Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
mihailov

Post by mihailov »

Naravno da je sve uradjeno planski,kako bi inace sveli ekipu na 20+3 igraca?Zao mi ih je obojice,kazna je mozda pomalo i ostra,mislim da je trebalo udariti po dzepu,ali kao sto rekoh nije ovo slucajno.
Napred Voso!
Buca

Post by Buca »

Kacar i Buac su najavljeni kao zvezde na tom turniru u Rumi,ali su odustali posle stava kluba!Jos kad je Bata rekao Sarcu da nije zadovoljan njegovom formom i da ce ga otpustiti ako se neuozbilji tako da nista nije slucajno!
Željko Brkić jedan je od nas!!!
vladans

Post by vladans »

nisam ja ovde uopste uporedjivao kvalitete cotre i sarca(iako za ono cemu mi tezimo,a to je titula sarac je u svakom slucaju korisniji,bar u ovom trenutku-moje misljenje)vec sam govorio o principu,da se nemoze selektivno primenjivati pravda i da se onda ukoliko stvarno postoji cvrsta zabrana igranja malog fudbala od strane kluba trebalo uruciti otkaz jos nekim igracima!treniranje strogoce prema prakticno veteranima,na kojima se ionako nemoze zaraditi(plus se drakulic povredio i pitanje da li ce se uopste i vratiti fudbalu-a pritom ga treba placati sest meseci) je previse providno,pre svega sto smo u bliskoj proslosti imali mnogo gore prekrsaje pa nikom dlaka sa glave nije falila,primer naseg dragog golmana je najbolji!
zato mi se i cini kao sto sam vec ranije rekao da je ovo odavno dogovoreno jer slozicete se da bi bilo prosto vise nego glupo da bas dva najstarija igraca igraju turnir za turnirom a znaju za zabranu kluba i da ce zbog toga dobiti otkaze!hoce li i csk-a dati otkaz krasicu(na kojem mogu da zarade dva ili tri puta vise nego sto su platili)cisto sumnjam,zato sam siguran da ni kacar,despotovic,pekaric i kahriman nebi dobili otkaze da su igrali,ipak je ovo srbija gde se nista nedesava slucajno !
limanfkv

Post by limanfkv »

vladans wrote:treniranje strogoce prema prakticno veteranima,na kojima se ionako nemoze zaraditi(plus se drakulic povredio i pitanje da li ce se uopste i vratiti fudbalu-a pritom ga treba placati sest meseci) je previse providno
Po meni je ovo prilicno ispravno.Bas zato sto su najstariji. Oni su ti koji moraju biti primer.
Meni je skroz normalno da Drakulic dobije otkaz.Zasto bi klub placao 6 meseci igraca koji se povredio krseci klubsku disciplinu ? I ti i ja bi dobili otkaz u firmi da smo,prekrsili disciplinu u firmi.

Sto se tice uopste svih tih turnira, svima bi ja dao da igraju.Plati,ili spoznor turnira neka plati 5000 eura,i cepaj.Naravno i potpisi pre toga papir da u slucaju povrede,na TIM TURNIRIMA, klub nije duzan da te placa. Vidim navodite Nemacku,pa tamo placaju ekipama po 100 000 iljada novaca.

Djurovskog i ko je jos igrao treba kazniti novcano bas iz razloga sto se na njima moze zaraditi.
0.0625
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

limanfkv wrote: Sto se tice uopste svih tih turnira, svima bi ja dao da igraju.Plati,ili spoznor turnira neka plati 5000 eura,i cepaj.Naravno i potpisi pre toga papir da u slucaju povrede,na TIM TURNIRIMA, klub nije duzan da te placa. Vidim navodite Nemacku,pa tamo placaju ekipama po 100 000 iljada novaca.
Da, isti fazon sto "veliki" klubovi iz inostranstva praktikuju sa reprezentativcima za prijateljske utakmice. Na zvanicne mora da ga pusti zbog FIFe i UEFe ali za prijateljske savez mora da plati osiguranje za slucaj povrede.

Zao me Drakule ali u tim godinama je trebao da bude pametniji.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Ljudi,ne treba da lupate glavu,kako je za platu Drakulicu posto je dobio otkaz.On nece uzeti pare od kluba,jer je gospodin-covek,ok je a i sve je ovo uradjeno u dogovoru kluba i njega.I dalje ce biti uz i u klubu.Uzgred,nastradao je Sarac.(Nije kolatelarna steta).Ko razume shvatice.Pozdrav P.s.Pa gde su svi oni igraci kluba kroz istoriju koji su igrali po turnirima sirom zemlje,pogledajte najbolje igrace i golmane svih dnevnikovih turnira.Da li je i njima branjeno?Da li je Krasicu zabranjeno da igra?
Turija

Post by Turija »

Ova dva otkaza isprovocirale su različite diskusije i mišljenja povodom Novogodišnjeg Dnevnikovog turnira u malom fudbalu i dali dobre ideje kako rešiti pitanje učešća profesionalnih igrača na njemu, pre svega FK Vojvodine.Zašto baš Vojvodine?Zato što je ideja o njegovom održavanju u zimskoj fudbalskoj pauzi potekla upravo od nakadašnjih asova našeg Kluba.
Najzaslužniji za njegov nastanak je baš naš proslavljeni golman, muzički kantautor i novinar gospodin Lazar Vasić, koji je zajedno sa tadašnjim novinarom Dnevnika Vladimirom Vujinim (nije za ovu priču bitno, ali da kažem našim Turincem) tu ideju i realizovao.
Popularnost Dnevnikovog turnira rasla je iz godine u godinu, tako da je postao veoma prestižan turnir u bivšoj SFRJ.Na njemu je igralo mnogo poznatih profesionalnih i anonimnih fudbalera, amatera, rekreativaca.Bio je to velik novogodišnji fudbalski spektakl u pauzi dok je lopta mirovala na travnatim terenima prekrivenim snegom
FK Vojvodina je nekad dozvoljavala, a nekad zabranjivala učeće svojih fudbalera na njemu.Ne verujem da je to bilo regulisano Pravilnikom, već je zavisilo od stava aktuelne Uprave.
Pravo je vreme da se danas to pitanje reguliše na zadovoljstvo igrača, navijača i izdavačke kuće Dnevnik.Dnevniku je potrebno da okupi vrhunske fudbalere i povrati staru slavu turnira (trenutno se nalazi na dobrom putu). Novom Sadu kao Gradu, bila bi od velike koristi jedna takva Zimska manifestacija (leti Exit, zimi Međunarodni Dnevnikov turnir u malom fudbalu), igračima i navijačima razonoda, zadovoljstvo i uživanje.
Ali, s obzirom da vremena više nisu nigde (u Evropi) Socijalistička, sve ima svoju cenu i mora se sa učesnicima napraviti CONTRACT. Isto to bi trebalo FK Vojvodina da uradi sa igračima.Dnevnikov turnir je na neki način ,,Vošino Čedo,, i Klub bi trebao da ga svojim Aktima reguliše.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Turija

Post by Turija »

Sport

PAVIĆEVIĆ U BUKETU LALA

Novosađani doveli prvo pojačanje, u liku crnogorskog reprezentativca
Dosadašnji bek Hajduka potpisao dvogodišnji ugovor. Danas parafira
i drugi Kuljanin, Jovan Radivojević

Novi Sad – Prvi fudbaler koji je u ovom prelaznom roku stigao u Vojvodinu je desni bek kulskog Hajduka i reprezentativac Crne Gore Savo Pavićević. On je juče sa lalama potpisao dvogodišnji ugovor. Pavićević bi, kako se očekuje, u velikoj meri trebalo da reši probleme koje lale imaju na desnom boku odbrane.

Angažovanje još jednog igrača Hajduka, napadača Jovana Radivojevića, inače rođenog Novosađanina, takođe ne prati nikakva neizvesnost. Radivojević bi, naime, najkasnije danas trebalo da krene Pavićevićevim primerom i postane član Vojvodine.

Na spisku potencijalnih pojačanja lala su, da podsetimo, i bivši napadač Crvene zvezde Mihajlo Pjanović, vezista Bežanije Vladimir Vukajlović i štoper Borca Boban Dmitrović. Najmanje realan je transfer ovog poslednjeg, pošto su se Čačani već izjasnili da, bar do kraja sezone, nemaju nameru da se odreknu usluga iskusnog defanzivca.

Đ. V. 09.01.2008 20:36:34

Da li je to krenula najavljena saradnja sa Kuljanima?
Hoćemo li na proleće videti i Ljubu Fejsu u dresu pola bela-pola crvena :?: :D
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Stara Garda

Post by Stara Garda »

A šta on, Fejsa, kaže, možda bi radije u Nemačku, da se ogleda u Bundes ligi?

- Ljuba će biti obavešten do tančina o svakom eventualnom dogovoru. Klub neće sakriti ništa, uostalom, zajedno ćemo odlučiti.

A Zvezda?

- Tek treba da pričamo – najavljuje Džomba. - Zapravo, od naših klubova, Vojvodina je najkonkretnija. Nudi nam mnogo dobrih igrača za stalno i nešto novca. To je najpovoljnija ponuda za Hajduk.

RATKO BUTOROVIĆ

DAJEMO VIŠE

OD NEMACA

- Za Fejsu smo Hajduku ponudili veliki novac, veći čak i od onog što im nudi Herta – kaže prvi čovek Vojvodine Ratko Butorović, ne želeći, međutim, da precizira o kojem iznosu je reč. – Sada je sve u rukama čelnih ljudi komšija iz Kule, pre svih Nikole Džombe. Iskreno se nadam da će pobediti ljubav prema Vojvodini.

Iz SPORTA
Anonimus

Post by Anonimus »

LJUDI,LJUDI,OTIŠO JE KAHRIMAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
http://www.gradjanski.co.yu/navigacija.php?vest=14790
STOP MAFIJI!!!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Turija wrote:...Dnevnikov turnir je na neki način ,,Vošino Čedo,, i Klub bi trebao da ga svojim Aktima reguliše.
Mogla bi i varijanta po kojoj na turnitu zvanicno ucestvuje ekipa (jedna ili nekoliko) FK Vojvodine? Da to bude u sklopu priprema, u kontrolisanim uslovima, onda je i verovatnoca za povrede manja...

Ako je ovo za Kahrimana tacno onda je to odlicna vest.
Qr0nJa

Post by Qr0nJa »

Čelni ljudi FK Partizan ponudili su sav novac dobijen od transfera Antonija Rukavine u Dortmund, u zamenu za fudbalera kulskog Hajduka Ljubomira Fejsu! Međutim, ponuda je odbijena! Crno-beli su ponudili uz novac i jednog neimenovanog igrača, međutim ni ta ponuda nije odobrovoljila vlasnika Hajduka Nikolu Džombu.

"Od te sume polovinu bi dobio klub, a drugu polovinu igrač. Takav je dogovor Hajduka i Ljube. Dakle, milion i po evra je malo za našeg miljenika, malo, jer je Fejsa bolji igrač od Rukavine. Trebalo bi da otputujemo u Berlin, i Herta hoće Fejsu. Koliko su zainteresovani za taj transfer neka posvedoči ovaj detalj: već su rezervisali mesto za mene u svečanoj loži njihovog stadiona! Zapravo, od naših klubova, Vojvodina je najkonkretnija. Nudi nam mnogo dobrih igrača za stalno i nešto novca. To je najpovoljnija ponuda za Hajduk," izjavio je za "Sport" Džomba.

"Za Fejsu smo Hajduku ponudili veliki novac, veći čak i od onog što im nudi Herta – kaže prvi čovek Vojvodine Ratko Butorović, ne želeći, međutim, da precizira o kojem iznosu je reč. – Sada je sve u rukama čelnih ljudi komšija iz Kule, pre svih Nikole Džombe. Iskreno se nadam da će pobediti ljubav prema Vojvodini," istakao je predsednik Vojvodine Ratko Butorović.
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
:)

Post by :) »

Mislim da bi u slucaju jednog zvucnijeg pojacanja zelja za ostankom u ekipi i eventualnim uspehom kod Kacara, Despota i Pekarica porasla. Ne kazem da je oni nemaju, al uzmite licni primer, jaki ste, vole vas, ide vam i jos vas pojacavaju, treba li nesto vise :!:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

:) wrote:...treba li nesto vise :!:
treba pare, jebiga!
ice

Post by ice »

Управа клуба је почела да вуче озбиљне потезе.Павићевић и Радивојевић су одлични играчи и што је још важније играју на позицијама где смо баш дефицитарни.Још ако би смо и Фејсу довели,то би био крупан корак напред.Мислим да је Фејса иако добар играч помало и извикан,али његов долазак би био наша победа над београдским близанцима јер су га они жарко желели.Треба споменути и чињеницу да смо од Хајдука који је већ дуго година прволигаш односно суперлигаш практично направили нашу филијалу,признали су нам примат и то није мала ствар уопште.Од тога ћемо у будућности имати само користи.Треба слично урадити и са осталим јачим војвођанским клубовима.
Мислим да су људи из наше управе на том путу стабилизације клуба повукли и неке непопуларне потезе чиме су створили одређен негативан имиџ клуба гледано са становишта да то можда није у неком господском новосадском стилу.Нажалост,мислим да другачије није могло,а ако је и могло мислим да би нам за то требало много више времена којег опет немамо на претек за губљење.Зато сматрам да треба завршити стабилизацију и јачање клуба и онда једном кад се то заврши да кренемо у поновно враћање неког старог имиџа клуба.Ипак,мислим да су после свих претходних сушних година,резултати свима нама у првом плану.
Још нешто,некако се мало прича о интересовању Манчестера и Барселоне за Смиљанића и Алексића,али то је велика,велика ствар јер се ради о два клуба која су међу 5 најјачих у Европи и свету.А о њиховом богатству и не треба трошити речи.То је још један доказ колико младих талената ствара наша омладинска школа,а нажалост нисмо то увек знали да искористимо.Зато под хитно да се појединци дозову памети и поменутој двојици играча да се на пролеће да већа шанса да покажу своје вредности.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Post Reply