Kup Srbije - sezona 2010/11

Locked
Passion

Post by Passion »

Ово су праву шампиони!
АЛАЛ ВАМ ВЕРА МОМЦИ!
О утакмици не вреди трошити речи....
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Bogdan96 wrote:Ово су праву шампиони!
АЛАЛ ВАМ ВЕРА МОМЦИ!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S36P7_QZ ... r_embedded[/youtube]
Minja
Administrator

Post by Minja »

Kakav cirkus.

Ovo je situacija nakon koje je, sekund-dva kasnije, sviran faul za partizan!? a nakon kojeg su postigli prvi pogodak.

Image
KoKanidja

Post by KoKanidja »

Браво мајстори што сте изашли. Да нису можда требали да сачекају и гледају лопове и оно подмукло ђубре крстајића како дижу унапред одређен пехар. ПА ДОСТА ЈЕ БИЛО ВИШЕ ГОВНАРИ.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Minja
Administrator

Post by Minja »

Ovo smo svi mi danas. Fenomenalan osecaj.

Image

Image
ssnigd

Post by ssnigd »

Stanojevic mi je bio gotivan lik, ali sada se pokazalo da je to jedan pajac, mamu li ti onu govnarsku. Kakav penal nad Scepovicem ti spominjes bre, eeeeeeeeeeeeeeeeeej breeee govedo jedno lazljivo. GAMAD I DJUBRAD OBICNA.

ZAo mi je sto sam morao da zapocnem sa njima, ali jbg...

MOMCI VI STE SAMPIONI :!: :!: :!:

Vecno hvala svim navijacima Vojvodine za ovu noc, hvala vam od srca. Kakve emocije, kakvo radovanje posle gola, koja ekstaza.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
ristoo7

Post by ristoo7 »

Bogdan96 wrote:Ово су праву шампиони!
АЛАЛ ВАМ ВЕРА МОМЦИ!
Minja
Administrator

Post by Minja »

Kap koja je prelila casu

FAUL MOJSOVA kod ponistenog gola????????????
Image

FAUL MOJSOVA???????????????
Image

NAJBOLJI SUDIJA SRBIJE??????????... BRUKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Image

Usledila su jos dva minuta FARSE
Image

i konacno... Nema dalje. Kraj
Image
Last edited by Minja on Thu May 12, 2011 11:20 am, edited 8 times in total.
Zelja95

Post by Zelja95 »

Ajmo mi u BiH ligu sa nasom bracom :lol: u ovoj ligi,definitivno nema mesta za druge klubove sem 2 beogradska blizanaca...sto se mene tice,ne treba vise nista ulagati u kup sa nase strane,vec sledece godine,nebih prihvatio da igram kup,kad se zna ko je pobednik! Svaka cast na brojnosti,beograd je osvojen! Trofej? Hmm pa ni ne treba nam,i bez ovog trofeja,mi smo pobedili! Danas je cela Srbija videla sa kim ima posla,iako to svi znaju,nece se nista preduzeti po pitanju toga...Ali ne zaboravimo ono glavno-CILJ:LIGA EVROPE-ISPUNJEN! Vidimo se na severu!
Minja
Administrator

Post by Minja »

Slazem se da je Kup Srbije izgubio smisao, i da za Vojvodinu nakon danasnje/jucerasnje utakmice vise nema vrednost. Cak i da ga osvojimo u nekoj od narednih sezona, ukus u ustima bi bio bljutav. Mota mi se po glavi da u tom takmicenju vise ni ne treba da ucestvujemo.

Ali, ajde da prespavamo....
Last edited by Minja on Thu May 12, 2011 3:23 am, edited 2 times in total.
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Samo u Srbiji porazena ekipa moze da digne pehar.

Odlazak bio fantastican, bili smo kao Tur de Frans, obilazili svako seoce, otpozdravljali svakom znatizeljniku.

Koliko je samo menadzera sedelo u lozi lazne Marakane?

Poruka o lopovluku ce preko njih otiici u svet, znam da nije neka uteha, ali...

Mogao bih ja jos o mnogo cemu, ali sutra moram na posao, pa cemo nastaviti druzenje u popodnevnim casovima.

Reci ne mogu da opisu moj ponos kada sam video da ce nas klub poslusati i napustiti utakmicu.

Laku noc ili jos bolje je reci dobro jutro moji dobri ljudi!

Dobro jutro, jer smo odlucili da izvedemo srpski fudbal iz srednjevekovnog mraka.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
pera

Post by pera »

Reci cu samo svaka cast i hvala kompletnoj ekipi i strucnom stabu, uz nadu da ih sto duze sve gledamo na okupu. HVALA VAM!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Minja wrote:Slazem se da je Kup Srbije izgubio smisao, i da za Vojvodinu nakon danasnje/jucerasnje utakmice vise nema vrednost. Cak i da ga osvojimo u nekoj od narednih sezona, ukus u ustima bi bio bljutav. Mota mi se po glavi da u tom takmicenju vise ni ne treba da ucestvujemo.

Ali, ajde da prespavamo....
A JSL kao ima vise smisla? :roll: Ne treba vise da ucestvujemo ni u jednom takmicenju pod pokroviteljstvom FSS!

A za ovo sto smo se danas usudili da pokazemo kako imamo cast i ponos i da ne zelimo da nam gaze po obrazu ce tek da usledi kazna. Ne bi me cudilo da nam ne dozvoli igranje u Evropi dogodine.

Srbijo, sram te bilo kada ovo trpis!
Kamenica

Post by Kamenica »

Je li navijaci, da li je neko od vas veceras dosao da nas pozdravi, ili ste svi ovde blejali?

Mislim, da se nema sta reci. Usao sam u kucu pre 10 minuta, a radim za par sati. Vojvodina je pokazala karakter, a ovo sto se sinoc desilo. Ruzna je, ali i realna slika moderne Srbije. Na nasu veliku zalost. Beogradizacija uzima maha. I ne misli da stane.

Sinoc sam se osecao kao te zlatne '89 kada smo slavili titulu po varosi. Nasmejana lica, uprkos lakrdiji. Mereba kada je usao, zaigrali smo sitno pred golom 'Tojketa.
Dokle god je sirok Dunav,
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...

Dokle god na toj planeti,
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
kuzma liman

Post by kuzma liman »

Predlog , U subotu siptarcina tomislav karadzic otvara srpsku kucu fudbala (dolaze patini i blater ) mislim da bi trebali tamo da se pojavimo !
Locked