama je kondiciono, disciplinski i takmicarski zategao ekipu i razbio klanove ( dok se ne stvore novi). I sad uporedi ,,nasu decu" i njihovu decu. ,,Nasa" se bore sa loptom i ,,dusom u nosu" a ovi osice protiv zalosne Fiorentine. I reci nije do trenera, omladinske skole i uprave.
Last edited by Turija on Thu Jul 27, 2023 11:19 am, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Slazem se da nije sjajno, ali nije ni tako lose. Dobili smo igraca za džabe i ako se pokaže i bude pojačanje, pola pripada nama, a ako ne bude kako treba izgubili smo i mi i oni. To je kocka, ako hoces da ne platis nista, moanje gubis, ali manje i dobijas. Da smo npr, platili 300 000, a on nista ne pokaze mi smo toliko u minusu, a ako se pokaze i mi ga prodamo za npr milion, onda smo dobri 700 000, a u našem slucaju smo ako ga prodamo za tu cifru dobri 500 000, sto je bolje nego onaj hipoteticki slucaj koji sam naveo. A sumnjam da cemo ga prodati za vise od milion!
Kup je nas!
-
Треба снимити његове изјаве и пустити му за два месеца.
- slanobarac
Neeeee. Treba prelistati forum od prošle godine kad se saznalo da hoće da uđe u klub. E tu ima svašta da se pročita. Euforija.vdn slaninar wrote: ↑Thu Jul 27, 2023 11:31 am Треба снимити његове изјаве и пустити му за два месеца.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Turija, ne kažem da nisi u pravu, ali vreme će jedino pokazati ko je u pravu, sad ostaje da predviđamo i nagađamo. Pri tome ja predviđam na osnovu onoga što sam do sada video, a mislim da sam video svaki Kabićev nastup (priznajem na početku sa velikim simpatijama i kroz "ružičaste naočare", dajući mu konstantno kredite jer evo samo što se nije konačno namestio i razigrao). Moje mišljenje je da pored realne fudbalske limitiranosti dečko ima i mentalni problem koji ga dosta sputava (mogao je npr Zbiljić da pomene i ponešto o njegovom držanju u trenutku kad je trebao da se neposredno pokaže pred sportskim direktorom Bolonje kad je bio u NS - to i nije neka nepoznata priča i ja sam je čuo bukvalno na tribinama koju nedelju kasnije). E sad, da li je ovaj Izraelac takav čudotvorac da će sve to uspeti da "izleči" videćemo svi zajedno. Možda se s vremenom pokaže da sam ja u zabludi i da smo olako ispustili dragulja, ali trenutno mi ne deluje tako.
Na temu toga da u ciganiji nema klanova se tek ne slažem. Opšte je poznato da u svakoj ekipi s dosta afro igrača oni po definiciji prave svoj klan, tako da će tako neminovno biti i kod ovih. Da li će to biti opterećujući faktor i da li će ovaj čarobnjak uspeti da to amortizuje to je već drugo pitanje.
Na temu toga da u ciganiji nema klanova se tek ne slažem. Opšte je poznato da u svakoj ekipi s dosta afro igrača oni po definiciji prave svoj klan, tako da će tako neminovno biti i kod ovih. Da li će to biti opterećujući faktor i da li će ovaj čarobnjak uspeti da to amortizuje to je već drugo pitanje.
Evo moj osecaj za ovu sezonu u prve 4 utakmice ispadanje iz Evrope (dosta lagano ) poraz od crvenih (minimum 2 razlike ) tesan poraz od crnih . Onda ide smena trenera dovodjenje po hitnom postupku 2 do 3 sto bi se reklo proverena igraca a u sustini igraca od 28 do 32 godine koje niko nece a imaju kao neko ime. Nekako dolazak do 5 mesta na kraju prikazivanje kako je to uspeh na kraju evo vidite KG i Nis su iza nas a uz to je rekonstruisan Karadjordje sledece godine sigurno napadamo 2 mesto minimum ove godine smo postavili temelje za to. Mogu samo da kazem sreca nasa pa Cuka i Tsc ne koriste bar po meni to sto imaju sigurnu Evropu pa nam nisu jos uvek toliko pobegli. Crveni su na zalost druga dimenzija ne samo za nas vec za celu da bi se uopste borili s njima treba nam ili dosta para (nemamo) ili veoma jaki igraci u omladincima ( jaca generacija zatecena u klubu nego ova sada ) ili veoma veoma razvijen skauting (promaknu nam igraci koji igraju 10 km od NS-a )
- Red Marquis
- Moderator
Pustite vi sad te zamene teza šta je Kabić hteo, št aje njegov menadžer i jel ima mesta u našem timu.
Jel slagao za ponudu iz Bolonje? Jeste. Jel laže non stop? Laže.
A sad pojačava, ne samo što osvajamo titulu 2026, već je osvajamo i ubedljivo.
Red Marquis je zlopamtilo staro, sve ću da vas podsetim kad zaboravite i to.
Jel slagao za ponudu iz Bolonje? Jeste. Jel laže non stop? Laže.
A sad pojačava, ne samo što osvajamo titulu 2026, već je osvajamo i ubedljivo.
Red Marquis je zlopamtilo staro, sve ću da vas podsetim kad zaboravite i to.
Io odio Belgrado
- slanobarac
Bolje bi mu bilo da se ne pojavljuje u medijima. Ispada smešan i sprdaju se sa njim. A "završio" marketing. A završiće kao i njegov vođa. Džaba avioni, kamioni.....
- gospodinFKV
Aj' sto se sprdaju s njim, neka pravi od sebe klovna, zabole me, nego sto se sprdaju s nama...
Ponovicu, ako se kojim slucajem zaje*emo, pa ovde bude nekog dijaloga sa njim, kljucno (i jedino bitno) pitanje je - zasto nisi javno istupio i protiv zvezde? Pa nije Djordjevic pregovarao sam sa sobom. Nedeljama najavljuju Kabica, ti ides i svaljujes krivicu na njega i menadzera. Kakav si ti kur*ev slaninar onda, kakvim se vec predstavljas svuda!?
Ponovicu, ako se kojim slucajem zaje*emo, pa ovde bude nekog dijaloga sa njim, kljucno (i jedino bitno) pitanje je - zasto nisi javno istupio i protiv zvezde? Pa nije Djordjevic pregovarao sam sa sobom. Nedeljama najavljuju Kabica, ti ides i svaljujes krivicu na njega i menadzera. Kakav si ti kur*ev slaninar onda, kakvim se vec predstavljas svuda!?
- slanobarac
Vidiš da sad priča kako je ova ponuda crvenihgospodinFKV wrote: ↑Thu Jul 27, 2023 1:59 pm Aj' sto se sprdaju s njim, neka pravi od sebe klovna, zabole me, nego sto se sprdaju s nama...

- churguzijanac
Ta izjava za mozzart, znači da se predomislio u vezi razgovora sa forumašima.Video čovek tvrdo i dao saopštenje u vidu izjave i to je to.