Liga Evrope - sezona 2015/16
- kafe bagdad
Re: Liga Evrope Q3R: Vojvodina-Sampdoria (ITA), četvrtak 21h
U fudbalskom smislu, cini mi se kao da su uigrani do pola. Da se ovo igralo u oktobru...
Neko je rekao da mozemo da se nosimo sa Krasnodarom bez problema,ne bih se slozio sa tom konstatacijom! Posle Zenita,Spartaka i Dinama imaju najveci budzet u Rusiji,prosle sezone izmakla im liga sampiona za dlaku,a i u ligi evrope bili su daleko dogurali)!
Ja bih najvise voleo Spartu,taman da iskorisitimo taj dvomec da stupimo u konkakt sa Slavijom....
Ako me razumete na sta mislim!
Ja bih najvise voleo Spartu,taman da iskorisitimo taj dvomec da stupimo u konkakt sa Slavijom....
Ako me razumete na sta mislim!
Banujte me molim vas 

Realno ko je ocekivao prolaz posle zreba za trece kolo? Mozda jesu odigrali malo u grcu veceras, ali najbitniji je prolaz. Ne prizeljkujem Dortmund ili nekog drugog jakog rivala, imacemo vremena da sa njima igramo u grupnoj fazi. Sada bi trebao neko po meri, da konacno i nas klub doceka grupnu fazu Evrope. Po mom misljenju najbolji rivali su Ajaks, Rubin, Salcburg, Belenenses, Liberec i Legija.. eventualno i Panatinaikos, Leh i Sautempton.
Najbolji protivnik bi bili Portugalci. Belenenses.
Tu bi cak bili i favoriti.
Sto u stvari znaci da bi na kraju po obicaju ispali
Tu bi cak bili i favoriti.
Sto u stvari znaci da bi na kraju po obicaju ispali

Ne znam kako se deli to u grupe,mislim da ce pola ekipa biti povlasceno,sto bi opet znacilo (jer smo pri samom dnu sa koeficijentom) da cenam zapasti neko od ovih

sad,jedno mesto gore ili dole.... al generalno,ne svidja mi se nijedan protivnik od tih

sad,jedno mesto gore ili dole.... al generalno,ne svidja mi se nijedan protivnik od tih

- severozapad
Ozegovicu druze, svaka cast na pozrtvovanosti i zelji ali spusti nekad loptu saigracu, dodaj u stranu i bices veci igrac. Mnogi pre tebe su vec to oprobali i odlicno prosli sa tom pricom. Skini nekad odgovornost sa sebe, pa povuci kad treba, ni slucajno ne pricam da bezis od nje.
Davno nisam video napaljenijeg lika u nasem dresu (bio cigan ili ne, nek izgara dok je tu i necu mu nista zameriti) ali ni nekoga ko manje voli da doda a bilo je konkurencije da se ne lazemo.
U svakom slucaju, prosli smo dalje, cestitke igracima i trenerima na ovom dvomecu i neka nam je srećno sutra.
Davno nisam video napaljenijeg lika u nasem dresu (bio cigan ili ne, nek izgara dok je tu i necu mu nista zameriti) ali ni nekoga ko manje voli da doda a bilo je konkurencije da se ne lazemo.
U svakom slucaju, prosli smo dalje, cestitke igracima i trenerima na ovom dvomecu i neka nam je srećno sutra.
Ovo sudjenje je savrsena priprema nasih igraca pred mec sa grobarskim picketinama. Ovo danas, sto se tice sudjenja, je blago receno bio kriminal! Ozegovic odradio MMA borbu 90 minuta protiv igraca sampdorije. Nije problem sto su njihovi igraci takvi kakvi su vec sto je sudija sve to pistao i tolerisao. Oni su u prvom poluvremnu trebali da dobiju 5 zautih kartona minimum!
SVAKA CAST NASIM MOMCIMA NA PROLASKU, YAISTA SU IMALI TEZAK ZADATAK. EM TEZAK I KVALITETAN RIVAL EM OVO go**o OD SUDIJE SMRLJIVO!
SVAKA CAST NASIM MOMCIMA NA PROLASKU, YAISTA SU IMALI TEZAK ZADATAK. EM TEZAK I KVALITETAN RIVAL EM OVO go**o OD SUDIJE SMRLJIVO!

Jbg nisam mogao da gledam, cak ni krisom
video sam samo zadnji minut-dva i posle do kraja prenosa sta su pustili kao kratak izvestaj.
Rezultat 0:2 apsolutno nije bitan, rutinski smo prosli u sledece kolo, izbacili predstavnika Serije A - da nam je neko to ponudio pre ovog dvomeca mislili bismo da je lud.
Bravo momci, svaka cast. Bravo i za pun stadion, da je ovako stalno ne bi nas vise zuljali ni blizanci. Vujke je veceras srecan, tamo gore na nebu!

Rezultat 0:2 apsolutno nije bitan, rutinski smo prosli u sledece kolo, izbacili predstavnika Serije A - da nam je neko to ponudio pre ovog dvomeca mislili bismo da je lud.

Bravo momci, svaka cast. Bravo i za pun stadion, da je ovako stalno ne bi nas vise zuljali ni blizanci. Vujke je veceras srecan, tamo gore na nebu!

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Sve suprotno od meca u Italiji.
Daleko smo stajali od protivnika, nikakav presing, ispucavanje lopte i konstantna panika do besvesti.
Ono sto je cudno je sto oni nas cak uopste nisu uspeli ni da pritisnu kao svet a mi smo toliko panicarili.
Neko mora majku mu da spusti loptu, da kontrolise igru.
Sekulic koji je u defanzivi bio dobar imam utisak da je ispucao svaku drugu loptu.
Ivanic je bio jako daleko od zadnjih veznih i nije se video.
Puskaric, ne znam po meni nista, neverujem da bi Stamenic bio losiji a u napadu bi svakako bio bolji.
Ozegivicu decko svaka mu dala, koliko batina je izdrzao i koliko grize decko ja to ne pamtim da sam u Vosi video.
Sve u svemu prosli smo ali puno mora jos da se radi, lepo je biti deo ovog spektakla ali voleo bih da smo pokazali vise pred punim stadionom kuci.
Daleko smo stajali od protivnika, nikakav presing, ispucavanje lopte i konstantna panika do besvesti.
Ono sto je cudno je sto oni nas cak uopste nisu uspeli ni da pritisnu kao svet a mi smo toliko panicarili.
Neko mora majku mu da spusti loptu, da kontrolise igru.
Sekulic koji je u defanzivi bio dobar imam utisak da je ispucao svaku drugu loptu.
Ivanic je bio jako daleko od zadnjih veznih i nije se video.
Puskaric, ne znam po meni nista, neverujem da bi Stamenic bio losiji a u napadu bi svakako bio bolji.
Ozegivicu decko svaka mu dala, koliko batina je izdrzao i koliko grize decko ja to ne pamtim da sam u Vosi video.
Sve u svemu prosli smo ali puno mora jos da se radi, lepo je biti deo ovog spektakla ali voleo bih da smo pokazali vise pred punim stadionom kuci.
Ma, realno, provukli smo se na njihovu nespremnost i potcenjivanje u prvoj tekmi (mada, ne mogu da se otmem utisku da Dorijani nisu igrali punom snagom danas....paranoja li je ili šta?). Ko ih j..., rezultat se piše. Ja bih, lično, voleo najslabijeg protivnika, koji će mi očin atraktivan protivnik, da opet gledam mamlaze, fenseraj i cirkus? Da zbog tih, evro-navijača, dosta redovnih mora da strepi hoće li doći do karte? E, pa, nije vam ovo zvezda, da nabijete šajkače i vičete: "Sedi dole!", nama, koji smo tu uvek!
Danas sam istinski zamrzeo evro-navijače. Što bi mr Cooper rekao: "Bolje 300 pravih, nego 1000 pozera!"
Danas sam istinski zamrzeo evro-navijače. Što bi mr Cooper rekao: "Bolje 300 pravih, nego 1000 pozera!"

grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Ožegoviću
Najbolje bi nam legla Sparta, zbog piva naravno

Док гледам тебе у оку моме види се сјај!
- kravoguster
Svaka cast za komentar.. Apsolutno se slazem.. Koliko mi je srce bilo puno kad sam video prepun stadion, toliko sam se smorio od te bezmudosti.. Sto puta sam pomislio - gotovo, sklanjamo se namerno, sve je namesteno i dogovoreno.. (ok, paranoik sam, ali navikao sam na poraze i ruzne stvari..) Sve kad se sabere (oba meca) - svaka cast! Da mi je neko rekao - u Italiji ce biti 0:4, ovde cete igrati onoliko koliko je potrebno da se odbranite i uspecete da prodjete, u dupe bih ga ljubio..Nevernik wrote:Lazo nije prenosio mec!!!
Nije ni cudo da smo pukli
Ne znam, meni je sve delovalo bezmudo i bezkrvno.
Nije mi jasno imas prednost od 4:0, igras kod kuce, najveci broj gledalaca koji moze da bude...i ti se useres.
Jedini koji se pokazao kao fajter je Ozegovic.
Ali ajde, prva je bila genijalna. Ukupno smo bili bolji. Idemo dalje. To je jedino vazno

Ali mi opet nije jasno zasto tako.. Ako smo tamo mogli da ih zgazimo, pa nisu ovde dosli neki drugi ljudi.. To su igraci od pre 7 dana.. Cemu strah i manjak borbenosti? Ozegovic je jedini imao muda.. Da li njih tamo u zvezdi i partizanu uce tome, pojma nemam, ali svi ti igraci kao da imaju vise tih nekih muda (Mrdja, Lazetic, Ozegovic).. Nije dobro kad je neko prepotentan, ali je dobro kad ima malo te sportske drskosti i bezobrazluka.. Ozegovic je svaki put kad primi loptu kretao na jednog, dva, tri Italijana.. I nije brljao, preterivao i gubio lopte.. Skoro svaki put su ga zaustavljali faulom..
Jos jednom, svaka cast momci, srce mi je puno.. Ali sledeci put, igrajte bre svi malo hrabrije.. Kad ste u Italiji odigrali onako, pa onda mozete i ovde i na svakom terenu.. Nemojte panicno nabijati svaku loptu napred.. Sledeci put cemo zbog toga ispasti, a pokazali ste u Italiji da umete da igrate fudbal.. I sebi i nama i celom svetu..
Jos jednom - svaka cast! I samo hrabro!

Zbog piva? Onda ce pre biti Plzen?Liman 1 wrote:Ožegoviću![]()

Ponelo me pa se raspisao u ocenjivanju,al evo i ovde

Voja wrote:Vrlo specificna utakmica za ocenjivanje.Kako da dam bodove odbrani koje je primila dva amaterska gola,a kako opet dati ocene veznom redu i napadu kojih nije ni bilo?
Moram da primetim da su Palocevic i Babic napokon doneli nesto korisno za ovaj tim.Ukrali su sigurno minut prilikom izmena i to je najvise sto su do sad uradili za Vosu. Pankov opet pravi kiks,ali ovaj put prolazimo nekaznjeno. Koliko god nas vezni red trcao,mi ga veceras nismo imali,to bunarenje i nije fudbal.Vasilic je igrao bolje nego dosad,ali daleko je to od dobrog,kada sam video u onoj izglednoj situaciji za centarsut da mora da je prebaci na desnuNasta napokon digao glavu kod jednog cantarsuta i pogledao u protivnickih 16,solidan je bio u defanzivi.... Djuric mozda i medju najboljima,ali kompletna odbrana dobija veliki minus zbog onog drugog gola.Sekulic me svojim ispucavanjima totalno razocarao.Maksimovic solidan,veliki je borac.Stanisavljevic i Ivanic,rekao bih slabi Zenginom zaslugom.Ozegovic se borio i dobio lepe batine i ovaj put,ali... meni bude zao takvih igraca koji ceo mec rade,izgaraju,a nemaju podrsku vezista. Puska ni na nebu ni na zemlji.... mislim da kod njega najvise gresimo... uopste ne izvlacimo njegov maksimum,cak ga cestim vracanjem na klupu demoralisemo.Zaks....dosta golova je primio ove sezone koje bi ipak prosecan golman trebalo da odbrani.
sve u svemu,ovaj put mislim da niko nije zasluzio vise od jednog boda i preskocicu ovaj krug. Ok,momci su se trudili,daleko od toga,ali da je njih Sampdorija zestoko napala,pa da i kazem ok,samo neka su se odbranili.Ovako,Italijanima dusa u nosu,a mi nista ne pokusavamo

Cestitke momcima na prolazu
Ovako sam nesto i ocekivao od utakmice, tesko je bilo ponoviti onakvu igru iz Torina da se ne lazemo ljudi. Zenga ocigledno nalozio ove svoje grubijane, znali su da od Ozegovica preti najveca opasnost i udaljili ga od njihovog gola jedno 30 metara. IMAM SAMO JEDNO PITANJE ?? DA LI JE NEKO UPUCEN sta se desava sa golmanom PERICEM ? Meni je on Ok gledao sam ga ranije dok je branio za u21 itd. Jel ga uopste planiraju da ga bace u vatru npr u Lucanima, ili kolo posle Partizana. Mene Zaks plasi kod nekih reakcija kad prilazi lopti sav se trese mucno mi je gledati, i pola dana mu treba da se spusti na zemlju. Svaka mu cast al nek brani kup utakmice od njega i dosta u ovim godinama. Nisam ni za varijatnu Kordic, imao je par kikseva protiv Javora al nas sreca nisu kaznili, moramo da mesamo karte da vidimo cime raspolazemo. I kad bi doveli neko pojacanje do 4 kola bilo bi super zaradili smo oko 700.000 E u ova 3 kola kvalifikacija.