Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Deep Purple

Re: Uprava

Post by Deep Purple »

VošaNS wrote: Mon Jun 10, 2024 8:08 pm
Mare_Liman wrote: Mon Jun 10, 2024 8:07 pm
VošaNS wrote: Mon Jun 10, 2024 7:42 pm ZBILJIĆ PREUZEO ZAJEDNICU: PRAVIMO LISTU ONIH SA NAJVIŠE SAOPŠTENJA, TREBA NAM GOSPODSKIJI PRISTUP

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... tup/484383

Zbiljić o gospodstvu? Pa šalite se sigurno.
Мени је занимљивији коменатр од Пандоре :mrgreen:
Pa pazi, nije nemoguće da se to i dešava.
Pa nije ovo pulp-fiction mislim ljudi dajte malo ozbiljnosti. Čuj Zukić neće da ide a ovaj ga tera i plaća.
Nije hteo ni Topić karikiram sad a ovaj ga oterao… Mislim, stvarno. Svašta se može pročitati. To može za svakog fudbalera da se napiše, preteruje se.

Zukić (dete kluba i veliki navijač) namerno odigrao loše u finalu kupa? Jeftin izgovor jednostavno su ovi cigani za klasu bolji a neki i za dve i tjt, teraj dalje to je fudbal.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

https://www.maxbetsport.rs/dragoljub-zb ... ge-522631/

Каже крећемо од инфраструктуре, крени од свог дворишта онда.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Nevernik II

Post by Nevernik II »

VošaNS wrote: Mon Jun 10, 2024 7:42 pm ZBILJIĆ PREUZEO ZAJEDNICU: PRAVIMO LISTU ONIH SA NAJVIŠE SAOPŠTENJA, TREBA NAM GOSPODSKIJI PRISTUP

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... tup/484383

Zbiljić o gospodstvu? Pa šalite se sigurno.
Ovo za ljude koji su se pitali zašto uprava stalno ćuti, ne talasa, ne oglašava se na greške/kradje/pritiske...evo odgovara zašto.
VošaNS

Post by VošaNS »

Deep Purple wrote: Mon Jun 10, 2024 8:19 pm
VošaNS wrote: Mon Jun 10, 2024 8:08 pm
Mare_Liman wrote: Mon Jun 10, 2024 8:07 pm

Мени је занимљивији коменатр од Пандоре :mrgreen:
Pa pazi, nije nemoguće da se to i dešava.
Pa nije ovo pulp-fiction mislim ljudi dajte malo ozbiljnosti. Čuj Zukić neće da ide a ovaj ga tera i plaća.
Nije hteo ni Topić karikiram sad a ovaj ga oterao… Mislim, stvarno. Svašta se može pročitati. To može za svakog fudbalera da se napiše, preteruje se.

Zukić (dete kluba i veliki navijač) namerno odigrao loše u finalu kupa? Jeftin izgovor jednostavno su ovi cigani za klasu bolji a neki i za dve i tjt, teraj dalje to je fudbal.
Ne nisam rekao da je namerno odigrao loše, već da možda stvano ne želi da ide odavde. Zašto bi svima zarada bila na prvom mestu? Možda dečko ne želi da ide i želi da postane legenda svog kluba.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
VošaNS

Post by VošaNS »

Njega je preporučilo nešto drugo? Šta? Aj da se ne lažemo...
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

VošaNS wrote: Mon Jun 10, 2024 10:09 pm Ne nisam rekao da je namerno odigrao loše, već da možda stvano ne želi da ide odavde. Zašto bi svima zarada bila na prvom mestu? Možda dečko ne želi da ide i želi da postane legenda svog kluba.
Jbg sa fudbalerima je ipak malo zajebano, kratka im je efektivna karijera za cije vreme moraju da se obezbede za penzionerske dane ili makar skupe dovoljno da otvore neki biznis od kojeg ce ziveti kad prestanu aktivno da se bave fudbalom. Nisu svi stvoreni za neigracke fudbalske funkcije. To sto pricas moze negde gde su plate mnogo jace nego kod nas, i upravo zbog toga igraci i odlaze u nekakve Kazahstane i ostale Kine i Malezije jer se kod nas ne zaradjuje kao tamo. Sigurno ne idu zbog fudbalskog izazova igranja u takvim ligama.

Inace siguran sam da kad bi Zukicu ponudili da igra kod nas za iste pare kao napolju da bi on uvek odabrao da ostane. Ali jbg.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Опет се хватате за неке коментаре, без било какве праве информације, а коментар је смешан у крајњем случају, и то није први коментар таквог типа, види се да неко ботује.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
1892

Post by 1892 »

Uvek sa tobom wrote: Tue Jun 11, 2024 8:39 am Опет се хватате за неке коментаре, без било какве праве информације, а коментар је смешан у крајњем случају, и то није први коментар таквог типа, види се да неко ботује.
Komentar je budalaština. Generalno ne treba ovde prenositi "insajderske" informacije sa mocarta jer 99% nema nikakve istine u njima
Come on you Reds!
Cane

Post by Cane »

Nisam baš detaljno ispratio ova dešavanja poslednjih dana ali iz prethodnog iskustva je jasno da je preko 90% komentara na Mozzartu najobičnije smeće i da nije vredno bilo kakve pažnje, a najmanje prenošenja na ovom forumu. Tamo su najaktivniji nezreli blizanački retardi i drugi slični maloumnici, botovi raznih vrsta, abronoše menadžerskih kombinaciji itd. Uglavnom svi zajedno su po pravilu uvek negativno nastrojeni prema FKV i to tako treba shvatiti.
Znači, pojednostavljeno rečeno, u odnosu na sve što se tamo kaže treba razmišljati i raditi suprotno, onda neće biti greške.
ssnigd

Post by ssnigd »

Ja sam nacuo da je Zukic morao dodatno da plati Zbiljicu i Firmi 50% svoje plate u Rusiji, da bi ga pustili da ode. Zbog toga je ovaj zvao Nikolica da kaze Lovreu, da bi ovaj preneo po portalima. :mrgreen:

Anonimni komentar anonimnog garija iz jos anonimnije kladionicarske birtije.
Kada se vec sprdamo...
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

@ssnigd - Samo fali fraza "Pametnom dovoljno" i rešio si nejednačinu Zukić + CSKA < FKV + |Zukić|
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Milan

Post by Milan »

Image
POŠTO OBRAZ ???!!!
Kafa

Post by Kafa »

Milan wrote: Wed Jun 12, 2024 8:37 pm Image
Moje najveće razočarenje prelaznog roka je Marko Poletanović, s kojim sam bio pred dogovorom. Prosto ne mogu da verujem da nije došlo do transfera. Dali smo mu i bolje finansijske uslove nego u Poljskoj... Mislio sam iskreno da mnogo više ceni Vojvodinu i da poštuje Novi Sad, tako da sam time veoma razočaran
Zanimljivo da nije hteo pre dve godine uz bolje finansijske uslove.

Nego je l zna neko kakva je to manifestacija danas na sajmu? Videh na instagramu kluba, Zukiću dodeljena nagrada "Vojvodinaško srce".

edit:
pronašao sam https://www.dnevnik.rs/index.php/sport ... ina-cista
Last edited by Kafa on Wed Jun 12, 2024 8:49 pm, edited 1 time in total.
VošaNS

Post by VošaNS »

Milan wrote: Wed Jun 12, 2024 8:37 pm Image
:shit:
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Чиста емоција испод плаве звезде ЗБИЉИЋ: Срце ми је било пуно када сам чуо да је ПРЕМИЈЕР СРБИЈЕ најавио да ВОША има шансу да ОСВОЈИ ТИТУЛУ

https://www.dnevnik.rs/sport/vosin-kuta ... dina-cista
Post Reply