Kup Srbije - sezona 2010/11
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S36P7_QZ ... r_embedded[/youtube]Bogdan96 wrote:Ово су праву шампиони!
АЛАЛ ВАМ ВЕРА МОМЦИ!
О утакмици не вреди трошити речи....
Stanojevic mi je bio gotivan lik, ali sada se pokazalo da je to jedan pajac, mamu li ti onu govnarsku. Kakav penal nad Scepovicem ti spominjes bre, eeeeeeeeeeeeeeeeeej breeee govedo jedno lazljivo. GAMAD I DJUBRAD OBICNA.
ZAo mi je sto sam morao da zapocnem sa njima, ali jbg...
MOMCI VI STE SAMPIONI
Vecno hvala svim navijacima Vojvodine za ovu noc, hvala vam od srca. Kakve emocije, kakvo radovanje posle gola, koja ekstaza.
ZAo mi je sto sam morao da zapocnem sa njima, ali jbg...
MOMCI VI STE SAMPIONI

Vecno hvala svim navijacima Vojvodine za ovu noc, hvala vam od srca. Kakve emocije, kakvo radovanje posle gola, koja ekstaza.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Kap koja je prelila casu
FAUL MOJSOVA kod ponistenog gola????????????

FAUL MOJSOVA???????????????

NAJBOLJI SUDIJA SRBIJE??????????... BRUKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Usledila su jos dva minuta FARSE

i konacno... Nema dalje. Kraj

FAUL MOJSOVA kod ponistenog gola????????????

FAUL MOJSOVA???????????????

NAJBOLJI SUDIJA SRBIJE??????????... BRUKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Usledila su jos dva minuta FARSE

i konacno... Nema dalje. Kraj

Last edited by Minja on Thu May 12, 2011 11:20 am, edited 8 times in total.
Ajmo mi u BiH ligu sa nasom bracom
u ovoj ligi,definitivno nema mesta za druge klubove sem 2 beogradska blizanaca...sto se mene tice,ne treba vise nista ulagati u kup sa nase strane,vec sledece godine,nebih prihvatio da igram kup,kad se zna ko je pobednik! Svaka cast na brojnosti,beograd je osvojen! Trofej? Hmm pa ni ne treba nam,i bez ovog trofeja,mi smo pobedili! Danas je cela Srbija videla sa kim ima posla,iako to svi znaju,nece se nista preduzeti po pitanju toga...Ali ne zaboravimo ono glavno-CILJ:LIGA EVROPE-ISPUNJEN! Vidimo se na severu!

Slazem se da je Kup Srbije izgubio smisao, i da za Vojvodinu nakon danasnje/jucerasnje utakmice vise nema vrednost. Cak i da ga osvojimo u nekoj od narednih sezona, ukus u ustima bi bio bljutav. Mota mi se po glavi da u tom takmicenju vise ni ne treba da ucestvujemo.
Ali, ajde da prespavamo....
Last edited by Minja on Thu May 12, 2011 3:23 am, edited 2 times in total.
- Lala sa zapada
Samo u Srbiji porazena ekipa moze da digne pehar.
Odlazak bio fantastican, bili smo kao Tur de Frans, obilazili svako seoce, otpozdravljali svakom znatizeljniku.
Koliko je samo menadzera sedelo u lozi lazne Marakane?
Poruka o lopovluku ce preko njih otiici u svet, znam da nije neka uteha, ali...
Mogao bih ja jos o mnogo cemu, ali sutra moram na posao, pa cemo nastaviti druzenje u popodnevnim casovima.
Reci ne mogu da opisu moj ponos kada sam video da ce nas klub poslusati i napustiti utakmicu.
Laku noc ili jos bolje je reci dobro jutro moji dobri ljudi!
Dobro jutro, jer smo odlucili da izvedemo srpski fudbal iz srednjevekovnog mraka.
Odlazak bio fantastican, bili smo kao Tur de Frans, obilazili svako seoce, otpozdravljali svakom znatizeljniku.
Koliko je samo menadzera sedelo u lozi lazne Marakane?
Poruka o lopovluku ce preko njih otiici u svet, znam da nije neka uteha, ali...
Mogao bih ja jos o mnogo cemu, ali sutra moram na posao, pa cemo nastaviti druzenje u popodnevnim casovima.
Reci ne mogu da opisu moj ponos kada sam video da ce nas klub poslusati i napustiti utakmicu.
Laku noc ili jos bolje je reci dobro jutro moji dobri ljudi!
Dobro jutro, jer smo odlucili da izvedemo srpski fudbal iz srednjevekovnog mraka.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
A JSL kao ima vise smisla?Minja wrote:Slazem se da je Kup Srbije izgubio smisao, i da za Vojvodinu nakon danasnje/jucerasnje utakmice vise nema vrednost. Cak i da ga osvojimo u nekoj od narednih sezona, ukus u ustima bi bio bljutav. Mota mi se po glavi da u tom takmicenju vise ni ne treba da ucestvujemo.

A za ovo sto smo se danas usudili da pokazemo kako imamo cast i ponos i da ne zelimo da nam gaze po obrazu ce tek da usledi kazna. Ne bi me cudilo da nam ne dozvoli igranje u Evropi dogodine.
Srbijo, sram te bilo kada ovo trpis!
Je li navijaci, da li je neko od vas veceras dosao da nas pozdravi, ili ste svi ovde blejali?
Mislim, da se nema sta reci. Usao sam u kucu pre 10 minuta, a radim za par sati. Vojvodina je pokazala karakter, a ovo sto se sinoc desilo. Ruzna je, ali i realna slika moderne Srbije. Na nasu veliku zalost. Beogradizacija uzima maha. I ne misli da stane.
Sinoc sam se osecao kao te zlatne '89 kada smo slavili titulu po varosi. Nasmejana lica, uprkos lakrdiji. Mereba kada je usao, zaigrali smo sitno pred golom 'Tojketa.
Mislim, da se nema sta reci. Usao sam u kucu pre 10 minuta, a radim za par sati. Vojvodina je pokazala karakter, a ovo sto se sinoc desilo. Ruzna je, ali i realna slika moderne Srbije. Na nasu veliku zalost. Beogradizacija uzima maha. I ne misli da stane.
Sinoc sam se osecao kao te zlatne '89 kada smo slavili titulu po varosi. Nasmejana lica, uprkos lakrdiji. Mereba kada je usao, zaigrali smo sitno pred golom 'Tojketa.
Dokle god je sirok Dunav,
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...
Dokle god na toj planeti,
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...
Dokle god na toj planeti,