Transferi
Re: Transferi
Oni su tog Daudu stavili na spisak igraca za prolecni deo, pa ako dobiju papire od FIFA-e igrace za njih, a ako ne dobiju onda ce da se cigane da raskinu ugovor sa njim...
Mi tog Fierra ako nismo stavili na spisak igraca za prolecni deo sezone, onda ne postoje ni teoretske sanse da on igra za nas ovog proleca... Do petka je trajalo licenciranje, nakon toga nije moguce dodavanje... Mozda smo ga stavili, ali sajt nije update-ovan?
Mi tog Fierra ako nismo stavili na spisak igraca za prolecni deo sezone, onda ne postoje ni teoretske sanse da on igra za nas ovog proleca... Do petka je trajalo licenciranje, nakon toga nije moguce dodavanje... Mozda smo ga stavili, ali sajt nije update-ovan?
-
http://sportal.rs/news.php?news=94639" onclick="window.open(this.href);return false;
Napadač iz Afrike na probi u Vojvodini
Ibrahim Kalil, internacionalac iz Gvineje, stigao je u Novi Sad, gde pokušava da se izbori za ugovor sa Vojvodinom. Napadač koji je igrao u Alžiru i Gvineji, pokušaće u narednom periodu da se izbori za ugovor, ali prema informacijama iz redova „lala“, čak i ako zadovolji na probi, Afrikanac neće pre leta zadužiti opremu Voše.
Kalila karakteriše brzina i dobra kontrola lopte. Pre nekoliko godina bio je i u kampu Arsenala, ali nije uspeo da potpiše ugovor sa ekipom iz Londona.
Može da se licencira kad stigne pošto ima potpisan ugovor sa nama. Isto tako moguće je licenciranje u toku sezone ukoliko želimo da još neko od omladinaca zaigra za nas ove sezone.masterNS wrote:Mi tog Fierra ako nismo stavili na spisak igraca za prolecni deo sezone, onda ne postoje ni teoretske sanse da on igra za nas ovog proleca... Do petka je trajalo licenciranje.
Edit:
Kontrolisi jezik, ako ne mozes, nemoj svracati na ovaj forum. Smatraj ovo poslednjim upozorenjem!
Grba_NS
Pitanje je da li je predugovor realizovan u ugovor. Isti covek je posredovao u dovodjenju
Sile na probu, ako ne gresim?
Sile na probu, ako ne gresim?
ПУШТАМ КИШУ!
Sta se desava sa Fierom ? 

- madda fakka
Fiero i dalje igra za svoj klub. Mislim da je ranije receno da je dogovor uprave dva kluba bio da on ostane jos koju nedelju u Boliviji pa ce doci u NS. Ako nije ranije receno, svejedno, istina jefare wrote:Sta se desava sa Fierom ?

I Bog je Slaninar...
Kada god dodje (ako dodje), mi cemo ozbiljno na njega moci racunati tek za sledecu sezonu.
Kao prvo, sve i da je sada u NS-u, potrebno je vreme da se uigra i uklopi u ekipu, to nije
nimalo jednostavan proces.
Kao drugo, on ne dolazi iz Slovenije ili Madjarske nego iz Bolivije, bez evro iskustva. Dakle, bice
tu potrebno i vreme da se adaptira na Srbiju jer to je totalno drugi svet.
Inace, kad smo vec kod toga, ja nisam pristalica dovodjenja igraca sa drugih kontinenata. Da budem
precizniji, dovodjenja igraca bez evro iskustva. Druga stvar je Abu koji je kod nas dosao kao
vec adaptiran na nasu sredinu. Mislim da je to veliki rizik za svaki klub.
U svakom slucaju, pre bih izabrao nekog Slovenca, Madjara, Bosanca nego igrace iz Bolivije, Paragvaja,
Urugvaja. Svaka cast ljudima, ali nismo mi Valensija, Sevilja ili Atletiko pa da u tom kraju sveta pronadjemo
klinca od 14-15 godina pa ga 5 godina kalimo kroz omladinsku skolu i na kraju dobijemo vrhunskog
igraca.
Kao prvo, sve i da je sada u NS-u, potrebno je vreme da se uigra i uklopi u ekipu, to nije
Kao drugo, on ne dolazi iz Slovenije ili Madjarske nego iz Bolivije, bez evro iskustva. Dakle, bice
Inace, kad smo vec kod toga, ja nisam pristalica dovodjenja igraca sa drugih kontinenata. Da budem
precizniji, dovodjenja igraca bez evro iskustva. Druga stvar je Abu koji je kod nas dosao kao
vec adaptiran na nasu sredinu. Mislim da je to veliki rizik za svaki klub.
U svakom slucaju, pre bih izabrao nekog Slovenca, Madjara, Bosanca nego igrace iz Bolivije, Paragvaja,
Urugvaja. Svaka cast ljudima, ali nismo mi Valensija, Sevilja ili Atletiko pa da u tom kraju sveta pronadjemo
klinca od 14-15 godina pa ga 5 godina kalimo kroz omladinsku skolu i na kraju dobijemo vrhunskog
igraca.
- madda fakka
To stoji da treba adaptacija igraca. Iako je on u punoj igrackoj formi jer je sezona u jeku u Boliviji, on menja klimu, nadmorsku visinu, hranu, sve u svemu nacin zivota komplet. Ipak stoji da je u trenutku kada je potpisan ugovor dao 24 gola za svoj klub a to nije malo za bilo koju ligu bilo gde u svetu.lexa wrote:Kada god dodje (ako dodje), mi cemo ozbiljno na njega moci racunati tek za sledecu sezonu.
I Bog je Slaninar...
Sve to stoji sto kazes ali opet ne smemo zanemariti i ostale cinjenice.madda fakka wrote:To stoji da treba adaptacija igraca. Iako je on u punoj igrackoj formi jer je sezona u jeku u Boliviji, on menja klimu, nadmorsku visinu, hranu, sve u svemu nacin zivota komplet. Ipak stoji da je u trenutku kada je potpisan ugovor dao 24 gola za svoj klub a to nije malo za bilo koju ligu bilo gde u svetu.lexa wrote:Kada god dodje (ako dodje), mi cemo ozbiljno na njega moci racunati tek za sledecu sezonu.
Ne pratim tamosnju ligu (cak ni u kladionicarskom smislu) ali ipak mislim da se retko gde
igra defanzivan fudbal kao sto se igra kod nas u Srbiji.
Drugacije je kad on odigra masu otvorenih utakmica, masu puta dodje u gol sansu a drugacije je
kada napadaca u Srbiji okruze tri mesara iz Smedereva, Borce ili Javora.
Tesko je biti pravi golgeter u nasoj ligi kada vecinu utakmica odigras protiv bunker ekipa.
Sad se namece pitanja, pa sta je onda resenje? Ne znam, samo hocu da kazem da nas ni ta
statistika ne sme zavarati. Pa Hajduk je svojevremeno prodao napadaca Kalinica, uvaljao ga kao
"gol igraca" a ovaj 80% svojih golova postigao sa penala. Ne potcenjujem ja nas klub, i uopste
srpski fudbal ali mi je sve to malo sumnjivo. Ukoliko je on takav golgeter, kako ga nije pokupio
u najmanju ruku neki spanski drugoligas ili prosecan portugalski klub ciji skauti bas preturaju po
tim zemljama.
Oce li stici taj Fiero vise ? bilo je receno do kupa , a kup samo sto nije ?
A Skuletinjo ponovo strelac , posle Kragujevca i zvezdani je dao gol 

- kafe bagdad
Шкулетић, Новаковић, Мудрински... прави смо расадник талената за друге клубове 

Covic, Kesic, drugi Novakovic... 

Ne znam da li ste gledali klempavog u petokraci u nastavku sezone. Jedan veliki igrac manje.
Kesic solidno brani, Boba igra odlicno, neko vec rece da je Skuletinjo najzasluzniji sto cigani ostadose bez petarde, Covic je najslabiji u Spartaku po meni, Milko djene djene.
Od svih nabrojanih jedino mi je zao Bobe jer nije dobio sansu na poziciji na kojoj igra u Spartaku. Cini mi se da je samo jednom igrao kod nas na toj i to je po meni njegova najbolja partija u crveno-belom dresu - protiv partizana 1:3 kad smo ih pregazili, a Boba stavio u dzep Lomica.
Kesic solidno brani, Boba igra odlicno, neko vec rece da je Skuletinjo najzasluzniji sto cigani ostadose bez petarde, Covic je najslabiji u Spartaku po meni, Milko djene djene.
Od svih nabrojanih jedino mi je zao Bobe jer nije dobio sansu na poziciji na kojoj igra u Spartaku. Cini mi se da je samo jednom igrao kod nas na toj i to je po meni njegova najbolja partija u crveno-belom dresu - protiv partizana 1:3 kad smo ih pregazili, a Boba stavio u dzep Lomica.
0.0625
Slazem se sa limanfkv, ali treba jos dodati Danila Sekulica, kvalitetnog zadnjeg veznog koji igra za Hajduk K., koji takodje nikad nije dobio pravu sansu,a u Proleteru se naigrao.
ФКВ