5. kolo: Partizan-Vojvodina 1:0

Sta ocekujete u nedelju?

Pobedu Vose, naravno!
30
54%
Ekipe su podjednake, nereseno...
15
27%
Poraz i ulazak u krizu.
11
20%

Total votes: 56

SlobaNN

Post by SlobaNN »

ZeljaFCV wrote:Kao svetle tačke u ekipi Vojvodine, predsednik kluba izdvojio je golmana Aleksandra Kesića, Marsela Pleča, Slobodana Medojevića, Janka Tumbaevića, Slavena Stjepanovića i Dragana Mrđ.
Тумбасевић, Стјепановић :shock:
Можда Тумба и Стјепа јесу заинтересовани а друга је ствар што немају везе са животом, први поготово, зар не :?:
Samo napred Vojvodina!!!
ice

Post by ice »

Jako mi je zao Aleksica i ne verujem da se ovo desava.Stepi je pokazao da je veoma sujetna i egoisticna osoba.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
šumar

Post by šumar »

Izgleda da čim si crnogorac odmah si zainteresovan.
Brane

Post by Brane »

ice wrote:Jako mi je zao Aleksica i ne verujem da se ovo desava.Stepi je pokazao da je veoma sujetna i egoisticna osoba.
Pazljivo procitah svaki post, pa reko da i ja kazem nesto. Razlicita su misljenja zastupljena ovde a Iceovo stanoviste mi je nekako najudaljenije. Zato sam ga i quotovao, nista licno naravno :lol:

Ne mogu da verujem da se napada trener za stvari koje on generalno ne moze da resi (bolje reci ne moze da resi u kratkom roku). Odledao sam jednu utakmicu uzivo, 2-3 na TV pa mogu reci slece:

- Ovaj tim nema dovoljno boraca. Da bi oni svi igrali dobro treba da su ekstra motivisani. To trener ne moze da uradi. Trener moze da ih motivise do neke mere, ali ako oni prirodno nisu borci/pobednici to ce da radi samo jedno kratko vreme. (I sutra ako Bata mahne stapom, opet ce to rezultirati kratkotrajnim poboljsanjem). A Stepi je to nazvao pravim imenom i odmah privukao kritike. Ovaj problem se moze resiti samo doselekcijom igraca. Po meni svaki tim moze da "istrpi" jednog do dva "kukavicka" igraca na terenu a mi ih imamo previse.

- Taktika po meni nije defanzivna uopste. Pa to je zapravo 4-3-3 ali da bi se koristila kako je zamisljeno Tadic i Stjepanovic su morali zaposliti njihove bekove tako da im ne pada napamet da idu napred. A koliko sam cuo oni i kad su dobili loptu nisu je mogli zadrzati ni 2 sekunde.

- Aleksic. Ovo je verovatno pitanje nad pitanjima i mozda sazluzuje jednu anketu ovde na forumu da vidimo gde smo. Ja smatram da je trener uvek u pravu. Tacka. A da ostavimo po strani koliko Stepi iskusan trener a koliko je Aleksic dobar fudbaler. Jer za ovo drugo treba imati mastu dok je ono prvo ipak proverljivije. Popustiti Aleksicu postavilo bi jedan jako los model resenja problema po kojem trenerovo misljenje nije presudno. Pa ako mu ovaj kaze da se trudi vise na treninzima a ovaj nece ja bih mu razvezao dva samara da se sve okrece. :roll: Salim se naravno, samo bih ga ostavio na klupi da se kiseli. I da to da li ce Aleksic igrati ili nece uopste nije presudno kada ce on otici iz Vose. Jerbo ce otici cim mu se ukaze prilika i ovako i onako. Vojvodina ne moze da bude obdaniste gde ce se sve podrediti nekomo vaspitanju neke superzvezde. Ovo bi trebalo da je ozbiljan klub gde ima vise od jedne zvezde i gde se stvari resavaju na realnim osnovama za dobrobit celog tima. Inace cemo biti na nivou Hajduka gde se sve vrtelo oko Fejse ili mozda nas pre par godina i kapitena Stepanova. Uf, sad bi se okrenuo i na to koliko je to bilo stvarno, al necu...

I za kraj, da ne bude da se slazem sa Stepijem 100% 8) dao bih mu par saveta:
- Tadic out
- Stjepanovic out
- Lovric out
- Tumba out (mada da budem iskren ovo pre svega na osnovu misljenja forumasa jer ga se bas nisam nagledao)
- Karan in
- Smiljanic in
- Medojevic in
- Maksimovic in (jeste in)
ice

Post by ice »

Brane postujem tvoj stav,ali kako mozes da napises da Maksimovic treba da igra?Posle toga ne mogu da uzmem ozbiljno nista sto si napisao,a zeleo bih.Nisi gledao utakmicu protiv Partizana i zato ne mozes bas da imas potpun uvid u sve nase slabosti koje su bas tada dostigle vrhunac.U stvari,da smo svi mi bili pametni,jos bi Metalac shvatili kao poslednju opomenu,a jos pametniji shvatili bi jos od onih pripremnih utakmica.
Sto se tice nasih igraca,takvi su kakvi su,ali da bi bili borci oni ipak na klupi moraju da imaju nekoga ko razume moderni fudbal,a ne nekog koga je vreme pregazilo i ko je vec postao senilan.Da dovedemo Curcica iz Javora za trenera,ja bih bio spreman da se kladim u obe svoje ruke da bi smo odjednom dobili turbo pogon i toliko odbegli blizancima da nas ne bi stigli do kraja sezone.
Slazem se da nasa formacija nije defanzivna toliko,ali taktika jeste.I opet smo cim se Stojka povredio poceli da igramo sa dva zadnja vezna(da je Medojevic igrao ISPRED Tumbasevica mozda i ne bi bilo tako),znaci povratak na staro i urusavanje veznog reda.
Sto se tice Aleksica,pa Stepanovic je izjavio kako je decko maltene kriv sto ga nije bilo tokom celih priprema,a ovaj je igrao za reprezentaciju.Znaci igranje za reprezentaciju svoje zemlje je po Stepiju greh?! :shock:
I kako Aleksic ne moze da bude spreman za utakmice,a Stojka koji ne moze da potrci i Gvozdenovic koji nije prosao pripreme mogu?
Koliko mogu to su pokazali tako sto su se povredili.Logicno.Eto naseg stratega i pedagoga Stepija.
A ako su one njegove izjave na konferencijama za stampu normalne,onda ja stvarno ne znam sta nije normalno?
Sta ste svi zaljubljeni u Stepija,malo vam se nasmesio i izigravao smekera i vi ste svi na sedmom nebu?To je kao ono kada vam se lepa devojka nabacuje,ali ne zato sto joj se svidjate vec da bi izvukla neku korist.
Last edited by ice on Tue Sep 22, 2009 4:37 pm, edited 1 time in total.
KoKanidja

Post by KoKanidja »

Ostaje nam jedino da cekamo da se vrate ova nasa 2 crnca. Onda nema ni Gvozdenovica, ni Maksimovica, ni Tumbasevica, a za ovo sto ne stavlja Aleksica, u najmanju ruku treba Bata da poprica sa njim jer drugacije izgleda nece ici.

P.S. Brane opet ne vidis private :)
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Pre svega, sumnjam da je tu sve do trenera. Kazes ice da bi dolaskom Curcica se mnogo toga promenilo. A reci mi, da li stvarno mislis da onda Tumbasevic i Stjepanovic ne bi igrali? Mislis li ti da su to Stepijevi, ili nekog drugog ljubimci? A i prosle je bilo isto, misli li neko da je Beki lud bio za Lazeticem?
Da ne bude sumnje, ne pravdam Stepanovica, ali hocu da kazem da mi godinama hvalimo, pljujemo, cistimo rep, sve je oko repa, a nije ljudi u njemu problem...Zapitajte se zasto je taj Curcic odbio Vojvodinu prosle godine. I zapitajte se kakav ti bilmez od trenera moras biti da ti igraju likovi tipa Maksimovica, Tumbasevica, Lazetica i slicnih. Ja iskreno ne verujem da je i jedan od nasih bivsih trenera TOLIKO GLUPAV da to ne vidi. Nije njihova zadnja.
ice

Post by ice »

Molim lepo,ali Curcic je trener sa integritetom i u Javoru onaj Sekulic ne sme da mu se mesa u posao.Ne bi on to dozvoljavao u Vojvodini,mada je pitanje da li bi zbog toga ostao u klubu.Cak i uz par igraca koji "moraju" da igraju,Curcic bi bio mnogo bolje resenje od Stepanovica i razlika bi se videla.Stvar je u tome sto je Stepanovic izgleda odusevljen sa ovakvom situacijom,sav puca od veselja i opustenosti,umesto da cupa kosu od muke.

I 'ajde da sacekamo Zvezdu,pa ako dobijemo,nesto se promenilo na bolje(bez promena ih ionako necemo dobiti),a u suprotnom primicemo realno 3 komada uz da damo maksimalno jedan(pitanje).U slucaju da tako puknemo,ne znam ko bi normalan vise mogao da stane na stranu Stepanovica.

P.S.-Ne zaboravite kup
Krle

Post by Krle »

ice wrote:Brane postujem tvoj stav,ali kako mozes da napises da Maksimovic treba da igra?
Meni zaista nije jasno (ali valjda zato i nisam trener) zasto nije moguce izvesti sledecu postavu (kad je vec toliko povredjenih):
Kesic, Vule, Peka, Plec, Kiza, Meda, Mario, Runi, Duca (Slaven, nikako oba istovremeno) i napred Aleksic i Mrdja? Sta, kao primali bismo vise golova? Manje ih davali?
Ako su novinari dobro preneli, klub je premirao do sada 3.500 ojra i dobili bi jos 2.000 za pobedu nad drzavnim projektom. Malo li je na ovu krizu? Fali motiva?
Nego, mislim ja da vecinu tu od onih koji trenutno imaju zacementirano mesto zabole ona stvar za takmicenje, za klub i za navijace (pre bih rekao, na nas ponos, publiku). To im se, ne znam kako i ne znam zasto, tolerise. Ponovicu, sramna je igra bila na stadionu JNA. Bolje da je Aleksic uzeo one kopacke i zunuo nekog preko usta ili bilo sta sto bi osvestilo igrace na terenu. Ali, kao sto rekoh, boli njih (veliku vecinu) za nas klub. Sitne duse ne vide da se samo preko kluba mogu afirmisati i prodati.
Da parafraziram vec parafrazirano: Velikasi(uslovno receno), proklete im duse, na komade razdrobise carstvo....
šumar

Post by šumar »

Ako protiv Vranja u NS ne počnu utakmicu Aleksić,Smiljanić,Hucišvili,Karan,Medojević-kada će?
Turija

Post by Turija »

Problem je sigurno sveobuhvatniji od samog trenera.
Npr, dolazak Ćurčića sigurno bi promenio neke stvari, ali bojim se da bi prošao kao Djumi.Zato mislim da nije vreme da se ,,potroši" i Ćurčić (mlad je trener i bila bi šteta najviše za njega).
Međutim, postoji opasnost da on nikada ni ne dođe kod nas, jer verovatno će čekajući uslove za Novi Sad, pre stići u Beograd :cry:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
vladans

Post by vladans »

Stvarno mi nije jasno odakle sad vama ideja i uopste to saznanje da taj Curcic ne daje nikom da mu se mesa u posao,i da je takav svetac kao sto pricate?!Tako se isto pricalo i za Stepija dok nije seo na nasu klupu,potpuno ista prica bi bila i za tog Cucrica kad bi dosao kod nas,ne bi proslo ni mesec dana a vec bi trazili njegovu ostavku iz istog razloga!
Uostalom svi smo na ovom forumu bili odusevljeni njegovom taktikom prosle godine u Novom Sadu kada Javor bukvalno nije presao ni trideset metara od svog gola a kamoli preko svoje polovine!
Pricamo non stop o Tumbasevicu,Stjepanovicu,Maksimovicu,Crnogorcima.. a malo ko da se osvrne na najvecu igracku prevaru u zadnjih deset godina na ovim prostorima,o popularnom i kao beli medved zasticenom Duci,liku koji je toliko forsiran,guran da je to vec prevazislo sve granice dobrog ukusa!
Kad pitas bilo kog navijaca beogradskog dvojca kojeg igraca iz Vojovdine bi najvise voleli da vide u svom klubu,svi ce vam bez imalo razmisljanja reci"Pa Tadica" iako pojma nemaju ni kako izlgeda a kamoli nesto drugo,marketing jecudo!
On decko moze da veze i deset katastrofalnih utakmica bez ikakve odgovornosti,radijus kretanja mu je nula,defanzivinih zadataka nema,ima "neverovatan" dribling u mestu koji i ako mu kojim slucajem prodje,nezna da iskoristi jer umesto da krene ka golu ili da centrira on se vraca na pocetnu poziciju da bi opet driblao istog igraca,strasno!
ice

Post by ice »

Ćurčić definitivno ima integritet i u Javoru mu se 100 posto niko ne mesa u posao.Za Stepija se pricalo,ali niko nije mogao pouzdano da tvrdi to.Uostalom,njegov cilj je i bio da se sto pre makne iz Cukarickog dok je Ćurčić vec duze u Javoru,ne zuri mu se nigde i rezultati govore za njega kao i igraci koje je napravio.To se mora postovati.Stepi je sa Cukarickim pre nego sto je odatle otisao zaredjao sa losim rezultatima,ali su to svi brzo zaboravili i pricali o onim pocetnim dobrim.A bezveze je uhvatiti se za jednu utakmicu Javora kada ih je bilo bezbroj izvanrednih,plus da ne govorim da sam u izvesnoj meri ubedjen da smo mi sa Javorom u malo vise prijateljskim odnosima nego sto bi to trebalo da bude.
Tadic je odigrao sramotno protiv Partizana i za njega je svakako klupa tu nema zbora.
vladans

Post by vladans »

ice wrote:Ćurčić definitivno ima integritet i u Javoru mu se 100 posto niko ne mesa u posao.
Izvini druze,ali to su nagadjanja,a za nagadjanja se ne moze tvriditi da su 100 posto tacna!
Imam neki osecaj da se ponasamo u fazonu,"sve sto je tudje to je sladje" u ovoj situaciji bolje,pa je tako i Stepi bio odlican dok nije dosao,a sada nam je Curcic idealan a kad bi dosao vrlo brzo bi mi njemu nasli milion mana!
ice

Post by ice »

Citao sam intervjue sa Ćurčićem i Sekulicem i sem ako ne lazu,ono sto sam napisao je istina.Sekulic je izneo i neke konkretne cinjenice i podatke i rekao da ga nema ni blizu terena,vec da samo gleda da igracima obezbedi najbolje uslove.To je doduse sve bilo u prosloj sezoni,mada ne vidim zasto bi se sada situacija menjala.Kod nas je ipak situacija drugacija jer nasi funkcioneri reaguju cak i u toku utakmice.U svakom slucaju dovoljno je pogledati sastav Javora od utakmice do utakmice i primetiti odredjenu rotaciju.Znaci da nema sigurnih u prvoj ekipi.
I nemojte misliti da sam ja neki dezurni pljuvac,znam da i nisam bas popularan zbog nekih stavova,ali zgazicu cak ako treba i neki svoj integritet samo da bi se klub mrdnuo sa stranputice,sve to radim u cilju stvaranja sto veceg pritiska na ove iz kluba jer budimo iskreni i realni bez toga kod nas odavno vec neko nije nista pozitivno uradio.Dakle,s obzirom da se i ovaj forum itekako prati,nadam se da ce se pojedinci dobrano trgnuti i da cemo protiv Vranja i Zvezde gledati neka drugacija nasa izdanja.
Locked