VOJVODINA u Evropi
- churguzijanac
Re: Apoel - VOJVODINA, četvrtak 19h
To je trebo Carević da pokupi.Loši smo.Osim one prve kontre i šanse Čumića sve druge kontre usrali.
Mnogo smo tromi i nekspozivni na prvom koraku, uvek se kasni kod duela i predaje lopte, a u skoku nemocni. Vezni red ne postoji.
Sudija ima skotski kriterijum, gde slabe kontakte i padanja ne svira obema ekipama. Imamo posteno sudjenje do sada.
Sudija ima skotski kriterijum, gde slabe kontakte i padanja ne svira obema ekipama. Imamo posteno sudjenje do sada.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
I treba da izgubimo. Dva pasa ne možemo da povežemo. Očajne pripreme, očajna utakmica. Očigledno je da Batak nije trener za nas.
Moguce da je Zukic zaklonio Carevica, i Zukic je imao tu loptu na nozi. Iz samo njemu znanog razloga on pusta tu loptu da ode u 5 metara umesto da je izbije u korner.churguzijanac wrote: ↑Thu Jul 27, 2023 7:42 pm To je trebo Carević da pokupi.Loši smo.Osim one prve kontre i šanse Čumića sve druge kontre usrali.
- naseljekolumbija
Одлична тактика управе, појачања ћемо довести кад испаднемо у Европи( ако и доведу). То је приступ. А до тад др Милосављевић, базука и вукче ће да бриљирају
- Neizlecivi
Nama (komplet klubu, igracima i navijacima) treba psiholog i psihijatar.
Njima jer su p***e bez grama mozga i problemom u glavi, nama jer gledamo ovo godinama.
Covece nismo imali dobru momacku, musku utakmicu, napadacku, sa idejama u napadu, koja lici na fudbal, jedno dve godine.
Terajte se u k***c svi od Zbiljica do poslednjeg omladinca i prvotimca.
P.S. Daj da ga ucackamo, pa da prodjemo ovde
Njima jer su p***e bez grama mozga i problemom u glavi, nama jer gledamo ovo godinama.
Covece nismo imali dobru momacku, musku utakmicu, napadacku, sa idejama u napadu, koja lici na fudbal, jedno dve godine.
Terajte se u k***c svi od Zbiljica do poslednjeg omladinca i prvotimca.
P.S. Daj da ga ucackamo, pa da prodjemo ovde

Do sada jadno, ko u Sloveniji...
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
- Deep Purple
Generalni smo dobro defanzivno pomerali uz par grešaka. Sa ovima može da se igra pogotovo na Karađorđu samo ako se i izgubi da se izgubi 1:0. Sa ovim veznim redom ti ne možeš bolje.
Bilo je za očekivati da će danas ovako da se igra ne znam što su svi iznenađeni pa to je bilo jasno.
Bilo je za očekivati da će danas ovako da se igra ne znam što su svi iznenađeni pa to je bilo jasno.
Last edited by Deep Purple on Thu Jul 27, 2023 7:52 pm, edited 1 time in total.
pa ja koliko sam skontao doveli smo pojacanja ali su povredjena hahahahaahhaahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahahahahah
aaahahahahahaahahaahahahaahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahha
aaaahahahahah gde mi je pivo sve vam jebem
aaahahahahahaahahaahahahaahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahha
aaaahahahahah gde mi je pivo sve vam jebem
Ne sećam se kada smo poslednji put igrali dobro u Evropi, a da nas je RTS prenosio.
- churguzijanac
Ovaj APOEL ništa posebno.Mi smo gori mego prošle godine.
Neko od Bataka nešto drugačije očekivao osim bunkera.
Da može on bi igrao sa 11 golmana.
Da može on bi igrao sa 11 golmana.
28% posedachurguzijanac wrote: ↑Thu Jul 27, 2023 7:52 pm Ovaj APOEL ništa posebno.Mi smo gori mego prošle godine.

- Srbendinho
naseljekolumbija wrote: ↑Thu Jul 27, 2023 7:47 pm Одлична тактика управе, појачања ћемо довести кад испаднемо у Европи( ако и доведу). То је приступ. А до тад др Милосављевић, базука и вукче ће да бриљирају
- Neizlecivi
Batak majstore, vodi nas do titule