Transferi
-
Re: Transferi
majke mi sam hteo juce da napisem da bi bomba bila da produzimo ugovore vuletu,abu i trajkovicu,posto je stalno pisano da imamo para,stvarno lepe vesti.vule ispao ljudina,trazili ga i zvezda i partizan kad je bio bez ugovora,on ostao kod nas,svaka mu cast.drago mi je al pomalo zabrinjava da takvi nasi igraci nisu mogli da pronadju klub preko.
Bilo bi dobro da dodje i taj Spalevic, pa uz njega polako uvoditi Susnjara. To znaci da bi igrali sa dva spica (Abu i Spalevic/Susnjar) i mislim da bi onda gledali malo lepsi fudbal na Karadjordju...
To zapravo pre znaci da bi Abu igrao krilo. 

Da, i to ovog puta desno (levo ide bivsi 69) dok bi Alivodic otisao na beka kada Runi opet napravi neku glupost pa bude suspendovan...Helm wrote:To zapravo pre znaci da bi Abu igrao krilo.

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- Neizlecivi
Lepe vesti
Inace koliko sam par puta gledao spalevica covek ima mnogo bolje kretanje za spica od abua...Daleko od toga da je bolji od njega, od abua niko nije bolji, ali mozda bi nam koristio. Cenim da od njega nece biti nista, imamo ovu dvojicu, a ni do sada nismo imali vise opcija u spicu...

Inace koliko sam par puta gledao spalevica covek ima mnogo bolje kretanje za spica od abua...Daleko od toga da je bolji od njega, od abua niko nije bolji, ali mozda bi nam koristio. Cenim da od njega nece biti nista, imamo ovu dvojicu, a ni do sada nismo imali vise opcija u spicu...
-
Abu i Vule su dobili slobodno da idu u slucaju konkretne ponude.
Za Abua nije bila ni jedna ponuda uz zaista simbolicno obestecenje, a Vule sa slobodnim papirima nije mogao nigde!
Inače, obojica su produžili ugovore do januara 2014!
U Novom Sadu kruzi prica o pregovorima sa Darkom Spalevicem, Djordjem Despotovicem i Tiberiu Balanu.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/tiber ... 64101.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.co.uk/en/charl ... _6824.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj je ponudjen, ali samo pod uslovom da dodje na probu!
Nece biti ugovora na osnovu snimaka i preporuka!
Za Abua nije bila ni jedna ponuda uz zaista simbolicno obestecenje, a Vule sa slobodnim papirima nije mogao nigde!
Inače, obojica su produžili ugovore do januara 2014!
U Novom Sadu kruzi prica o pregovorima sa Darkom Spalevicem, Djordjem Despotovicem i Tiberiu Balanu.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/tiber ... 64101.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.co.uk/en/charl ... _6824.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj je ponudjen, ali samo pod uslovom da dodje na probu!
Nece biti ugovora na osnovu snimaka i preporuka!
Naopako Despotovic. Zar smo zaboravaili vec Lazetica. Pa taj deran se pokazivao u ciganskj majici, dok jos nosi dres Spartaka. Pa to je vrhunac
Kup je nas!
- gospodinFKV
Jedini Despotovic koga ja priznajem je RANKO! 

-
Spalevic zatrazio raskid ugovora sa Radnickim, ne zbog para, vec zbog uzasne atmosfere u klubu. Sutra nece krenuti na pripreme sa Radnickim u Tursku i zeli da predje u Vojvodinu! Kao vrhunac karijere zeli da krunise igranjem za veliki klub i osvoji prvi kup u istoriji!
Spalević bi nam mnogo značio.
Jeste da je u poznim igračkim godina, ali zna (dati gol - i više od toga), koliko sam ja video u nekoliko tv prenosa.Popravio bi nam realizaciju i igru u napadu.
Tehnički mi je daleko jači od Abua, ali Abu zato ima druge kvalitete (skok, snagu i brzinu).Mogli bi se lepo uklopiti, uz dobre bokove i naš mladi vezni red (a naročito, što čovek ima želju da dođe u Vošu i kruniše svoju karijeru trofejom).
Neće to biti, kao kad je Šestić došao u Vojvodinu, ali dosta podseća na tu situaciju.I tada smo imali mlade kvalitetne, ali neafirmisane igrače koji su uz vođu na terenu pokazali (dokazali) svoju visoku vrednost.
Jedino što bi želeo je da se uprava ne upliće u dešavanja na terenu, kao što ni ona iz 88/89 nije Ljupku (niti je Ljupko onda bio afirmisan trener, niti je Vignjević sada).Nadam se da će imati toliko mudrosti, s obzirom na dosadašnje (loše) iskustvo po tom pitanju.
Jeste da je u poznim igračkim godina, ali zna (dati gol - i više od toga), koliko sam ja video u nekoliko tv prenosa.Popravio bi nam realizaciju i igru u napadu.
Tehnički mi je daleko jači od Abua, ali Abu zato ima druge kvalitete (skok, snagu i brzinu).Mogli bi se lepo uklopiti, uz dobre bokove i naš mladi vezni red (a naročito, što čovek ima želju da dođe u Vošu i kruniše svoju karijeru trofejom).
Neće to biti, kao kad je Šestić došao u Vojvodinu, ali dosta podseća na tu situaciju.I tada smo imali mlade kvalitetne, ali neafirmisane igrače koji su uz vođu na terenu pokazali (dokazali) svoju visoku vrednost.
Jedino što bi želeo je da se uprava ne upliće u dešavanja na terenu, kao što ni ona iz 88/89 nije Ljupku (niti je Ljupko onda bio afirmisan trener, niti je Vignjević sada).Nadam se da će imati toliko mudrosti, s obzirom na dosadašnje (loše) iskustvo po tom pitanju.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- gospodinFKV
UtopistoTurija wrote:Spalević bi nam mnogo značio.

Ja sam misljenja da nam Spalevic vise ne treba, ako je tu Susnjar. Ako se povrede jedan od njih dvojice, lako se mozemo presaltati na 4-5-1, uvoditi Georgija u prvi tim polako i to je to.
Treba cuvati pare za leto, da se nadju zamene za Vuleta i Abua.
Cuvati pare? Nema od toga nista.
6 meseci rashodi: plate za sve igrace, strucni stab i generalno zaposlene u bilo kojoj varijanti, pripreme 2 puta, premije, gostovanja, karantini, porezi...
6 meseci prihodi: prodaja ulaznica (citaj 4.000 evra mesecno
).
Tako da, eventualna prodaja nekih igraca moze da znaci samo novu mogucnost da preguramo do sledeceg prelaznog roka bez zaduzivanja, i eventualno dovedemo nekog igraca koji slobodan za solidnu platu. Tuzno ali istinito.

6 meseci rashodi: plate za sve igrace, strucni stab i generalno zaposlene u bilo kojoj varijanti, pripreme 2 puta, premije, gostovanja, karantini, porezi...
6 meseci prihodi: prodaja ulaznica (citaj 4.000 evra mesecno

Tako da, eventualna prodaja nekih igraca moze da znaci samo novu mogucnost da preguramo do sledeceg prelaznog roka bez zaduzivanja, i eventualno dovedemo nekog igraca koji slobodan za solidnu platu. Tuzno ali istinito.
Postovi Markiza i Helma obrisani. Zamolio bih vas da se drzite teme. Ponekad je zamarajuce citati ironiju na racun svega sto se desava u klubu, iako nam isti taj daje neiscrpan izvor razloga da to radimo.
Sad sam docitao na sportske.net da je RUSTEMOVIC presao u ofk beograd ,jel to onaj momak sto je polomio nogu na pripremama i sto ga je trener(neznam tacno koji je bio ) najvise nahvalio ? Mislim da se zvao Edin , ako je on steta jer stvarno je bio dobar 

- Uvek sa tobom
fare wrote:Sad sam docitao na sportske.net da je RUSTEMOVIC presao u ofk beograd ,jel to onaj momak sto je polomio nogu na pripremama i sto ga je trener(neznam tacno koji je bio ) najvise nahvalio ? Mislim da se zvao Edin , ako je on steta jer stvarno je bio dobar
Dino Rustemovic

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !