O Forumu i Sajtu

Sve o sajtu i forumu
nboya
Administrator

Re: O Forumu i Sajtu

Post by nboya »

Samo da se nadovezem i necu vise :mrgreen:

@playmaker

Slazem se da treba imati postovanja prema radu - prema svacijem radu. Najlakse je sedeti na dupetu i srati po onima koji rade, takvih je mnogo a retki su oni koji su spremni da zasucu rukave. Lepo je sto branis Stoika. Voleo bih kada bi i nas branio ponekad kada nas napadnu, i mi radimo.
UPRAVA NAPOLJE!!!
Vuke

Post by Vuke »

playmaker wrote:Nisam puno pisao ali dosta pratim forum, ruku bi u vatru stavio da Vuke ili je neko iz kluba ili ima neki ozbiljan problem.
Ja prosto ne mogu da objasnim sebi pre svega da neko moze da prati ovaj klub dugo godina i da kao homosapiens ne moze sam da dokuci sta se ovde radi kod nas u drzavi/ligi/klubu.
Da stalno brani nekog i da stalno i uvek ima neko opravdanje da izvuce iz rukava za raznorazne radnje. Necu da mracim ali koja je vise verovatnoca?
Evo sada sa ovom poslednjom porukom ovde se oglasio samo da provocira i ja ne znam zasto to konstantno odgovorni ovde tolerisu?
Uvek ce se javiti ljudi sa pricom "dokle sa teorijama zavere" ali ko ovde nije shvatio da je ovo provokacija i da se nije slucajno bas on javio da njemu radi odlicno i to jos kada kaze kako je rekao... :roll:

Ne zelim Vuke da te vredjam ali covece pocinjes stvarno da preterujes. Ne zelim svoj stav da iznosim o bratskom forumu ali covek koji ga vodi je dokazao milion i jedan put da voli i postuje ovaj klub vise nego svi ljudi trenutno u klubu zajedno kada se saberu. Ko ga poznaje malo bolje zna odakle dolazi svaki vikend i sta sve radi za klub i koliko godina se muci i vuce oko ovog naseg kluba.

Barem malo postovanja si mogao da pokazes. :frown:
1. Po cemu si dosao do zakljucka da sam neko iz kluba ili da imam neki ozbiljan problem, kada se ovo napise bez argumenata ili obrazlozenja deluje neozbiljno i mnogo govori o tebi i potrebe za vredjanjeem iza skrivenog nicka.
2. Problem je u tome sto ne gledate realno situaciju u drzavi-ligi-klubu.
3. Hajde da mi neko konkretno, konacno odgovori koga to ja branim :?: Jedan kopiran post u celini gde sam i koga ja to svaki put branio. Bez argumenta izgleda kao etiketiranje.
4. Kako sam ja to poslednjim postom provocirao bilo koga :?: Da li je zabranjeno da meni bratski forum bude Firmin, da li ti treba da mi nametnes tvoje misljenje? To mozes da pokusas jedino konstruktivnom i argumentovanom raspravom, a ne vredjanjem kao u gore citiranom postu.
5. Ne razemem zasto si u ovom napadu na mene provukao pricu o coveku koji vodi drugi Vosin forum. Ne znam kako si sada dosao do te teme i ko je to rekao da taj covek ne voli Stari klub?

Ja znam sta sve za promociju kluba i ovaj forum rade Budababa, podbara, Minja, Dejan, Grof, Nboya, Turija, Voja, Grba itd. i svaka im cast na tome!

PS. Izvinjavam se ako se ovaj post kosi sa nekim pravilima foruma, ali sam morao da odgovorim. Trudio sam se da ne odgovorim na uvrede, vec samo na razjasnimo neke stvari.
@playmaker, ako imas jos nesto, kontaktiraj me preko pm da ne gusimo temu!
slanobarac

Post by slanobarac »

2. Problem je u tome sto ne gledate realno situaciju u drzavi-ligi-klubu.
Bez namere da polemišem sa bilo kime mislim da je ovo jedan od najvažnijih ako ne i najvažniji problem. Iz meseca u mesec, iz posta u post na svim mogućim temama provlači se ova konstatacija. Svako samomisleće stvorenje u ovoj državi vidi tu realnost ali niko ili skoro niko ne čini ništa da je promeni. Zadržaću se samo na nama, forumašima -navijačima Vojvodine. Velika većina stoji iza ovoga što je Vuke napisao i to ponavlja kao napamet naučenu recitaciju ali to nas nigde ne vodi već se samo vrtimo u začaranom krugu, lupamo glavom u zid tražeći izlaz. Država apsolutno stoji iza blizanaca a mi glumimo njihove najljuće rivale i hvatamo se u njihovo kolo. To treba jednom za svagda promeniti i tu dolazimo na tanak led gde treba biti dobar igrač.FKV treba da pripadne iskrenim vojvodinašima ako treba i privatizovati ( ima tu puno načina samo treba imati volju), stvoriti bazu u upravi, dovesti sponzore ali prave, bazirati se na našoj( nekadašnjoj) prepoznatljivoj školi, dovesti decu iz cele Vojvodine a ne kupovati sve i svašta a rezultat uvek isti. I još nešto vrlo bitno, ovakav fss i ovakva liga nam garantuju samo propast. Treba izaći sa predlogom, kad već nismo podržali tuđe, reorganizacije takmičenja za to pridobiti "male" klubove u borbi protiv monopola bg- blizanaca i snažno krenuti u kampanju za ozdravljenje našeg fudbala. Mi smo talentovana nacija za igre sa loptom ali isto tako smo i talentovani da sve što valja i zabrljamo.Ova tačka 2 koju je Vuke napisao treba da se rešava obrnutim redom- uprava, fss, država. Republički izbori su na proleće, Tole- lopov je najavio izbore u fss za januar samo još naša skupština da aminuje ostavku i to je to.
ps: ako se ovaj post ne uklapa u pravila ovog foruma, brišite ili premestite u odgovarajuću temu. :cheers:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Helm

Post by Helm »

To sto si rekao je tacno, ali bez vecih protesta i strajkova necemo promeniti nista ni u nasem klubu a ne u drzavi.
budababa

Post by budababa »

Statistika - oktobar 2011.

Image
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
budababa

Post by budababa »

Na lični zahtev, Bogdan96 promenio nick u Passion. Ako isti ima problem sa logovanjem, neka pise na fkv.com@gmail.com
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ajd nek neko postavi podesavanja kao i na drugim forumima,da se kad jednom udjes i izadjes sa foruma,svi novi postovi tretiraju kao procitani.Jer me strasno smara ovo da kad ne otvorim neki topic on mi,kao i ceo taj deo foruma ostane otvoren sve dok ne odem tamo. Nadam se da me shvatate. Udjem na forum,vidim da u milion podforuma ima svezih vesti,a kad odem tamo,ono sve topici,u koje ni ranije nisam hteo ulaziti,pa moram na silu ici tamo,da ih otvorim (al ne i citam :mrgreen: ) da bi ih deaktivirao. Valjda bar neko razume,o cemu govorim :cheers:
Image
angua

Post by angua »

Imaš gore desno view new posts, i onda ti izbaci sve novije postove, pa tu moz birati sta ces citati, a sta ne. Takodje kad odeš na board index iznad crvene linije na kojoj piše forum, topics itd. imaš opciju mark forums read i onda ne moraš da ideš i otvaraš temu po temu, nego ti sve bude označeno kao pročitano.

Meni se ovo ovako baš svidja, jer često mi se desi da ne stignem da pročitam sve, kad otvorim forum, pa mi odgovara ovako.
ogi
Administrator

Post by ogi »

Imas gore na vrhu link mark forums read, probaj to.
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Voja wrote:Ajd nek neko postavi podesavanja kao i na drugim forumima,da se kad jednom udjes i izadjes sa foruma,svi novi postovi tretiraju kao procitani.Jer me strasno smara ovo da kad ne otvorim neki topic on mi,kao i ceo taj deo foruma ostane otvoren sve dok ne odem tamo. Nadam se da me shvatate. Udjem na forum,vidim da u milion podforuma ima svezih vesti,a kad odem tamo,ono sve topici,u koje ni ranije nisam hteo ulaziti,pa moram na silu ici tamo,da ih otvorim (al ne i citam :mrgreen: ) da bi ih deaktivirao. Valjda bar neko razume,o cemu govorim :cheers:
I meni je ovako bolje, ovo je standard na vecini foruma na internetu.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

ogi wrote:Imas gore na vrhu link mark forums read, probaj to.
Verovo ili ne,ja nigde nemam ili ne vidim tu opciju!!!
Image
Tony Starks

Post by Tony Starks »

Voja wrote:Verovo ili ne,ja nigde nemam ili ne vidim tu opciju!!!
Image

Osim ako možda tebi kao moderatoru ta opcija nije isključena, pošto je tvoja dužnost da pročitaš sve postove. :mrgreen:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Uuuuuuh....... :cheers: Spasioce moj!!! :mrgreen:

Uopste nisam video!!!
Image
Schteph_F89

Post by Schteph_F89 »

Aj da probam i ovde...Da li samo meni vreme na forumu ide sat vremena unapred? :oops:
Schteph_F89

Post by Schteph_F89 »

Schteph_F89 wrote:Aj da probam i ovde...Da li samo meni vreme na forumu ide sat vremena unapred? :oops:
p.s.znam da je UTC+2 ali me interesuje zasto 8)
Post Reply