Pored već nekoliko pokušaja da se poštovanom članu skrene pažnja da ne treba ovde da glumi dežurnog gazdu i deli lekcije drugima o pridržavanju pravila na Forumu, on i dalje nastavlja sa takvom praksom. Kloniranje je strogo zabranjeno i za ovo zaslužuje "nogu" sa Foruma. IP adresa im mnogo puta poklopila.
A o uzvičnicima na kraju rečenica, apsolutno istom dramatičnom stilu pisanja Vuke-a, to jest Somborca, tek da ne govorim.

Inače, o kakvom "poštenju, časti i nekulturi" je reč dovoljno govori i argument da je na moju ličnu molbu da promeni potpis "Vojvodina moja domovina", što je čista politička fraza i potencijalno opasna da u perspektivi izazove nove podele i bespotrebne konflikte. Međutim, molbu je odbio. Iako sam svim forumašima (sećamo se afere "avatar") dobronamerno poslao apel da se prilagode pravilima foruma i svi su se odazvali (to svako od njih može da potvrdi), jedino Somborac to nije želeo. Krajnje nekorektno sa njegove strane, ako su svi ostali članovi mogli i isti aršini važe za sve, zašto neko da bude poseban i privilegovan?!
Postavlja se suštinsko pitanje zašto dotični radi to što radi i u čijem to interesu pošto to normalnim forumašima nikako ne može biti jasno?