Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Minja
Administrator

Re: Transferi

Post by Minja »

Levi bek u Srbiji da kosta 500.000 evra????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Helm

Post by Helm »

Pa stoper Hajduka iz Kule je kostao za nijansu manje od toga. ;)
Rivelinjo

Post by Rivelinjo »

Minja wrote:Levi bek u Srbiji da kosta 500.000 evra????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A ti bi pristao za manje? Znaš bre koliko treba slanine da 90 minuta trčiš gore-dole?!? I gde si tu ti, na kraju?! 500.000 i ni evro-cent manje!
Sve što se uradi brzo, mora se raditi iz početka - polako.
Minja
Administrator

Post by Minja »

Helm wrote:Pa stoper Hajduka iz Kule je kostao za nijansu manje od toga. ;)
Kostao je malo vise nijansi manje, ali to je chalf, a ta pozicija je uvek bila skuplja od bekovske.

Jos je Ljupko davnih dana prokljuvio da je zlatno fudbalsko pravilo da od losih krila pravis dobre bekove. Dule Mijic iz sampionske generacije je najboli moguci primer za to. Dule je bio prosecno krilo, Ljupko ga prebaci na beka, i te godine smo gledali najbolju njegovu sezonu u dresu voljenog kluba, a vrhunac toga su njegova dva gola u najlepsoj utakmici na stadionu Vojvodine IKAD. Dva komada je metn'o zvezdi, i oladio ih kao poslednje papke. a Vosi doneo titulu,

Cak i samo zbog te utakmice, Dule Mijic je legenda kluba
Helm

Post by Helm »

Minja wrote:Kostao je malo vise nijansi manje, ali to je chalf, a ta pozicija je uvek bila skuplja od bekovske.

Jos je Ljupko davnih dana prokljuvio da je zlatno fudbalsko pravilo da od losih krila pravis dobre bekove. Dule Mijic iz sampionske generacije je najboli moguci primer za to. Dule je bio prosecno krilo, Ljupko ga prebaci na beka, i te godine smo gledali najbolju njegovu sezonu u dresu voljenog kluba, a vrhunac toga su njegova dva gola u najlepsoj utakmici na stadionu Vojvodine IKAD. Dva komada je metn'o zvezdi, i oladio ih kao poslednje papke. a Vosi doneo titulu,

Cak i samo zbog te utakmice, Dule Mijic je legenda kluba
Pa sad, 300.000e plus procenti i ne dodje mnogo manje od 500.000, ako uopste i dodje manje u zavisnosti od procenta. A i ono je bio stoper Hajduka iz Kule, a njihovi igraci su svakako manje na ceni od Radovih. Evo ti i Vule, ima pola godine ugovor, sto je smesno, a prilicno sam ubedjen da trazimo najmanje 500.000 za njega, jer da trazimo manje vec uveliko bi otisao. A covek u godinama sto se tice fudbala. Naspram mladih i perspektivnih, a kvalitetnih bekova Rada. :)

A to da lose krilo moze biti dobar bek se potpuno slazem. Samo ne mora da znaci da bi i dobro krilo moglo biti dobar bek. Evo ga primer Kataija, decko je solidan prodor igrac, da nije moron (j*biga za izraz ali trudim se da budem realan) i da zna da sutne loptu bio bi vrhunsko krilo. A kao bek, ne mogu da tvrdim, ali cenim da bi bio ocaj zivi jer nema brzinu.

Mozda bek nije najodgovornija pozicija, i osrednji bek nece lose uticati na dobru ekipu (kao sto Paja nije na nas), ali zato kvalitetan bek moze mnogo da doprinese. Jos ako je kvalitetan i mlad, onda zaista smatram da ekipa poput Rada ima osnova da trazi pola miliona za beka.

Sto kaze Rivelinjo, ni ja ga ne bih dao za manje.
Minja
Administrator

Post by Minja »

Niko ne spori da bek ne moze da ima cenu od, pa navedi koju hoces cifru, ja sam samo rekao (moguce ne najjasnije) da u Srbiji to niko nece da plati (uglavnom i ne moze) osim mozda partizana, a i to je vise nego pod velikim upitnikom. Daleko se bolje prodaju chalfovi, srednjaci, narocito kvalitetni napadaci, pa i ako ima nesto novaca za transfere, ide na taj rofil igraca. Moderan fudbal vise nisu pobede i trofeji vec raznorazni menadzeri, direktori, predsednici, kvazi navijaci politikanti, uprave, nevidljivi ljudi iz senke i svi drugi koji imaju kojekakve interese, a sustina je postala prodaja igraca, tj. cirkulisanje istih od kluba do kluba, jer sto je vise transfera, vise puta se uzme kajmak, svoj deo, procenat... nazovi to kako ti drago. Sto bi rekao Brick, moderna vremena, moderan fudbal.

Btw, te cene se formiraju za ino trziste, a procenti od narednog transfera ne ulaze u cenu koju klub placa, zar ne? To je samo deo koji klub ne dobije od dalje prodaje. Ni iz dzepa, ni u dzep (osim ako nisi menadzer, tada ti ide u dzep u svakoj kombinciji).
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Sviđa mi se što i jednom i drugom karijere idu uzlaznom putanjom
[video]http://www.youtube.com/watch?v=aisXabNGVYg[/video]

[video]http://www.youtube.com/watch?v=H-MuxjWc254[/video]
VladaSS

Post by VladaSS »

Да ли неко може да потврди долазак лековића и Милошевић? Док их не видим у дресу не верујем.
PZS

Post by PZS »

VladaSS wrote:Да ли неко може да потврди долазак лековића и Милошевић? Док их не видим у дресу не верујем.
Obojica definitivno uskoro potpisuju, a ocekuje se i da 24. juna dodje Fiero.
Ceo posao sa Fierom je isao preko Kezmana i tu je sve dogovoreno... Mi ako zelimo mozemo ga imati, problem je samo u tome sto je posle Batine smrti finansijski momenat postao bitan faktor. Naime dosta transfera je odradjeno sa manje novca a vise kombinacija i pokojni predsednik je bio garant dogovora... sada se situacija menja i jedina garancija da sve strane budu zadovoljne jeste isplatna suma, plata, procenti menadzera i ostala kombinatorika koja se u normalnim drzavama i stabilnim drustvima podrazumeva.
Klub ce proceniti i u zavisnosti od situacije uskoro doneti odluku.
Otud i odgovor svima koji bi na celo kluba postavili ugledne i postene gradjane, zaljubljenike u FK Vojvodinu do te mere da im kaljuga od srpskog fudbala predstavlja samo jedan od zivotnih izazova

Takodje jos jedna veoma bitna stvar koja ce mnoge iznenaditi. Nikolic je uoci smrti predsednika dobio potpuno odresene ruke sto se tice tima i dosta igraca ce dobiti voljno... Zelja je da se sastavi ekipa koja ce biti kompaktna, uravnotezena i u kojoj ce igrati samo borci poput Alivodica, Djurica, Radoje. Pokojni Bata je od njega stvarno trazio (odluka sa poslednje skupstine) samo da jurisa na sva tri fronta: Titula, Liga evrope i Kup

Znam da mnogi ljudi ovde ostavljaju komentare u nedostatku pravih informacija, ali verujete mi ekipa koja je u skupstini ce cuvati ovaj klub po svaku cenu. Sve odluke donosimo jednoglasno i posle razmatranja svih opcija, pa se nekad donesu dobre odluke, a nekada manje lose... JBG
Vojvodino znaj, da tebe volim ja i dok sam živ, ja bodriću te moja jedina...
fare

Post by fare »

PZS wrote:
VladaSS wrote:Да ли неко може да потврди долазак лековића и Милошевић? Док их не видим у дресу не верујем.
Obojica definitivno uskoro potpisuju, a ocekuje se i da 24. juna dodje Fiero.
Ceo posao sa Fierom je isao preko Kezmana i tu je sve dogovoreno... Mi ako zelimo mozemo ga imati, problem je samo u tome sto je posle Batine smrti finansijski momenat postao bitan faktor. Naime dosta transfera je odradjeno sa manje novca a vise kombinacija i pokojni predsednik je bio garant dogovora... sada se situacija menja i jedina garancija da sve strane budu zadovoljne jeste isplatna suma, plata, procenti menadzera i ostala kombinatorika koja se u normalnim drzavama i stabilnim drustvima podrazumeva.
Klub ce proceniti i u zavisnosti od situacije uskoro doneti odluku.
Otud i odgovor svima koji bi na celo kluba postavili ugledne i postene gradjane, zaljubljenike u FK Vojvodinu do te mere da im kaljuga od srpskog fudbala predstavlja samo jedan od zivotnih izazova

Takodje jos jedna veoma bitna stvar koja ce mnoge iznenaditi. Nikolic je uoci smrti predsednika dobio potpuno odresene ruke sto se tice tima i dosta igraca ce dobiti voljno... Zelja je da se sastavi ekipa koja ce biti kompaktna, uravnotezena i u kojoj ce igrati samo borci poput Alivodica, Djurica, Radoje. Pokojni Bata je od njega stvarno trazio (odluka sa poslednje skupstine) samo da jurisa na sva tri fronta: Titula, Liga evrope i Kup

Znam da mnogi ljudi ovde ostavljaju komentare u nedostatku pravih informacija, ali verujete mi ekipa koja je u skupstini ce cuvati ovaj klub po svaku cenu. Sve odluke donosimo jednoglasno i posle razmatranja svih opcija, pa se nekad donesu dobre odluke, a nekada manje lose... JBG
Otkud tebi sve te informacije ? Ako su tacne ,odlicne vesti svaka cast . A za Fiera i Kezmana je moguce posto je zadnje vreme Meteja bas cesto puta vidjan u VUJADIN BOSKOV mozda je on nas tajni skaut ko zna :D UGLAVNOM SVAKA CAST NA INFORMACIJAMA KAZEM PONOVO AKO SU TACNE .
njaks

Post by njaks »

PZS primetio sam da uvek imas neke informacije iz prve ruke?? Takodje sam primetio da te informacije nikada nisu tacne... :shock:
PZS

Post by PZS »

njaks wrote:PZS primetio sam da uvek imas neke informacije iz prve ruke?? Takodje sam primetio da te informacije nikada nisu tacne... :shock:
Nikada nisam rekao da imam informacije iz prve ruke. Kada procenim da bi nesto trebalo objaviti (na bazi dosta pouzdanih izvora) radi boljeg sagledavanja situacije od strane svih kojima je Vosa u srcu, ja to i iznesem u svom postu.
Sto se ove druge tvoje konstatacije tice mislim da imas problem sa primecivanjem :roll:
Bez zelje da dalje ulazim u raspravu sa bilo kim - Pozdrav :cheers:
Vojvodino znaj, da tebe volim ja i dok sam živ, ja bodriću te moja jedina...
N13

Post by N13 »

Stojadinović za MONDO: Ninković je na potezu!

"Mi smo sa naše strane uradili sve što smo mogli i sada je na Ninkoviću da kaže koliko je realno da pređe u Crvenu zvezdu", kaže sportski direktor crveno-belih za MONDO i demantuje da je Zvezda dovela Đorđa Rakića. "Abubakar Oumaru bi možda mogao da bude naš prioritet".

----------------

Je l' moguce da na ovakav nacin zele da iskoriste smrt jednog coveka? Kao da su jedva docekali ovako nesto... Obavezno na mesto predsednika nekog ko ce nastaviti politiku prodavanja igraca iskljucivo u inostranstvo!

Sto se tice Abua, najvece pojacanje za nas bi bilo da se lepo sa njim produzi ugovor, pa dusmani nek crknu.
Onaj Fiero ili kako vec mi se vec smucio, a nije ni dosao. Koji ce nam takvi igraci koji svoj posao ne shvataju ozbiljno, prvo zele u Evropu, onda im se ne da, pa malo hoce, malo nece... podseca me sve na onog Zabiju (ili kako vec) sto bio u Partizanu, dolazio na treninge kad nema sta drugo da radi. Ne trebaju nam takvi neozbiljni. Abu je proveren igrac, takav nam treba, brzina, borbenost, zelja za igrom. To sto neki vicu da je realizacija slaba, nije samo do njega, vec zbog nase lige, kad parkiraju autobus na gol protivnici. Ali cim dodji vece utakmice, Abu bude najkorisniji igrac, sto je vise puta dokazao (Partizan, Zvezda, Rapid, itd). Ako njega i Vuleta zadrzimo, imacemo odlicnu ekipu. Golman novi (Lukac bi nam dobro legao), levi bek neki iskusniji, Abuu i Vuletu produziti ugovore, ako Trajko ode, moze jos jedan stoper i to je to, ostalo sve nasi klinci da budu, pa da gledamo jednu lepu sezonu.
Nikola

Post by Nikola »

Kezman je veoma korektan prema
Vosi, ja ga ne voLem zbog njegove igracke karijere.
Fijero je u domovini imao oko 4 500e mesecno i predsednik njihovog kluba je trazio izmedju 120 000 i 150 000 dolara za realizaciju transfer. Posle potpisanog predugovora potpisan je ugovor i sada se za dalje pita FKV.
ПУШТАМ КИШУ!
fare

Post by fare »

Toto Riina wrote:Sviđa mi se što i jednom i drugom karijere idu uzlaznom putanjom
[video]http://www.youtube.com/watch?v=aisXabNGVYg[/video]

[video]http://www.youtube.com/watch?v=H-MuxjWc254[/video]
Bogami meni se svidja vise Lekovic ima dobar slobodnjak (sto se i vidi na snimku kada je nama zavukao sa 30 i kusur metara ) :D
Post Reply