Stadion "Karađorđe"
Za tekmu sa cigansturama bi trebali da krenemo sa drasticnim rezovima kapaciteta tribine za gostujuce navijace! Nikakvo izmestanje na jug ili takvi bakraci,jer ce oni svakako kupovati karte za istok,vec jednostavno,smanji se kapacitet istoka za tu utakmicu na nekih 800 mesta,toliko se karata odstampa i to je to...Pozovemo se na bezbednost organizovanja utakmice i time opravdamo potez..kraj!!! Nas stadion,nase pravo da odredimo broj stampanih karata!!!
- One and only
- Lala sa zapada
U normalnim zemljama 80-85 posto stadiona je ispunjeno domacim navijacima. Nasa uprava vidi dolazak navijaca blizanaca kao jedinu sansu da stavi neki dinar u kasu.One and only wrote:Pa i ne treba vise. Ne znam koliko posto kapaciteta stadiona je po propisima za gostujuce navijace. U svakoj normalnoj drzavi gostujuci navijaci dobiju oko 15-20%.
Da me ne shvatis pogresno, ja sam prvi za to da ih sutnemo na jug. Da budem jos konkretniji, opalio bi im kartu od 1000 dinara i ne bi pustio niti jednog njihovog navijaca bez karte.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
Ma nemamo šta da raspravljamo, uopšte mi nije jasno određeno razmišljanje?
Strpati ih u kavez ili polutribinu i dati im mesta koliko i mi dobijemo kada igramo tamo u gostima i to je to.
A ostali njihovi neka kupuju karte i neka se snalaze, zabole me ona stvar, bogami, uveren sam da na pojedine delove određenih tribina neće smeti da zađu.
Inače, radi se o klasičnoj stoci kojoj treba pastir da je usmerava i čim ne budu pod dirigentskom palicom vajnih "šmekera" iz Beograda ima da se pogube totalno.Još ako im i rezultati budu nepovoljniji, ima da ih prođe želja za praćenjem putujućeg cirkusa.
Strpati ih u kavez ili polutribinu i dati im mesta koliko i mi dobijemo kada igramo tamo u gostima i to je to.
A ostali njihovi neka kupuju karte i neka se snalaze, zabole me ona stvar, bogami, uveren sam da na pojedine delove određenih tribina neće smeti da zađu.
Inače, radi se o klasičnoj stoci kojoj treba pastir da je usmerava i čim ne budu pod dirigentskom palicom vajnih "šmekera" iz Beograda ima da se pogube totalno.Još ako im i rezultati budu nepovoljniji, ima da ih prođe želja za praćenjem putujućeg cirkusa.
Što se tiče utakmice sa ciganima ,barem ove predstojeće mnogo je važnije da nas što više bude na severu i na zapadu pogotovo , pa da ih kao nekoliko puta ranijih godina bukvalno ugasimo na stadionu u svakom pogledu , bez obzira što su napunili tu istočnu tribinu,a ne da nekim "administrativnim" cakama pokušavamo da dominiramo na sopstvenom stadionu . Ako se sever i zapad pokažu u najboljem svetlu u tom poslednjem kolu , onda ne vidim nikakav problem da oni napune taj istok , naravno za pristojne pare da klub uzme koji dinar od karata i da pokažemo njihovim seoskim djilkošima , pogotovo sa ovih prostora čiji je grad . A kada se napravi taj jug i odgovarajuća navijačka tribina za gostujuće navijače, onda ih sve na gomili bilo da su navijači blizanaca ili drugih klubova isključivo tamo smeštati i nigde više .
напредак радова
http://img34.imageshack.us/f/slika0220.jpg/
http://img34.imageshack.us/f/slika0220.jpg/
Malopre sam prolazio pored stadiona, jos vise je uradjeno nego na ovoj slici.
Popricao sam sa jednim od majstora kaze do 25. bi trebalo da zavrse te nosace (temelje) i kol'ko sam razumeo na to se kasnije montiraju metalni stubovi na koje idu reflektori...
Popricao sam sa jednim od majstora kaze do 25. bi trebalo da zavrse te nosace (temelje) i kol'ko sam razumeo na to se kasnije montiraju metalni stubovi na koje idu reflektori...
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!