Uprava
- slanobarac
Re: Uprava
30 od 66 mogućih bodova ove sezone! 26 bodova za prvoplasiranim nakon 22 kola! 

POŠTO OBRAZ ???!!!
- Red Marquis
- Moderator
- Deep Purple
Red Marquis wrote: ↑Mon Feb 26, 2024 12:34 am Karađorđe nije pao ni ovo kolo. Faktički neosvojiva tvrđava![]()

Kada protivnici dođu po tri boda a mi im dozvolimo “samo” jedan

У овој сцени ми смо као она девојка која је доживела нервни слом док је Родни, у овом случају клуб/управа вози.Deep Purple wrote: ↑Mon Feb 26, 2024 12:41 amRed Marquis wrote: ↑Mon Feb 26, 2024 12:34 am Karađorđe nije pao ni ovo kolo. Faktički neosvojiva tvrđava![]()
Kada protivnici dođu po tri boda a mi im dozvolimo “samo” jedan![]()
Meni je porazavajuce da klub ovakvog renomea ima negativnu gol razliku...

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Sve je to logicno; negativna selekcija produkuje negativnu gol razliku.
Zao mi je samo par nasih igraca, koji to moraju da trpe i stagniraju ili unazadjuju svoj potencijal i karijeru. A, vreme prolazi.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Od pre par sati smo 8. na tabeli.
Ali, molimo vas da pazite kako se izražavate prema našem predsedniku koji daje sve od sebe, potpuno je posvećen samo jednom cilju - da Vojvodini bude bolje.
Znate finansije su nam nikada bolje

- plej out, ali zato račun u banci

Birajte reči kada se obraćate gospodinu Zbiljiću, da se slučajno postovi ne bi obrisali; ćoveče kao da smo na FB stranici kluba.
Ali, molimo vas da pazite kako se izražavate prema našem predsedniku koji daje sve od sebe, potpuno je posvećen samo jednom cilju - da Vojvodini bude bolje.
Birajte reči kada se obraćate gospodinu Zbiljiću, da se slučajno postovi ne bi obrisali; ćoveče kao da smo na FB stranici kluba.
Preterujes.draganas wrote: ↑Mon Feb 26, 2024 7:50 pm Od pre par sati smo 8. na tabeli.
Ako je negde dozvoljena kritika svakog clana kluba, i ako se negde kritikuje, to je ovaj forum. I to je skroz na mestu, oduvek se kritikovalo, i kritikovace se ubuduce. Zato je forum trn u oku svake uprave.
Ali nije isto kritikovati, i vredjati/omalozavati i nazivati pogrdnim imenima. Mi bismo trebali da se razlikujemo od blizanaca, i da konstruktivno kritikujemo, bila to uprava, trener, igraci. Pre svega jer smo (za razliku od nekih drugih) osnovani kao klub, sa gospodskim manirima. Tih manira bismo makar mi navijaci trebali drzati.
A pored toga, ko god se vredja, naziva pogrdnim imenima ili ko zna sta vec, ima apsolutno pravo da podnese tuzbu za povredu casti. Pri tom verovatno neces ti (ili bilo koji obican clan) odgovarati za to, jer niko ne zna ko si. Odgovarace vlasnici foruma, jer su oni odgovorni za sadrzaj na forumu.
Zato i postoji pravilnik svakog foruma.
U redu je kritikovati, ali vredjanju ovde nije mesto. Ma ko god bio u pitanju.
- Uvek sa tobom
Некада смо били вечно трећи, а сад да смо трећи били би срећни !
Да нема неко слику те пароле Фирмине са малог југа.
Да нема неко слику те пароле Фирмине са малог југа.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Još jednom ću te podsetiti da si bio najglasniji kad se trebao braniti dolazak Zbiljića. Morališeš vrlo selektivno i vrlo periodično, dodatno prozivaš forum za stvari koje se nisu desile. Ako tražiš svoje upise, na drugoj su temi, gde si ih i ostavio. Nemam strpljenja niti blagonaklono gledam na naknadnu pamet. Razumem da si iziritiran, svi smo periodično, počev od mene, ali gde si do sada(tj. do skoro)? Molim te, povedi računa o pisanju i obraćanju forumašima.draganas wrote: ↑Mon Feb 26, 2024 7:50 pm Od pre par sati smo 8. na tabeli.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
@N13
Sve si objasnio.
Kritika je uvek dobrodošla i nikad ne bi smela biti cenzurisana, posebno ako su predmet iste oni koji imaju veću moć odlučivanja od drugih. Bez obzira kome se od nas to dopada ili ne dopada.
S druge strane treba znati da je upotreba ličnih uvreda, psovki ili sličnog uličarskog vokabulara izraz nedostatka argumenata ili nedostatka kulture i pristojnosti.
I u jednom i u drugom slučaju takvi ne zaslužuju bilo kakav ozbiljan odgovor.
Sve si objasnio.
Kritika je uvek dobrodošla i nikad ne bi smela biti cenzurisana, posebno ako su predmet iste oni koji imaju veću moć odlučivanja od drugih. Bez obzira kome se od nas to dopada ili ne dopada.
S druge strane treba znati da je upotreba ličnih uvreda, psovki ili sličnog uličarskog vokabulara izraz nedostatka argumenata ili nedostatka kulture i pristojnosti.
I u jednom i u drugom slučaju takvi ne zaslužuju bilo kakav ozbiljan odgovor.
Aps se ne slazem ni sa n13 ni sa canetom.
Ne znam dal moze da se podnosi tuzba sto je neko nekom jebo mater ili ga nazvao pickom celavom i slicno... kakve su to gluposti????
Kakvi gospodski maniri gospodski klub??? o cemu vi pricate?!?
Kad klub budu vodila gospoda onda ce i recnik biti gospodski, a do tada sa stokom onako kako se ophodi istima!
Uostalom to nase "gospodsko" ponasanje i DOVELO do ovakvog stanja i u drzavi i APV ..sta je to APV vise? .. i FKV.. sve miiiiiiiiiiiiirno leeeeeeeeeeeeepo polaaaaaaaaaaaaaaaaaako ...aka ta ljuda kad vec jebeeeeeeete koristite bar vazeeelin..
Nema od nas nista sa takvim razmisljanjem, dakle jednsotavno, sa gospodom gospodski, sa govnima na noz.
I ne gari .. agresivan govor nema veze ni sa ne-argumentima ni sa pristojnoscu , nego sa srcem..uostalom vi pricate o pristojnosti a klub vode politicki(zna se sta to ustv znaci ) supkolizci ...
Ne znam dal moze da se podnosi tuzba sto je neko nekom jebo mater ili ga nazvao pickom celavom i slicno... kakve su to gluposti????
Kakvi gospodski maniri gospodski klub??? o cemu vi pricate?!?
Kad klub budu vodila gospoda onda ce i recnik biti gospodski, a do tada sa stokom onako kako se ophodi istima!
Uostalom to nase "gospodsko" ponasanje i DOVELO do ovakvog stanja i u drzavi i APV ..sta je to APV vise? .. i FKV.. sve miiiiiiiiiiiiirno leeeeeeeeeeeeepo polaaaaaaaaaaaaaaaaaako ...aka ta ljuda kad vec jebeeeeeeete koristite bar vazeeelin..
Nema od nas nista sa takvim razmisljanjem, dakle jednsotavno, sa gospodom gospodski, sa govnima na noz.
I ne gari .. agresivan govor nema veze ni sa ne-argumentima ni sa pristojnoscu , nego sa srcem..uostalom vi pricate o pristojnosti a klub vode politicki(zna se sta to ustv znaci ) supkolizci ...
-
Tako je.N13 wrote: ↑Mon Feb 26, 2024 8:20 pm
Ali nije isto kritikovati, i vredjati/omalozavati i nazivati pogrdnim imenima. Mi bismo trebali da se razlikujemo od blizanaca, i da konstruktivno kritikujemo, bila to uprava, trener, igraci. Pre svega jer smo (za razliku od nekih drugih) osnovani kao klub, sa gospodskim manirima. Tih manira bismo makar mi navijaci trebali drzati.
A pored toga, ko god se vredja, naziva pogrdnim imenima ili ko zna sta vec, ima apsolutno pravo da podnese tuzbu za povredu casti. Pri tom verovatno neces ti (ili bilo koji obican clan) odgovarati za to, jer niko ne zna ko si. Odgovarace vlasnici foruma, jer su oni odgovorni za sadrzaj na forumu.
Zato i postoji pravilnik svakog foruma.
U redu je kritikovati, ali vredjanju ovde nije mesto. Ma ko god bio u pitanju.
Pre svega postoji pravilnik i ko neće da ga poštuje ne treba da dolazi.
Drugo, tužba apsolutno može da bude podneta i na taj način forumu može biti naneta šteta.
Možda je to nekome i cilj, tako da to treba biti regulisano.