Transferi
Vojvodina želi Pjanovića i Dmitrovića
Nedelja, 6. januar 2008. 12:11
Pošto bi u zimskom prelaznom roku mogla da ostane bez nekolicine standardnih prvotimaca, Vojvodina će učiniti sve da se obezbedi i pronadje adekvatne zamene. Kako piše "Sportski žurnal", prvi na listi želja novosadskog superligaša su nekadašnji reprezentativci Mihajlo Pjanović i Boban Dmitrović!
Pjanović je posle obećavajućih partija u OFK Beogradu i Crvenoj zvezdi otišao u Rusiju, ali tamo nije ostavio dublji trag. Nekoliko sezona proveo je u moskovskom Spartaku i još nekim timovima, a odnedavno je bez angažmana i mogao bi da se vrati u srpski fudbal.
Iskusni Dmitrović odavno je završio sa "pečalbom" i brani boje čačanskog Borca. Uprkos poodmaklim godinama, pokazao se upotrebljivim na nekoliko pozicija u timu, pa trener Vojvodine Ivica Brzić ozbiljno razmišlja da ga angažuje za prolećna iskušenja.
Tabor "lala" mogli bi da napuste najbolji - Gojko Kačar, Ranko Despotović, Nino Pekarić, Damir Kahriman i Miodrag Stošić, a na listi želja su pored Dmitrovića i Pjanovića još Vladimir Vukajlović iz Bežanije i Savo Pavićević iz kulskog Hajduka.
(MONDO, foto: MN Press)

Prezime: Bulatović
Ime: Radoš
Visina: 197 cm, težina: 84 kg.
Mesto u timu: štoper.
Sportska biografija: karijeru počeo u Crvenki kao pionir da bi kao kadet prešao u FK '' Hajduk Rodić M&B'' gde nastupa za sve selekcije. I igrao u imladinskoj ligi srbije. Sa Hajdukom izborio ulazak u omladinsku ligu Srbije gde je bio kapiten i najbolji strelac ekipe sa deset pogodaka. Nastupao za mladu reprezentaciju 30.03.2004. protiv ekipe Norveške .
Sezona 2003/2004.godine odigrao 13 utakmica postigao 2 pogodka i dobio 6 žutih kartona.
Trener: Milovan Radulović, Milenko Pena, Milorad Faćol, Kažić Dragan , Momčilo Raičević i Ostojić Miloljub.
Igra na poziciji stopera, a zanimljivo je da je u mladim kategorijama igrao i kao napadac, a i u Hajduku je povremeno...

Boban Dmitrovic(184 cm, 80 kg) rodjen 02.04.1972 rodjen u Konarevu...Karijeru je poceo u Buducnosti iz Konareva, zatim iz Rada prelazi u Gak gde provodi sedam veoma uspesnih sezona...Posle toga provodi dve sezone u Sturmu iz Graca, a sada je u Borcu.Moze podjednako dobro da igra na pozicijama stopera, zadnjeg veznoga kao i po oba boka...(devojka za sve)
Mihajlo Pjanovic(182cm, 77kg) rodjen je 77' u Priljepolju...Karijeru je poceo FK Polimlje, zatim u Javor, OFK-u gde je nagovestio veliki potencijal, zatim u zvezdi i u Spatraku iz Moskve gde nije ispunio predvidjena ocekivanja...
Pošto bi u zimskom prelaznom roku mogla da ostane bez nekolicine standardnih prvotimaca, Vojvodina će učiniti sve da se obezbedi i pronadje adekvatne zamene. Kako piše "Sportski žurnal", prvi na listi želja novosadskog superligaša su nekadašnji reprezentativci Mihajlo Pjanović i Boban Dmitrović!
Pjanović je posle obećavajućih partija u OFK Beogradu i Crvenoj zvezdi otišao u Rusiju, ali tamo nije ostavio dublji trag. Nekoliko sezona proveo je u moskovskom Spartaku i još nekim timovima, a odnedavno je bez angažmana i mogao bi da se vrati u srpski fudbal.
Iskusni Dmitrović odavno je završio sa "pečalbom" i brani boje čačanskog Borca. Uprkos poodmaklim godinama, pokazao se upotrebljivim na nekoliko pozicija u timu, pa trener Vojvodine Ivica Brzić ozbiljno razmišlja da ga angažuje za prolećna iskušenja.
Tabor "lala" mogli bi da napuste najbolji - Gojko Kačar, Ranko Despotović, Nino Pekarić, Damir Kahriman i Miodrag Stošić, a na listi želja su pored Dmitrovića i Pjanovića još Vladimir Vukajlović iz Bežanije i Savo Pavićević iz kulskog Hajduka.

Prezime: Bulatović
Ime: Radoš
Visina: 197 cm, težina: 84 kg.
Mesto u timu: štoper.
Sportska biografija: karijeru počeo u Crvenki kao pionir da bi kao kadet prešao u FK '' Hajduk Rodić M&B'' gde nastupa za sve selekcije. I igrao u imladinskoj ligi srbije. Sa Hajdukom izborio ulazak u omladinsku ligu Srbije gde je bio kapiten i najbolji strelac ekipe sa deset pogodaka. Nastupao za mladu reprezentaciju 30.03.2004. protiv ekipe Norveške .
Sezona 2003/2004.godine odigrao 13 utakmica postigao 2 pogodka i dobio 6 žutih kartona.
Trener: Milovan Radulović, Milenko Pena, Milorad Faćol, Kažić Dragan , Momčilo Raičević i Ostojić Miloljub.
Igra na poziciji stopera, a zanimljivo je da je u mladim kategorijama igrao i kao napadac, a i u Hajduku je povremeno...

Boban Dmitrovic(184 cm, 80 kg) rodjen 02.04.1972 rodjen u Konarevu...Karijeru je poceo u Buducnosti iz Konareva, zatim iz Rada prelazi u Gak gde provodi sedam veoma uspesnih sezona...Posle toga provodi dve sezone u Sturmu iz Graca, a sada je u Borcu.Moze podjednako dobro da igra na pozicijama stopera, zadnjeg veznoga kao i po oba boka...(devojka za sve)
Mihajlo Pjanovic(182cm, 77kg) rodjen je 77' u Priljepolju...Karijeru je poceo FK Polimlje, zatim u Javor, OFK-u gde je nagovestio veliki potencijal, zatim u zvezdi i u Spatraku iz Moskve gde nije ispunio predvidjena ocekivanja...
Last edited by Dejan on Sun Jan 06, 2008 4:08 pm, edited 1 time in total.
hm...Dejan wrote:Vojvodina želi Pjanovića i Dmitrovića
Hmm! - što napisa čika toma.
Bez neke velike sigurnosti u lično mišljenje, povodom ove vesti, mogu reći dve stvari:
1.Dmitrović bi možda mogao biti brzo, a solidno, privremeno rešenje.Gledajući TV prenos naše utakmice iz Čačka ostavio je veoma povoljan utisak.Jedino te godine, ali još mu toliko ne smetaju u našoj ligi.
2.Pjanović
Njegov dolazak bi udaljio naše mlade igrače, čak i od klupe.Nisam siguran da je pojačanje, samo na osnovu toga što su novine pisale o njemu.
Najgore je što mi ustvari ne znamo prave vrednosti Sepuje i Koraća, pa treba da izvodimo zaključke na osnovu nečijih pretpostavki (trenera, direktora, novinara..), a setimo se samo šta se sve recimo govorilo i pisalo o Kahrimanu (svi bi pomislili da takvog igrača Vojvodina nije imala u čitavoj svojoj istoriji).
Međutim, ako nam je on jedini realni izbor (ne možemo da dovedemo Stjepanovića ili Đurđića iz Voždovca, Radivojevića i slične igrače) može da prođe, pod uslovom da ukloniti sa terena Tadića i Stojčeva (dok ne isteraju svoje ,,podstanare,, iz glave).
Nikad se mi nešto nismo naročito ovajdili od bivših zvezdinih igrača, OSIM ŠESTIĆA (ali on je ipak Pazovčan, kao još neki kojima je Voša jako bliska
).
Međutim, želje su uvek predaleko od stvarnosti.Daj, već jednom nek počne taj prelazni rok, pa da vidimo prave namere naše uprave.
Bez neke velike sigurnosti u lično mišljenje, povodom ove vesti, mogu reći dve stvari:
1.Dmitrović bi možda mogao biti brzo, a solidno, privremeno rešenje.Gledajući TV prenos naše utakmice iz Čačka ostavio je veoma povoljan utisak.Jedino te godine, ali još mu toliko ne smetaju u našoj ligi.
2.Pjanović

Njegov dolazak bi udaljio naše mlade igrače, čak i od klupe.Nisam siguran da je pojačanje, samo na osnovu toga što su novine pisale o njemu.
Najgore je što mi ustvari ne znamo prave vrednosti Sepuje i Koraća, pa treba da izvodimo zaključke na osnovu nečijih pretpostavki (trenera, direktora, novinara..), a setimo se samo šta se sve recimo govorilo i pisalo o Kahrimanu (svi bi pomislili da takvog igrača Vojvodina nije imala u čitavoj svojoj istoriji).
Međutim, ako nam je on jedini realni izbor (ne možemo da dovedemo Stjepanovića ili Đurđića iz Voždovca, Radivojevića i slične igrače) može da prođe, pod uslovom da ukloniti sa terena Tadića i Stojčeva (dok ne isteraju svoje ,,podstanare,, iz glave).
Nikad se mi nešto nismo naročito ovajdili od bivših zvezdinih igrača, OSIM ŠESTIĆA (ali on je ipak Pazovčan, kao još neki kojima je Voša jako bliska

Međutim, želje su uvek predaleko od stvarnosti.Daj, već jednom nek počne taj prelazni rok, pa da vidimo prave namere naše uprave.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Nemoj baš tako, bio je tu i Branko Jelić, taj nas je vadio od ispadanja pre par sezona. Setimo se Vladana Lukića koji je uistinu odigrao kratko ali je ostavio odličan utisak. Nešto manje je ostao zapažen Žarko Dragaš, ali ne može se reći da je prodefilovao kroz nas klub tek reda radi. Vulević, Vanić... dobro, jedan je prošao pripreme i napustio klub, drugi je opet ostavio poprilično dobar utisak...Turija wrote:Nikad se mi nešto nismo naročito ovajdili od bivših zvezdinih igrača, OSIM ŠESTIĆA (ali on je ipak Pazovčan, kao još neki kojima je Voša jako bliska).
Red Firm, hajde samo da se ovde zajednički podsetimo: da li je neko, od svih nabrojanih, igrao u Voši duže od jedne polusezone?Hteo sam da kažem (kad sam pomenuo da se nismo nešto naročito ovajdili) to da smo mi te igrače uglavnom ,,vraćali u život,, fudbalski i lični, ali čim su ,,oživeli,, oni su otišli prvim vozom iz Novog Sada.Tada smo to morali da (is)trpimo, a sada smo u sasvim drugoj poziciji, odnosno, sada mi biramo.
Ne smemo zaboraviti jednu veoma bitnu činjenicu, a to je da su danas u Evropi igrači Vojvodine skuplji i od zvezdinih i od partizanovih ,,zvezda,,.Zato ne treba trčati za sumnjivim bivšim ,,večitim,, već ,,namirisati,, nove Kačare.
Ne smemo zaboraviti jednu veoma bitnu činjenicu, a to je da su danas u Evropi igrači Vojvodine skuplji i od zvezdinih i od partizanovih ,,zvezda,,.Zato ne treba trčati za sumnjivim bivšim ,,večitim,, već ,,namirisati,, nove Kačare.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Turija, ja tebe sad ništa ne razumem. Jel to hoćeš da kažeš da je Vojvodina njima dala mnogo, a da su oni za uzvrat dali malo? Nisu se svi zadržavali po polusezonu, ali ajde da uzmemo da jesu. Šta to znači? Da su nakon igre u dresu Vojvodine propadali kao igrači, odnosno da ih je Vojvodina trpela ili im je ta ista Vojvodina, kao i mnogim drugim igračima omogućila uslove da im podigne cenu i ostvare inostrane angažmane??? To što je tih godina, na svakoj polusezoni, Vojvodina gotovo redovno ostajala bez kostura tima je pitanje i same tadašnje uprave kluba i situacije u našem fudbalu, a ne samih fudbalera. Ja ne znam ko je tu koga trpeo, ali oni koji od skoro prate Vojvodinu su se mogli uveriti u igre Jelića i koliko nam je značio u samom napadu. Da nije i njega trpela Vojvodina?Turija wrote:Red Firm, hajde samo da se ovde zajednički podsetimo: da li je neko, od svih nabrojanih, igrao u Voši duže od jedne polusezone?Hteo sam da kažem (kad sam pomenuo da se nismo nešto naročito ovajdili) to da smo mi te igrače uglavnom ,,vraćali u život,, fudbalski i lični, ali čim su ,,oživeli,, oni su otišli prvim vozom iz Novog Sada.Tada smo to morali da (is)trpimo, a sada smo u sasvim drugoj poziciji, odnosno, sada mi biramo.
poenta je da nismo dobijali prva imena vecitih, vec njihove otpadke i da oni Vosu nisu shvatali kao klub, vec kao cekaonicu na zeleznickoj dok kasni linija za BG ili inostranstvo...Red Firm wrote:Turija, ja tebe sad ništa ne razumem. Jel to hoćeš da kažeš da je Vojvodina njima dala mnogo, a da su oni za uzvrat dali malo? Nisu se svi zadržavali po polusezonu, ali ajde da uzmemo da jesu. Šta to znači? Da su nakon igre u dresu Vojvodine propadali kao igrači, odnosno da ih je Vojvodina trpela ili im je ta ista Vojvodina, kao i mnogim drugim igračima omogućila uslove da im podigne cenu i ostvare inostrane angažmane??? To što je tih godina, na svakoj polusezoni, Vojvodina gotovo redovno ostajala bez kostura tima je pitanje i same tadašnje uprave kluba i situacije u našem fudbalu, a ne samih fudbalera. Ja ne znam ko je tu koga trpeo, ali oni koji od skoro prate Vojvodinu su se mogli uveriti u igre Jelića i koliko nam je značio u samom napadu. Da nije i njega trpela Vojvodina?Turija wrote:Red Firm, hajde samo da se ovde zajednički podsetimo: da li je neko, od svih nabrojanih, igrao u Voši duže od jedne polusezone?Hteo sam da kažem (kad sam pomenuo da se nismo nešto naročito ovajdili) to da smo mi te igrače uglavnom ,,vraćali u život,, fudbalski i lični, ali čim su ,,oživeli,, oni su otišli prvim vozom iz Novog Sada.Tada smo to morali da (is)trpimo, a sada smo u sasvim drugoj poziciji, odnosno, sada mi biramo.
I poenta je da niko od njih nije zaduzio Voshu, ili makar nije vise nego sto je Vosha njih.
Cuo sam da su gani odustali trenutno od njegovog angazovanja...Po meni bi on bio mnogo bolje resenje od VukajlovicaDejan wrote:
Marko Blazic( visina 179cm, tezina 77kg.)
Rodjen je 85' u Mladenovcu gde je i zapoceo fudbalsku karijeru, igrao je jos za Radnicki NB i sada je u Cuki...Inace igra na poziciji levog krila...
Red Firm ne bih umeo bolje da Ti odgovorim od ovog kako je Čika toma napisao.Cika_toma wrote: poenta je da nismo dobijali prva imena vecitih, vec njihove otpadke i da oni Vosu nisu shvatali kao klub, vec kao cekaonicu na zeleznickoj dok kasni linija za BG ili inostranstvo...
I poenta je da niko od njih nije zaduzio Voshu, ili makar nije vise nego sto je Vosha njih.
PS
Jelić i Lazetić jesu odigrali očekivano, ali sa ,prekobrojnima,, iz zvezde i partizana se ne može juriti titula.I od svih bivših zvezdaša, po mome mišljenju, samo je Šestić zadužio Vojvodinu.Međutim, njemu su još veći dužnici Siniša, Jokan, Vorkapa,Ljupko, Kosan i društvo, tako da ne treba baš mi time da se najviše opterećujemo.Naročito ne danas (sa nekoliko datih značajnih golova Branka Jelića i nekoliko korisnih begova Nikole Lazetića).Dobro je da su ta vremena iza nas i ne treba da pokušavamo primenjivati neke relativno uspešne delove matrice iz borbe za opstanak u borbi za Titulu.,Jednostavno, ne ide to.
Pozdrav
Cika Tomo,dugo mi necemo moci ,,oteti"Beogradjanima nikoga jer nemamo s cim.Nemamo,ljude,nemamo pare,nemamo marketing.Kamo srece da imamo u buducnosti jos Kacara,(sad govorim u kontekstu imidza kluba)kao dokaz igracima da se i iz naseg kluba moze otici u inostranstvo uz milionski transfer.Drugo,na prste ruke se mogu izbrojati igraci koji su trenutno u klubu a klub im nije usputna stanica.Svi su ovde da bi otisli.Da bi ostajali ovde moraju se stvoriti uslovi za to.Ali posto su u klubu ljudi koji sve jos uvek rade na FORU (sto bi rekli Bosanci) tesko ce mo nekog zadrzati.Sto se tice Dmitrovica i Pjanovica,samo nam oni fale.Pa nas igrac Dragic(koji je igrao u boljim i uspesnijim klubovima od Dmitrovica)nam se prosle godine nudio dzabe pa ga Rabren nije hteo.A sad Dmitriovic resenje.Ta ajte molim vas.Il je nekom rod ili je neko pranje para.Treba dovesti dva-tri dobra stranca i uz njih gurnuti nase klince i udri po svima.Liga je slaba.I bez Pekarica,Kacara,Despotovica mozemo se boriti za titulu.Samo se moramo malo ,,otvoriti".Pozdrav