Jos jednom ako iko cita ove postove ,dovedite ovog igraca!! Nema sanse da ga ne mozemo priustiti.
A pisao sam vec o njemu ,rec je o reprezentativcu Estonije Tarmo Kinku.
Ako se neko seca kad smo pukli od njih na jna on je zabio onu golcinu sa 30m Stojketu sto bas i nije tako tesko ali to mu nije jedini takav gol koji je dao ,koga ne mrzi nek vitla klipove.
Tarmo Kink je dobar fudbaler, ali mislim da nam je sada alarmantno pitanje napadaca. Za sve ostale koji odu imamo omladince + eventualno pojacanje iz superligaskih ekipa. Pod hitno resiti stvar sa Fierrom i vratiti Ivanica!
S Alivodicem, Ivanicem, Radojom i Poletanovicem, Fierro ce imati pune ruke posla u napadu. Vujacic je talentovan stoper, bice dobar u paru sa Djuricem, ali bi nam trebao iskusniji desni bek.
gospodinFKV wrote:...Vujacic je talentovan stoper, bice dobar u paru sa Djuricem...
Radije bih gledao naseg Kovacevica koji je takodje u Proleteru...
Inace, okosnica sredine terena za sledecu sezonu (Ivanic, Poletanovic, Kosovic, Radoja, Milinkovic-Savic, Vuk ... ako svi ostanu) zvuci prilicno mocno.
stim da ako Vule ode ondak stvarno ne znam ko da ga zameni .. kosovic bi uleteo kao zamena za marka i vranjesa i imali bi novajlije tarmo kinka i noskovica iz spartaka ,kao i lukaca na golu