Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Rabba
Moderator

Re: Transferi

Post by Rabba »

Grba_NS wrote:...golman, stoper, levi i desni bek i spic izrazito brzinskih karakteristika.
Golmane ne treba da dovodimo narednih godina, to je sigurno. Zakula je rezerva, Kordic je buducnost, a prvi golman bi sledece sezone morao da bude Kesic. Ako uzmemo u obzir da u mladjim kategorijama imamo jos ultra kvalitetnih golmana, ne razumem sto bismo potezali za nekim novim resenjem. Lazovic(ako nije prodat Javoru) je dosao do mlade reprezentacije, i da ne nabrajam dalje.

Stopera imamo u vidu Kovacevica iz Proletera(iako se ovde provlaci da je kafanas, ali ako mogu da igraju Katai i Runi, ne vidim razlog da se i tom decku ne da prilika). Karan je nas igrac, verovatno dovoljan za podrsku, plus mali Vujacic i omladinci Pankov i Petric...mozda eventualno jedan dobar da pojaca konkurenciju...

Za bekove se slazem, ukoliko bi mogli da "ucarimo" El Monira iz Jagodine, bilo bi sjajno. U paketu sa Nasticem bi to bilo to. Mada, sumnjam da ce Jagodina da nam prodaje igrace. Brankovic, ukoliko je jos uvek u klubu, bi mogao da popuni tu poziciju levog beka, barem za sledecu sezonu, a mislim da ne bi nista na kvalitetu izgubili u odnosu na Pavlovica

Spic...ne znam...Bilbija, Susnjar(koji mora da proradi u nekom momentu), eventualni dolazak Fiera, Ilic, pa i Saleta Kordic...mislim da smo tu sasvim fino popunjeni. Kulibali, nema teorije da mozemo da ga priustimo, niti mislim da treba da se zamlacujemo time. Ako vec hocemo da pazarimo spica slicnih karakteristika kao sto je Abu, ne treba da idemo dalje od Ifeani Onjila iz Javora. Mozda tehnicki nije dobar, ali setite se Abua kad je stigao iz OFK-e...Prostora za napredak sigurno ima

Sredina - boli glava od kvaliteta! Ako uspemo da zadrzimo Radoju, Kosovica i Poletanovica, uz Ivanica, Vuka, Milinkovic-Savica pa i Adjuru-a i Vranjesa, buduci trener ce biti na slatkim mukama prilikom odabira kombinacije koja ce istrcati na teren.

U svakom slucaju, mislim da imamo pregrst dobrih igraca, sto u klubu, sto na pozajmicama, sto u omladinskoj skoli. Treba se, po mom laickom misljenju, mozda najvise fokusirati na dobrog novog trenera, i sto je jos vaznije, strucni stab produbiti i podebljati sa ljudima koji ce da rade sa igracima na van-fudbalskim stvarima.

EDIT: Joel Pohjanpalo je jos uvek u HJK-u...Puno buke se diglo oko tog momka, gledali su ga veliki klubovi, medjutim nekako kao da je splaslo interesovanje za njega...Ko zna, ako bas hocemo da ulozimo u nekog mladog dobrog spica, sto ne probati...Ako je Medo Kamara, koji je bio najbolji igrac te finske lige, dosao u partizan, sto ne bi i ovo proslo...
Last edited by Rabba on Wed May 29, 2013 9:01 am, edited 1 time in total.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
fare

Post by fare »

Gojko je slobodan u par navrata je rekao da bi se vratio u vosu za mnogo manje para nego sto sada zaradjuje Bato reaguj sa ovim transferom bi napravili veliku stvar znam da je nerealno ali ko zna http://kapiten.rs/fudbal/medunarodni-fu ... sredine-2/" onclick="window.open(this.href);return false; :D
postman

Post by postman »

Nema sanse da se Kacar vrati !
Od mogucih povrataka - Despotovic (eto zamene za Abua,ne treba dalje traziti niti trositi pare),Karan (ne znam zasto nikad nismo imali dovoljno poverenja u ovog decka,meni je on kad god sam ga gledao igrao sasvim pristojno),Pavicevic (pouzdan bek,zamena za Vuleta)
od kupovina - Omega Roberts (verujem da bi ga dobili za tepsiju ribe sad kad je Smederevo ispalo,mada,naravno treba videti ko mu je menadzer i koliko mu je zinulo dupe),Vasilic ili El- Monir (kupiti jednog od ove dvojice,para ce sigurno biti),ako dodje Fierro treba nam jos jedan brzanjac i to je to,imamo omladinaca na kile koji mogu da popune.Ocekujem u sledecoj sezoni potpunu afirmaciju Gacinovica,Georgija Ilica (ako je jos nas,neko je napisao da je otisao u PSV,molim da me neko razuveri),konacno Poletanovica (skloniti ga sa zadnjeg veznog,pomeriti ga malo napred).U Nastica i Mitosevica nemam poverenja i mislim da za njih nece biti mesta u Vosi u dogledno vreme (voleo bih da me razuvere,ali sumnjam)
Nikola

Post by Nikola »

Golmani kad konacno najurimo supu;
Vlada Avramov, Bojan Saranov,Jovanic,Vlada Kujovic, Milan Lukac,
Jugoslav Lazic pa koji od njih bude dostupan, svi su bolji od supe.

Levi bek
Josimov-najbolje resenje ili
Luka Pejovic-igrao u Poljskoj.

Stoperi; Goran Antonic, Omega, Vitas(mislim da nije realno),

Desni;
Vasilic, Petkovic je van domasaja.

Spic; sacekati
Fiera, vratiti Despota.
Veselinovic iz
Kule nije za nas klub.
Ifeani je igrac kao
Antwi.
ПУШТАМ КИШУ!
King

Post by King »

http://www.mondo.rs/s291804/Sport/Fudba ... nskog.html" onclick="window.open(this.href);return false;

? :mrgreen:
Milan

Post by Milan »

Pu,pu,pu, ni u šali! Cigance jedno odvratno, koje je izjavilo da je u finalu za Jagodinu navijalo...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Ni slucajno. Ni u sali. Ni u ludilu. Ne.
...Vlada Avramov, Bojan Saranov,Jovanic,Vlada Kujovic, Milan Lukac, Jugoslav Lazic...
Saranov...Cekaj...Pricamo o prvom golmanu vicesampiona Izraela ?
Kujovic je prvi golman Briza !
35-ogodisnjem Lazicu koji nema veze sa Vosom? Pa pre ga vidim u Napretku nego u Vojvodini...

Dajte ljudi malo realnosti, pa ne igramo se menadzera...

Sa tog spiska dobro izgleda jedino Vlada Avramov. Jovanic cami u rezervama Visle...A sto se tice Lukaca, ne znam sto uopste raspravljamo ovde o igracima rada i ofke? Oni nece doci kod nas nikada...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Nikola

Post by Nikola »

Mudri-skembe ima radijus kretanja gori od Kodze. Ne moze da igra ni za 3 tim naseg kluba. Ljudski kvaliteti u minusu. Potencijala bez.
ПУШТАМ КИШУ!
DUB

Post by DUB »

Što bi rekla baba Ruška, NE, NIKAKO!!!
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Treba postepeno vracati neke stare igrace, koji mogu da usmere ove klince na pravi put.
Tu pre svega mislim na Despota i Avramova. Vise nismo bas tako mali klub da moramo da cekamo da Dundjerski i Govedarica napune po 35 godina da se vrate.

A sto se Mudrinica tice, to malo :shit: moze da se vrati eventualno u ljubljenu mu jagodinu. Za bolje nije...
laki

Post by laki »

A da vratimo Nikolu Lazetica iy mrtvih? Bar bismo imali dezurnog krivca za sve lose na terenu sto se dogadja :P
Image
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

laki wrote:A da vratimo Nikolu Lazetica iy mrtvih? Bar bismo imali dezurnog krivca za sve lose na terenu sto se dogadja :P
Imamo Supu i Kataia, dovoljno...Barem jednog od njih dvojice da se rešimo, i da ne dovedemo neku novu budalu, i to će biti veliki napredak.
A Mudrinski nema šta da se brine, ima on svoje Svetozarevo, pa nek odatle opet mašta o Bariju.
Io odio Belgrado
ciribuciriba

Post by ciribuciriba »

Dovesti trenera i sportskog direktora.
Golmana, levog beka(Josimov, El Monir), desnog beka(ako ode Vule) , vratiti Ivanica sa pozajmice i dva napadaca(Fiero i trebalo bi probati vratiti u zivot Danijela Aleksica(cena od 300.000 do pola miliona eura).
Toto Riina

Post by Toto Riina »

FCVNS1914 wrote:Dovesti trenera i sportskog direktora.
Golmana, levog beka(Josimov, El Monir), desnog beka(ako ode Vule) , vratiti Ivanica sa pozajmice i dva napadaca(Fiero i trebalo bi probati vratiti u zivot Danijela Aleksica(cena od 300.000 do pola miliona eura).
Despot je ljudina i licno mi je rekao da mu je zelja da igra u Vosi i pomogne mladjima sa svojim iskustvom, kako je njemu pomogao svojevreno Drakulic. Mnogo bolje resenje od Aleksica(nabedjen klinac).
Treba oterati Skuletica, Supica, Smiljanica, Kataia, Pavlovica prodati Trajkovica. Zadrzati Djurica, Alivodica i dovesti Josimova. Trba izbunariti dobrog i iskusnijeg golmana i desnog beka( ako ode Vule).
milancl

Post by milancl »

Red Marquis wrote:
laki wrote:A da vratimo Nikolu Lazetica iy mrtvih? Bar bismo imali dezurnog krivca za sve lose na terenu sto se dogadja :P
Imamo Supu i Kataia, dovoljno...Barem jednog od njih dvojice da se rešimo, i da ne dovedemo neku novu budalu, i to će biti veliki napredak.
A Mudrinski nema šta da se brine, ima on svoje Svetozarevo, pa nek odatle opet mašta o Bariju.
Ne zaboravi Škuletinja :frown:
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
Post Reply