Brane postujem tvoj stav,ali kako mozes da napises da Maksimovic treba da igra?Posle toga ne mogu da uzmem ozbiljno nista sto si napisao,a zeleo bih.Nisi gledao utakmicu protiv Partizana i zato ne mozes bas da imas potpun uvid u sve nase slabosti koje su bas tada dostigle vrhunac.U stvari,da smo svi mi bili pametni,jos bi Metalac shvatili kao poslednju opomenu,a jos pametniji shvatili bi jos od onih pripremnih utakmica.
Sto se tice nasih igraca,takvi su kakvi su,ali da bi bili borci oni ipak na klupi moraju da imaju nekoga ko razume moderni fudbal,a ne nekog koga je vreme pregazilo i ko je vec postao senilan.Da dovedemo Curcica iz Javora za trenera,ja bih bio spreman da se kladim u obe svoje ruke da bi smo odjednom dobili turbo pogon i toliko odbegli blizancima da nas ne bi stigli do kraja sezone.
Slazem se da nasa formacija nije defanzivna toliko,ali taktika jeste.I opet smo cim se Stojka povredio poceli da igramo sa dva zadnja vezna(da je Medojevic igrao ISPRED Tumbasevica mozda i ne bi bilo tako),znaci povratak na staro i urusavanje veznog reda.
Sto se tice Aleksica,pa Stepanovic je izjavio kako je decko maltene kriv sto ga nije bilo tokom celih priprema,a ovaj je igrao za reprezentaciju.Znaci igranje za reprezentaciju svoje zemlje je po Stepiju greh?!
I kako Aleksic ne moze da bude spreman za utakmice,a Stojka koji ne moze da potrci i Gvozdenovic koji nije prosao pripreme mogu?
Koliko mogu to su pokazali tako sto su se povredili.Logicno.Eto naseg stratega i pedagoga Stepija.
A ako su one njegove izjave na konferencijama za stampu normalne,onda ja stvarno ne znam sta nije normalno?
Sta ste svi zaljubljeni u Stepija,malo vam se nasmesio i izigravao smekera i vi ste svi na sedmom nebu?To je kao ono kada vam se lepa devojka nabacuje,ali ne zato sto joj se svidjate vec da bi izvukla neku korist.