Benefiti nekog poslovnog angažmana ne moraju da budu nužno sa lošom namerom niti to mora nužno da bude direktna zarada.Milan wrote: ↑Mon Mar 25, 2024 6:23 pmJa mislim baš suprotno i sem ljubavi ne vidim ni jedan drugi njegov motiv u ovom životnom trenutku.Savcic Luka wrote: ↑Mon Mar 25, 2024 6:14 pm
Naravno, Mandarić nije sigurno došao samo iz ljubavi i nemojte se iznenaditi kada za nekih pola godine-godinu čujemo neke biznis stvari jer to je neminovno.
I još nešto, ovo još nije ozvaničeno, tako da me ne bi čudilo da na kraju sa dolaskom Mandarića prođemo kao partizan sa Mirotićem...
Nemam ništa protiv toga da ima poslovni benefit, a lično ne verujem da neko poput njega nema u glavi više motiva i planova.
No, možda si u pravu, možda čovek u svom zenitu samo želi da da nešto svom klubu i gradu.
Što se tiče pozitivnog ili negativnog ako je moj upis zvučao negativno nije trebalo.
Samo ovo je dovoljno za benefit kluba.
"Koliko je ova vest odjeknula govori da sam ja za ovo jutros saznao vozeći kola i sušajući radio 202.
Brt moj, na radio 202 vest o FKV!!
E to je marketing! !
Zamislite kako to deluje igračima naše lige, a bogme i nekim igračima koji igraju u ligama 5!
Da se ne lažemo, sada u klubu, sa poslovne strane, imamo ime veće od bilo koje fudbalske "legende" crnih i crvenih."