Stadion "Karađorđe"

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Akcent

Post by Akcent »

Stubovi su stigli, ali nisu jos kod stadiona. gradnja temelja je zavrsena...imate slike na firminom forumu
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Kratak tekst o stadionu Karadjordje na sajtu UEFA:
http://www.uefa.com/under17/news/newsid=1610535.html

Finale u-17 se igra u 11h?!
http://www.uefa.com/under17/finals/tv/index.html
Last edited by novosadjanin on Wed Apr 27, 2011 2:19 pm, edited 1 time in total.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
madda fakka

Post by madda fakka »

Pogledavsi ove termine igranja lici mi na to da su nama digli reflektore a ne za prvenstvo U17 :wink:
Utakmice sve popodne jedna u 17:15 a druga u 16:15... Izgleda da hoce da kupe glasove ipak izborna je godina...
Bilo kako bilo samo neka zasvetle!!!
I Bog je Slaninar...
torrente

Post by torrente »

znači stativa od noćne tekme i finala pod reflektorima???!
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
madda fakka

Post by madda fakka »

Svidja mi se sto ce biti besplatan upad. Taman 12og kada budem lecio mamurluk odo ja na polufinalne utakmice!! ;)
I Bog je Slaninar...
Alan Ford

Post by Alan Ford »

madda fakka wrote:Pogledavsi ove termine igranja lici mi na to da su nama digli reflektore a ne za prvenstvo U17 :wink:
Utakmice sve popodne jedna u 17:15 a druga u 16:15... Izgleda da hoce da kupe glasove ipak izborna je godina...
Kako se do sada niko nije setio da kupi glasove navijaca Vojvodine? Bilo je raznih gradskih i pokrajinskih vlada, a bilo je i izbora.
Slazem se, bilo kako bilo samo neka zasvetle!!!
Last edited by Alan Ford on Wed Apr 27, 2011 3:40 pm, edited 2 times in total.
...to mladost spiri u dahu kao secer u prahu sa bundevare...
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Alan Ford wrote:
madda fakka wrote:Pogledavsi ove termine igranja lici mi na to da su nama digli reflektore a ne za prvenstvo U17 :wink:
Kako se do sada niko nije setio da kupi glasove navijaca Vojvodine? Bilo je raznih gradskih i pokrajinskih vlada, a bilo je i izbora.
Izgleda da su tek sad primetili ko je vecina u gradu,i kome pripada kljuc grada :wink:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Alan Ford

Post by Alan Ford »

Uvek sa tobom wrote:
Alan Ford wrote:
Izgleda da su tek sad primetili ko je vecina u gradu,i kome pripada kljuc grada :wink:
Drago mi je da je tako :yesss:
...to mladost spiri u dahu kao secer u prahu sa bundevare...
igoork

Post by igoork »

Niko ne spominje jel se montiraju ti stubovi?
Nisam prolazio par dana pored stadiona a vidim niko nista ne prica... :?
U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
Passion

Post by Passion »

igoork wrote:Niko ne spominje jel se montiraju ti stubovi?
Био ја прексиноћ код стадиона.Темељи су дефинитивно готови и све је затрпано и само темељи вире.Стубови се још не постављају, ваљда ће ускоро.Па ко буде ишао на одбојку, нек сврати ако га занима, можда су и почели не знам стварно.
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
madda fakka

Post by madda fakka »

Bogdan96 wrote:
igoork wrote:Niko ne spominje jel se montiraju ti stubovi?
Био ја прексиноћ код стадиона.Темељи су дефинитивно готови и све је затрпано и само темељи вире.Стубови се још не постављају, ваљда ће ускоро.Па ко буде ишао на одбојку, нек сврати ако га занима, можда су и почели не знам стварно.
Posto sam gradjevinski tehnicar (za sada) po struci, mogu reci da kada se zavrsi temelj, mora se cekati da to "odlezi" malo. Da se "ulegne" zemlja a i beton da dobije svoju pravu cvrstinu. Posto nije neka velika nosivost (u odnosu na zgrade, oblakodere...) ne bi trebalo da traje vise od 4-5 dana da krene postavljanje stubova. Posto su temelji bili gotovi jos pocetkom ove nedelje verujem da ce vec za vikend ili mozda od ponedeljka krenuti sa postavljanjem stubova
I Bog je Slaninar...
gardista

Post by gardista »

Posto sam gradjevinski tehnicar (za sada) po struci, mogu reci da kada se zavrsi temelj, mora se cekati da to "odlezi" malo. Da se "ulegne" zemlja a i beton da dobije svoju pravu cvrstinu. Posto nije neka velika nosivost (u odnosu na zgrade, oblakodere...) ne bi trebalo da traje vise od 4-5 dana da krene postavljanje stubova. Posto su temelji bili gotovi jos pocetkom ove nedelje verujem da ce vec za vikend ili mozda od ponedeljka krenuti sa postavljanjem stubova

Данас поподне сам разговарао са радницима. Тачно је, оплате се сутра скидају, све је затрпано, бетону је потребно да се неколико дана доведе у стање какво се од њега очекује, да се бетонирају прилази око стубова и монтажа може да почне. Рачунају да ће то бити почетком идуће недеље. Сама монтажа није неки посао који изискује вишедневно ангажовање. Али, ко се нада да ћемо у овом првенству, нарочито последње коло са звездом играти под рефлекторим- убеђен сам да ће се преварити. Због тобож РЕГУЛАРНОСТИ ТАКМИЧЕЊА савез ће сигурно инсистирати на одигравању мечева у исто време. А то сигурно неће бити у вечерњем термину.
ZmagoNS

Post by ZmagoNS »

Bilo bi odlicno,ukoliko ne odigramo ni jednu zvanicnu utakmicu pod reflektorima ove sezone,da uprava izadje u susret nama navijacima i "pokloni" nam jednu revijalnu utakmicu,kao nagradu za vernost i podrsku ovoj mladoj ekipi,tokom cele godine,gde bi se u pravoj prijateljskoj i svecanoj atmosferi konacno upalili ti famozni reflektori.
Krle

Post by Krle »

Kako sam načuo, reflektori stižu sledeće nedelje, pa će početi montaža, pošto se sa stubovima montiraju zajednički na zemlji.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Krle wrote:Kako sam načuo, reflektori stižu sledeće nedelje, pa će početi montaža, pošto se sa stubovima montiraju zajednički na zemlji.
Reflektori su stigli...Biće uskoro sve gotovo, toliko strpljenja imamo!
Post Reply