Uprava
Re: Uprava
Ljudi ja znam da od toga nema nista.
Svestan sam svega, svi smo svestni.
Moj post je vezan za utakmicu sa ciganima, a namerno taj post nisam upisao u temu sa ciganima nego u temu Uprava.
Zasto? Zato sto dobro znamo svi da se cita forum u klubu, i da svaki post ovde ima tezinu... mislim cak i vecu tezinu nego sto mnogi misle.
Tema sa ciganima ce dostici jako puno strana, bice na stotine postova. To se tamo nece citati, ni ja koji 40 puta dnevno udjem na forum ne uspevam svaki post ispratiti u toj temi.
Tema uprava se itekako cita, i detaljno analizira.
Zato sam post zapoceo recenicom 'Od uprave ocekujem'. Ne zato sto stvarno mislim da ce oni to uraditi, vec zato sto mislim da ce to oni da procitaju, a moraju dobro da znaju sta mi navijaci ocekujemo.
Pogotovo ja osecam duznost to da napisem, jer sam uvek bio u toj manjini koja nije kritikovala upravu, cak sam ih direktno i indirektno podrzavao (ne jer mi se svidjaju, vec jer ne vidim bolje resenje, ali to je druga tema). Verujem da su se nacitali u prethodnom periodu postova od forumasa koji zele sto pre da im vide ledja, ali ja sam ovaj post stavio da cuju i nas koji smo ih branili sta smatramo i ocekujemo.
Svestan sam svega, svi smo svestni.
Moj post je vezan za utakmicu sa ciganima, a namerno taj post nisam upisao u temu sa ciganima nego u temu Uprava.
Zasto? Zato sto dobro znamo svi da se cita forum u klubu, i da svaki post ovde ima tezinu... mislim cak i vecu tezinu nego sto mnogi misle.
Tema sa ciganima ce dostici jako puno strana, bice na stotine postova. To se tamo nece citati, ni ja koji 40 puta dnevno udjem na forum ne uspevam svaki post ispratiti u toj temi.
Tema uprava se itekako cita, i detaljno analizira.
Zato sam post zapoceo recenicom 'Od uprave ocekujem'. Ne zato sto stvarno mislim da ce oni to uraditi, vec zato sto mislim da ce to oni da procitaju, a moraju dobro da znaju sta mi navijaci ocekujemo.
Pogotovo ja osecam duznost to da napisem, jer sam uvek bio u toj manjini koja nije kritikovala upravu, cak sam ih direktno i indirektno podrzavao (ne jer mi se svidjaju, vec jer ne vidim bolje resenje, ali to je druga tema). Verujem da su se nacitali u prethodnom periodu postova od forumasa koji zele sto pre da im vide ledja, ali ja sam ovaj post stavio da cuju i nas koji smo ih branili sta smatramo i ocekujemo.
- slanobarac
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Ja od ove uprave očekujem da ozbiljno i temeljno poradi na uspostavljanju reda i organizacionom uzdizanju kluba, pri čemu je finansijska stabilnost naravno osnovni preduslov za sve to. Ukoliko tu bude ozbiljnijih pomaka ja ću ih smatrati uspešnima a onda će biti i stvorena realna osnova da možemo ravnopravnije igrati s ovim zlom s kojima smo se juče takmičili "na terenu". Po meni je to jedini ispravan način i put, a pri tome i najteži. Sve drugo, poput objavljivanja saopštenja suštinski ne donosi ništa, jer svakome ko je juče gledao utakmicu je sve jasno i bez bilo kakvog formalnog saopštavanja a ko ne želi da prihvati neke činjenice neće to učiniti ni posle 100 saopštenja.
Koliko sam ja juče video na terenu ne može se nikako reći da smo ss "sklanjali" i to je za pohvalu svima, uključujući i upravu.
Koliko sam ja juče video na terenu ne može se nikako reći da smo ss "sklanjali" i to je za pohvalu svima, uključujući i upravu.
Generalno, da bi se otklonila svaka sumnja neutralnog posmatraca, moramo prestati da primamo, blago receno, cudne golove i pravimo cudne transfere. Prevelik je Vojvodina klub, da bi se to desavalo.
Vojvodina je klub koji ne moze da ceka nikog, ni igrace, ni trenere ni upravu na ustrb rezultata i korist pojedinaca.
Dok tako ne bude, treba da je pod stalnom kritikom, ma koliko ona slabo uticala, jer drugacije ne moze doci do promena. 30+ godina smo bez ozbiljnog rezultata i tima.
Sto je, onomad, rekao trener Vujosevic otprilike ovako: znate li vi sta je 30+ godina izgubljenog vremena u zivotu? Pa, u doba Hrista prosecni vek coveka je bio 27 godina.
Vojvodina je klub koji ne moze da ceka nikog, ni igrace, ni trenere ni upravu na ustrb rezultata i korist pojedinaca.
Dok tako ne bude, treba da je pod stalnom kritikom, ma koliko ona slabo uticala, jer drugacije ne moze doci do promena. 30+ godina smo bez ozbiljnog rezultata i tima.
Sto je, onomad, rekao trener Vujosevic otprilike ovako: znate li vi sta je 30+ godina izgubljenog vremena u zivotu? Pa, u doba Hrista prosecni vek coveka je bio 27 godina.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Jutros na tv nova u jutarnjem programu gost na temu srpskog fudbala je bio Sosa Babić. Ko ima SBB neka premota i pogleda, čovek je po meni vrlo pametno zborio. Prvo što je rekao kao odgovor na pitanje koji je po njemu osnovni problem našeg fudbala je da je to izostanak privatizacije naših klubova jer je neozbiljno da se na današnjem stepenu razvoja fudbala vodjenje klubova prepusti političarima. Odličan je bio odličan, a ja sam Sosu Babića i inače uvek gotivio.
Председник нашег клуба се нашао у овом малом кругу
https://forbes.n1info.rs/liste/oni-su-n ... jarde//url
https://forbes.n1info.rs/liste/oni-su-n ... jarde//url
- gospodinFKV
Nekome krem, nekome mulj.
A te fore ''nemam clansku kartu, ja samo tetki lek da odnesem'' moze samo organskom delu tog glasackog tela da proda, jer mi ostali oci i mozak imamo.
Bice zanimljivo videti potencijalne potrese u srpskom fudbalu, ako se za 10 dana desi nesto (ne)ocekivano.
A te fore ''nemam clansku kartu, ja samo tetki lek da odnesem'' moze samo organskom delu tog glasackog tela da proda, jer mi ostali oci i mozak imamo.
Bice zanimljivo videti potencijalne potrese u srpskom fudbalu, ako se za 10 dana desi nesto (ne)ocekivano.
- slanobarac
Samo pokušavam objektivno da sagledam i na osnovu toga tako procenjujem. Nisam rekao da odustajem...
POŠTO OBRAZ ???!!!
https://www.danas.rs/vesti/politika/izb ... dar-vucic/
Na spisku su Zbiljić, Tanjga, Lalatović, Rebrača, Boškan...
Koga ne mrzi, nek pregleda detaljno.
Na spisku su Zbiljić, Tanjga, Lalatović, Rebrača, Boškan...

Svi ovi pobrojani, a rekao bih i 90% ostalih s tog famoznog spiska su interesno povezani sa sistemom ili na neki način zavise od njega. Da li će svi ti vrli "spontani simpatizeri" pomoći nečemu i napraviti razliku videće se za desetak dana.Maki wrote: ↑Fri Dec 08, 2023 3:37 pm https://www.danas.rs/vesti/politika/izb ... dar-vucic/
Na spisku su Zbiljić, Tanjga, Lalatović, Rebrača, Boškan...![]()
Iskreno začudilo me pozitivno što na spisku (ukoliko nisam propustio nešto) nisam primetio Duću Tadića. Ne zato što verujem da podržava ovu politiku nego zato što je nedavno objavljeno da ulazi u posao oko rekonstrukcije hotela Sajam, a kao što rekoh većina ovih "podržavaoca" je nečim interesnim motivisana da pružaju podršku.
- Deep Purple
Đorđe Đurić…Maki wrote: ↑Fri Dec 08, 2023 3:37 pm https://www.danas.rs/vesti/politika/izb ... dar-vucic/
Na spisku su Zbiljić, Tanjga, Lalatović, Rebrača, Boškan...![]()

A skoro se spominjao na forumu.
Ima stvarno nekih imena za koje ne bih nikad pomislio.
Recimo čuo sam da je Nemanja Matić u jako dobrim odnosima sa vlasnikom Srbije pa ga nema na listi.
Složio bih se sa @Cane da verovatno većina ljudi sa liste “mora” da se tu nađe zbog ovakvih ili onakvih radnji.
Zanimalo me je da li je Boris Rojević trener rukometaša na listi ali nije jer ako se ne varam njegov burazer ili neki rod je u SNS-u pa me je zanimalo da pogledam ali nije na listi.