Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Del_Boske

Post by Del_Boske »

Овде се недавно јавио лик који уређује страницу Војводине на википедији... видим да је поред Бутуровићевог имена црногорска застава. Јел то Бата нема држављанство Србије?
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Ako mislis na mene, nisam se "javio", ovde sam svaki dan. Mada ja se trudim da sredjujem samo deo sa igracima i transferima.

edit:

Nemam pojma koje Bata ima drzavljanstvo, crnogorski zakoni su sjebani, pa kazu da ako ima njihovo nema nicije vise.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
the Gari

Post by the Gari »

1. Koliko se ja sećam onog cirkusa od hapšenja i puštanja na slobodu, Bata je, kao garanciju da ga puste, obećao da će se javljati sudiji u nekom određenom roku i morao je da ostavi pasoš u sudu. Mislim da je u pitanju bio pasoš Srbije, mada u tom trenutku je još uvek bio važeći i pasoš nepostojeće SRJ. (Fercerao četiri godine duže od sopstvene države)
2. Ja onako potpuno laički, mislim da on ni ne koristi pasoš. U one "ozbiljnije" zemlje ne znam baš koliko i kako sme da ide, a ako nameri u Crnu Goru, ja ne mogu da zamislim tu situaciju da on (s takvim rođakom) prolazi redovnu pasošku kontrolu.
3. Ne vidim u čemu je problem ako predsednik nema državljanstvo u nekom principijelnom smislu. E sad možda postoji neki propis, pošto su sportski klubovi kod nas i tako pravno regulisani vrlo nejasno i dvosmisleno.
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Ala sam se nauzivao slusajuci Borivoja Mirosavljevica kod gosn. Vislavskog u "Sport iz drugog ugla". Inace, emisija obiluje pricama i svedocanstvima o nasoj Svetinji. Emituje se svakog cetvrtka u 21:15 h, sa repriznim terminima u toku noci oko cetiri-pet i u petak u 13:00 h.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Del_Boske

Post by Del_Boske »

Rabba wrote:Ako mislis na mene, nisam se "javio", ovde sam svaki dan. Mada ja se trudim da sredjujem samo deo sa igracima i transferima.

edit:

Nemam pojma koje Bata ima drzavljanstvo, crnogorski zakoni su sjebani, pa kazu da ako ima njihovo nema nicije vise.
Добро, мислио сам да си пре пар дана поменуо да уређујеш страницу на Википедији :)

Само ме занимало ко је ставио црногорску заставу и зашто, јер не верујем да Бата нема српско држављанство.
kapri

Post by kapri »

Jel zna neko mozda da li u sopu ima salova i kolko kostaju? Unapred zahvalan.
njaks

Post by njaks »

kapri wrote:Jel zna neko mozda da li u sopu ima salova i kolko kostaju? Unapred zahvalan.
Nema!!!
KDA

Post by KDA »

Juče sam video da FK Index u okviru kafića na stadionu ima i prodavnicu sa svojim proizvodima. Gde je prodavnica proizvoda FK Vojvodina?

Image

Image
Junior

Post by Junior »

Postovani simpatizeri FK Kluba Indeks :mrgreen:
igoork

Post by igoork »

Image

:D
Milan

Post by Milan »

Želeo bih da i ovde prenesem tekst iz Građanskog, kao i da pohvalim novinara koji ih piše. Vidi se da je Slaninar i već je postala praksa da piše navijački ostrašćene članke. Svaka čast!!! Tako bi trebalo da pišu sve Vojvođanske novine!!!

Novosadska “stara dama” fudbalska, koja je ušla u 98. godinu života i bitisanja na srpskoj sceni, sve više pleni. Njoj se okreću oni koji fudbal vole i mnogo njih uzima njene boje u svoje srce. Vitalna je ta dama, onako gospodstvena, kako i priliči Srpskoj Atini, a mladost, koju gaji u vidu onih što loptu odlično pikaju, neprestano joj uliva novi život. Probija se ona, pod imenom Vojvodina, sve više u vrh srpske fudbalske scene i stiče i te kakav ugled. O njoj se s poštovanjem priča u razgovorima istinskih zaljubljenika u najvažniju sporednu stvar na svetu.

Eto, uspeli su crveno-beli sa širokim crtama da u prva četiri kola ostvare isto toliko pobeda, a slavili su i u prvoj polufinalnoj utakmici nacionalnog kupa. A kad se u obzir uzme i jesenji deo, Voša nije osetila gorčinu poraza u osam utakmica. Lepo da lepše ne može biti, a za čitav klub – ponos.

Uostalom, šef struke je najbolji srpski stručnjak Zoran Milinković, koji je to zvanje dobio od kolega. Pa zar priznanje može biti veće i značajnije u ovim turbulentnim vremenima našeg bitisanja?! Niko i nikad iz ovog kolektiva nije se razmetao izjavama, ali je u pričama uvek sve odisalo optimizmom i verom u sve. Tako se može ponašati samo pravi kolektiv, u kome niko ne može i ne sme da isklizne s koloseka kojim tutnji brzi voz. A, bogami, tutnji Vojvodina, koju svi rivali poštuju i cene. Kad s njom igraju, nekako se povlače u odbrambenu formaciju, čekajući neku svoju šansu da pogode gol reprezentativca Brkića.

I kad već pominjemo reprezentativce, osim popularnog Brke, savezni selektor Vladimir Petrović pozvao je u najbolji sastav i eksplozivnog i nepredvidivog Branu Ilića. Ni oni mlađi nisu zaboravljeni, pa su Slobodan Medojević i Vuk Mitošević u najboljoj mladoj selekciji naše zemlje… I onda, umesto poštovanja i cenjenja nečega, počnu da se ispredaju priče poput one u kojoj je osnovno pitanje kako to da su u reprezentaciji dvojica igrača Vojvodine i OFK Beograda, a po jedan iz Partizana i Crvene zvezde. Čudo neviđeno. A niko se ne upita zašto Željko Brkić ne stane već jednom na gol srpske reprezentacije! E, takve priče u Voši ne žele da slušaju, nego samo rade i veruju u to.

Neka ih, samo neka rade, jer to je ono što dovodi do uspeha. Te maksime drži se i šef struke Milinković i svi u klubu. Pa moraju na taj način ispuniti i svoju želju i želju svih istinskih ljubitelja fudbala – plasman u neko od evropskih takmičenja. A još i kad bi se pehar nacionalnog kupa našao u vitrinama… Valjda hoće.

Nažalost, kada sam već kod medija, SD Vojvodina je izgubila sjajno uporište koje je imala u radio Sajmu. Naime, radio koji je prenosio sve vesti o Vojvodini kao svom čedu, a pritom je i emitovao stvarno dobru muziku, je pre nekoliko meseci prodat i sada se na toj frekvenciji mogu čuti samo zvuci novokomponovane muzike. Velika šteta! A još veća je sramota što se klub nije udostojio (a bilo je svojevremeno takvih predloga) da odnese bar dres ili neku zahvalnicu za takav odnos prema nama. Da ima iole volje, Vojvodina bi morala poraditi na prisnoj vezi sa Vojvođanskim medijima. Ne mora da košta mnogo, a može puno toga da nam donese...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Tekst je, zaista, odličan!!!
Vuke

Post by Vuke »

Marketing bi morao KONACNO OZBILJNO da pocne sa radom projekta "FER TRIBINA" :!: Obezbediti autobuse za decu iz okoline Novog Sada, prvenstveno tamo gde vec imamo navijaca, a i ostala. Sada dok je lepo vreme! Sramota je bre da OFK-a sada ima ozbiljnije akcije!

Treba svima omoguciti besplatan ulaz na "djacku knjizicu i indeks" samo tako cemo dobiti zaljubljenike u nas stari klub na duge staze! Moze se za tu akciju npr obezbediti istocna tribina, koja i tako ima malo ljudi!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Nisam gledao mladu reprezentaciju protiv Bugara,ali ako je ovaj komentar istina,onda i ovo spada u jedan vid marketinga ;)
Milos | 25.03.2011. 16:37

Staviti Lazu Bakmaza na mute -.- koliko je samo puta u toku meca rekao vojvodina vojvodina vosjvodina. Bar 16 puta je rekao Medojevic i Mitosevic koji nastupaju za Vojvodinu -.- Strasno -.-
:lol: 8)
Image
Turija

Post by Turija »

Voja wrote:
Milos | 25.03.2011. 16:37

Staviti Lazu Bakmaza na mute -.- koliko je samo puta u toku meca rekao vojvodina vojvodina vosjvodina. Bar 16 puta je rekao Medojevic i Mitosevic koji nastupaju za Vojvodinu -.- Strasno -.-
:lol: 8)
Da, najstrašnije (i nema veze to što su oni dobro igrali za U21 Srbije).Ali, da nastupaju za blizance, bilo bi najnormalnije i 20 puta ponoviti, kao što to rade njegove kolege sa javnog servisa.
Svaka čast Lazi (klin se kilinom izbija) :!:
Vojo, je li to isti miloš koji je jedno vreme pisao i ovde, kao navijač Vojvodine :roll: onda nam je sve jasno :lol:
Last edited by Turija on Sat Mar 26, 2011 12:19 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply