Sve u centar.021 wrote: ↑Tue Dec 19, 2023 9:01 pmNe znam da li se ovo odnosilo na moj post, pa ću pojasniti. Itekako mi smeta SNS i u upravi fudbalskog kluba i bilo kom drugom sportskom kolektivu. Fudbalski klub je trenutno okupiran od strane kriminalaca, i u svojoj dugoj istoriji nikada nije bio u jadnijem stanju. Što se mene tiče, bilo bi mnogo bolje da se klub ugasi nego što egzistira u ovom nakaznom obliku. I bojkot bi bio dobro rešenje, i osnivanje novog kluba, FK Vojvodina 1914, koji bi krenuo iz patos lige.Nevernik II wrote: ↑Tue Dec 19, 2023 3:58 pm Čekaj, SNS vam u fudbalskom klubu ne smeta ali vam smeta u KK i nadate se da neće ostvariti uspešne rezultate ????? ali nemate problema ako u fudbalu udjemo u grupe?
Da li vam smeta SPS u RK?
Još kao razlog navode ljudi da će biti puno navijača Zvezde i Partizana!!!
Koliko smo mi isfrustrirani likovi i malogradjanski klub. Šta treba da radimo, da igramo samo prvenstvo Novog Sada, mada verovatno i tu ne bi nešto valjalo.
Trener i igrači KK i RK su suvo zlato u odnosu na FK kolektiv. Sve ono što hoćete da vidite u na terenu Karadjordja (kvalitet, borbu, pobednički mentalitet, broj minuta na terenu po zasluzi, kvalitetni i moderni treneri) već imate u RK i KK.
Teško da neko mrzi naprednjake više od mene i razumeo bih stav da istovremeno bojkotuje i fudbal ali ovako polovično i uz ove navijačke razloge...potpuno je besmisleno.
Košarka je suštinski nebitna, jer ćemo u tom sportu uvek biti još hiljadu puta nemoćniji nego u fudbalu, i u hiljadu puta podređenijem položaju u odnosu na blizance. Ako dođemo u priliku da igramo sa njima, služićemo kao vreća za udaranje. Neće se broj Slaninara povećati, nego će se ljudi još više skenjati i iznervirati. Ti ako hoćeš da gledaš košarku, niko ti ne brani. Meni taj mazohizam nije potreban, jer ne postoji ni promil šanse da će KK Vojvodina moći da se suprotstavi zvezdi i partizanu – a pod SNS-om to ne samo što neće moći, nego neće ni želeti. KK bi vredelo podržati ako bi se napravila zdrava sportska priča – primera radi, uspostavljanjem kluba koji bi okupio talentovane košarkaše iz grada iz okoline, kojih je oduvek bilo, ali po pravilu u nekim privatnim školama košarke, iz kojih su prosleđivani direktno u Beograd ili inostranstvo. Ali nešto baš ne deluje da će Rebračin KKV ići ka tome.
Uprava
- Red Marquis
- Moderator
Re: Uprava
Io odio Belgrado
- slanobarac
- Red Marquis
- Moderator
- Mare_Liman
Имаћемо прилику да слушамо председника клуба и СД сутра од 16-30 на РТВу...
Last edited by Mare_Liman on Thu Dec 28, 2023 3:27 pm, edited 1 time in total.
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Kog predsednika tačno?Mare_Liman wrote: ↑Thu Dec 28, 2023 3:23 pm Имаћемо прилику да слушамо председника клува и СД сутра од 16-30 на РТВу...

Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
- slanobarac
To ne zaslužuje ni sekund našeg vremena.Mare_Liman wrote: ↑Thu Dec 28, 2023 3:23 pm Имаћемо прилику да слушамо председника клуба и СД сутра од 16-30 на РТВу...
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Sticajem okolnosti sam danas pričao sa čovekom koji je bio u klubu i koji je trebalo da bude deo neke ozbiljne priče u smislu osmišljavanja i pravljenja strategije za buduće delovanje. Kaže mi da je na sastancima sa zbiljićem sve bilo super, sve sasluša, hoće da podrži i onda sutra dođe ispranog mozga i sve padne u vodu. Kao što smo i znali ovde, potvrđeno mi je da ga okružuju loši ljudi kojima veruje, a koji gledaju isključivo sopstveni interes. To, naravno, ne abolira zbiljića, već samo govori o tome koji je pacer i nesposobnjaković u vođenju ovog kluba.
p.s. Za uredne finansije ga je i ovaj pohvalio...
POŠTO OBRAZ ???!!!
- slanobarac
Znaš koji su ti "loši ljudi kojima veruje" ?Milan wrote: ↑Thu Dec 28, 2023 6:57 pm Sticajem okolnosti sam danas pričao sa čovekom koji je bio u klubu i koji je trebalo da bude deo neke ozbiljne priče u smislu osmišljavanja i pravljenja strategije za buduće delovanje. Kaže mi da je na sastancima sa zbiljićem sve bilo super, sve sasluša, hoće da podrži i onda sutra dođe ispranog mozga i sve padne u vodu. Kao što smo i znali ovde, potvrđeno mi je da ga okružuju loši ljudi kojima veruje, a koji gledaju isključivo sopstveni interes. To, naravno, ne abolira zbiljića, već samo govori o tome koji je pacer i nesposobnjaković u vođenju ovog kluba.
To su oni što mu drže jajca u procepu zbog svega što je radio i mora i dalje da radi. Zato je on takvo šuntavilo i na njemu je samo da ser**da okolo po medijima i obećava kao i njegov predsednik mu u bg.
Inače i Tito je bio dobar samo ovi oko njega ga sjebaše. Sloba takođe ali Mira je veštica. I ovaj sadašnji je dobar ali narod mu ne valja. To je ta priča. I dalje se guta. Nema evolucije u Srbiji.
Tito je bio dobar. Tacka.slanobarac wrote: ↑Thu Dec 28, 2023 7:39 pm Inače i Tito je bio dobar samo ovi oko njega ga sjebaše. Sloba takođe ali Mira je veštica. I ovaj sadašnji je dobar ali narod mu ne valja. To je ta priča. I dalje se guta. Nema evolucije u Srbiji.
- slanobarac
- Grbavica.021*
- slanobarac
Ne dugujemo nikome ništa, državi, igračima, dobavljačima.
Dugujete navijačima!!!!
Dugujete navijačima!!!!
- Red Marquis
- Moderator
Niti trener, niti jedan jedini igrač koji bude igrao na proleće neće ostati u klubu do te sezone, tako da...who cares. Čekam pojačanja u avgustu 2025.Grbavica.021* wrote: ↑Fri Dec 29, 2023 8:19 pm https://www.maxbetsport.rs/dragoljub-zb ... ZQfR6p6qkA
Io odio Belgrado