Slažem se ja potpuno da treba ozbiljno i kritički vrednovati i ocenjivati sve, a prvenstveno ove koji su sada u poziciji da upravljaju klubom. Pri tome u tom vrednovanju se moraju upoređivati sa nekim postojećim primerima, kako boljima tako i lošijima od njih, jer ne znam na osnovu čega drugog bi se onda mogao izvlačiti zaključak o njihovom (ne)kvalitetu i vrednostima. Znači, ako hoćemo biti objektivni moraju postojati neki kriterijumi ili reperi na osnovu kojih se to radi, u suprotnom sve se svodi na lične simpatije ili antipatije a to je već neozbiljno i ne zaslužuje neku posebnu pažnju.slanobarac wrote: ↑Wed Aug 09, 2023 12:15 pm Dokle ćemo pominjati bivše? I to najgore. Ovde je reč o ovom sadašnjem. Njegovi potezi se sad vrednuju a ne Vukovićevi. I ne zaboravi, ti što su doveli Vukovića doveli su i ovoga. Izvedi sam zaključak.
Što se tiče tih koji dovode ove ili one i nekih zaključaka, ja bi voleo znati postoje li neki koji nisu dovedeni na taj način i koji su to? Ja ih se nešto ne mogu setiti u skorije vreme.
Pri tome radi činjenica treba reći da su oni koji su doveli pumpadžiju to učinili tako što su srušili upravu u kojoj je bio i Zbiljić, a u međuvremenu se odnos snaga u skupštini kluba ipak promenio tako da sad nisu imali odlučujući uticaj kod njegovog ponovnog dovođenja.
Mada suštinski je sve to manje važno jer da se ne lažemo svi su oni na ovaj ili onaj način bili birani i postavljani od istih političkih krugova i to jeste najveći problem svega. To je na žalost tako i uzrok je manje više svih kasnijih nevolja i problema. Ali to je već posebna tema pa da ne idemo sad predaleko.