Stadion "Karađorđe"
- novosadjanin
Kratak tekst o stadionu Karadjordje na sajtu UEFA:
http://www.uefa.com/under17/news/newsid=1610535.html
Finale u-17 se igra u 11h?!
http://www.uefa.com/under17/finals/tv/index.html
http://www.uefa.com/under17/news/newsid=1610535.html
Finale u-17 se igra u 11h?!
http://www.uefa.com/under17/finals/tv/index.html
Last edited by novosadjanin on Wed Apr 27, 2011 2:19 pm, edited 1 time in total.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
- madda fakka
- madda fakka
Kako se do sada niko nije setio da kupi glasove navijaca Vojvodine? Bilo je raznih gradskih i pokrajinskih vlada, a bilo je i izbora.madda fakka wrote:Pogledavsi ove termine igranja lici mi na to da su nama digli reflektore a ne za prvenstvo U17![]()
Utakmice sve popodne jedna u 17:15 a druga u 16:15... Izgleda da hoce da kupe glasove ipak izborna je godina...
Bilo kako bilo samo neka zasvetle!!!
Slazem se, bilo kako bilo samo neka zasvetle!!!
Last edited by Alan Ford on Wed Apr 27, 2011 3:40 pm, edited 2 times in total.
...to mladost spiri u dahu kao secer u prahu sa bundevare...
- Uvek sa tobom
Izgleda da su tek sad primetili ko je vecina u gradu,i kome pripada kljuc gradaAlan Ford wrote:Kako se do sada niko nije setio da kupi glasove navijaca Vojvodine? Bilo je raznih gradskih i pokrajinskih vlada, a bilo je i izbora.madda fakka wrote:Pogledavsi ove termine igranja lici mi na to da su nama digli reflektore a ne za prvenstvo U17![]()
Utakmice sve popodne jedna u 17:15 a druga u 16:15... Izgleda da hoce da kupe glasove ipak izborna je godina...

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Drago mi je da je takoUvek sa tobom wrote:Izgleda da su tek sad primetili ko je vecina u gradu,i kome pripada kljuc gradaAlan Ford wrote:Kako se do sada niko nije setio da kupi glasove navijaca Vojvodine? Bilo je raznih gradskih i pokrajinskih vlada, a bilo je i izbora.madda fakka wrote:Pogledavsi ove termine igranja lici mi na to da su nama digli reflektore a ne za prvenstvo U17![]()

...to mladost spiri u dahu kao secer u prahu sa bundevare...
Био ја прексиноћ код стадиона.Темељи су дефинитивно готови и све је затрпано и само темељи вире.Стубови се још не постављају, ваљда ће ускоро.Па ко буде ишао на одбојку, нек сврати ако га занима, можда су и почели не знам стварно.igoork wrote:Niko ne spominje jel se montiraju ti stubovi?
Nisam prolazio par dana pored stadiona a vidim niko nista ne prica...
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
- madda fakka
Posto sam gradjevinski tehnicar (za sada) po struci, mogu reci da kada se zavrsi temelj, mora se cekati da to "odlezi" malo. Da se "ulegne" zemlja a i beton da dobije svoju pravu cvrstinu. Posto nije neka velika nosivost (u odnosu na zgrade, oblakodere...) ne bi trebalo da traje vise od 4-5 dana da krene postavljanje stubova. Posto su temelji bili gotovi jos pocetkom ove nedelje verujem da ce vec za vikend ili mozda od ponedeljka krenuti sa postavljanjem stubovaBogdan96 wrote:Био ја прексиноћ код стадиона.Темељи су дефинитивно готови и све је затрпано и само темељи вире.Стубови се још не постављају, ваљда ће ускоро.Па ко буде ишао на одбојку, нек сврати ако га занима, можда су и почели не знам стварно.igoork wrote:Niko ne spominje jel se montiraju ti stubovi?
Nisam prolazio par dana pored stadiona a vidim niko nista ne prica...
I Bog je Slaninar...
Posto sam gradjevinski tehnicar (za sada) po struci, mogu reci da kada se zavrsi temelj, mora se cekati da to "odlezi" malo. Da se "ulegne" zemlja a i beton da dobije svoju pravu cvrstinu. Posto nije neka velika nosivost (u odnosu na zgrade, oblakodere...) ne bi trebalo da traje vise od 4-5 dana da krene postavljanje stubova. Posto su temelji bili gotovi jos pocetkom ove nedelje verujem da ce vec za vikend ili mozda od ponedeljka krenuti sa postavljanjem stubova
Данас поподне сам разговарао са радницима. Тачно је, оплате се сутра скидају, све је затрпано, бетону је потребно да се неколико дана доведе у стање какво се од њега очекује, да се бетонирају прилази око стубова и монтажа може да почне. Рачунају да ће то бити почетком идуће недеље. Сама монтажа није неки посао који изискује вишедневно ангажовање. Али, ко се нада да ћемо у овом првенству, нарочито последње коло са звездом играти под рефлекторим- убеђен сам да ће се преварити. Због тобож РЕГУЛАРНОСТИ ТАКМИЧЕЊА савез ће сигурно инсистирати на одигравању мечева у исто време. А то сигурно неће бити у вечерњем термину.
Данас поподне сам разговарао са радницима. Тачно је, оплате се сутра скидају, све је затрпано, бетону је потребно да се неколико дана доведе у стање какво се од њега очекује, да се бетонирају прилази око стубова и монтажа може да почне. Рачунају да ће то бити почетком идуће недеље. Сама монтажа није неки посао који изискује вишедневно ангажовање. Али, ко се нада да ћемо у овом првенству, нарочито последње коло са звездом играти под рефлекторим- убеђен сам да ће се преварити. Због тобож РЕГУЛАРНОСТИ ТАКМИЧЕЊА савез ће сигурно инсистирати на одигравању мечева у исто време. А то сигурно неће бити у вечерњем термину.
Bilo bi odlicno,ukoliko ne odigramo ni jednu zvanicnu utakmicu pod reflektorima ove sezone,da uprava izadje u susret nama navijacima i "pokloni" nam jednu revijalnu utakmicu,kao nagradu za vernost i podrsku ovoj mladoj ekipi,tokom cele godine,gde bi se u pravoj prijateljskoj i svecanoj atmosferi konacno upalili ti famozni reflektori.
- Grof Žekula
- Administrator