playmaker wrote:Nisam puno pisao ali dosta pratim forum, ruku bi u vatru stavio da Vuke ili je neko iz kluba ili ima neki ozbiljan problem.
Ja prosto ne mogu da objasnim sebi pre svega da neko moze da prati ovaj klub dugo godina i da kao homosapiens ne moze sam da dokuci sta se ovde radi kod nas u drzavi/ligi/klubu.
Da stalno brani nekog i da stalno i uvek ima neko opravdanje da izvuce iz rukava za raznorazne radnje. Necu da mracim ali koja je vise verovatnoca?
Evo sada sa ovom poslednjom porukom ovde se oglasio samo da provocira i ja ne znam zasto to konstantno odgovorni ovde tolerisu?
Uvek ce se javiti ljudi sa pricom "dokle sa teorijama zavere" ali ko ovde nije shvatio da je ovo provokacija i da se nije slucajno bas on javio da njemu radi odlicno i to jos kada kaze kako je rekao...
Ne zelim Vuke da te vredjam ali covece pocinjes stvarno da preterujes. Ne zelim svoj stav da iznosim o
bratskom forumu ali covek koji ga vodi je dokazao milion i jedan put da voli i postuje ovaj klub vise nego svi ljudi trenutno u klubu zajedno kada se saberu. Ko ga poznaje malo bolje zna odakle dolazi svaki vikend i sta sve radi za klub i koliko godina se muci i vuce oko ovog naseg kluba.
Barem malo postovanja si mogao da pokazes.

1. Po cemu si dosao do zakljucka da sam neko iz kluba ili da imam neki ozbiljan problem, kada se ovo napise bez argumenata ili obrazlozenja deluje neozbiljno i mnogo govori o tebi i potrebe za vredjanjeem iza skrivenog nicka.
2. Problem je u tome sto ne gledate realno situaciju u drzavi-ligi-klubu.
3. Hajde da mi neko konkretno, konacno odgovori koga to ja branim

Jedan kopiran post u celini gde sam i koga ja to svaki put branio. Bez argumenta izgleda kao etiketiranje.
4. Kako sam ja to poslednjim postom provocirao bilo koga

Da li je zabranjeno da meni bratski forum bude Firmin, da li ti treba da mi nametnes tvoje misljenje? To mozes da pokusas jedino konstruktivnom i argumentovanom raspravom, a ne vredjanjem kao u gore citiranom postu.
5. Ne razemem zasto si u ovom napadu na mene provukao pricu o coveku koji vodi drugi Vosin forum. Ne znam kako si sada dosao do te teme i ko je to rekao da taj covek ne voli Stari klub?
Ja znam sta sve za promociju kluba i ovaj forum rade Budababa, podbara, Minja, Dejan, Grof, Nboya, Turija, Voja, Grba itd. i svaka im cast na tome!
PS. Izvinjavam se ako se ovaj post kosi sa nekim pravilima foruma, ali sam morao da odgovorim. Trudio sam se da ne odgovorim na uvrede, vec samo na razjasnimo neke stvari.
@playmaker, ako imas jos nesto, kontaktiraj me preko pm da ne gusimo temu!