Stadion "Karađorđe"

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
kinik

Post by kinik »

Nije to problem, kupovace karte za onu tribinu gde im drugovi bez karte budu pusteni!
Jedini je problem sto prvo mi treba koliko toliko da ispunimo Istok pa onda njih rasporediti kako nam volja!
1966...1989...201x
ZmagoNS

Post by ZmagoNS »

Za tekmu sa cigansturama bi trebali da krenemo sa drasticnim rezovima kapaciteta tribine za gostujuce navijace! Nikakvo izmestanje na jug ili takvi bakraci,jer ce oni svakako kupovati karte za istok,vec jednostavno,smanji se kapacitet istoka za tu utakmicu na nekih 800 mesta,toliko se karata odstampa i to je to...Pozovemo se na bezbednost organizovanja utakmice i time opravdamo potez..kraj!!! Nas stadion,nase pravo da odredimo broj stampanih karata!!!
car jovan

Post by car jovan »

Ако се југ буде средио,они ће вероватно на југ.Уопште не видим разлог да источна трибина буде коп за гостујуће навијаче,то је трибина за седење.Е сад кад се југ среди скроз,он неће моћи да има више од 3-3,5 хиљаде столица с обзиром да она трибина са семафором има 885 столица.
One and only

Post by One and only »

Pa i ne treba vise. Ne znam koliko posto kapaciteta stadiona je po propisima za gostujuce navijace. U svakoj normalnoj drzavi gostujuci navijaci dobiju oko 15-20%.
United of Vojvodina
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

One and only wrote:Pa i ne treba vise. Ne znam koliko posto kapaciteta stadiona je po propisima za gostujuce navijace. U svakoj normalnoj drzavi gostujuci navijaci dobiju oko 15-20%.
U normalnim zemljama 80-85 posto stadiona je ispunjeno domacim navijacima. Nasa uprava vidi dolazak navijaca blizanaca kao jedinu sansu da stavi neki dinar u kasu.

Da me ne shvatis pogresno, ja sam prvi za to da ih sutnemo na jug. Da budem jos konkretniji, opalio bi im kartu od 1000 dinara i ne bi pustio niti jednog njihovog navijaca bez karte.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
Marcello

Post by Marcello »

Ma, napraviti sektor za gostujuće navijače (kao neki kavez) i to je to. A, na ostale tribine ih ne pustiti sa obeležjima kluba.

Npr. mene u Kuli žandari nisu pustili na zapad u Vošinoj majici, morao sam da je obučem naopačke :shock:
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
ice

Post by ice »

Ma nemamo šta da raspravljamo, uopšte mi nije jasno određeno razmišljanje?
Strpati ih u kavez ili polutribinu i dati im mesta koliko i mi dobijemo kada igramo tamo u gostima i to je to.
A ostali njihovi neka kupuju karte i neka se snalaze, zabole me ona stvar, bogami, uveren sam da na pojedine delove određenih tribina neće smeti da zađu.
Inače, radi se o klasičnoj stoci kojoj treba pastir da je usmerava i čim ne budu pod dirigentskom palicom vajnih "šmekera" iz Beograda ima da se pogube totalno.Još ako im i rezultati budu nepovoljniji, ima da ih prođe želja za praćenjem putujućeg cirkusa.
Jataganac

Post by Jataganac »

Što se tiče utakmice sa ciganima ,barem ove predstojeće mnogo je važnije da nas što više bude na severu i na zapadu pogotovo , pa da ih kao nekoliko puta ranijih godina bukvalno ugasimo na stadionu u svakom pogledu , bez obzira što su napunili tu istočnu tribinu,a ne da nekim "administrativnim" cakama pokušavamo da dominiramo na sopstvenom stadionu . Ako se sever i zapad pokažu u najboljem svetlu u tom poslednjem kolu , onda ne vidim nikakav problem da oni napune taj istok , naravno za pristojne pare da klub uzme koji dinar od karata i da pokažemo njihovim seoskim djilkošima , pogotovo sa ovih prostora čiji je grad . A kada se napravi taj jug i odgovarajuća navijačka tribina za gostujuće navijače, onda ih sve na gomili bilo da su navijači blizanaca ili drugih klubova isključivo tamo smeštati i nigde više .
laki

Post by laki »

Da se ja pitam, kao sto se ne pitam, ja bih i sada poceo smestanje gostujucih navijaca od novog juga i kaveza, pa dokle stignu na istoku, zvekne se kordon i to je to! Neka dodju i do pola istoka ako treba, sve je bolje od onog kako za sada jeste!
ristoo7

Post by ristoo7 »

напредак радова
http://img34.imageshack.us/f/slika0220.jpg/
ZmagoNS

Post by ZmagoNS »

Bogme,prijatno sam iznenadjen brzinom radova!!! :shock: Bio sam siguran da jos uvek rade na snizavanju nivoa podzemnih voda,kad ono,temelj tj. ta noseca konstrukcija vec zavrsena! :D
djape_ns

Post by djape_ns »

Malopre sam prolazio pored stadiona, jos vise je uradjeno nego na ovoj slici.
Popricao sam sa jednim od majstora kaze do 25. bi trebalo da zavrse te nosace (temelje) i kol'ko sam razumeo na to se kasnije montiraju metalni stubovi na koje idu reflektori...
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
car jovan

Post by car jovan »

Колика бетончина,тамо може да стане Ајфелова кула.Него да ли се ико од вас запитао,ко се сруши кућа на југу и направи трибина,како ће после завршетка комплетна јужна трибина да изгледа.Личи ма на трибину из три дела.
danilof89

Post by danilof89 »

jel se zna kad ce otprilike biti gotovi reflektori i da li ce se neka utakmica u ovoj sezoni odigrati u vecernjem terminu? :D
ristoo7

Post by ristoo7 »

По мени кућу не треба рушити док се не обезбеде паре за реконструкцију целог стадиона са покривањем, уефиним стандардима и уређивањем свих трибина, што значи никад, а можда не би ни тада требали.
Post Reply